186
Barátkozás, társkeresés, chat, tapasztalatok
  • chhaya #106
    csak óvatosan
  • Hajnalcat
    Kata szerint PíszLáv, nekem fogalmam sincs, kicsoda. :D
  • piros mogyi
    Igazad van fiatal barátom, mert a vizuális élmény is csak két dimenziós. :)
    Mért tünsz nekem ismerősnek? Megvan a jállatban is láttalak. Elmondod kinek vagy a reinkarnációja?
  • pazdet
    A domborodó vonalak nem olyan jók neten :C
  • piros mogyi
    Ismrekedni jó dolog. Neten meg nagyon kényelmes egy darabig. De egy pont után a live élményre szavaznék. A kapcsolat természetétől függetlenül. Egyszerűen azért mert nehezebb szerepet játszani élőben. Másfelől teljesebb is az élmény. A metakommunikáció hiánya engem rettentően zavar. Mert ugye marad két vonal, ami domborodhat: képi megjelenés és szellemi tevékenység. Előbbi baromira nem érdekel, utóbbi meg fárasztó lehet egy ponton túl.
    Így ez elég általános volt, lehet hogy le kéne bontani: Mit is keresünk itt? És az adott kategóriát elemezni.
  • mEkLaU
    Ha valaki tud iwiw-hez vagy myvip-hez hasonló német közösségi oldalakat az kérem írjon! köszönöm
  • prindunn
    ha vki szeretne megismerni egy 16 éves szabolcs megyei srácot, az nyugodtan írjon
  • Jagi
    Hát én nap mint nap szerelemben esek, mikor a cosplayes csajokat nézegetem ... :P xDDD
  • DaemoonHunter
    Haha:D Én élőben szeretek szerelmeskedniXD. Szóval nem kezdeményezek cseten:) igaz volt már rá példa anno. Én amúgy sem mernék kérdezgetni ilyeneket XD, szóval tényleg ezt tenném, de nem erről van szó:)
    Kösz a segítséget(haver nevében)
  • vegicsek
    Hát, elég gyanús ez a haveromnak kéne tanács
    Mondjuk szerintem 2 hónap cset után már igencsak érik a szóbeli beszélgetés.
  • DaemoonHunter
    Az egyik haver nevében(még nem regisztrált fórumozó, bocsi hogy az ő nevében kérdezek):
    "Ha van egy csay akivel a chat-en ismerkedsz meg, és kb 2-3 hét után rednületlenül el akarja kérni a telószámod, mit kell tenned?":D
    Sztem nem csak barátságról lenne szó köztük, már mindent megbeszéltek ezen kívül:D
    Sajna nekem nem sikerült biztatót mondani a havernak, szóval pls segítsetek neki:)
  • sz4bolcs
    Le lehet vágni, h. valaki szivat.
  • sgirl
    de inkább kapcsolattartásra, bár ha már belegondolunk...
  • csgery
    Ez így van:)
    De a chat azért szar, mert télleg ott vannak azok a faszok, akik kiadják magukat nőnek, sokan csak hülyeségből csetelnek. Viszont a neten ismerkedés is csak egy lehetőség, van akinek itt jön össze, van akinek élőben. Elvégre a chat is társkeresés céljából jött létre nem?
  • Ascension
    Az internetes ismerkedéshez, nem árt ha látod is akivel chatelsz:-)

van egy videochat oldal ami ingyenes és nem kell letölteni hozzá semmi progit

http://www.con-verse.hu
  • SNAKE01
    hiak^^
  • krom
    hali
  • Bammy
    Könnyebb élőben? Már akinek. Berúgva könnyebb mert akkor nincsenek gátlások és ha sajt, akko megmondod hogy sajt, és nem mást mondasz. Remélem érthető voltam. De én pl ha megismerkedek egy csajjal józanon nem tudok vele úgy beszélni nemtom..viszont ha van bennem egy kis pia ako faja minden. Na de pl volt bnőmmel úgy ismerkedtünk meg hogy ő meglátott párszor és volt 1-2 közös ismerősünk akitől így megszerezte az msn címem és akko így összeismerkedtünk, és pl sokkal nyitottabb tudok lenni neten keresztül mint élőben, szal könnyebben megismertük egymást, megkedveltük, és az első találkozásnál már volt közös téma stb, a többi jött magától. Szal ez egy jó dolog.
  • Frosty01
    mindig minden az éppen adott helyzettől függ. jó lenne ha megtanulnátok :D
  • L7wy
    az internetes ismerkedés szerintem nem olyan jó dolog könnyebb élõben.
    egy link azoknak akiknek ez nem megy:Csajozzál
  • SNAKE01
    mert miért is?
    nem olyan nagy a korkülömbség,és sokkal jobb egy idősebb csajjal együtt lenni mint egy fiatal kis idétlen lánykával aki azt se tudja mit érez -.-
    és azért kösz hogy drukkolsz nekünk :)
  • makekx
    Sziasztok itt ismerkedtem meg a neten egy isteni lánnyal, tényleg, köszönet neki ;) leányzó
  • klexa2
    helló itt egy video amiben szerepelek
    érdekelnek a vélemények:
    www.sztiiv.atw.hu
  • klexa2
    helló itt egy video amiben szerepelek
    érdekelnek a vélemények:
    www.sztiiv.atw.hu
  • ugot2know
    nyugi,hátha neki van még egy öccse...esetleg huga a csajnak?
  • Sir Quno Jedi
    látom a fiatalkorúak megrontása jól megy a hölgynek... :D Azé term. drukkolok nektek!
  • SNAKE01
    hiak^^
    hát a mostani barátnőmet énis a neten ismertem meg,vagyis olyan volt hogy látott rólam képet meg egy kis infót,szimpatikusnak talált és felvett msn-re.egy kicsit beszélgettünk majd másnap találkoztunk egy helyen és megismerkedtünk.szimpatikusak voltunk egymásnak és összejöttünk,már lassan egy hónapja együtt vagyunk.és nem chat meg ilyen hülye oldalak voltak.
    tehát azért nem rossz néha az internet.amúgy 20 percre lakik tőlem és kiderült hogy tesóm volt osztálytársa!:)
    én 16,5 éves vagyok ő 19 és nagyon jól megvagyunk...
  • nipponia
    http://webcamchat.csupasz.hu/
  • xxPettxx
    kösszi:P
  • Dynamic
    idióta!
  • xxPettxx
    Szijasztok!

