179
Dupláz a T-Online!
  • kulabácsi
    A Magyar Telekom Nyrt. az előfizetői hozzáférések sebességének átállítását 2007. január 15-én kezdi meg, s azt külön jelzés nélkül, folyamatosan hajtja végre. Az ADSL hozzáférések átállítása a nap 24 órájában történik, amely az üzemelő végpontok esetében néhány perces leállást okoz. A sebességnövelés 2007. február 28-i időponttal zárul le.

Az új csomagok és sebességek: 1280/128, 4480/256, 8096/512, 18432/1024
  • kirol
    Én úgy tudtam, hogy január elején kezdik, vagyis ezt írták egy fórumon. És kb. 3 hét alatt kész is lesz, utánna meg tesztelik, hogy bírja e a hálózat.
  • Boxer HUN
    Miért???... Már Január közepe van???
  • kirol
    Amúgy van már valaki, akinél már megnövelték a sebességet?
  • Boxer HUN
    Épp ezért fejlesztett az elmúlt évben folyamatosan a T-COM, hogy ne legyenek fennakadások a késöbbi megnövekedett adatforgalmakban. Az IPTV-nek nagy az étvágya...
  • kemszi2
    értem,thx
    Testvérem azt csinálta:régen 512 nete volt azt duplázták,erre ő vissza lépett egy kategóriával,most nem rég megint dupláztak így megint visszább lépet,szal a net marad csak sokkal kevesebbet kell fizetni,és sztem sokan fognak még így cselekedni
  • BiG G
    nem a sebességed nagyságától függ, hanem attól hogy ekkora sebesség-emelést nem bír el a hálózat, és romlani fog nagyon a kapcsolat

a pinged (nagyon leegyszerűsítve a te válaszidőd a szerver felé) rohamosan fog nőni, tehát online játékok játszhatatlanok lesznek
  • Boxer HUN
    Akkor megint azok járnak rosszabbul, akiknek már most 3 - 4 Mbps kapcsolata van...
  • kirol
    Meg nem is duplázás lesz. Pl 1 Mbitnél 4x-ezés. Azért ez jobban hangzik.
  • kemszi2
    értem,és akkor ez hogy függ a sebességed nagyságától,mármint úgy értem,hogy: ,,2mbittel jó volt a pinged, és tudtál online játszani, 8mbittel meg majd nem."?

• stp4trick
    adatcsomag válaszidő
    elküldesz egy adatcsomagot, és a célállomásig és vissza eltelt idő összege
  • kemszi2
    köhömmm....ez a ping micsoda is?
  • Borg
    Vagy majd azon sírsz, hogy eddig 2mbittel jó volt a pinged, és tudtál online játszani, 8mbittel meg majd nem.
  • phalanx
    ez így nem teljesen igaz, egyik Makói barátomnak novemberben 2 héten keresztül nem volt lekorlátozva az ADSL vonala, és (számomra is érthetetlen módon) 4000 KB/s töltött le és 280 KB/s-el felfelé STABILAN! az ottani központ közvetlen szomszédságában lakik és előtte 1 héttel kötötték be neki az ADSL-t, ez talán magyarázat lehet a történtekre, bár ennyit tényleg nem kéne még az ADSL2+nak se tudnia, szóval teljes rejtély a dolog
  • autoszimulator
    Csak jelzem h szabad szolgáltató váltás is van! Persze nem biztos, hogy megéri áttérni T-Onlinera, mert minőség egyenlőre kérdéses, de akinek gondjai vannak jelenlegi szolgáltatójával (sok pénzt kér kevés sávszélért), akkor érdemes írni egy mailt a jelenlegi szolgáltatójának, hogy az ő területükön mely cégek szolgáltatnak még ADSL-t!
  • Ronny
    Istenem! Gondolkozzatok már! Ennyire még az ADSL2+ sem képes.
  • bazza
    nem a t-online dupláz hanem a t-com!
  • [Walaki]D`Lair
    bármelyikkel
  • balintka
    Melyik útvonalkeresővel tudtad ezt megnézni?
  • TS Zolly
    Addig én is abban a hiszembe voltam, nem kehetséges. De ha jobban szemügyre veszed a képet, láthatod, egy letőltés felénél van. Tehát nem az elején jár.
  • DJ Skyline
    T-Online szerintem nem egynől DrávaNettel! 2 különböző cég gondolom! tehát nem
  • GTheo
    Hali, olvasom ezt a duplázást, ez minden ADSLre vonatkozik? mert nekem DrávaNetes ADSLm van...nemtom h van ez.
  • homeless
    A 612 teljesen rendbe van. Lehet, hogy 1 napig felemelték tesztelés céljából. Pesten pl bizonyos kerületekbe asszem 1 hónapig volt emelés.
  • homeless
    Ja elnéztem. Kb helyett Mb-t akartam írni.

