Ouverture facile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mumpic
Anyám, megvan a 21-es. Ez borzasztóóó. Még jó hogy holnap vizsgázom és ilyenekkel pöcsölök, váááá. A 22-es marad holnapra, köszi a segítsége(ke)t 😊

Biztos, hogy nem enged? 😉

dienesoft
Igen megvan a szó a 19-nél.Köszi eddig is.De nem tudom mit kéne tovább tennem...Figyelem,az összes lehetséges variációt kipróbáltam,de nem akar engedni...Mindenekfelett viszont türelmes vagyok továbbra is!😄

Köszi a segítésget, sikerült rájönnöm, már a lvl 28-nál vagyok😛

GamerAdams007
nemgond, ha nem segítesz tutkó nem jövök rá, hagytam volna a francba 😄 de mind1 mostmár továbbjutottam, most ezzel level 06 level 20 - xor - 20 - 06-tal nem boldogulok, de hát 1 perc alatt nem is lehet, holnap még próbizok vele

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Avenger
naja, ilyen ez 😊 és itt még korán sincs vége, csak sajnos leírtam a további megoldásokat, mert azthittem már ott jársz 😞 bocsi

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

HTS s3rg1nh00
ejh...htx mindenkinek az eddigi segítségeket...lvl13nál kicsit megrekedtem,de kirakni már sikerült a cuccot,csal még nemtom hova igazgassam h.értelmes szó(?)legyen a megoldás,de most inkább pihenek😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

GamerAdams007
ahh bazz ilyet... most vettem észre hogy annál is van megint 1 clue, azthittem az ugyanaz mint az elején és meg se néztem utána obvious-ról beugrott mi megoldás 😄D

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Avenger
Between the light and the dark,there is shadow... Make some light to see in the darkness... ilyen feladvány is volt már.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

huh, nehéz szülés volt, köszi 😊

dienesoft
Na jó nemsok kell,ahhoz hogy tele legyen a puttonyom...Aki nálam türelmesebb az már festi magát😄

Avenger
hm akkor úgy csinálom mint a hivatalos fórumon, semmi konkrétum 😊 Szal már haladsz de máshogy értelmezd azt a szöveget az oldalon, hogy eljuss a további oldalakra.

Avenger
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem úgy kell kijavítani a hibát, de ha a hibás állomány létezik a szerveren, akkor vajon a hibátlan is? 😊

najó már leírtam mindent a 21eshez 😊 sztem sokat is, nem kéne így segíteni, az az igazi ha magától jön rá az ember, énis néztem 2 órán keresztül a sorokat mire leesett 😊 szóval ilyet nem csinálok többet ígérem 😊

GamerAdams007
azt hogy hibás a neve... de nem találtam meg a hibát :/ a back.swf forrását vagy nevét kell egyáltalán nézni?

Avenger

oh, akkor lehet túl sokat árultam el 😊 mit mond neked az hogy or its name is incorrect? volt már ilyen feladvány korábban

kijavítottam a hibát, rá is mentem a mentésre, de nem történt semmi, mikor még1x megynitom, ugyanúgy benne van a hiba :S

GamerAdams007
õõ izé akkor lehet már korábban kihagytam vmit... database errorosom nem volt de akkor elmondom mit csináltam eddig... szal beérkeztem 21re megnéztem cluet megnéztem a 3 kameranézetet, és akkor rájöttem, hogy van egy back.htm is, amire kiírja a villogós hibás név üzenetet, és nem volt database errorosom... lehet h már korábban elbafftam vmit? 😄

Próbáldd más irányból megközelíteni a dolgot, ha van türelmed akkor olvass vissza 1-2 oldalt, azt hiszem néhány fejtegették, h mit kéne tenni 😉

Avenger
a database errorost nézd

dienesoft
Nem látod hogy azt írtam hogy pörgettük?Tudom hogy lehet a képet mozgatni ,teszem is rendületlenül legalább 40 perce...De még nem történe semmi!De fel sem adtam😄

GamerAdams007
öhm... a back.swf-ben melyiknek kéne kettõnek lennie?!?! a back.swf nem jön be, az pedig helyesen van írva

mumpic
semeddig, nézem a mozgóképeket. Az elsõn mintha mondana valamit a csávó..
a harmadikon meg mintha villogna valami a képernyõn. A másodikon meg azt próbáltam figyelni hogy melyik gombot nyomkodja, de sikertelenül.

meddig jutottál?

