730
http://www.ouverture-facile.com/start/
-
#450 Szerintem én a jövőheti info orára se jövövk rá :D:D semmi öütletem nicns, csak hüyleségeket látok... -
#449 "Légy türelmes"
Ezt úgy értsd hogy ne kapkodj. Ha úgy érzed megtaláltad a megoldást, akkor se kapkodd el, mindent gondolj át, és szemlélj meg. -
#448 Arra, a mai infóórán jöttem rá...:P De nagyon nehéz és csak a szerencsén múlott. -
#447 Például a 19-es :D Azonagyalok most, de nem sok a segítség...Nem akarok ugyanabba a hibába esni :) -
#446 Hát igen van egy-két naon szivatós,amire nem is gondolna az ember... -
#445 nah sikerült :) ,de mire eszembe jutott ez is..
thx! :)
jé egy nyuszi... -
#444 Pedig jót írt.Koncentrálj a mondat második felére :P -
#443 hát sztem eszik a srác ,de azt nem foadja el :( -
#442 Az első betű az eléggé csúnya írással van sztem...Próbáld végigvezetni az egeret a vonalon hátha rájössz...nekem a 3. betűnél ez segített.
Jelenleg 21nél vok odáig jutottam, villog az üzenet.....:S -
#441 Szia itt egy kis segítség: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nézd erősen a képet és meg fogsz világosodni:))) -
#440 b=f -
#439 Sziasztok!lvl 15 nél vagyok, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kis segítséget tudnátok adni???:)Köszivan egy szavam,blaghtm,de akár blognak nézem akár blagnak,akárhogyan nem hajlandó elfogadni! -
#438 bocs ,hogy beírok ,de már rég el vok akadva a lvl 11 esen.
próbálom magamtól csinálni ,de nem megy :(
visszakerestem ,de nem találtam segítséget,aki megszán annak előre is köszi! -
#437 nah, Gm jojo-nak koszonhetoen, most mar a 21-esen vagyok :)
mondjuk ez se tunik egyszerubbnek :) -
#436 Elég nagy segítség, szóval csak akkor olvasd el ha végleg feladtad:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!helyesírási hibát keress egy file nevében és javítsd ki -
#435 nem megy sajna. megnéztem mindegiyknek a forrását, a videóknál alig van valami aforrásban, a villogos zovegnél hasonló de ott egy hosszú css meg javascript -
Lyan Kyj #434 nem, így olvasd: "a válasz az XY szó" -
#433 Sziasztok! lvl 13 nak már kész vok SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!köszi a segitséget!minnennel, összeraktam puzzlet, az x-ből x-be, és kijött ugye a mondat. Mire utal ez a szó részei (the word particles)? -
#432 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ne csak az utolsó oldalnak nézzétek a forrását. Énis néztem, de nem találtam 1 órán keresztük, vagyis megtaláltam egyből, de nem azt csináltam vele amit kellett :) -
#431 én is igy vok. nincs benne semmi se. -
#430 Lvl 10-en pontosan mit is kell csinálni? A levélből kell kideríteni valamit? Vagy hogyan? -
GM Jojo #429 elolvastam a sourcet(amit ugye a jobb klikkel kell előhozni?), de nem találtam semmit... -
#428 végigpróbáltam az abc összes betűjét már kb... -
#427 az elso betut eltevesztetted. a tobbi jo :) -
#426 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!15-snél, nem bírom elolvasni azt a rohadt szót, az jön ki, h blag, de azt nem fogadja el -
#425 ÓGYÁSZ :DD
Megvan :D -
#424 valaki el tudna magyarazni a 20-ast? nem nagyon ertem milyen binary meg stb... -
#423 Lvl 9-nek mi a megoldása? Sehogy sem jövök rá... -
Lyan Kyj #422 az a megfejtés...sztem rossz helyre írtad:D -
#421 ami kijott az kb. jo. gondolkozz.. mi is aza particle? :)
Gm jojo, kuldtem neked pm-et, de nem irtal vissza :) -
#420 bah, vki elarulna mi a 13-as megjfetese? kiraktam a rejtvenyt,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!the answer to this question is particles, ez jott ki, beirtam nem jo, most meg elment az egesz, nem akarom ujrarajni az egeszet -
Lyan Kyj #419 a lényeg, h a villogó szöveg írja, h vagy nincs ilyen szoba, vagy helytelenül van megadva...a forrásban van egy rész, ahol el van írva egy angol szó.. -
GM Jojo #418 lvl 21 még mindig, sikerült a game rules alapján a forrást megnézni, de ami oda van írva az nekem kínai, nem értek hozzá... -
gyuri12 #417 aza baj,hogy nem fogm ezt a gémet,mert beírtam,hogy up,meg ilyenek,de nem működött:( szal lehetne egy kis segítséget adni:) -
GM Jojo #416 Ugyanaz a pálya. Tudom,h milyen szögből kell nézni, és már addig is eljutottam, h okosnak titulált :), de nem tudom mi lehet a source... -
Lyan Kyj #415 hallgasd a csipogását...ne azt, hogy mit, hanem hogy hogyan
Jojo, melyik az? -
GM Jojo #414 Az ezután következő oldalhoz nem tudnál hasonló segítséget adni? -
GM Jojo #413 Köszi, megvan :) -
csanee #412 Helló! A fókáshoz szeretnék kis segítséget kérni (level 25)! Lécciii!:) -
Lyan Kyj #411 nem...a forrást (source) nézd meg:) azt írja, h hibás elnevezés...