526
  • CinCeBerg
    Jó...jó... ha malőröket csinálsz... :)
    Hamarosan fennt leszek, aztán ütközhetünk egy-két "teszt" erejéig.
    A szoba neve mindenképpen tartalmazza majd a "ODDS 100-120" megjegyzést, így majd meg lehet találni... Amúgy le lehet cserélni valahogy (persze zeróról indulva) az induló verdát, vagy új Accot kell csinálni? Persze tudom, hogy meg lehet venni bármelyik autót, de az nem kevés PP... :) Eladni nem lehet véletlenül az autót?
    ThanX
  • Benedicht
    Most mentem ket versenyt Tokyo #4-en. Eleg szepen tartottam az iramot ket lion ellen, vegul nehany kisebb malor miatt mindketszer 3. lettem. :(
    (ket 100-as odds-u, nekem most eppen 118-as odds)
  • Bucser
    Tokyo-ban a #4-en alapfelszereltségű sedannal mindkét egyenesben 160-165 körülig ki lehet húzatni. Persze a rajtnál elhúznak a 660-asok sőt mikor kanyar után kigyoprsítok lehagynak, de az egyenesben jól tartva a tempót símán utol lehet érni őket és jó kanyarvétellel előzni.

Sedannal sokkal jobban le kell lassítani kanyarban és kicseszettül lomhán jön ki belőle.
  • CinCeBerg
    Hááát.... fura... én pont a vezetésemnek tudhatom be azt, hogy valamit behozok azon, amit az egyenesben rámvernek. Kanyarokban az ellenfelek 80%-át odaverem, egyenesben meg csak lesem a tükröt, és próbálok jól helyezkedni... :)
    Ettől függetlenül, ha valakinek Kawanája van, és úgy 110-120 körüli (bár az 106 és a 116 között gykorlatilag zero difit éreztem) ODDS-el, az megoszthatná a tapasztalatait... Köszönöm!
  • Benedicht
    Nemtudom mi lehet, csak power tuningot vettem, es erezhetoen gyorsult a kocsim. Ettol fuggetlenul van hogy 100-as oddsal lehagynak. Eddig a vezetesi (nem)tudasomnak tudtam be a dolgot... :)
  • CinCeBerg
    Köszi, de nem ez az első autós game amit tolok (bár ettől még tévedhetlek :) )... Egyébként ha megveszed autómatikusan beszerelődik a cucc, de ha jól tudom a tuning fül alatt lehet szerelni a dolgokat. Ha narancssárga, akkor be van szerelve... De ha tévedekakkor elnézést, szívesen veszem, és megköszönöm a segítséget...

Benedicht:
    Nekem még az életbe nem ment 150 fölé, Sem england 8#on, sem circuit 3#on, pedig simán félpályán már 149-150-el megyek, de onnan nem megy feljebb...

• Bucser
    mert nem elég beszerezni, hanem be is kell szerelni a cuccot esetleg?
  • Benedicht
    Kvazi nyilegyenes reszen(england palya). Kb. 170-ig kilehet porgetni.
  • CinCeBerg
    Ok,Ok, de nyíl egyenes részen? Esetleg neked is az a baj a cuccal mint nekem. Ha így van, akkor most mind a ketten választ várunk? Az 11X S3 azért ment már 150 felett nem?
  • Benedicht
    Engem a 100-as odds-u kawanak hagynak le... 11x odd-u s3-am van.
  • CinCeBerg
    Ohhh, és egy kérdés a nagyérdeműhöz, ami igen fontos számomra...
    Egy Kawana K660-al nyomulok, és már raktam bele minden tuningot, 116-os ODDS-em van abban a verdában, de furcsa módon egy 100-as Corus S3, és egy 100-as Lion Sedan is úgy húz el mellettem egyenesben, hogy öröm nézzni. Egyszerűen nem tudok 150 felett menni, vettem már chiptuningot, váltót, motort, ACC Vmax-ot, minden szart, és nem gyorsul a cucc 150ig sem, 5öst nem is tudok váltani, mert nincs értelme. 4csillagos kari van a backpack-ben, van valami más kártyaamivel ez orvosolható, vagy ennyire gyökerek, hogy ilyen szar kocsit raknak bele, ami ennyivel gyengébb? Ha így van inkább újrakezdem egy S3-al, vagy egy Sedannal, de ennek így nincs értelme. Lehet nullázni az accot, hogy új first kcsit válasszak, vagy új Accot kell gyártani? Vagy van valami "expert Skill Card" ami kiveszi a korlátot? MeGaThanXXX!
  • CinCeBerg
    Hali!

