Dupláz a T-Online!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elküldesz egy adatcsomagot, és a célállomásig és vissza eltelt idõ összege
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
.: mobilize.hu :.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
De 30Mbps, akkor se lehetséges adsl vonalon. Castor leírta, hogy miért mutathatott ennyit, de azt senki ne próbálja bemagyarázni nekem, hogy egy dvd-t ennyivel szedett le😊))
32654 k-val kezdi tõteni a cuccot, és elég lassan kezdte meg a csökkenést, egészen kb 1500 k-ig, onnantól már csak 10-esével csökkent, 240-ig,
2 perc alatt 60 MB-ot töltött le
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
612Kbyte/105Kbyte
Sajnos estére visszaállt normálisra 😞(
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Másnap reggel már vissza ált 2 megára.
most kötöttük meg kb 2 hónapja T-kábellal a szerzõdést.... naggyon jóóó... most szophatom mert NEKÜNK kábeleseknek már megint nem lesz semmi emelés...<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)
Egyébként akik nagyban számlálják a km-eket! Nem hallottatok még közbe iktatott erõsítõkrõl?
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
T-online elõfizetõknek emel, vagy T-online hálózaton emel?
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
en mondjuk lopom a netet egy lan teleprol, szal nalam minden szep es jo egyelore... <#idiota>#idiota>
de ha bejonne a dolog, akkor kalapot emelek a t-online elott
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Egyszerûen nem tudod kihasználni... még az FTP szerverekrõl is általában max 1-2 mbit-tel lehet tölteni, torrentet meg felejtsd el hogy 8 mbit-tel fog száguldani a cucc...
Sajnos az ADSL technológiájából fakadóan lehetetlen, de én egy feltöltési sebesség felzárkóztatásnak jobban örültem volna, pl 2mbit lefele, 1mbit felfele.
Amúgy a legközelebbi központ a szomszéd utcában van, tehát ELVILEG mérhetek majd 8 mbit-et, de gyakorlatilag még én sem, aki távolabb él meg fõleg nem... de nincs is rá szükség. Nem tudtok olyat mondani ahol ne lenne elég 2-4 mbit letöltési sebesség...
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
ha vki átáll kábelnetrõl adsl-re akkor neki is emelik majd? most 1mbites a net és adslnél is annyira fizetnénk elõ.
meg hogy kell megnézni h milyen messze vagyok az egyik központtól? vki linkelt egy táblázatot de azt nem vágom. abba az MDF táblázatban 72-t ír Óbudára, ahol lakunk. az mit jelent?
elõre is köszi és bocs ha láma vagyok 😊
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
bakker nemgondoltam volna 200meterre (légvonalban) vagyok egy kozponttol. 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!