Internetes ismerkedés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem olyan nagy a korkülömbség,és sokkal jobb egy idõsebb csajjal együtt lenni mint egy fiatal kis idétlen lánykával aki azt se tudja mit érez -.-
és azért kösz hogy drukkolsz nekünk 😊
érdekelnek a vélemények:
www.sztiiv.atw.hu
érdekelnek a vélemények:
www.sztiiv.atw.hu
Ramadamammy rapidrandi
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
hát a mostani barátnõmet énis a neten ismertem meg,vagyis olyan volt hogy látott rólam képet meg egy kis infót,szimpatikusnak talált és felvett msn-re.egy kicsit beszélgettünk majd másnap találkoztunk egy helyen és megismerkedtünk.szimpatikusak voltunk egymásnak és összejöttünk,már lassan egy hónapja együtt vagyunk.és nem chat meg ilyen hülye oldalak voltak.
tehát azért nem rossz néha az internet.amúgy 20 percre lakik tõlem és kiderült hogy tesóm volt osztálytársa!😊
én 16,5 éves vagyok õ 19 és nagyon jól megvagyunk...
Ha fijú vagy és csajt szeretnél, akkor itt a helyed:
www.csajozasitanacsok.hu
Itt megtalálsz mindent, ami a sikerhez kell!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
De szerintem ez akkor is furcsa, nameg a dizsiben nem zsákbamacska a dolog.
Igen a széchenyi tér romantikusabb.
De ott a masik oldal is,en pl a baratomat egy haverom altal ismertem meg ugy,h haverom megadta neki az msn cimemet,elkezdtünk beszelgetni,aztan talalkoztunk.Teljesen spontan volt ez a dolog,neki sem az volt a celja,h felcsipjen vkit es nekem sem.
Alah Alik Ya Sidi!
Na igen, a haverok.. olyan kapcsolat, amire mindent rá lehetne mondani, csak nem a mélységest. A felületes pont rá illik. Emberek vesznek körül, de még amikor ezer ember vesz körül a téren, akkor is egyedül vagyok.
A chat meg jó dolog. Van egy pár ember ott, akivel alapjáraton soha nem találkoznék vagy a távolság, vagy más miatt. Sokat is tanultam tõlük.
Az internet olyan, mint bármi más. Egy lehetõség. Nem több másnál, és nem kevesebb.
Amúgy én is lógnék haverokkal, meg járnék bulizni orrba-szájba ha lenne rá lehetõségem, de nagyon ritkán van. És otthon, a 4 fal közötti lehetõségeket figyelembevéve a gép/net az egyetlen értelmes elfoglaltság. Hova a búbánatba menjek egyedül, mondjuk szerdán napközben ha épp akkor vagyok szabadnapos? Szóval nem mindenki "szájbergyerek" csak mert sokat lóg a neten. Pont egy ilyen fórumon kell ezt elmagyarázni? (Heti szinten amúgyis jóval kevesebbet töltök a monitor elõtt mint egybátlag gamer arc, és azt is lehetõleg kreatív dolgokkal)
...
😊)
igazi haverok
REndkivül romantikus és kalandos, a másik pedig az hogy ez valamit elmond az emberrõl. Pl nincsenek kapcsolatai, barátai, cyber gyerek. Ahelyett hogy az igazi haverokkal logna, inkább chatel. Én bevallom magamrol hogy nincs túl sok kapcsolatom, ahonnan nõt tudnék szerezni, mert nem vagyok a felületes barátságok hive. De még mindig nem vagyok az internetre szorulva, reménykedek.
(de nem tudom meddig birom ki 😊)
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
practitioner of the forbidden arts of death
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
egyébként még a mellük sem domborodik ilyenkor, csak kurvás ruhákat vesznek fel, meg úgy lépkednek meg viselkednek mint paris hilton. na ezért tartják magukat sexynek.. :S
practitioner of the forbidden arts of death
jól van ez <3
de midnennel fontosabb>.< mikor PMeztunk tököm gondolta volna mi lesz de most bazze, siman lehet ismerkedni emg ha nemakarsz is
csak egy új lehetõség, lehet nem használni, de csak butaság
egyébként barátnömet én is neten ismertem meg,myvip.hu-n😄😛
The only speedometer is in your head.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
és így te meg is ismerted az ominozus személyt hát grat ügyes vagy:=)
Megy a talkshow hosszú heteken, akár hónapokon át, aztán jön a kontakt. Ha nem csak dukni akarsz, akkor nem írod be második nap az ominózus kérdést, hogy "szûz vagy-e", hanem csak kötetlenül beszélgetsz.
Lehet, hogy már nem így van, de 7 éve még így volt :-DDDD
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.