Dupláz a T-Online!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
A társaság közlése szerint a telefonelõfizetést nem igénylõ ADSL-szolgáltatás bevezetése jelentõs fejleszéseket igényel, melyek várhatóan márciusra fejezõdnek be.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Chellonál ésszerûbbnek tartanék egy jó ár-kampányt, árcsökkentésekkel.
szal március végére aakrnak végezni
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
A chelló meg nemhiszem, hogy eltörli a korlátot, max feljebb tolja a határt.
A Chello Classic elméleti max letöltési sebessége 384KB/s, nekem olyan 360KB/s körül szokott jönni max, ami nagyon jó, ha azt vesszük, hogy az 56k-s modemes net elméleti maximuma 7KB/s, és nekem 4-5KB/s-el jöttek a cuccok.
Szóval hiába van 24KB/s körüli különbség az elméleti és a gyakorlati max letöltési sebesség között, ez az érték ilyen magas számoknál nagyon jónak számít.
A nép meg éljenez, hogy sávszélemelés, dejo...
és mit jelent ez a 10 vagy 100 db blokk? ha mondjuk egy 1-es van ott, akkor az mi?
3mbps elvileg a netem, és a sebesség mérõk szinte mindig 2,5 mbps környéki eredményeket hoznak(most kiváncsiságból párat kipróbáltam)
Amúgymeg ha netalántán bejönne ez a 7-8 mbit átlagban mindenhol, akkorse biztos hogy a gyengébb szerverek ki tudnak szolgálni, és csak ritkán tudunk maxxal szedni. Majd sorra behal minden szerver. (bye bye sg 😄)
Egyébként azt hol lehet megnézni, hogy spec én milyen messze vagyok a központtól? Kizárt dolog, mert nemtudom...
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
szal valaki nem tudja, hogy hol vannak ezek a központok? t-online oldalán nem találtam, csa t-pontokat :\
Ez az ábra, amit mutattál, ha jól tudom, az alközpontokra is vonatkozik. Tehát pl. lehet, hogy Casillastól 130km-re van a fõközpont, de közelebb biztos hogy van hozzád egy ilyen alközpont.. Képrdés már csak az, hogy ezek az alközpontok mennyire engednek szabad utat az emelésnek... Ennyire már nem vágom az ADSL technologiát, hogy egy esetleges, 2-3 km-ként elhelyezett alközpont tudná-e segíteni ezt a dolgot... Mert felénk jelenleg ez a helyzet, több alközpont van, viszonylag közel egymáshoz.
.: mobilize.hu :.
#53 Tudom,hogy ebben igazad van! Nem is mondtam,hogy nincs ,de attól,hogy csak az esetek 2-3%-kában járunk tényleg jól már az is jobb,mint eddig!
Én nem félek attól,hogy árat fog csökkenteni
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Az a 18Mbit meg felejtõs, mert a "sima" ADSL max 8Mbitet tud. Oda már ADSL2+ kell.
A VDSL szabványnál meg el lehet felejteni egyelõre azokat akik 1,5kmnél messzebb vannak a központtól. És ne felejtsétek el, hogy ha 500méterre laktok a központtól az még nem jelenti azt hogy a kábel nyílegyenesen megy felétek. Nálam itt van 500méterre a központ mégis 3,6kmnyi a kábelhossz, mert a másik központból kapom a jelet.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Mert ha az infrastruktúra nem készült fel rá teljesen, akkor a szolgáltatás minõségének rovására fog menni. Mert ugye amit otthon kapsz netet, legyen az adsl vagy chello, vagy bármi más - nem garantált szolgáltatás. Vagyis a sávszél amivel hirdetik, csak a max elérhetõ.
Igy meg lehet, hogy átlagban lesz vagy 3mbited, az esetek 2-3%-ban talán megütöd a 7-et is, a 8 meg szépen mutat a papíron. A pingekrõl nem is beszélve. És nem reklamálhatsz, mert csak vállat vonva az ÁSZF-re mutatnak.
Inkább remélem, hogy a chello nem emel. Meg korlátot sem töröl. Inkább árat csökkentsen, ha annyira jódolga van.
én Inviteles révén,remélem,hogy õk is felveszik a versenyt... egy duplázásnak én is örülnék - legutóbbi duplázási hullámba õk is résztvettek...
Amúgy meg ideje volt valami "ajándékkal" szolgálni az ügyfeleknek,hiszen a frissen szerzõdöknek egy csomo kedvezményt biztosítanak... néha nem árt az összes ügyfelet kényeztetni...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Na ez az, amirõl a nagy sávszélemelõs marketing nem szól.
5.5 km-nél egy sajnálkozó emailt se kapsz, nemhogy 8mbitet.
(Zárójelben tenném hozzá, hogy a chello elvi határa pedig 20mbit/8mbit, távolsági korlát nélkül - eddig tudnának elmenni.)
én nem naon vágom a témát de nekem T-kábelen jön a net...
nekem lesz emelés vagy tegyek le róla?
Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)
(elszaladt a ló) mert nemfigyeltem (vajon miért) h 1je elmult és mér a számláló. és ma már 17gbnál járok :S
ha nem is törölnék el a korlátot legalább emeljenek azon...
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Ugyanis annak, akinek eddig 2megás adsl-t még lehetett kötni x km-re a központtól, annak most majd nem biztos, hogy lehet 8mbit-je is.
Feltolják jól mindenkinek a netjét 8 mbit-re, aztán akinek elszáll a pingje, meg lossos lesz, annál csak megrántják a vállukat, vagy visszateszik kisebb csomagra?
leadta a csellós modemet..lemondta az elõfizetést..megrendelte a csomagot..majd kiderült h az ADSL nincs a lakóhelyén kiépítve..és 1 emberért nem építik ki. így most 1 hónapja nincs nete..
nem bízok még az ADSLben..ezekután 😄
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
5-6 (esetleg 7, mert 8 szvsz errefelé tutira nem lesz) mbit-tel szerintem már súrolni fogom ezt az értéket, mert már a mostani 2mbit-tel is december hónapban elszaladt velem kicsit a ló, hála a karácsonyi free leechnek a honi torrent oldalakon... -.- Meg egy hónapja kötöttünk egy éves hûségnyilatkozatot a Maximum csomagra, szal np. (H)
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Ez egyértelmû utalás arra, amit mondasz...
.: mobilize.hu :.
Ez pedig azt jelenti, hogy korlát törlés az biztos lesz, mert valamit erre lépnie kell a UPC-nek.
Tudom, hogy a központtól való távolság, de ezt nem mindenki tudja, így sokan vennének inkább 8 megás 150GB limites netet(ami valójában talán csak 5-6Mb lenne), mint 6 megás 60GB limites netet.
Szóval sokan nincsenek tisztában azzal, hogy csak egy bizonyos távolságon belül lehetséges a nagy sávszél, ezért a t-online-t választanák, mert az gyorsabb a chellonál, és a korlátja is nagyobb(a nagyobb csomagoknál), tehát a UPC-nek valamit tennie kell. Vagy eltörli a korlátot, vagy csinál egy olyan reklámot, hogy az ADSL-nél a 8mbit nem mindig 8mbit ám. Csakhát ezzel kockáztatná, hogy esetleg a t-online bepereli hitelrontás miatt. Vagy a 3. lehetõség, hogy nem csinál semmit, ekkor viszont bevételi veszteségre számíthat.
Amúgy én egyelõre biztos maradok a Chellonál még egy ideig.