A megoldás egyszerű, de nem nagyszerű...
    Telepíteni kell a WinXP keleti nyelvi csomagját, ekkor már megkelennek rendesen a japán karakterek is a japcsi weboldalon, és egyszerű ctrl+c - ctrl+v módszerrel becopyzni a karaktereket, amit kér a gép. Nem mondom, hogy elsőre sikerül, de kb. 40-60 perc tökölés után mindig megvan. Én special a japcsi FAQ-ból szoktam a karaktereket vadászni. Az sem rossz, ha addig kérsz új kódot amíg nem kapsz ismerős karaktereket. De ez persze lehet hogy harmadikra sikerül, lehet hogy kétszázadikra...
    :) Sajna hosszas gondolkodás után sem sikerült jobb megoldást találnunk... :)
  • Deviance
    hali, hogyan regisztraljak? :S ellenorzo kodot ker :\ japanul....
  • ngcsnet
    felraktam, és az összes használható scx fájl eltűnt, helyettük úgylátom packagek vannak, szóval már kiexportálni sem lehet semmit, nemhogy még importálni :o
  • kemszi2
    nektek legalább megy
  • Bucser
    De kúrva jó... én meg 27-én záróvizsgázom.. miért nem lehet ilyet mondjuk júliusra időzíteni?:)
  • bjoee
    dupla PP event van junius 22-25 -ig :)
  • dikab
    Akkore mesélek én: Egyik nap mentem, sima Corus-al. A legjobb időm a Tokyói hosszú pályán 1.56.xxx volt. Aztán elindultam egy versenyewn, és rögtön az első köröm 1.40-es lett. Nem vágtam, nem lagoltam=sőt hibáztam is). Mögöttem jött egy srác (uo. autó) és neki 1.42. Meglepődtem rendesen. A következő köreimet is rosszul számolta, mert már hiba nélkül is 2.20 volt. Az óra elég furán viselkedett, de ettől még nem volt olyan, hogy egyszer elöttem, egyszer mögöttem, viszont az extra gyors körök így már lehetségesek. De tényleg nem tuom mitöl őrülhetett meg az óra. Fura
  • Bucser
    a klienst ellenőrzi a játék mielőtt elindul. ha nem megfelelő a z adott file akkor szól. memory injectorral már lehet. de az meg macerás és elvileg ez ellen meg ott a gameguard (bár az is annyi mint halottnak a csók. csak arrajó, hogy ne menjen a progi 64 biten...)
  • ngcsnet
    nem tudom, lehet, hogy csalt, mert CRC-ben is volt a ~~Lion nevű francia srác, akit mindig mindenki csalással vádolt, egyébként át lehet írni a teljesítményéket szerintem.
  • rmate1988hun
    Hmm... mondjuk ő laggolt. De ez elég volt ahhoz hogy egy 7 körös angol versenyen lépést tartson egy 130+ odds-os csávóval, míg az ő kocsija alap? (különbség mindössze 1-2 mp volt)
  • ngcsnet
    de ő igen, nyílván.
  • Pepsi Twist
    Haggyadmár a japók meg a kinaiak nem csítelnek hanem eleve a programot írják át :D
  • kemszi2
    na annak is sok érteleme van...itt csalin pff
  • rmate1988hun
    Azért vagyok benne biztos, mert ha lagg lenne akkor egyszerűen keresztülszáll az útakadályon! De nem! Ő szabályosan áttarolta, amikor kirepült a pic*ába! És ezután került elém!!
  • rmate1988hun
    Nem! Nem laggoltam!
  • passatgt
    lehagytad a LAG-ot?:D:D
  • rmate1988hun
    Ja és a csávó egy alap (100odds) kocsival lett 2., míg az első helyen egy min. 130odds-os ember végzett, de alig 1,5 mp előnnyel!
  • rmate1988hun
    Hello! Egy érdekes jelenséget figyeltem meg verseny közben pár napja! Egy bizonyos kitcheong(?) nevű júzer csalt. Ezt onnan gondolom, hogy többször láttam felbukkanni magam előtt miközben pár másodperce hagytam el!
    Egy konkrét példa: az angol pályán a benzinkút előtti lezárt útnál lévő korlátba csapódot bele. Elmegyek mellette, mire észreveszem, hogy előttem van villogó kocsival! (nyilván nyomott egy R-t)
    Na mit szóltok? És ma haverom is látta ugyanezt, szóval nem én hallucinálok!
    (Nem tudom, lehet-e buherálni a replace pointokkal?)
  • ALIENwoods
    Meg lehet nyugodni az újfajta segítő rendszert a japók kérték, nekik köszönhető, hogy nincsenek talajtípusok se mint anno CRC-nél.
    A japó PC játékosok gagyik, nincs mit tenni. PS2-n GT4-t nyomatnak orrba szájba de egy ilyen egyszerű PC-s játékot már nem tudnak irányítani, pedig én spec gamepaddal nyomatom ezt is. Viszont a Project Torque a Level-R valszeg nyugati változata lesz, más kiadóval szóval reménykedek, hogy itt már azért realisztikusra szeretnék fogni a figurát :) mert akkor egy naon fasza kis game lesz, ésa designra is kíváncsi leszek :)
  • Pepsi Twist
    ja
  • Bucser
    mondtam már. 92-es HSZ.....
  • Bucser
    Tutorialt csinálod?
  • Pepsi Twist
    Zsír megvan kössz all most hogy kell elindulni a kocsival? 1-esbe van nyomom neki azt nem csinál semmit még motor hang sincs :D
  • passatgt
  • Bucser
    92-es HSZ. ott van az angolosítás. Akkor kicseréli a feliratokat.

próbáld meg. (valószínű, hogy rosszul tetted fel.

Egyébként én is kipróbáltam tegnap. Ezek a japánok tényleg nem tudnak vezetni:D

Viszont ez a skill system (a csillagozott kártyalapok) valami röhej.... Balkanyarban jobbra húzza a kocsit... Minek tették ezt bele??? Nem kis idő eltelt mire rájöttem mi a faszért csinálja:D
  • Pepsi Twist
    Pedig regisztráltam :S
  • Pepsi Twist
    Na itt elakattam:

Így írtam be a cuccokat:
    ID
    Jelszó
    pipa :D

(ja és ha be írok valamit akkkor nem is jeleníti meg)
  • Balintrial
    szerintem ezután fog jönni a legújabb, a 230 megás
  • kemszi2
    nekem is 230 volt...azóta szar:*(