525
  • Benedicht
    Csak egyet kell lapoznod vissza, hogy megtalald.
  • Deviance
    lecci vki mondja el hogyan lehet kivenni a segitsegeket
  • Bucser
    Igen. a hiraganak és a katakanak amiket korábban is mondott mindenki...
  • Deviance
    toltom is sikerulltt
  • passatgt
    :)
  • Deviance
    Japo haver akit yuutuuuben talaltam mondta h ezek a fo karakterek vagy mik

あいうえお かきくけこ さしすせそ なにぬねの たちつてと はひふへほ
    まみむめも やゆよ らりるれろ わをん
    アイウエオ カキクケコ サシスセソ ナニヌネノ タチツテト ハヒフヘホ
    マミムメモ ヤユヨ ラリルレロ ワヲン

ezekbol minden kirakhato :)
  • bfg900
    Nos, nem szukseges fizetni, valoban. Viszont azert beszolni, mert nem mukodik rendesen itt, holott a foldgolyo masik reszere keszitettek, buta dolog.
    Viszont sajnos ez mar nem is deviancia, mivel a forumok mar regen igy mukodnek, mondhatni elfogadott viselkedes :)
  • kiasobi
    "Amugy te fizettel erte?"
    Tudtommal nem fizetos. Most akkor mivan?
  • Attiska
    A múlt héten regeltem, akkor még nem volt ez a marhaság. Amúgy van valami info, hogy mikor jön a Project Torque? Hátha ott normálisabb emberek vannak,l nem ezek az állat japánok.
  • bfg900
    Talan nem erre a piacra keszitik...
    Amugy te fizettel erte?
  • ALIENwoods
    látszik mennyire szretnél vele játszani...

de még mindig nem esik le hogy majd úgyis jön Project Torque ami angol lesz és akkor nem kell majd ilyenekkel szórakozni?
  • ALIENwoods
    そまろよをる
  • kiasobi
    masik fele katakana:
    http://hu.wiktionary.org/wiki/katakana
  • Deviance
    magyar fejlesztesu jatek es meg le se lehet tolteni ezt nekik
  • Deviance
    kossz azert, de fele nincs itt :\
  • Deviance
    yuutubeen irtam 2 japannak is :)
  • kiasobi
    kozben megneztem, hogy ne legyen olyan konnyu az elet minden kepbe beleraktak 1-2 katakanat is, szal ha nem ismered ugy ahogy a japan karaktereket lesz par perc mire regelsz 1et :)
  • kiasobi
    En tok segiteni, azaz be tom irni a karaktereket, csak ugye az a baj, hogy e jelszot nem lehet utana megvaltoztatni... Szal probald ki azt, hogy felrakod a japan kodkeszletet, aztan kikeresgeled a karaktereket 1 hiragana karakter tablazatbol es bemasolod oket.
    tablazat:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Hiragana
  • Bucser
    Van japán topic ott nézz körbe.
  • passatgt
    fogsz egy japán vagy kínai havert, az megoldja:)
    Mintha láttam volna itt sg-n is valakit, aki tud japánul
  • Bucser
    most erre mit lehet mondani? szopas:)
  • Deviance
    lessetek meg...

• Bucser
    Hmm ez valóban új dolog...

De a Kanjikat ki lehet keresni símán.
  • Deviance
    ott van a kep vagy probald ki mar van ilyen, nem tud eu -s reggelni
  • Bucser
    Milyen japán biztonsági kód? 2 hete regeltem nekem ilyen nem kellett...

Elmész ide beírod az e-mail címedet a rublikába.

Kapsz egy levelet amiben van egy direktlink (még meg is mutatják egy képen hogy mire kell kattintani....)

rákattintassz feljön a browserablak egy formal amit

ezen oldal alapján kitöltessz.

Nem értem mi a problémád?? most csináltam végig újra. úgyhogy a hiba nálad van.
  • Deviance
    ja van vagy 500japan karakter...
  • ngcsnet
    ez valami új dolog, nekem nem kellett ilyet beírni, háttööö telepíts fel valami japán karakterkészletet, és szépen kimásolgatva próbáld meg beírni, :/
  • Deviance
  • Deviance
    es a japan biztonsagi kod??
  • Bucser
    Milyen japán karakterek? szükséged sincs rá...

Le van írva az oldalon, hogy melyik slotba mit kell írni aztán kapsz egy levelet abban egy link amire klikkelve kész az account aktováció.

játékot feltelepíted. update lefut az első indításkor aztán berakod az angolosítást ami a 92-es HSZ-ben van.

Azért játszani helyetted senki nem fog...

De ha nagyon akarod a japán karaktereket akkor telepítsd a keleti karakter készleteket. (nekem más gamekhoz kellett úgyhogy nem tudom már melyik az)
  • Deviance
    a japan karakterek
  • Bucser
    Egyébként nem tudom mi olyan nehéz a regisztrációban.. pláne mivel lépésről lépésre le van írva alienWoods oldalán...
  • Deviance
    legyszives vki regisztraljon nekem en hulye vagyok ehez
  • Bucser
    Nem tudom. Azt hiszem megtett út alapján számolja a PP-t nem helyezés alapján. a helyezés akkor számít ha nem utolsó vagy szorzóként jön be. De abból nem lesz PP ha csak megállsz startután a pálya szélén. Lehet közbejött neki valami.
  • rmate1988hun
    Ja és az miért van, hogy néhányan nem mennek 1 kört se, hanem félreállnak a pálya szélére? Így is lehet PP-t kapni?!
  • Deviance
    valaki nem regisztralna nekem?:)
    en a japan kodokknal mindig elakadok 1ik sose talalom meg :\
  • Bucser
    Ohhh és még hány ilyennel fogsz...

nem játszottam sokat, de számtalanszor volt, hogy küzdök a kis 100 oddsos kocsimmal 120-130-asok között a 8-ból a 5. helyért erre néhány tehetséges aki körbe ért minket a 160-as oddsú kocsijával megpörget... csak azt nem értem hogy minek csinálja, hiszen direkte leszálltam az ideális ívről.... Persze utána tötyöghettem be az utolsó helyen mert a javítás és rescue közben az utsó 2 is elhagyott...
  • Attiska
    Észrevettem, hogy egyes japán versenyzőknek rabszolgáik vannak. Pl. tegnap este nyomom a versenyt, első helyen vagyok. A térképen látom, hogy egy japán fasz nagyon lassan megy, a második körben le is kőrözném, de nem enged el, majd lelassít, rámhúzza az autót, én meg felkenődok a korlátra, és borulok. Viszont a második helyen futót simán elengedi, aki törtéénetesen szintén japán...

És nem az első ilyen esettel találkozom. Egy picit el is ment a kedvem az egésztől.
  • rmate1988hun
    Szerintem próbáld a kaszni tuningot! A tizenezer PP-seket! Az sokat dob rajta. Érdekes, ha leveszem az I-es szintű kasznit nálam is szarul megy :D
  • CinCeBerg
    Jó...jó... ha malőröket csinálsz... :)
    Hamarosan fennt leszek, aztán ütközhetünk egy-két "teszt" erejéig.
    A szoba neve mindenképpen tartalmazza majd a "ODDS 100-120" megjegyzést, így majd meg lehet találni... Amúgy le lehet cserélni valahogy (persze zeróról indulva) az induló verdát, vagy új Accot kell csinálni? Persze tudom, hogy meg lehet venni bármelyik autót, de az nem kevés PP... :) Eladni nem lehet véletlenül az autót?
    ThanX