730
http://www.ouverture-facile.com/start/
-
csanee #690 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pedig én ott találtam meg. Mondjuk már nem emlékszem hogy pontosan mire kerestem rá. De akkor keress úgy, hogy LSF -
#689 [spoiler] nem találok olyan francia wikipediát mai kézjelekkel fogllakozik signal de main -
csanee #688 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát mondjuk a kézjel szót lefordítanám a helyedben franciára:) -
#687 jó de mire keressek rá? -
csanee #686 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!wiki -
#685 helP -
#684 A 42-esnél esetleg vki tud segíteni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A koordináták megvannak, de nem jutok tovább... -
csanee #683 Semmi baj:) Köszönöm szépen a segítséget! -
#682 bocs... eltévesztettem...
37-es:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szóval egy számot ki kell venni, mivel az a hamis clue-hoz tartozott... -
csanee #681 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Plíz help valaki! 37-esben megtaláltam a szót meg a számot, de ha beírom, akkor azt írja, hogy megint hittem a hazugságának... Viszont ha a szót beírom a clue url-jébe, akkor eljutok a 38-as clue-jához:) Mit kéne tennem?! -
csanee #680 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az nem a 36-os? A 37-es egy gyönyörű fehér ablak:) -
#679 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a színkártyákat jól nézd meg! aztán Leprechan kincse szerint fordított sorrendbe állítsd + terraserver -
csanee #678 37-eshez valakinek ötlet? -
#677 köszi, már túl vagyok rajta viszont igen szemét... én meg fáradt -
csanee #676 Megvaaaaaannnn!!!!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó irányban indultál, a clue url-je a lényeg! De a clue-hoz írdd be azt, amire az előbb gondoltál!
Szerk: látom már neked is megvan:) -
#675 ááááááááá....megcsináltam!!!!
az előző hsz sokat segít... -
#674 [spoiler]hol lelek francia kézjel szótárat?:S:S:S -
#673 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Áss mélyebben a forrásba -
#672 sok ötletem nekem sincs :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a clue url-je érdekes... viszont ha beírom a szerintem jót, akkor sem jutok sehova... deep shit -
csanee #671 34-eshez azóta van valami ötleted? Nemtom mit kéne csinálni, azon kívül, amit a clue ír... De azzal is mire megyek? -
#670 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!talán mert nem francia -
#669 érdekes, megkérdeztem egy ismimet aki tud igy "beszélni", és csak 1-et ismert fel... -
#668 meg -
csanee #667 Ehhemmmm.. Kicsit becsapós volt ez a 33as:D:D -
csanee #666 Még a 33-ast sem volt türelmem végignézni alaposan... Majd ma délután nekiülök, aztán meglátjuk mi lesz:) -
#665 34-essel hogy boldogulsz? nekem kicsit megállt a tudományom... -
csanee #664 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen.
PM-et megkaptad tegnap? -
#663 32-esbe ugye süketnéma jelekkel kommunikál? -
#662 köszi. -
#661 áá valaki adja már meg ametros linkjét mert suliba vok és nincs meg a link és szeretném folytatni.D -
csanee #660 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bocs, akkor kettő van, de ebben az esetben ez lényegtelen, mert ugyanazon az ágon van mindkettő. Már többet is segítettem ezzel mint kellett volna :P -
#659 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van egy michel ange auteull és egy michel ange molitor. azt mondod van egy harmadik is?:S -
csanee #658 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha a sex állomásai megvannak, akkor lesz bennük vmi közös! az alapján már tovább tudsz menni! És michel ange-ből is csak egy van:) Nézd csak meg jobban! -
#657 Nah rájöttem h hogy kéne, vagyis h mikkel, de a sex-et még most sem látam...:( sztem nem ó állomásokat leltem meg. michel ange-ból is van vagy 4 féle:S -
#656 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én is itt tartok, és szintén nem tudom hogy hogyan jön ki a sex. A többi állomást én a hivatalos fórum alapján találtam meg. Kettőt írtak, az egyik hogy fordítsd le mit ír a nyuszi, és ne hallgass rá, a másik meg egy régi mondás, miszerint a bölcs a holdra mutat, a balgák meg az ujját nézik :) -
#655 még most sem tudom:D -
#654 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha megvannak a térképen az állomások, akkor már szinte meg is van, hogy hogyan jön ki a sex... korábban már használtad ezt a "kódolást" és nem véletlen a térkép fajtája! -
#653 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!31-est hogy? térkép megvan, megleltem a clue-s állomásokat, de nemtom a sex mit jelenthet, meg vissaolvasva a feketeségben hol van szöveg?:S -
#652 ááááá megvan!!! hihetetlen, de tényleg a fáradtság... -
csanee #651 Igen, sikerült. De a 33 nekem sem megy:( Már fáradt vagyok, lehet, hogy csak holnap folytatom, tiszta fejjel, kipihenten :)