730
http://www.ouverture-facile.com/start/
  • ProGabe #530
    megvaaaaan,túlbonyolítottam,köszi
  • Hixer
    ehh.. figy számmá alakítod, de kimondta, hogy összeadni kell?? vajon egyenként a számok mit jelölhetnek? nézd meg a felsőt, ha abból rájössz az alsó is megvan
  • Hixer
    szerintem azt te csak hiszed.. vagy túljutottál a hamis szinteken? :D
  • ProGabe #527
    megvolt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    felül 38,alul 32 decimálisban,beírtam már,kivontam,összeadtam,osztottam,szoroztam,semmi :(
  • csanee
    Először számmá alakítsd a b*****s-t!
  • ProGabe #525
    a 20-ban valaki segítsen pls! az ok hogy b.....s :) kód,de semmi nem jut eszembe hogy mit csinálja vele,hiszen betűvé alakításhoz túl kevés a karakter
  • csanee
    Már megvan, most a 30asnál tartok...
  • akyyy
    sok kártya
  • Hixer
    melyik lvl ez? mi van előtted?
  • akyyy
    nem tudom mit jelent:(
  • csanee
    Clue!
  • akyyy
    a kártyásnál a számok mit jelenthetnek?
  • csanee
    Valaki segítsen lécci a 29esben!
    a másodikban :)
  • HTS s3rg1nh00
    jáj:D velem is megesett h.címsorba akartam írni,csak most jutott eszembe a doboz:DD
    lvl14 meg 5mp volt:PPP
  • HTS s3rg1nh00
    ijjjá elsiklottam az alsó x fölött
    na lássuk a medvét....kirakás már remélem könyebb lesz:)
  • mumpic
    ott a clue, x-től x-ig :)
  • akyyy
    az a rejtvényes?
  • HTS s3rg1nh00
    valaki pls...csak azt mondja meg a 13asban ahol képet kell kirakni,melyik sarokhoz igazítsam a kirakott cuccot(mellesleg ha jól raktam ki,az 1ik xet eltakarja egy fekete...igaz eddig nem csinálta,csak most)thx:)
  • dienesoft
    a 20-as a hamburgeres, ahol el vok akadva...de már gondolkodni sincs kedvem ebeb a gamebe :) amugy is hülye agyok az ilyen gamekhez, örülök hoyg eddig eljutottam :)
  • akyyy
    a 23-as de könnyű volt:D
  • akyyy
    nyugi , megcsinánáltam, csak igy "betervezve", túl hosszadalmasnak tűnt, és ha nem ez lett volna amegoldás, akkor verem a fejem a falba. még szerencse h spoileresen irtam le:)
  • akyyy
    sikerült jipijáááááá D_:D ogy rájöttem máááááá:D
  • mumpic
    Nem bántásból, de a hivatalos fórumon is mindig azt mondják, ha van egy ötleted miért nem próbálod ki előbb?
  • akyyy
    te is itt jársz?
  • akyyy
    [spoiler] a kulcs mögött az van irva h UNSOUND. Ezt is alakítsam át decimálissá(ascill számok), majd binárisáá(win számológép)????? és akkro az igy kapott 0-ák és 1-esek alapján xor-ozzak?:D
  • Avenger
    Hm így belegondolva, akkor az a megoldás is jó volt, de most adhat ki más eredményt... aszem megvan a megoldás :)
  • Avenger
    A**II ban elfoglalt helyük lesz a dec érték? mert a másik feladatban csak ABC-ben elfoglalt helyük volt a dec érték, és én úgy csináltam itt is, és nem is lett jó :)
  • akyyy
    [spoiler] nah soha nem jöttem vlan rá h az ascii az dec
  • csanee
    url-ből csinálsz dec-t (A***I-tábla), abból csinálsz bin-t, aztán ott van az a sárga dolog, meg kell nézed mit takar! A xor-hoz wiki! A hivatalos fórumot olvasgasd, ott van még pár lényeges infó!

Amúgy szivatós ez a level:D:D 2 nap alatt sikerült megfejtenem
  • akyyy
    de mégis hogy kezdek neki a konvertálásnka, sé majd a xoral mit kell kezdenem?
  • csanee
    A 6os levelnél két- és háromjegyű számokból kellett kirakni a szót :)
  • akyyy
    hát akkor HOGY?!:D
  • csanee

• akyyy
    [spoiler]nah a decibel-t beirtam jegyzettömbe, mentés, megnéztem hexába, az ott kapott számokat beirtam számológépbe külön külön, hogy megkapjam a
    bináris értéküket, de a 6c-t nem tom átalakítani mert nemtok beirni betűt! help!
  • akyyy
    emlékezni kéne a level 6 meg 20-as linkjére? otthon talán menne mert megnézném a böngészőben az előzményeket, de suliba még nem játszottam vele, szal mgé azt se tudom melyik is volt az. tán a 20-as a hamburgeres...
    :S:S::S

• Avenger
    nézd meg a clue-ban, nem véletlenül van ott a level 6 meg a level 20, valamit kell csinálni hogy használható legyen a xor.
  • akyyy
    valakinek megy a 22-es? mi tanultuk a xor műveletett, a-kal sé b-kel, meg számokkal de nem betűkkel meg szimbólumokkal:S
  • csanee
    Google vagy Wiki barátod segít, ha baj van!
  • akyyy
    a jó édes... megvan:D:D:DAS:DSA:DA
  • GM Jojo
    Vki el tudja magyarázni mi az a XOR és hogy hogyan kell használni?