259
Freestyle rap
-
#20 kinyírom anyám! :D
mondjuk van benne valami, klippek is ilyenek! drága kocsik, legjobb nők, folyik a pénz, boldog mindenki, semmi probléma, senki nem szól be, aki beszól azt megölöm szemöldökkel, stb! -
#19 Ezekenek a neveknek utána nézek hogy milyen számaik vannak -
Csesza #18 te olvastál akár 1 50fillér,g-junit,lloydbenksz... szövegeit?!
miről szólnak? már ha csak nem a rímelésre mennek?
-pénz,nők,pia,drogok,kínyíroim anyám, és én vagyok a király
magyar rappet nem nagyon hallgattál (a jobbikat) ha ilyenekre bux, vagy te felmentél a vivára megláttad a top10 és innentől kezdve ezeket hallgatom?!
... -
#17 Fanka, Gőz, Artos, Hősök, Maszkura, Pixa és sok-sok arc, sry akiket kihagytam (van egy pár) -
Daveee #16 te mit is halgatsz? kiváncsi vagyok -
#15 az, egy nagy divatrepper xDDDD
sok csira ott ugrál a buzeráns hammerével, meg 8 csajjal mellette, nevetséges... -
Daveee #14 mert? aki 50-et halgat az divat rapper?
menjünk vissza 10-15 ével ezelötre, aki akkor tupacot halgatott divat rapper volt?
elég nevetséges vagy. -
Csesza #13 az ilyen embereket, mint te, hívnak, divatreppernek -.- -
#12 Akkor lehet hogy jóljártam mert a szlovák rap JÓ. -
Csesza #11 te vagy az én emberem :D -
#10 Ez egy igencsak nívós felsorolás lehet -
Daveee #9 magyarok sztem midn szarok.....
én ezeket halgatom
50cent,g unit, missy, busta rhymes, lloyd banks, yung joc, game, bowwow, chris brown, dmx, lil kim, -
#8 Én Szlovákiai vagyok ezeket a magyar rappereket nemnagyon ismered, de ha tud írhat valamelyikőtök freestyle-t -
#7 pfffffffff :DDDDDDDddddddd -
#6 nálam ott kezdődik hogy fanka - riddler - gőzi - kezdet phiai - továbbá :D ArtosCsaba, Busa, Eckü, Erol Mc, Mc Gőz, Ryzo, Tanny-D., Wolfie vs. Raffla, Kp Jancsi, Tirpa, Baree B, GRO, MC DC, Dandey, Korboncnok Pisti. -
Csesza #5 ennek mi a köze a freestyle-hoz? :)
Rapedés? csak mert az egyik jó barátomék csapata is Rapedés csak kíváncsi vagyok hogy egyre gondolunk e ?! -
#4 mi ez vazze, hát ez itt az ándörgránd pálya, nincs esélyed most ellenem itta freestylebaaaa -
LeePí17 #3 nálam konkrétam :
Sub Bass Monster
Kamikaze
Rapedés
ilyen kezdő reppeseket hallgattam már..vagy aszöveg jó és a zene pocsék..vagy foirdítva..
-
#2 http://www.youtube.com/watch?v=aOX2xd4PKp0&mode=related&search= -
#1 Írjatok bátran freestylokat és csináljunk jókis rap hangulatot.