De 30Mbps, akkor se lehetséges adsl vonalon. Castor leírta, hogy miért mutathatott ennyit, de azt senki ne próbálja bemagyarázni nekem, hogy egy dvd-t ennyivel szedett le:)))
  • Gipsz75
    ez így okés, de nekem majd 1 teljes napig volt így, és csak torrentet töltöttem, ott voltak ezek az értékek...
  • palesz191
    Ja ilyen nekem is szokott lenni!
  • whiskeyman
    hasonló már nekem is volt, elindítom a letöltést és mi látok pászmek?

32654 k-val kezdi tőteni a cuccot, és elég lassan kezdte meg a csökkenést, egészen kb 1500 k-ig, onnantól már csak 10-esével csökkent, 240-ig,
    2 perc alatt 60 MB-ot töltött le
  •  castor
    az nem azért van mert gyorsabb lett a neted, hanem mert korábban klikkeltél a linkre és csak később mentetted el, ezalatt pedig a böngésződ szedte a cuccot és ezért tűnik először olyan elképesztő gyorsnak a net.
  • F1re
    nem 30!!4ne'gy hanem 3685 amugy nekem ojan szokot lenni hogy meg orul es volt hogy 1400 kb/s rol kezdtet tolteni es lement 160-ra kb mert ugye 1mbites T-gecim van de szeretem amikor igy megorul mert van hogy csak rakatitok egy 6 megas cuccra es volt hogy kapasbol lejott
  • TS Zolly
    Mondtam egy szóval, hogy hidd el?
  • Gipsz75
    nekem 1Mbit-es kapcsolatom van... Péntek este, és szombaton délután 3-ig, az alábbi értékekkel tudtam le ill. felfelé tölteni:

612Kbyte/105Kbyte

Sajnos estére visszaállt normálisra :((
  • homeless
    Ugye nem akarod nekem bemesélni, hogy egy hiba miatt 30kbps volt a sávszélességed adsl vonalon?
  • bazza
    Én azon is átmentem, szal elvielg bírni kéne a 8megát.
  • PLackó
    A km számolgatásnál szerintem hitelesebb az itt található #1857-es hozzászólásban lévő teszt.
  • Count Adyn
    Hm nekem ugy 50m re van a központ ezekszerint:DD
  • TS Zolly
    Sima 2 megás t-onlányos netem van. November 2.-án, gondolom valami hiba miatt a képen látható letőltési sebességem volt. Ki is használtam pár dvd film gyors letőltéséhez. :) Hogy mi a technikai háttere a nagyobb sebességnek, nem tom. Én ugy tudtam, 6megáig adsl, az felett adsl2 ha beletartózok a körzetbe. Lehet 8 mega felett is tudnak szolgáltatni sima adsl-be.

Másnap reggel már vissza ált 2 megára.
  • Atkamon
    És ez a Chello Classic mennyibe kerül?
  • zozo15
    há ez naon szar....
    most kötöttük meg kb 2 hónapja T-kábellal a szerződést.... naggyon jóóó... most szophatom mert NEKÜNK kábeleseknek már megint nem lesz semmi emelés...
  • Slayerboy
    lol..két utcányira van :P
  • dogfish
    en nem tom, hogy volt-e mar, most hallok errol eloszor, de miutan meg csak europa kornyeken sem vagyok, igy kulonosebben nem is erdekel :D