Ouverture facile

Oldal 1 / 15Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mumpic
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én úgy csináltam meg ezt a pályát, hogy a telefonomon benyomtam a T9 -et, és a beviteli nyelvet átállítottam angolra, majd a megadott számokat nyomogattam...

Fantos
8-ast leírná valaki? egyszerüen szar vagyok angolból és nemtudok semmi értelmes angol szót kirakni ezekbõl a betükbõl 😞

mumpic
Megvan már az eleje meg a vége?
Eléggé lelassítottad hogy tudd követni és írni?
morze táblázatot találtál a neten?

már felvettem a hangot be is gyorsítottam de az istenért sem tudom dekódolni a morzét. áááá

football without ultras is nothing

frekvencica
ha az url-t észrevetted, és megvan a jó url, akkor szó szerint vedd az így kapott oldalon írottakat!

mumpic
Ó, most meg a 34-essel vagyok elakadva. Olvasgattam hogy ti miket diskuráltatok róla, és az hogy 7 hozzászólás alatt letudtátok igen bosszantó 😊.

Nem csináltam végig újra a pályákat, csak végiggondoltam hogy melyiken mi volt a feladat, bár lehet hogy ezt sem kellett volna. Az url-es dolgot is észrevettem, de egy csomó mindent kipróbáltam, és egyik sem jött be. 😞

mumpic
köszi frekvencica, sikerült 😊

frekvencica
pedig már szinte meg is oldottad <#vigyor2>

frekvencica
mumpic, a 33-ason én is elakadtam, de hidd el, hogy tényleg semmi olyat nem kell csinálnod, amit az eddigi pályákon ne tettél volna...
a lvl 15-ön is hasonlót kellett csinálnod...

csanee, te hol tartasz? én egyre lassabban haladok, de már az 50-esen töröm a fejem.

mumpic
Már kellett használnod egy régebbi pályán

na 25ösön kicsit gondolkodóba estem.

szóval addig megvok, hogy a clue szerint ez nem fóka. ok, ez rozmár, ami franciául morze, gondolom akkor amit kiad az morzehang.. de a dekódolásra nemtalálok normális progit..

ma találtam rá a játékra, nagyon tetszik. jelenleg a 24es pályán vagyok

mumpic
én a 33-as pályán vagyok nagyon régóta elakadva. Mondjuk nem is törtem nagyon. most hogy vizsgaidõszaknak vége van talán újra tudok vele foglalkozni, persze ha most adtok kis segítséget, akkor nem sértõdöm meg 😊

Nézd meg a clue-t! Van egy vicc, amiben ugyanaz a szöveg van!😊 Ha ismered, akkor tudni fogod mit kell tenned!

Fiuk valami segítség vagy spoiler a 20as pályához!
Ott nagyon elakadtam :-(

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Asszem én mára befejeztem. A szemesnél tartok, de már az én szemem elfáradt<#wow3> Holnap folytatom majd. Szia!

frekvencica
a 46-os is elég genya... még nincs meg, de már kezd hergelni...

Ejha, ez tényleg nagy segítség volt, már meg is van! Köszi szépen!

frekvencica
Biztos hogy a két jó országod van meg? Az egyik "kód" két országra is ráhúzható... akkor most gondolkodj azon, hogy milyen furcsa az url, és vajon miért?! A hivatalos fórumon írták, hogy Swan elköltözött, mi változhatott... ez elég nagy segítség volt, most így utólag 😉 szóval a billentyûzetkiosztással kapcsolatosan gondolkozz

Annyi, hogy mi a 2 ország, ami a clue-ben van.

frekvencica
Meddig jutottál vele?

Húha.. kemény ez a 42-es😊 Esetleg vmi segítséget kaphatnék?

frekvencica
valamit elrontottál, mert nem az az állomás...

Mornington Cerscent, ez az áthúzott állomás neve. Ezzel kell valamit csinálni? Sehogy sem jutok elõrébb, nem tudok értelmes szót összerakni a sok betûbõl...

frekvencica
jaaaa 😊 hát össze kell olvasni 😉)

A line-ok jpg képeiben vannak betûk elrejtve.

frekvencica
milyen betûk? csak az állomással és a line-okkal kell foglalkozni úgy emlékszem...

40esben megvannak a betûk, 20 db-ot találtam. Megvan az áthúzott állomás neve is. Mit kéne még tennem? Van még vmi elrejtve?

frekvencica
inkább erdõ és a fa esete... PM megy

Hááát... lehet ennyire hülye vagyok, de fogalmam sincs mi kéne ide😄 Amúgy mintha világosabb lenne az ablak mögötti rács, mint a sima. Vagy ha mégjobban átnézek az ablakon, akkor a saját hátteremet látom, de annak nemtom mi köze ehhez😄 Valami különbséget kell keresni, ugye? Próbáltam már background-ot, wallpaper-t... Jó helyen járok kb? Vagy az erdõtõl nem látom a fát?

frekvencica
Tuti, túl bonyolultra gondolsz<#circling>

nézd meg jól a hátteret az ablakban, aztán persze a "normál"-t is!

39-hez kérhetnék vmi segítséget? Szerintem túl bonyolultra gondolok😊
a hivatalos fórumból azt vettem ki, hogy alkönyvtárba kéne belépni... már csak egy kis rávezetés hiányzik 😉

frekvencica
módosítok: már eljutottam egy hibaüzenetes oldalig, de egyelõre nem tovább

frekvencica
Ron Ragm, ha véletlenül errejársz... a 42-eshez van esetleg segítséged?
A két ország már megvan, de nem tudok ennél továbblépni.

Köszi

Küldtem PM-et 38-as miatt, majd nézd meg lécci! köszi

frekvencica
a sorrendet tartsd meg, és egy wav file-t kell megtalálj a kezdõbetûk alapján

A 38-asnál asszem megvan mind az 5(?) állat neve. Mit kezdjek ezekkel? Lécci help!😊

frekvencica
akkor asszem bevárlak, mert már második napja ezen agyalok, és szerintem nem fog menni segítség nélkül...

Még a közelében sem... 38-asnál tartok, ma talán lesz idõm továbbhaladni.

frekvencica
csanee, hol tartasz? esetleg 42-es?

Pedig én ott találtam meg. Mondjuk már nem emlékszem hogy pontosan mire kerestem rá. De akkor keress úgy, hogy LSF

akyyy
nem találok olyan francia wikipediát mai kézjelekkel fogllakozik signal de main

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hát mondjuk a kézjel szót lefordítanám a helyedben franciára😊

akyyy
jó de mire keressek rá?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

wiki

akyyy
helP

frekvencica
A 42-esnél esetleg vki tud segíteni?
A koordináták megvannak, de nem jutok tovább...

Semmi baj😊 Köszönöm szépen a segítséget!

frekvencica
bocs... eltévesztettem...
37-es:
szóval egy számot ki kell venni, mivel az a hamis clue-hoz tartozott...

Plíz help valaki! 37-esben megtaláltam a szót meg a számot, de ha beírom, akkor azt írja, hogy megint hittem a hazugságának... Viszont ha a szót beírom a clue url-jébe, akkor eljutok a 38-as clue-jához😊 Mit kéne tennem?!<#help>

Oldal 1 / 15Következő →