vega topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
"The trees move. Do you not see it?"
tehenet lehet úgy tartani a tejéért, h ne okozz neki fizikai fájdalmat.
ezen túl, még mindig jobb a farmon állatot tartani a húsáért, mint egy üzemben, ahol soha nem lát napfényt.
öljünk meg mindenkit?
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
amit evszázadok alatt rontottunk el, azt csak nagyon sok munka árán lehet helyrehozn, de valahol el kell kezdeni.
Ha engem megölnek az önmagában nem bûn, mert én már nem leszek rá mérges nyílván, mivel halott vagyok, szal ha engem megöl valaki, nem tesz ellenem semmi rosszat.
Azért nagyobb bûn megölni egy embert, mert vannak hozzátartozói, és szerettei, akik kötõdnek hozzá, és ezzel bennük teszel kárt.
A gyilkosság sosem a megölt személyt károsítja -> az már nem fogja bánni.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Valószínû hogy éhendöglenek, mert ezek az állatok már sajnos csak arra jók, hogy az ember megegye õket. Maguktól nem tudnak boldogulni, ez tény. Ezért nyílvánvalóan ugyanúgy megdöglenének az ember által tenyésztés nélkül is, mert NEM tudnak boldogulni a természetben, és alkalmazkodni a mai világhoz.
Az állatokat azért kell megölni, mert megesszük õket. Embert nem eszünk, nekem legalábbis nem szokásom.
mellesleg az emberi szervezet 7 év alatt cserélõdik ki sejtszinten, szal 8 év elég.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
azt pedig az ember rontotta el, h vágóállatokat hozott létre. helyre is tudja hozni, ha akarja.
wûûûûûwáwáwáwá
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Én szeretem a zöldséget és a húst is, persze nem kell a példámat követni, mert mindent csak jó sósan/fûszeresen eszek =)
Gondolkodtatok már azon, hogy mi lesz az állatokkal, ha az ember nem vágja õket le?
Szabadon engedné õket. És ha az ember nem eteti a disznót és a csirkét, mert nincs haszna belõle, ezek az állatok ugyanúgy éhenpusztulnának, mint ahogy megdöglenének ha levágják õket. Nem tudom a kettõ közül melyik a kíméletesebb.
Az összes disznó és csirke már rég kipusztult volna, ha az ember nem kezelné õket haszonállatként.
A másik dolog pedig az, hogy miért lázadoznék azzal, hogy nem eszek húst? Az, hogy xy csirkét megölik-e, nem rajtam, de még nemis 10000 ember vegetáriussá válásán múlik. Ha egyszer megszületett a farmon a csirke, mindenképp megölik. Mert abból ugye nincs haszna senkinek, ha addig eteti amíg természetes halált nem hal.
Én személy szerint (ha nagy leszek), lehet, hogy lesznek baromfik az udvaromon, azok ellenére, amit csináltam, és láttam a meloba, de csak annyi, amennyire valóban szükségem van!
Sir Quno nekem is van kutyám, de a kutyák már rég nem abban a státuszban vannak, mint amire lett "formálva", ágyon alszanak, csoki, séta, tv...(az én kutyám nem ilyen, és feltételezem, a tiéd sem), de akkor is ha egy kutya kint alszik télen (mint régen), azt sajnáljuk, holott ez igy volt régen mindenütt! Akkor én kérdem, hogy miért nem értik meg az emberek, hogy csak legalább az életminõségüket az állatoknak meg kell változtatni! Mert a kutya az barát, de azt nem esszük meg, de keleten megeszik? És ha keleten úgy bánnak a kutyákkal, ahogyan bánnak, és nekünk nem tetszik, akkor ezt miért nem lehet megérteni?
Az általam említett megoldás sokkal nagyobb lemondással járna? Igen sajnos így van.