186
Barátkozás, társkeresés, chat, tapasztalatok
  • Picar77
    de finn mániás itt valaki :D
  • chhaya #145
    stílusban kb. a rock és metál közt, konkrétan finntroll, moonsorrow, sentenced... szval majdnem minden, ami finn. :)
  • gercse
    :) akkor ez ügyben egy húron pendülünk
    és mi az, amit szeretsz? magyar zene, külföldi? stílus?
  • chhaya #143
    a rapet én sem díjazom. de kedves vagyok és jóindulatú, ezért nem fejtem ki a véleményem róla. =)
  • gercse
    amúgy nagyon változik mostanában az ízlésem, mindenevő lettem...
    Trance-t is hallgatok olykor, meg régi rockzenét, meg mindenfélét :D,
    egyedül a rap, amit nem nagyon kedvelek
  • gercse
    jók is ezek ;)
  • chhaya #140
    így már képben vagyok.
  • PíszLávJuniti
    ezek egész jók.
    a swallowed in the sea megfogott, meg a speed of sound is bejön.
    a Till kingdom come túl lassú, radioheades (ami nem baj, de másra vágyom)
  • gercse
    hát nem tudom, clocks-ot sosem szerettem, csapból folyt...
    de azt hiszem, hasonló zongorás szám nincs, de majd holnap belehallgatok a számokba, most nincs időm, és előidézni meg nehéz,
    de szerintem ezek jók: Till Kingdom Come, Swallowed in the sea, Speed of sound, Trouble, Talk, Square One
  • PíszLávJuniti
    coldplaynek van még a clocks-hoz hasonló hangulatú száma?
  • gercse
    Good Charlotte, My Chemical Romance, ezek kb. hasonló stílusúak
    emellett pedig szívesen hallgatok még The Killers-t, U2-t, Coldplay-t és ezekhez hasonló alternatív zenekarokat
  • chhaya #135
    annyira nem ismerem őket, nem igazán tudom belőni. mik a mostani aktuálisok?
  • gercse
    Már elég ritkán hallgatom őket, de a stílus kb. maradt
    és tényleg első:), a First Date volt az a bizonyos szám, ami elindította a lavinát, és beszereztem az összes számot (kb.) a Blinktől
  • chhaya #133
    első? már nem aktuális? :Ð
  • gercse
    ja a logómon meg azért van Blink, mert az volt az első együttes, akiknek a zenéje tetszett, tiszteletből ;)
  • gercse
    mondjuk most már nem annyira tetszik ez a név, pár éve még elvoltam vele, de marad :), hisz szinte mindenhol így vagyok regelve, nincs kedvem több nevet megjegyezni :D
  • chhaya #130
    jáh, volt egy tippem, hogy ebből ered. :D
  • gercse
    akkor egy komlex választás volt :)
    nálam ez nem mondható el,csak mivel minden gergő féle név foglalt volt és anyukám régebben így szólított,ezért elkezdtem ezt használni
  • chhaya #128
    indiai, mert tetszett, mert kellet vmi, ami nem foglalt minden egyes oldalon, ahová regelni kell, stb.
  • gercse
    én kérek elnézést, nem voltam elég figyelmes...,
    nem vagyok a régi..., egyre gyakrabban értek félre dolgokat...
    lehet amúgy egy kérdésem? honnan ered a neved? vagy csak tetszik?
  • chhaya #126
    a kérdésem arra irányult, hogy neki beválik-e
  • gercse
    na látod, kérdés nélkül is tudod a választ
  • chhaya #124
    akkor ezt részemről nemként értelmezem. :]
  • gercse
    ez a másik féltől is függ...
  • chhaya #122
    és ez beválik...?
  • Big Lou
    Szasztok én itt új vagyok szal kerdezetek én felelek aztán kicsit ismerkedjünk xD
  • WaRnInG666
    www.sex-csajok.mlap.hu
  • Xreactor
    1x probáltam ezt a netes ismerkedést, annak is szívás lett a vége..szal 100% real life forevah :P
  • Senkkik
    jah biztos.. sőt nem is találkoztam senkivel azt is hazudtam, mert unatkoztam.. Na húzzál...
  • sz4bolcs
    Barátnőm nem hazudott. :)
  • Nyarlathotep
    Nincs semmi. A te példád tökéletesen mutatja, hogy csak a hazudozós, luzerek ismerkednek interneten! Nyilván nem csak itt hazudoztál össze vissza, hanem a randin is... és bizonyára ott is olyan szarul csináltad mint itt.
  • Senkkik
    hát jó.. legyen ahogy akarod.. és akkor mivan?
  • Nyarlathotep
    Pedig a #108 hsz-ed alapján úgy találkoztatok... szóval nem kell hazudozni, luzerpeti!
  • Senkkik
    nem egészen.. 1. nem ugy találkoztunk 2. ugy nem jön be... :D
  • Nyarlathotep
    Magyarul ki lettél kosarazva... :D
  • Senkkik
    wá megvolt a találka, jó volt.. lett egy jó haver
  • sz4bolcs
    klassz :)
  • sz4bolcs
    Jobban szeretek élőben belülről ismerkedni. :-)
  • Senkkik
    Tegnap előtt felvett egy csaj msnre, az osztálytársam unokatejója ő ajánlotta hogy jól ellennénk.. Egész nap elbeszélgettünk, szombaton már találkozunk is..
  • Nightwish006
    Ezjohh :DDD
    Nem olvastam el az egészet, de megkérdezném 1-2 emberkétől, hogy azért mert valaki leül msn ezni, meg néha chatelni, mitől lenne cyber gyerek? :DD
    ÉS MI AZ, HOGY NINCS ÉLETE?! :D:D:D
    Te minden szabadídőd kint az utcán töltöd? :D NEM! Amig egyesek tv-znek, addig mások, amikor épp nincs lehetőség a közeli spanokkal lógni, felülnek a chatre, és beszélgetnek...
    Mellesleg, 1 jó pontja van ennek az egésznek, ez pedig igen egyszerü, megismered belülröl is a népeket, és nem áll fent annak a veszélye, hogy ránézel ÁÁÁÁ nembejövős, közben meg lehet, hogy pont az az ember, akit keresel, csak épp nem a legszebb kaszniban :p

EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM, ÉS NEM FELTÉTLENÜL TÜKRÖZI A VALÓSÁGOT, TISZTÁBAN VAGYOK VELE, NEMKELL OLTANI :DD