Dupláz a T-Online!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Amit most tudok. Vivanet, enternet, zelkanet, vázsonynet emel. Vivanetesek már megkapták az e-mail értesítést, zelkanetes meg kábel tv-s de ott is lesz emelés, meg lett kérdezve. Chello mifelénk nincs, ezért azt nem is tudom.
A T-online a T-com leányvállalata és csak az elõfizetések és a netszolgáltatás értékesítésével fogalkozik. A hardverinfrastruktúrát pedig a T-com tartja kézben.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Még mindíg nagyon sokan keverik a T-Online-t és a T.Com-ot. Pedig nem kellene.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
mert én decemberben beadtam egy kérelmet, hogy 512-es netem 1mbps-es legyen, és most akkor nem tudom, hogy nekem miért 1 mbps-es, a kérelem miatt, vagy az emelés miatt.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Together we'll fly someday...
.: mobilize.hu :.
Írtam Invitelnek hogy õk mit lépnek a Matáv sávszélemelésére, ezt a válaszlevelet kaptam:
Tisztelt Elõfizetõnk!
A T-Com sávszélesség-emelésével kapcsolatban Társaságunk megvárja a hivatalos bejelentést, valamint a megvalósításra vontkozó ütemtervet. Amennyiben a bejelentés valódinak bizonyul, és a T-Com valóban tervezi a sávszélesség-emelést, a konkrétumok ismeretében az Invitel Zrt. is megfontolja, milyen válaszlépést tesz.
Valamennyi ügyfél ADSL-szolgáltatása a helyi szolgáltató telefonközpontjához kapcsolódik. Amennyiben a T-Com a saját területén megemeli a sávszélességet, nemcsak saját elõfizetõi le- és feltöltési sebességét növeli meg, hanem viszonteladói partnerei ügyfeleinek sávszélességét is. Így az Invitel T-Com területén lévõ ügyfeleinek sávszélessége is emelkedik, ha a T-Com megemeli a sávszélességet saját területén.
Amennyiben a többi - saját szolgáltatási területtel rendelkezõ - távközlési szolgáltató is emeli a sávszélességet saját területén, az ottani ADSL-csomagok sávszélessége is emelkedni fog. Vagyis, ha az Invitel Zrt. szintén megemeli a sávszélességet saját területén, a területén lévõ valamennyi szolgáltató ügyfelének le- és feltöltési sebessége nõ az emelésnek megfelelõ mértékben. Ha a helyi szolgáltató nem emel sávszélességet, az azon a területen lévõ ügyfelek ADSL-csomagjainak sávszélessége nem emelkedik.
Tisztelettel:
Invitel Zrt.
Ügyfélszolgálat
elég hivatalos szöveg, gondolom mások is megkapták akik ezügyben érdeklõdtek...
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
"Ugyancsak a jövõ év elején vezeti be a Magyar Telekom telefonszolgáltatás nélküli ADSL szolgáltatását, amelyet a cég internetszolgáltató partnerein keresztül vehetnek majd igénybe az ügyfelek. A társaság közlése szerint a telefonelõfizetést nem igénylõ ADSL-szolgáltatás bevezetése jelentõs fejleszéseket igényel, melyek várhatóan márciusra fejezõdnek be."
Ezt a faszasagot kivel akarjak elhitetni?? 3 éve van DSL-em aneélkul, hogy lenne vonalas telefonunk.... Ugyanazt a kabelt kell behuzni csak nincs rakötve a telefon... ez a kotelezo telefon elofizetes a DSL-hez dolog csak egy jó termékkapcsolást szolgált...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Jelerõsítõ alatt mit értesz?
Amúgy a "ki milyen messze van a jelerõsítõtõl" versenyt én nyerném. Pont a házunk elõtt van, még egy tábla is felhívja rá a figyelmet. Kb 30 méterre lehet a gépemtõl, bár nekem már nem számít 😛
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
gondolom írnak egy scriptet a t-comnál, ami átállítja a portsebességeket.
Idézet (Csücsök @ 2007. jan. 7., vasárnap - 10:40)
Jelentem, Hajdúdorogon megtörtént az emelés!
info: HWSW
Akkor ez most azt jelentené, hogy keletrõl nyugat felé csinálják, vagy ez nem így mûködik? 😊
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
gondolom nem brute force rendszert alkalmaznak az emelés során, de biztos lesznek egy csomóan akik szíbni fognak.
Szilveszter elõtt, miután nem fizettem elõ a tv szolgáltatásra, kikapcsolták, de a letöltési sebesség azóta is megmaradt. A feltöltési sebességem jó egy hónapig 15kb\sec volt, de már az is helyre állt. Pingem meg ugyanolyan mint volt, de az elsõ honapban megemelkedett kb 20-al külföldi szerverek irányába.
Nem felvágásként írtam, csupán a tapasztalataimat szeretném megosztani.
Amugy remélem tényleg nem lesznek ping problémák, mert az eléggé idegesítõ lenne.
*Posse*T.W.D*
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
Az új csomagok és sebességek: 1280/128, 4480/256, 8096/512, 18432/1024
Testvérem azt csinálta:régen 512 nete volt azt duplázták,erre õ vissza lépett egy kategóriával,most nem rég megint dupláztak így megint visszább lépet,szal a net marad csak sokkal kevesebbet kell fizetni,és sztem sokan fognak még így cselekedni
a pinged (nagyon leegyszerûsítve a te válaszidõd a szerver felé) rohamosan fog nõni, tehát online játékok játszhatatlanok lesznek
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux