259
Freestyle rap
  • Csesza
    - jaja, Dugó,Gege,((Feri)) :) (nekem is tetszik)

- Kamikaze-t mondjuk ki nem állhatom így magát mint a formációt viszont Interfunk-ot szeretem ugy szólóban :)
  • Csesza
    Dre eggyáltalán nem gagyult el, ő meg is mondta az utólsó előtti albuma után hogy a köv. albuma az elég soká fog megjelennni, mert sokat akar dolgozni rajta és nem akar elgagyulni...
    és ez jött is neki...
    hála istennek nem volt Dr.Dre & JustinTimberlake közös szám
  • LeePí17
    igen feriékre gondoltam.nekem tetszenek a számai.
    ne hasonlítsuk össze a magyar és az amerikai reppet..
    felesleges. amerika az 1 külön világ..
    ott minden a pénz,a kocsi, a nő,a drog-ról szól...
    a magyar a szerelemről..az életérzésről, a halálról szól..(még nemhallottam olyan magyar bandáról aki a drogot megemlíti..és hogy börtönben is ült volna)
    ott a kamikaze isten hozott a földi pokolban című száma ami a magyarokról szól..nekem tetszik..
    ott van még Lil Jon & the East Side Boyz őksem hűderossz csapat.
    fellehet soroni igencsak sok Reppest.
    mindenkinek más más az izlése..

• Calver
    miért nem hallgattok inkább ZENÉT? vagy... váltsatok stílust! legyetek emok, ugyis az az új trend, és azok legalább kevésbé kártékonyak mint a sok önmagát niggernek képzelő 14 éves kiskölök...
  • Neoncsoves
    lol emberek...
    50 Cent,Young Buck,The Game,Hősök,Siska,DMX,TM,2PAC,Fheszek,Akkezdet Phiai, estébé estébé
  • kis kocka
    OFF
    hát emberek elkezdtem olvasni az elejétől mindent de a 3/4énél rámjött a sírógörcs.
    ON
    valakinél olvastam hogy eminemnek milyen szar számai vannak(tény), de vann 1-2 jó is sztem. amit nem láttam viszont hogy eminem egy k..va nagy freestyle-os.
    magyar freestyle? LL(cigo) junior = pfffff
    fanka,gőz,csabi és még sorolhatnám a jobbnál jobb MAGYAR freestylosokat
  • Palinko
    igen bátyó02 Snoop és Dr.Dre eldivatosodott,de 2Pac nem hiszem hogy ezt csinálta volna.élő ellenpélda snoopékra az Outlawz.
  • mila69en
    persze mivel az emberek teszik azzá elöbb utóbb az emberek eggyik fele divatot csinál belőle, a másik fele meg rávágja, hogy divat:)

szerk: akkor most aza kérdés, h mivolt elöbb... a divat vagy az aki rámondta valamire, hogy fúú pazzeg ez divat:)
  • báttyó02
    ja kb.
    amugy akármilyen divat is 50cent vagy akárki,nyakam rá hogy ha 2pac élne ő is ugyanúgy "eldivatosodott" volna
    élő példa rá snoop dogg,honnan jött,és most hol van
  • mila69en
    khm bár nem sok közöm van a témához:D távol áll tőlem a műfaj viszont eza divat rappes izé... valami csakis azért lehet divat mert az emberek divatot csináltak belőle:) a kiadók észrevették hogy a divat jó mert az emberek követik a divatot salzé a 14 éves xy béla 50cent et hallgat meghallja ezt a barátja uhh én is ezt fogom hallgatni mert mostmár eza divat:DD béla is ezt hallgatja azt sem tudják mit hallgatnak nem értik miről szól csak terjesztik az igét hogy gyerekek ez qurvajóú rímeket tud reppelni:) én úgy gondolom hogy ezek a reppek csakis a pénzről szólnak mármint nem a szövegre gondolok hogy a lóvérol fecsegnek hanem a kiadó észreveszi hogy béla meg sanyi megeszi ezta a szart:D úhh szólnak a 50cent-nek hogy te figyejjé má ezt kéne fröcsögni továbbra is mert viszik mint a cukrot-.-
  • kuci06
    aires spears freestyle 2
  • asfa
    nah miez!simán király a magyar rap ennyi -.-

"3-2-1 és itt terem újra
    Kis Ká és rettentően megújult crew-ja"

a,ds_D?:D:D:xD
    van pár szövegem amugy ;) nem azok a gizda raj szövegek amit szoktak nyomni a lakotelepi rapper bandák :P bár van oan :D
  • Palinko
    valaki legyen olyan szíves és világítson már fel a beat box fogalmáról!
  • SötétBarom
    "Rocker".. Nem vagyok rocker. Szeretek mindenféle zenét (hip-hop-ot is.. pl Zion I, Everlast, Styles of Beyond.. stb. ), de a beat-box, meg a freestyle sajnos nevetséges... Kb két éve a törzshelyemen keddenként megvillantják tudásukat a helyi underground arcok /graffiti & rap 4 life/ és rádöbbentettek, hogy ez tulajdonképpen mennyire rossz..
  • kuci06
    tényleg tudja utánozni, van róla még1 videó, azt is mindjárt belinkelem.
  • matyi08
    ez a csávó tényleg így tudja utánozni azokat a rappereket, vagy ez csak vmi trükk? mert ha igazi, akkor nagyon durva. teljesen olyan mint az igazi...
  • Randelz
    wauw
  • kuci06

aires spears freestyle1
  • Palinko
    honnan tölthetők le igényes magyar rappek,majd kérem privátba a címet,mert eddig csak sub bas monstert hallottam,meg kamikazet és akkor úgy látszi azért nem érzem,hogy jó...
  • Palinko
    sajna szerintem nem lesz hoszú életű,mert senki sem meri kiengedni a szöveget magából
  • kuci06
    +fav
    Olvasom daveee hozzászólásait, de már folyik a könnyem a nevetéstől.
    A magyar rap fényévekkel jobb mint amit 50 pengő csinál...

