vega topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha van kérdés szívesen válaszolok.
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
Szeressük a zacskós tejet
Jódolgában a népek mindent kitalálnak...
<#finom>#finom><#finom>#finom>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
tessék egy kis vizuális erekció a számodra:

hozzászólva a témához én nem hiszem, hogy meglennék hús nélkül.. szerintem a húsfogyasztás teljesen normális, több ezer éve ezt csinálja az ember (persze egyre nagyobb mértékben) /bár gondolom ezt elõttem már sokan elmondták/
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Megyek is eszek vmi fincsi pecsenyét ami a gonosz hírektõl ellentétben nem a fûszhertõl olyan finom,hanem a brutális kegyetlenséggel kivégzett disznó zamata miatt <#vigyor2>#vigyor2>
Dehát ez egy természetes emberi reakció :D
Amúgy az ember is eszik rózsát (rózsaszírmot a teába szoktak rakni, bár meglep, hogy még sosem hallottál errõl. De ha olyan kicsi a fantáziád mondok vmi közelebbi témát: a málnásbokor sem viccbõl növesztett tövist..Az, hogy nem basz fejbe a kókuszgolyó az nem jelenti azt, hogy nem védekezik.. Mivel a szél ellen vmivel tartania kell a gyümölcsöt amig meg nem érik nemde?? De akkor legyen egy állat példája is: egy szaros gilisztát is egy ütéssel szétkapok, nem nagyon látom rajta, hogy védekezne, csak mocorog... És annak sincs olyan bonyolúlt idegrendszere ) Szal ennyi.
Akinek megnyugtatja a lekiismeretét hogy nem eszik húst, - amit bár teljesen értelmetlennek tartok, de ha nem kell hát ne egye -, az ne egyen húst. kessz
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
ez passzív evolúciós védekezés. nem bizonyíték a fájdalomérzetre, hiszen a rózsa nem védekezik aktívan... mellesleg ki az a hülye aki rózsát eszik :P
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
"The pain will be only passing"
Sajnos a fájdalom csak egy tényezõ... Ettõl még a növények rengeteg olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amikkel a legtöbb állattal/emberrel szemben magasabbrendû :/