730
http://www.ouverture-facile.com/start/
-
#650 pedig a forrásos térképpel kell megnézni... megkeresed hol van a két hely, megkeresed a forrásossal az utat köztük és csak végig kell vezess a köztük lvő úton... mintha kocsival mennél... nah azér ha tojsz a játékra, és csak el akarsz jutni magasabb szintekre akkor próbálgathatsz is... kettő a negyediken vagyis tizenhat féle kombináció lehet csak szal ha nemtod próbálgasd végig... -
#649 az a baj, hogy elindulni sem tudok :( valahogy már a kiindulópontot sem találom...
csanee, neked sikerült a 32-es? -
csanee #648 frekvencia, megkaptam a PM-et, köszi szépen, már csak gugliznom kell...:) Erre sosem gondoltam volna, hogy másik verzió kell -
#647 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikro vezetni kell, megvan , hogy egy állatkert, az is megvan, hogy valami szobor(talán tér).
A foirrásba lelet térkép nekme érthetelen, de google mapsba leltem egy elégjót, de az alapján pár kereszteződésbe egyenesen kéne mennie, de csak kanyarodni lehet, szal most akkor hogy is?:S -
csanee #646 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már mindhárom dologra illő szót kipróbáltam és semmi... -
#645 lehet, kicsit sok szintet csináltam meg ma , és már nem látom a fától az erdőt... -
#644 akkor jót írtam. -
#643 error .15 -
#642 akkor melyik is a 33-as? -
csanee #641 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy régi játék, a neve: titkosírás :D:D -
#640 óóóó, az az előző :))
hogy kell csinálni, hogy spoiler legyen? -
#639 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!33: A "Missing the pointot" szó szerint vedd...
ne hagyd ki őket, menj rajtuk végig egytől egyig. Szintén semmi olyat nem kell csinálni amit egyszer ne tettél már volna meg. -
#638 hát de te erre hogy jöttél rá?:DDDDDDDD -
#637 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem, angol szó kell...
HINT: Kik szoktak így mutogatni és miért? -
csanee #636 A 32-esnél vagyok elakadva... a majmosnál.
Inkább én kérnék segítséget -
csanee #635 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nézz vissza az előző lapokra, aztán nézz a falra! -
#634 csanee, te hányadik szinten vagy? esetleg tudsz segíteni a 33-asnál? -
#633 és azt hogy kell? -
csanee #632 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nézz át a falon! -
csanee #631 Váááá nem megy... biztos túlbonyolítom...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de egy francia szó kell, ugye? -
#630 :))
hogy jutottál a falasig? ;-)) -
#629 azt a falasat h kell megcsinálni? -
#628 hány 29-es van benne?:S -
#627 sziasztok
jó ez a játék nagyon!!! éppcsak kicsit elakadtam :(( valaki megcsinálta már a 33-ast? végigolvastam a hivatalos oldal fórumát, de mégsem lettem okosabb :(( totál nem értem az egészet... -
#626 MEgjedtem a 29-estől -
#625 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem. -
csanee #624 Nincsmit:) Én a jó kis sztaki-t használom, nekem az bevált -
csanee #623 Hát... feltúrtam a google-t, de amit találtam, azt nem fogadta el... Egy név lenne a helyes szó? -
#622 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fontos, hogy mi van rajtuk, mivel annyiszor kell beutni a telcsin a számokat, ahány olyan mez van, pl.egy 7-est, három 5-öst stb. -
#621 köszi! :)
vicces amúgy, direkt a babel fish-sel néztem meg, hogy ne legyen félrefordítva :) -
csanee #620 +b (nemtok szerkeszteni,sry) -
csanee #619 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem jó a fordításod! Van ennél egy magyarab szó is rá! -
#618 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!souterrain.jpg <-erre nekem 404 van :( -
csanee #617 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pedig kell ott lenni egy képnek! az alapján a clue is megfejthető
-
#616 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha a "szokásos" módon keresem a képet, akkor is csak 404-et kapok, a clue meg nagyon leterheli az agyam -
csanee #615 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a clue-t mindig nézd meg! tudod hogy van franciául a metró? ha megvan, akkor már menni fog.. nem nehéz annyira ez a szint -
#614 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A clue-t még nem értem, de találtam a sourceban egy olyat hogy "a mertró francia neve".jpg, meg van egy ujjam és némi szöveg a fekete sávról :-) -
csanee #613 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az már megvan, hogy hogy jön ki a "sex"? -
#612 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ismered a három majmot? A vakot, a süketet és a némát... Ja és mint a cím is mondja, ezek a francia változataik. -
csanee #611 6 kis kép, mindegyiken valami kézjel