Avenger
21esre a végsõ megoldás(ne nézd meg ha magad akarsz rájönni!!!):
az swf nevét nézzétek meg, vmelyik betûbõl nem 2-nek kéne lennie benne?

mumpic
én is 21esen tartok, de azt sem értem hogy honnan jött nektek a source dolog??

mumpic
Meg lehet ragadni a képet és mozgatni. Nem véletlenül. NA ez után kell türelmesnek lenni elõször.

GamerAdams007
nem mondod komolyan, te télleg csak ülsz a kép elõtt és nézed??? 😄D

dienesoft
Én nem kapkodok de ez senkit nem érdekel,itt akkor se történik semmi!Már szédülünk a pörgetéstõl anyámmal együtt😄DD Virágokat láthatok vagy télleg meghülyültem?😄Anyám kötözött sonkát lát...lehet el kéne menni aludni😄

detto, én sem találok semmit

GamerAdams007
21-eshez valaki adna segítséget?? Mindegyik oldal forráskódját megnéztenm és az angol helyesírás-ellenõrzõ sem talált egy rohadt elírást se, meg én se... fájlnévbe, URL-be se találtam semmit... 2 napja ezzel szarozok valaki plz HELP!!

dienesoft
Szerintem én a jövõheti info orára se jövövk rá 😄😄 semmi öütletem nicns, csak hüyleségeket látok...

mumpic
"Légy türelmes"
Ezt úgy értsd hogy ne kapkodj. Ha úgy érzed megtaláltad a megoldást, akkor se kapkodd el, mindent gondolj át, és szemlélj meg.

DJ_HELL
Arra, a mai infóórán jöttem rá...😛 De nagyon nehéz és csak a szerencsén múlott.

Hell Is Burnin\'

dienesoft
Például a 19-es 😄 Azonagyalok most, de nem sok a segítség...Nem akarok ugyanabba a hibába esni 😊

DJ_HELL
Hát igen van egy-két naon szivatós,amire nem is gondolna az ember...

Hell Is Burnin\'

Treblakos
nah sikerült 😊 ,de mire eszembe jutott ez is..
thx! 😊
jé egy nyuszi...

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

DJ_HELL
Pedig jót írt.Koncentrálj a mondat második felére 😛

Hell Is Burnin\'

Treblakos
hát sztem eszik a srác ,de azt nem foadja el 😞

DJ_HELL
Az elsõ betû az eléggé csúnya írással van sztem...Próbáld végigvezetni az egeret a vonalon hátha rájössz...nekem a 3. betûnél ez segített.
Jelenleg 21nél vok odáig jutottam, villog az üzenet.....:S

Hell Is Burnin\'

dienesoft
Szia itt egy kis segítség:
Nézd erõsen a képet és meg fogsz világosodni😊))

armageddon666
b=f

@

dienesoft
Sziasztok!lvl 15 nél vagyok,
van egy szavam,blaghtm,de akár blognak nézem akár blagnak,akárhogyan nem hajlandó elfogadni!
Kis segítséget tudnátok adni???😊Köszi

Treblakos
bocs ,hogy beírok ,de már rég el vok akadva a lvl 11 esen.
próbálom magamtól csinálni ,de nem megy 😞
visszakerestem ,de nem találtam segítséget,aki megszán annak elõre is köszi!

Mark007
nah, Gm jojo-nak koszonhetoen, most mar a 21-esen vagyok 😊
mondjuk ez se tunik egyszerubbnek 😊

Avenger
Elég nagy segítség, szóval csak akkor olvasd el ha végleg feladtad:
helyesírási hibát keress egy file nevében és javítsd ki

akyyy
nem megy sajna. megnéztem mindegiyknek a forrását, a videóknál alig van valami aforrásban, a villogos zovegnél hasonló de ott egy hosszú css meg javascript

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

nem, így olvasd: "a válasz az XY szó"

dienesoft
Sziasztok! lvl 13 nak már kész vok
minnennel, összeraktam puzzlet, az x-bõl x-be, és kijött ugye a mondat. Mire utal ez a szó részei (the word particles)?
köszi a segitséget!

Avenger
Ne csak az utolsó oldalnak nézzétek a forrását. Énis néztem, de nem találtam 1 órán keresztük, vagyis megtaláltam egybõl, de nem azt csináltam vele amit kellett 😊

akyyy
én is igy vok. nincs benne semmi se.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