Dupláz a T-Online!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stp4trick
adatcsomag válaszidõ
elküldesz egy adatcsomagot, és a célállomásig és vissza eltelt idõ összege

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

kemszi2
köhömmm....ez a ping micsoda is?
Vagy majd azon sírsz, hogy eddig 2mbittel jó volt a pinged, és tudtál online játszani, 8mbittel meg majd nem.
phalanx
ez így nem teljesen igaz, egyik Makói barátomnak novemberben 2 héten keresztül nem volt lekorlátozva az ADSL vonala, és (számomra is érthetetlen módon) 4000 KB/s töltött le és 280 KB/s-el felfelé STABILAN! az ottani központ közvetlen szomszédságában lakik és elõtte 1 héttel kötötték be neki az ADSL-t, ez talán magyarázat lehet a történtekre, bár ennyit tényleg nem kéne még az ADSL2+nak se tudnia, szóval teljes rejtély a dolog <#wow3>

autoszimulator
Csak jelzem h szabad szolgáltató váltás is van! Persze nem biztos, hogy megéri áttérni T-Onlinera, mert minõség egyenlõre kérdéses, de akinek gondjai vannak jelenlegi szolgáltatójával (sok pénzt kér kevés sávszélért), akkor érdemes írni egy mailt a jelenlegi szolgáltatójának, hogy az õ területükön mely cégek szolgáltatnak még ADSL-t!

.: mobilize.hu :.

Istenem! Gondolkozzatok már! Ennyire még az ADSL2+ sem képes.

bazza
nem a t-online dupláz hanem a t-com!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

[Walaki]D`Lair
bármelyikkel

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

balintka
Melyik útvonalkeresõvel tudtad ezt megnézni?

TS Zolly
Addig én is abban a hiszembe voltam, nem kehetséges. De ha jobban szemügyre veszed a képet, láthatod, egy letõltés felénél van. Tehát nem az elején jár.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

DJ Skyline
T-Online szerintem nem egynõl DrávaNettel! 2 különbözõ cég gondolom! tehát nem

GTheo
Hali, olvasom ezt a duplázást, ez minden ADSLre vonatkozik? mert nekem DrávaNetes ADSLm van...nemtom h van ez.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

A 612 teljesen rendbe van. Lehet, hogy 1 napig felemelték tesztelés céljából. Pesten pl bizonyos kerületekbe asszem 1 hónapig volt emelés.

Ja elnéztem. Kb helyett Mb-t akartam írni.

De 30Mbps, akkor se lehetséges adsl vonalon. Castor leírta, hogy miért mutathatott ennyit, de azt senki ne próbálja bemagyarázni nekem, hogy egy dvd-t ennyivel szedett le😊))

ez így okés, de nekem majd 1 teljes napig volt így, és csak torrentet töltöttem, ott voltak ezek az értékek...

palesz191
Ja ilyen nekem is szokott lenni!<#wink>

www.free-warez.try.hu A kedvenc ingyenes oldalam!

whiskeyman
hasonló már nekem is volt, elindítom a letöltést és mi látok pászmek?

32654 k-val kezdi tõteni a cuccot, és elég lassan kezdte meg a csökkenést, egészen kb 1500 k-ig, onnantól már csak 10-esével csökkent, 240-ig,
2 perc alatt 60 MB-ot töltött le

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

castor
az nem azért van mert gyorsabb lett a neted, hanem mert korábban klikkeltél a linkre és csak késõbb mentetted el, ezalatt pedig a böngészõd szedte a cuccot és ezért tûnik elõször olyan elképesztõ gyorsnak a net.

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

nem 30!!4ne'gy hanem 3685 amugy nekem ojan szokot lenni hogy meg orul es volt hogy 1400 kb/s rol kezdtet tolteni es lement 160-ra kb mert ugye 1mbites T-gecim van de szeretem amikor igy megorul mert van hogy csak rakatitok egy 6 megas cuccra es volt hogy kapasbol lejott <#idiota>
TS Zolly
Mondtam egy szóval, hogy hidd el?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

nekem 1Mbit-es kapcsolatom van... Péntek este, és szombaton délután 3-ig, az alábbi értékekkel tudtam le ill. felfelé tölteni:

612Kbyte/105Kbyte

Sajnos estére visszaállt normálisra 😞(

Ugye nem akarod nekem bemesélni, hogy egy hiba miatt 30kbps volt a sávszélességed adsl vonalon?

bazza
Én azon is átmentem, szal elvielg bírni kéne a 8megát.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

PLackó
A km számolgatásnál szerintem hitelesebb az itt található #1857-es hozzászólásban lévõ teszt.

Count Adyn
Hm nekem ugy 50m re van a központ ezekszerint😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

TS Zolly
Sima 2 megás t-onlányos netem van. November 2.-án, gondolom valami hiba miatt a képen látható letõltési sebességem volt. Ki is használtam pár dvd film gyors letõltéséhez. 😊 Hogy mi a technikai háttere a nagyobb sebességnek, nem tom. Én ugy tudtam, 6megáig adsl, az felett adsl2 ha beletartózok a körzetbe. Lehet 8 mega felett is tudnak szolgáltatni sima adsl-be.

Másnap reggel már vissza ált 2 megára.

