Freestyle rap

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gonosz Élien
Ez egy igencsak nívós felsorolás lehet

Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team

magyarok sztem midn szarok.....
én ezeket halgatom
50cent,g unit, missy, busta rhymes, lloyd banks, yung joc, game, bowwow, chris brown, dmx, lil kim,

Randelz
Én Szlovákiai vagyok ezeket a magyar rappereket nemnagyon ismered, de ha tud írhat valamelyikõtök freestyle-t

OrioN the S
pfffffffff 😄DDDDDDddddddd

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

VRSDM
nálam ott kezdõdik hogy fanka - riddler - gõzi - kezdet phiai - továbbá 😄 ArtosCsaba, Busa, Eckü, Erol Mc, Mc Gõz, Ryzo, Tanny-D., Wolfie vs. Raffla, Kp Jancsi, Tirpa, Baree B, GRO, MC DC, Dandey, Korboncnok Pisti.

u dont have to listen anybody else but me

ennek mi a köze a freestyle-hoz? 😊

Rapedés? csak mert az egyik jó barátomék csapata is Rapedés csak kíváncsi vagyok hogy egyre gondolunk e ?!

ColdFire
mi ez vazze, hát ez itt az ándörgránd pálya, nincs esélyed most ellenem itta freestylebaaaa <#nemtudom><#taps><#taps><#taps>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

nálam konkrétam :
Sub Bass Monster
Kamikaze
Rapedés
ilyen kezdõ reppeseket hallgattam már..vagy aszöveg jó és a zene pocsék..vagy foirdítva..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

báttyó02
http://www.youtube.com/watch?v=aOX2xd4PKp0&mode=related&search=

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Randelz
Írjatok bátran freestylokat és csináljunk jókis rap hangulatot.

← ElőzőOldal 6 / 6