Ouverture facile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr_no_NaMe
Lvl 10-en pontosan mit is kell csinálni? A levélbõl kell kideríteni valamit? Vagy hogyan?
elolvastam a sourcet(amit ugye a jobb klikkel kell elõhozni?), de nem találtam semmit...

magus
végigpróbáltam az abc összes betûjét már kb...

Mark007
az elso betut eltevesztetted. a tobbi jo 😊

magus
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
15-snél, nem bírom elolvasni azt a rohadt szót, az jön ki, h blag, de azt nem fogadja el

Mr_no_NaMe
ÓGYÁSZ 😄D
Megvan 😄
Mark007
valaki el tudna magyarazni a 20-ast? nem nagyon ertem milyen binary meg stb...

Mr_no_NaMe
Lvl 9-nek mi a megoldása? Sehogy sem jövök rá...
az a megfejtés...sztem rossz helyre írtad😄

Mark007
ami kijott az kb. jo. gondolkozz.. mi is aza particle? 😊
Gm jojo, kuldtem neked pm-et, de nem irtal vissza 😊

magus
bah, vki elarulna mi a 13-as megjfetese? kiraktam a rejtvenyt,

the answer to this question is particles, ez jott ki, beirtam nem jo, most meg elment az egesz, nem akarom ujrarajni az egeszet

a lényeg, h a villogó szöveg írja, h vagy nincs ilyen szoba, vagy helytelenül van megadva...a forrásban van egy rész, ahol el van írva egy angol szó..

lvl 21 még mindig, sikerült a game rules alapján a forrást megnézni, de ami oda van írva az nekem kínai, nem értek hozzá...

aza baj,hogy nem fogm ezt a gémet,mert beírtam,hogy up,meg ilyenek,de nem mûködött😞 szal lehetne egy kis segítséget adni😊

Ugyanaz a pálya. Tudom,h milyen szögbõl kell nézni, és már addig is eljutottam, h okosnak titulált 😊, de nem tudom mi lehet a source...

hallgasd a csipogását...ne azt, hogy mit, hanem hogy hogyan

Jojo, melyik az?

Az ezután következõ oldalhoz nem tudnál hasonló segítséget adni?

Köszi, megvan 😊

Helló! A fókáshoz szeretnék kis segítséget kérni (level 25)! Lécciii!😊

nem...a forrást (source) nézd meg😊 azt írja, h hibás elnevezés...

akyyy
gondolj az abc-re, és akkro rá lehet jönni hogy ha a fenti valami akkor a lenti is valami kijön.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
DE HOGY ÁRULJA EL?
beírom a source.html-t de semmi, meg a villogoba nekme nem jön ki a sourve.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

a hambis pályám már sikerült rájönnöm, h mit jelentenek a hambik és a sültkrumplik, sikerült a számokat is meghatározni. De ezután nem tud mit kéne csinálni, mert ugye a felfelé mutató nyíl megint az URL-re vonatkozhat, de számok tekintetében nem sokat segít... vmi kis segítséget tudna adni vki?

koschwarz
áááááááááááá, már a 3-nál megakadtam. egyébként zseniális.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

motyodlee
Ouverture facile
(376 új üzenet)
áhhh hatalmas lemaradás 😞

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Ron Ragm
azzal a pályával én is szoptam egy csomót, mert sikerült túlbonyolítanom... mint ahogy a clue mondja, kösd össze az azonos színeket, majd nézd meg lennt az összeadást... véletlen hogy pont 3 betû fér ki a szövegboxba?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

ok kössz!

Hixer
az az ahova beírod az URL-t, a webcímet pl. hogy http://www.sg.hu.. és ott találd ki vajon a köv pálya URL-je mi lehet és írd be

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

kössz,de hol a címsor?😊

magus
9-esnél nem tudok kirakni egyértelmes szót:/

magus
najo asszem felkotom magam

amúgy minden forrásban van vmi 15 perces halasztás..ez mi akar lenni? remélem nem egy ilyen képembeugrós-ijesztgetõs izé...

magus
megvan... rossz helyre akartam beirni

magus
valaki? mi a fenet mond az 5-s palyan?

na 28-ashoz várom a vállalkozó szellemû emberkéket...9 egybe😄

magus
5-snél nem értem h mit mond basszameg😞(

Curze
lvl22-höz még mindíg jól jönne egy kis segítség... <#nemtudom>

baze!! megvan!!😄D

Hixer
a 24-esnél nem egy személy a megfejtés... tudd a kártyákon lévõk neveit és tudd, hogy hogy a szám a kártya hátulján mit jelent... ja és ne mozgassad a sorrendet a kártyák között, úgy jók ahogy vannak...

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

na, akkor plz pm-ben küldd el a legvégsõ szót. Megcsináltam amit akart, tom, h egy személy...de nem fogadja el...vagy van még vmi?

Mr_no_NaMe
Néztem én azt is...komolyan nem vágom :S
Hixer
a lap címét nézzed, illetve gondolja arra is, hogy csak 1 dolgot kell találnod

Mr_no_NaMe
lvl 9-nél mi a teendõ? Kötögetem össze a színeket és kijön valami hülyeség...20 perce nézem már, de nem jövök rá :S
Hixer
megvan.. jöjjön a 25

megvannak a számok, de ezután ha osztani próbálok, az nem jó,a számokat is át kell alakítani?

a villogó szöveg elárulja...(source)

akyyy
nah tudom h a hátát kéne nézni ott a villogó szöveg, de nem tom hova tovább:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

pedig de😊

javaslom, h ha elakadtok, a clue-ban található fórumrészt olvassátok el, ott pár tippet kapsz

hambis sültkrumplis-hoz vmi tipp?
sztem számokat jelenthetnek, de bináris kódolásban nem jó...

akyyy
nekem ez a kamerás kéne, van még egy kis idõm de ez kéne utsónak😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;