Ha fijú vagy és csajt szeretnél, akkor itt a helyed:
    www.csajozasitanacsok.hu
    Itt megtalálsz mindent, ami a sikerhez kell!
  • sz4bolcs
    zsákbamacska? Ha nem tetszik, egyszerűen kapcsolja ki. Lépjen le. :D
  • PGA
    igen részben igazatok van, a másik rész pedig beállítottság kérdése, tehát már több annál mint egyszerü vélemény. (magyarul, ugysem győzzük meg egymást, tudja mindneki hogy neki van igaz).
    De szerintem ez akkor is furcsa, nameg a dizsiben nem zsákbamacska a dolog.

Igen a széchenyi tér romantikusabb.
  • sz4bolcs
    Én is chateltem, másnap már találkoztunk. :)
  • Zillo
    azert az interneten ismerkedés is tag fogalom,es attol még,h valaki ott talal maganak párt,attol még nem cyber gyerek,es egyaltalan nem biztos,h nincsenek kapcsolatai,es baratai.gondolom te itt azokra gondoltal,akik reggeltöl reggelig a debil retardalt es agyzsibbaszto tömegszagu chat-eken log es megrögzötten probal maganak összehozni vmit.

De ott a masik oldal is,en pl a baratomat egy haverom altal ismertem meg ugy,h haverom megadta neki az msn cimemet,elkezdtünk beszelgetni,aztan talalkoztunk.Teljesen spontan volt ez a dolog,neki sem az volt a celja,h felcsipjen vkit es nekem sem.
  • sz4bolcs
    Még valami. Én cybergyerek vagyok, de pl. most értem haza haveroktól.
    Na igen, a haverok.. olyan kapcsolat, amire mindent rá lehetne mondani, csak nem a mélységest. A felületes pont rá illik. Emberek vesznek körül, de még amikor ezer ember vesz körül a téren, akkor is egyedül vagyok.
    A chat meg jó dolog. Van egy pár ember ott, akivel alapjáraton soha nem találkoznék vagy a távolság, vagy más miatt. Sokat is tanultam tőlük.
    Az internet olyan, mint bármi más. Egy lehetőség. Nem több másnál, és nem kevesebb.
  • Gerygrey
    Mér, az hogy "felszedtük egymást a diszkóban" az jobb? Akiknek én meséltem a kapcsolatunkról, érdekesnek találták ezt az internet-témát, ma ez még különlegesnek számít.
    Amúgy én is lógnék haverokkal, meg járnék bulizni orrba-szájba ha lenne rá lehetőségem, de nagyon ritkán van. És otthon, a 4 fal közötti lehetőségeket figyelembevéve a gép/net az egyetlen értelmes elfoglaltság. Hova a búbánatba menjek egyedül, mondjuk szerdán napközben ha épp akkor vagyok szabadnapos? Szóval nem mindenki "szájbergyerek" csak mert sokat lóg a neten. Pont egy ilyen fórumon kell ezt elmagyarázni? (Heti szinten amúgyis jóval kevesebbet töltök a monitor előtt mint egybátlag gamer arc, és azt is lehetőleg kreatív dolgokkal)
  • sz4bolcs
    Mondhatnám, hogy Széchenyi téren, az romantikusabb lenne, igaz?
    ...
    :))

igazi haverok
  • PGA
    szerintem hülyén hangzik az, ha megkérdezik tőled hogy hol ismerted meg a barátnődet és te arra azt mondod, "hát interneten".
    REndkivül romantikus és kalandos, a másik pedig az hogy ez valamit elmond az emberről. Pl nincsenek kapcsolatai, barátai, cyber gyerek. Ahelyett hogy az igazi haverokkal logna, inkább chatel. Én bevallom magamrol hogy nincs túl sok kapcsolatom, ahonnan nőt tudnék szerezni, mert nem vagyok a felületes barátságok hive. De még mindig nem vagyok az internetre szorulva, reménykedek.
    (de nem tudom meddig birom ki :))
  • sz4bolcs
    asszem. Habzó szájjal, fennakadt szemmel.