Atkamon
És ez a Chello Classic mennyibe kerül?

há ez naon szar....
most kötöttük meg kb 2 hónapja T-kábellal a szerzõdést.... naggyon jóóó... most szophatom mert NEKÜNK kábeleseknek már megint nem lesz semmi emelés...<#boxer><#boxer>

Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)

Slayerboy
lol..két utcányira van 😛

Voltam zárás előtt. _______________

dogfish
en nem tom, hogy volt-e mar, most hallok errol eloszor, de miutan meg csak europa kornyeken sem vagyok, igy kulonosebben nem is erdekel 😄
BaliBoy
Miért? Volt már rá 2x is példa, hogy díjmentesen, meg mindenféle átverés mentesen emeltek.

Egyébként akik nagyban számlálják a km-eket! Nem hallottatok még közbe iktatott erõsítõkrõl?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

dogfish
..."A Magyar Telekom bejelentése szerint januártól díjmentesen gyorsabb letöltési sebességre kapcsolja ADSL-elõfizetõinek internetkapcsolatát..."
stp4trick
egy kérdés:

T-online elõfizetõknek emel, vagy T-online hálózaton emel?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Mo.Organ
Nekem Chello pluszom van. Akkor az most jó?????? <#mf1>

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

dogfish
na, en drukkolok nektek, (foleg az 1mb-os tagoknak) bar erosen buzlik a dolog... olyan nincs, hogy dijmentesen duplazzak, triplazzak a savszelt, tuti, hogy odacsapnak meg valami osszeget.... (megerzes)
en mondjuk lopom a netet egy lan teleprol, szal nalam minden szep es jo egyelore... <#idiota>

de ha bejonne a dolog, akkor kalapot emelek a t-online elott
stp4trick
Switch problémák miatt vagy 2-3x rámtoltak 12-18 Mbites netet. Akkor jött 1,1-1,3 Mbites tényleges letöltési sebességgel egy adott torrent. Az a lényeg ott is, hogy milyen az uploader, milyen a feltöltési sebesség.

CheAteR88
ez egy 4 hetes hír

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Nethyrrea
az egy dolog, de lehetne kicsit kevésbé aszimetrikus ^^ én a nagyobb uploadnak sokkal jobban örülnék mint a nagyobb downloadnak (nemmintha panaszkodnék hogy 2 helyett 8 megám lesz 😄 ) bár...leginkább az árleszállításnak örülnék. kitudja, lehet hogy megnézem az új 2 megás sáv mennyivel olcsóbb mint a mostani.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BiG G
Én személy szerint örülök ennek, most karácsony elõtt vállaltam újabb 1 éves hûséget a T-Onlánynál, amit csomagváltással spiráztam meg: 1 mbit-rõl kettõre váltottunk. Nekem már ez is bõven elég, talán csak a HD filmek, és a tömörítetlen DVD rilízek amiknél jól jönne ennek a duplája, de már azzal is -4 mbit-tel- is agyon lennék biztosítva....

Egyszerûen nem tudod kihasználni... még az FTP szerverekrõl is általában max 1-2 mbit-tel lehet tölteni, torrentet meg felejtsd el hogy 8 mbit-tel fog száguldani a cucc...

Sajnos az ADSL technológiájából fakadóan lehetetlen, de én egy feltöltési sebesség felzárkóztatásnak jobban örültem volna, pl 2mbit lefele, 1mbit felfele.

Amúgy a legközelebbi központ a szomszéd utcában van, tehát ELVILEG mérhetek majd 8 mbit-et, de gyakorlatilag még én sem, aki távolabb él meg fõleg nem... de nincs is rá szükség. Nem tudtok olyat mondani ahol ne lenne elég 2-4 mbit letöltési sebesség...

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Hixer
szerencsére Pantel Max még marad a csúcson 24Mbit/768Kbit el leszek ezzel darabig. Addig is jó látni, hogy a multi szolgáltatók sem csücsülnek a fenekükön meg a sok elõfizetõn, hanem azért tesznek is vmit! Álom marad-e a HongKong v. Tokiói átlagos 100Mbit-es net, ott ennyi a lakossági asszem...

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

toysoldier
Hy

ha vki átáll kábelnetrõl adsl-re akkor neki is emelik majd? most 1mbites a net és adslnél is annyira fizetnénk elõ.

meg hogy kell megnézni h milyen messze vagyok az egyik központtól? vki linkelt egy táblázatot de azt nem vágom. abba az MDF táblázatban 72-t ír Óbudára, ahol lakunk. az mit jelent?

elõre is köszi és bocs ha láma vagyok 😊

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Laky
naiv...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Zizou5
legelsõ hsz.

hykao
Na most akkor duplázás vagy négyszerezés vagy netalántán kétésfélszerezés lesz?! 😊
matyi08
hát ha minden igaz akkor tõlem is csak 500m-re van egy ilyen központ. nekem most 2mb-es van, én nem sírok azon, ha csak 5 lesz, nem 8...

Szánalams. Valaki már azon sír, hogy az meelés után nem 8mbit lesz hanem csak 7 ...

Ch_Slater
uff. jó lenne. 2004 óta 6Mbit-em volt szegeden lakásban, most idejöttem fehérvárra és 512-es adsl-el szenvedek. legalább akkor megkapnám az 1mbit-et (ami még mindig 1/6-oda a két évvel ezelötti otthoni állapotoknak), ugyanolyan áron mint otthon a 6mbit...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

[Walaki]D`Lair
Nekem az útvonalkeresõ szerint a legközelebi ADSL központ 346 MÉTERRE van tõlem 😛😛😛😛😛😛

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

milyen 10 mbit? A német T-com legnagyobb csomagja 6mbites.

LOL
bakker nemgondoltam volna 200meterre (légvonalban) vagyok egy kozponttol. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!