730
http://www.ouverture-facile.com/start/
  • csanee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "vagy a neve helytelen" Annyira egyértelmű, mint a lvl 14:) Ha többet mondanék, már meg kéne mondanom a választ:)
  • akyyy
    nem tud csatlakozni a streamhez
    ez a szoba nem létezik
    vagy a neve helytelen
  • csanee
    Szó szerint fordítsd le a szöveget, ami villog!
  • akyyy
    21-be help:( [spoiler]Szal van a 3 kameranézet, illetve a back.html, ahol villogó szöveg jön be. nézem ennke a forrását, de nem látok benne semmi hibát. van itt is egy clue amúgy, de ha belemegeyk azt irja hogy itt nincs noym hisz ez anynira nyilvánvaló. hát nekme nem az. obvious sincs elírva, meg semmi, nézem a clue forrását, de nem hiszem hogy abbalenne valami, bár néha nézegetem!

szerk.: olvasva a hozzászólásokat, gondolom rá kéne jönni a helyes cimre, de nekem hibás sincs hisz a back be nincs hiba! szal biztos helyesen kéne beírni , de ha a rosszat se lelem meg?:(
  • Hixer
    nah mára 31-es a vég...
  • akyyy
    tegyem a három videó képét egymásra? vagymi??? áhhh:"(
  • akyyy
    miért nem enged? [spoiler] :)
  • akyyy
    mi mert nekme nem ugrott be semmi!
  • csanee
    A szó az jó, de tanulj a hibádból, amit mindig elkövetsz!
  • dienesoft
    Igen biztos....(Pedig a szó megvan...Beírom,nem enged...:S Kicsit nagy az elkeseredésem...Körülöttem már az összes családtag feladta:D
  • mumpic
    Anyám, megvan a 21-es. Ez borzasztóóó. Még jó hogy holnap vizsgázom és ilyenekkel pöcsölök, váááá. A 22-es marad holnapra, köszi a segítsége(ke)t :)
  • csanee
    Biztos, hogy nem enged? ;)
  • dienesoft
    Igen megvan a szó a 19-nél.Köszi eddig is.De nem tudom mit kéne tovább tennem...Figyelem,az összes lehetséges variációt kipróbáltam,de nem akar engedni...Mindenekfelett viszont türelmes vagyok továbbra is!:D
  • csanee
    Köszi a segítésget, sikerült rájönnöm, már a lvl 28-nál vagyok:P
  • GamerAdams007
    nemgond, ha nem segítesz tutkó nem jövök rá, hagytam volna a francba :D de mind1 mostmár továbbjutottam, most ezzel level 06 level 20 - xor - 20 - 06-tal nem boldogulok, de hát 1 perc alatt nem is lehet, holnap még próbizok vele
  • Avenger
    naja, ilyen ez :) és itt még korán sincs vége, csak sajnos leírtam a további megoldásokat, mert azthittem már ott jársz :( bocsi
  • HTS s3rg1nh00
    ejh...htx mindenkinek az eddigi segítségeket...lvl13nál kicsit megrekedtem,de kirakni már sikerült a cuccot,csal még nemtom hova igazgassam h.értelmes szó(?)legyen a megoldás,de most inkább pihenek:)
  • GamerAdams007
    ahh bazz ilyet... most vettem észre hogy annál is van megint 1 clue, azthittem az ugyanaz mint az elején és meg se néztem utána obvious-ról beugrott mi megoldás :DD
  • Avenger
    Between the light and the dark,there is shadow... Make some light to see in the darkness... ilyen feladvány is volt már.
  • GM Jojo
    huh, nehéz szülés volt, köszi :)
  • dienesoft
    Na jó nemsok kell,ahhoz hogy tele legyen a puttonyom...Aki nálam türelmesebb az már festi magát:D
  • Avenger
    hm akkor úgy csinálom mint a hivatalos fórumon, semmi konkrétum :) Szal már haladsz de máshogy értelmezd azt a szöveget az oldalon, hogy eljuss a további oldalakra.
  • Avenger
    nem úgy kell kijavítani a hibát, de ha a hibás állomány létezik a szerveren, akkor vajon a hibátlan is? :)

najó már leírtam mindent a 21eshez :) sztem sokat is, nem kéne így segíteni, az az igazi ha magától jön rá az ember, énis néztem 2 órán keresztül a sorokat mire leesett :) szóval ilyet nem csinálok többet ígérem :)
  • GamerAdams007
    azt hogy hibás a neve... de nem találtam meg a hibát :/ a back.swf forrását vagy nevét kell egyáltalán nézni?
  • Avenger

oh, akkor lehet túl sokat árultam el :) mit mond neked az hogy or its name is incorrect? volt már ilyen feladvány korábban
  • GM Jojo
    kijavítottam a hibát, rá is mentem a mentésre, de nem történt semmi, mikor még1x megynitom, ugyanúgy benne van a hiba :S
  • GamerAdams007
    őő izé akkor lehet már korábban kihagytam vmit... database errorosom nem volt de akkor elmondom mit csináltam eddig... szal beérkeztem 21re megnéztem cluet megnéztem a 3 kameranézetet, és akkor rájöttem, hogy van egy back.htm is, amire kiírja a villogós hibás név üzenetet, és nem volt database errorosom... lehet h már korábban elbafftam vmit? :D
  • GM Jojo
    Próbáldd más irányból megközelíteni a dolgot, ha van türelmed akkor olvass vissza 1-2 oldalt, azt hiszem néhány fejtegették, h mit kéne tenni ;)
  • Avenger
    a database errorost nézd
  • dienesoft
    Nem látod hogy azt írtam hogy pörgettük?Tudom hogy lehet a képet mozgatni ,teszem is rendületlenül legalább 40 perce...De még nem történe semmi!De fel sem adtam:D
  • GamerAdams007
    öhm... a back.swf-ben melyiknek kéne kettőnek lennie?!?! a back.swf nem jön be, az pedig helyesen van írva
  • mumpic
    semeddig, nézem a mozgóképeket. Az elsőn mintha mondana valamit a csávó..
    a harmadikon meg mintha villogna valami a képernyőn. A másodikon meg azt próbáltam figyelni hogy melyik gombot nyomkodja, de sikertelenül.
  • GM Jojo
    meddig jutottál?
  • Avenger
    21esre a végső megoldás(ne nézd meg ha magad akarsz rájönni!!!):
    az swf nevét nézzétek meg, vmelyik betűből nem 2-nek kéne lennie benne?
  • mumpic
    én is 21esen tartok, de azt sem értem hogy honnan jött nektek a source dolog??
  • mumpic
    Meg lehet ragadni a képet és mozgatni. Nem véletlenül. NA ez után kell türelmesnek lenni először.
  • GamerAdams007
    nem mondod komolyan, te télleg csak ülsz a kép előtt és nézed??? :DD
  • dienesoft
    Én nem kapkodok de ez senkit nem érdekel,itt akkor se történik semmi!Már szédülünk a pörgetéstől anyámmal együtt:DDD Virágokat láthatok vagy télleg meghülyültem?:DAnyám kötözött sonkát lát...lehet el kéne menni aludni:D
  • GM Jojo
    detto, én sem találok semmit
  • GamerAdams007
    21-eshez valaki adna segítséget?? Mindegyik oldal forráskódját megnéztenm és az angol helyesírás-ellenőrző sem talált egy rohadt elírást se, meg én se... fájlnévbe, URL-be se találtam semmit... 2 napja ezzel szarozok valaki plz HELP!!