vega topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bens
teljesen mindegy hogy csavarod a szavakat, a tény az tény marad. a húsevés állatkínzással jár, azt pedig h ez helyes-e mindenki döntse el maga.
ha van kérdés szívesen válaszolok.

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

bens
egész nap tanultam ma. néha amikor felnézek a könyvbõl, el kell foglalnom magam valamivel.

desigo
Juteszembe Hamvazószerdán egész nap nem eszem húst.
Elég is az az egy nap az évben...
Hmmmm fincsi<#szeret>

Szeressük a zacskós tejet

desigo
Egyek füvet vagy mi a fene?
Jódolgában a népek mindent kitalálnak...

<#finom><#finom>

Vaxi
aha értem :)

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

kemszi2
holtest .....te is azt eszel,ha kihúzod a földbõl a répád már az sem él szóval,megint bukott az elméleted
Atkamon
Én akkor irtam amikor megnyitotta a topikot és azóta itt van... én azóta mentem 140 km-t:D

bens
hasonlat volt.... ha van haszonállat, akkor lehet haszonember is

Vaxi
te én arra gondoltam h én olyan 4 óra fele írtam ide és azóta is megy a fórum! :)

Vaxi
azt nem sajnálnád?
tessék egy kis vizuális erekció a számodra:

bens
8 év után viccelsz? profival van dolgod :D

Vaxi
bazz te aztán jól birod :D

ok , sorry

sweech
neked a "-.-" ment

:DDDDd

De ezt mért nekem írod?:D Én húsímádó vagyok

bens
#612, #611

bens
kár a gõzért, mert engem nem cukkoltok az ilyenekkel...

Dragooon
-.-

hozzászólva a témához én nem hiszem, hogy meglennék hús nélkül.. szerintem a húsfogyasztás teljesen normális, több ezer éve ezt csinálja az ember (persze egyre nagyobb mértékben) /bár gondolom ezt elõttem már sokan elmondták/

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

nah a topikon felbátorodva megyek berakok pár szelet rántotthúst zsemleközé, paprikával, meg paradicsommal hmm -.-

Nekem meg nincs kedvem lucernán élni<#schmoll2>
Megyek is eszek vmi fincsi pecsenyét ami a gonosz hírektõl ellentétben nem a fûszhertõl olyan finom,hanem a brutális kegyetlenséggel kivégzett disznó zamata miatt <#vigyor2>

Casillas
szerintem is :)

Vivimos por ti, vence por nosotros.

bens
kár lett volna ha ez most benned marad...

bens
a gilisztán tudok neked mutatni olyan idegvégzõdést mikroszkóp alatt, ami fájdalomérzetet kreál, ellenben rózsán nem. és ez itt a nem mindegy.

Casillas
bens a tüntetéseddel MEGÖLTÉL EGY CSIRKÉT :-C

Vivimos por ti, vence por nosotros.

bens
én már akkor tudtam h nem fogok senkit meggyõzni mielõtt nyitottam a topicot. nem is azért nyitottam. de ha egyszer eljut addig h nem akar enni holttesteket, talán az itt hallottak adnak neki egy kis lökést és könnyebb lesz számára a döntés.

kemszi2
az lenne komolyan mondom a legjobb ha ezt a topikot bezárnák.ÉS minidg ugyanazt ismételjük,sé minidg ugyan oda lyukadunk ki semmi értelme.Bens nem bírja megérteni hogy az emberek nagyrésze mindig is enni fog húst,és szintén nagyrészük tudja hogy mifolyik 1-1 vágó hídon,mi meg azt nem bírjuk megérteni,hogy õ miért nem bírja megérteni ezt
Sztem budit se nagyon tisztíts , mert megölsz pár millió baktériumot! Sõt, ne is pórszivózz mert az atkák lelki nyugalmát sérted ezzel! Ágyon se aludj, hátha agyon nyomsz egy ártatlan poloskát!!! (Te tudsz ekkora nyomás közt élni?? :D)

és mindenki, beleértve minket, azt akarja bebizonyítani, hogy az õ nézete a helyénvaló.
Dehát ez egy természetes emberi reakció :D

Veled vitatkozni kb olyan , mint egy vakkal végignézni egy 3d-s mozit...
Amúgy az ember is eszik rózsát (rózsaszírmot a teába szoktak rakni, bár meglep, hogy még sosem hallottál errõl. De ha olyan kicsi a fantáziád mondok vmi közelebbi témát: a málnásbokor sem viccbõl növesztett tövist..Az, hogy nem basz fejbe a kókuszgolyó az nem jelenti azt, hogy nem védekezik.. Mivel a szél ellen vmivel tartania kell a gyümölcsöt amig meg nem érik nemde?? De akkor legyen egy állat példája is: egy szaros gilisztát is egy ütéssel szétkapok, nem nagyon látom rajta, hogy védekezne, csak mocorog... És annak sincs olyan bonyolúlt idegrendszere ) Szal ennyi.

bens
van aki leszarja... van aki nem. melyik a jobb, döntse el mindenki maga (egyértelmû)

sweech
ték

sweech
hm

végsõsoron, konklúzióként azt kell levonnom, hogy ki nem szarja le hogy élvezték-e vagy sem =)
Akinek megnyugtatja a lekiismeretét hogy nem eszik húst, - amit bár teljesen értelmetlennek tartok, de ha nem kell hát ne egye -, az ne egyen húst. kessz

bens
egyébként juteszembe... én is ettem már rózsalekvárt :)

kemszi2
van aki virágokat eszik
bens
tehát élvezték, hiszen ez látszott rajtuk.

bens
nem az élet kegyetlen, hanem az emberi hülyeség...

[Walaki]D`Lair
Nekem nem úgy tûntek mintha olyan nagyon tüntetnének a bánásmóddal szemben...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

sweech
kuss.

Ron Ragm
Az élet kegyetlen. Szokj hozzá vagy maradj csöndben.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

bens
valóban? nézd meg jobban azt a videot...

bens
ha én beleszurkálok tûket egy kókuszgolyóba, akkor az se hagyja magát.
ez passzív evolúciós védekezés. nem bizonyíték a fájdalomérzetre, hiszen a rózsa nem védekezik aktívan... mellesleg ki az a hülye aki rózsát eszik :P

[Walaki]D`Lair
Az állatok se nagyon lázonganak ellene...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

A rózsa se hagyja magát, nemhiába van rajta tövis... elméleted itt omlik össze

bens
igen. de hagyják magukat megenni. ami nem lehet véletlen...

Ki eszik meg mindent amit eléraknak?:D Én ínyenc vagyok, és válogatok a jó husik között :P

Mint ahogyan idézni szoktam:
"The pain will be only passing"
Sajnos a fájdalom csak egy tényezõ... Ettõl még a növények rengeteg olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amikkel a legtöbb állattal/emberrel szemben magasabbrendû :/

bens
vagy ha magasabbrendû, akkor bizonyítsa be, és ne egyen meg mindent amit eléraknak...