Freestyle rap
← ElőzőOldal 6 / 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egy igencsak nívós felsorolás lehet
Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team
magyarok sztem midn szarok.....
én ezeket halgatom
50cent,g unit, missy, busta rhymes, lloyd banks, yung joc, game, bowwow, chris brown, dmx, lil kim,
én ezeket halgatom
50cent,g unit, missy, busta rhymes, lloyd banks, yung joc, game, bowwow, chris brown, dmx, lil kim,
Én Szlovákiai vagyok ezeket a magyar rappereket nemnagyon ismered, de ha tud írhat valamelyikõtök freestyle-t
pfffffffff 😄DDDDDDddddddd
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
nálam ott kezdõdik hogy fanka - riddler - gõzi - kezdet phiai - továbbá 😄 ArtosCsaba, Busa, Eckü, Erol Mc, Mc Gõz, Ryzo, Tanny-D., Wolfie vs. Raffla, Kp Jancsi, Tirpa, Baree B, GRO, MC DC, Dandey, Korboncnok Pisti.
u dont have to listen anybody else but me
ennek mi a köze a freestyle-hoz? 😊
Rapedés? csak mert az egyik jó barátomék csapata is Rapedés csak kíváncsi vagyok hogy egyre gondolunk e ?!
Rapedés? csak mert az egyik jó barátomék csapata is Rapedés csak kíváncsi vagyok hogy egyre gondolunk e ?!
mi ez vazze, hát ez itt az ándörgránd pálya, nincs esélyed most ellenem itta freestylebaaaa <#nemtudom>#nemtudom><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
nálam konkrétam :
Sub Bass Monster
Kamikaze
Rapedés
ilyen kezdõ reppeseket hallgattam már..vagy aszöveg jó és a zene pocsék..vagy foirdítva..
Sub Bass Monster
Kamikaze
Rapedés
ilyen kezdõ reppeseket hallgattam már..vagy aszöveg jó és a zene pocsék..vagy foirdítva..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
http://www.youtube.com/watch?v=aOX2xd4PKp0&mode=related&search=
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
← ElőzőOldal 6 / 6