ha szerinted a magyar rap = ll junior meg sub bass monster, akkor nem is csodálom hogy nem tetszik.
    Amúgy nézz fel a rapszoveget.tk-ra, és olvasd hogy niről szólnak 50 szövegei. Mindegyikben csak azt rappeli(bár inkább énekli ), hogy én vagyok a nagy gangsta-pimp-nigga, neszójjábe mer' jön a g-g-g-g-unit....
  • Randelz
    vitatkozzatok csak ...nehogy kiholjon a topic
  • Palinko
    "van 1-2 dolog amiben vitatkoznék"

csak bátran,kúltúráltan szeretek vitatkozni...
    addig még nem jönnek a freestylek :)
  • Csesza
    :DDDDDD

van 1-2 dolog amiben vitatkoznék, de igen valahogy erről van szó :P
  • Csesza
    ez bankos :)
  • Palinko
    pedig ezek nagy divatrapperek:50cent,g unit, missy
    aki a listádból érdekes az DMX,na őt már érdemes.
    akit legjobban nem bírok az 50Cent. .. beállítja magát a nagy gangstának,közben meg csak 1szer ült börtönben,azt is 18éves korában,mikro még drogot árul,azóta bevan szarva mint az állat és persze mit látsz minden klippjében? hát persze hogy azt,hogy ő a nagy valaki. aki Tupacot hallgatott akármikor az szerintem nem volt divatrapper,mert Pac' (RiP) egész életében pörgött,le is sittelték,de őtet ez nem érdekelte.most meg jön egy ilyen kis szar 50cent a hülye bandájával és vakítja itt a népet,hogy őtőle aztán féln kell ám.a szövegje meg tényleg egy nagy fos. mint pl. eminemé is,milyen szövegű számokból lettek a nagy hitek? na az már nevetséges.eddig akinek szerintem jók a meglátásai az Csesza (csak kár hogy nem a milánnak szurkol,na de ezt most ne keverjük ide :))
  • Randelz
    Hát gondolom rocker vagy...

@CSesza :"ha velem gecizel, berág az egész kurva gengem" mintha a haverom mindta volna...baszassunk az ilyen beszédért eleget
  • Csesza
    bárkinek szemébe mondom a vélenyem nem érdekel kicsoda...

erre csak annyit, hogy: "ha velem gecizel, berág az egész kurva gengem"
  • SötétBarom
    húdeszartopik bazmeg..

ennél csak egy rosszabb van, a beatbox.. szégyen -.-
  • Csesza
    ami már akkor elvetett ötlet volt amikor gondoltad hogy megnyitod :)

ez nem olyasfalyta fórum ahol tolonganának a frísztájlerek :P

de hajrá :)
  • Csesza
    ne röhögtess -.-
  • Randelz
    a témát azért nyitottam hogy freestyle rappeket írjunk
  • Daveee
    begyöpösödött? mond a szemébe nem élsz....
  • Randelz
    vanbenne valami
  • Csesza
    nah meg aztán gecire eltértünk a topik címe által adott témától :S
  • Csesza
    komolyan kábé olyan stílusu szövegeik vannak mint Höre-nek egy kis tulzással csak az jobban hangzik... -.-
  • Csesza
    DA_DAS_DAS_D_ASD LL junior ASD_SADDDDDDDDDDDD

miez?? ez nem rap!!! bolond vagy te? ne ezekhez hasonlítsd a magyar rap-et

Testament Rec, Akkezdet Phiai, Phoenix, Connenction, Deego...

tudom hogy le fordítva nem ugyanaz... de ha lefordítod megérted a semmitmondó szövegét, és ez a szövege csak arra jó angolul hogy rímeljen, az meg hogy egy kanadai begyöpösödött ember mit mind a magyar rap-ről az nem érdekel, valószínü ő sem halott még igazi rappet
  • Csesza
    így igaz; ami a magyar underground szinten van az teljesen más, igaz van majdnem minden előadónak 1-2 partytrekkje, de azok sem a csilli villi aranyfogakért :P

ezek általában a minedennapi gondokról, az életről, szerelemről, halálról stb. stb.

és magyar és érted ez a te nyelved és nagyon sok szó van a magyarba és ez a szövegekre is kihat, nem úgy mint amerikába

persze én is hallgatod külföldi zenét, de az értelmesebbik fajtát
    2Pac,Dilated Pepoles, NTM, Saian Supa Crew,...
  • Daveee
    olvastam a szövegeit, filmjét is láttam egyéb stb...
    most te hogy nézed hogy rimejjen? angolul vagy magyarul? mert ha leforditsaz egy magyar rapet, akkor angolul nem fog rimelni....
    és elég hülye foridtások vannak magyarba... és nem kinyirom anyám stbrol szol
    halgattam magyar rappet pl ll junior azis szenny, sub bass monster, de vhogy nem az igaziak, kanadai osztálytársam, (kin volt 4 évig aztán bekerült az osztályba.....) is megmondja hoyg a magyar rap szartsem ér. attol hogy a magyar rap ott tart hogy versikéket meg rapelnek, attol még a külföldi igazi rap még nem divat rap, mellesleg én nem nézek vivát, csak mtv-t
  • Randelz
    Ha valamelyiktek kiváncsi volna 1 kis szlovák rapre az nézze meg:
    Rytmus - Ani jeden skurvy
    Kontrafakt - Mulano Stylo