186
Barátkozás, társkeresés, chat, tapasztalatok
-
#146 de finn mániás itt valaki :D -
#145 stílusban kb. a rock és metál közt, konkrétan finntroll, moonsorrow, sentenced... szval majdnem minden, ami finn. :) -
#144 :) akkor ez ügyben egy húron pendülünk
és mi az, amit szeretsz? magyar zene, külföldi? stílus? -
#143 a rapet én sem díjazom. de kedves vagyok és jóindulatú, ezért nem fejtem ki a véleményem róla. =)
-
#142 amúgy nagyon változik mostanában az ízlésem, mindenevő lettem...
Trance-t is hallgatok olykor, meg régi rockzenét, meg mindenfélét :D,
egyedül a rap, amit nem nagyon kedvelek -
#141 jók is ezek ;)
-
#140 így már képben vagyok. -
#139 ezek egész jók.
a swallowed in the sea megfogott, meg a speed of sound is bejön.
a Till kingdom come túl lassú, radioheades (ami nem baj, de másra vágyom) -
#138 hát nem tudom, clocks-ot sosem szerettem, csapból folyt...
de azt hiszem, hasonló zongorás szám nincs, de majd holnap belehallgatok a számokba, most nincs időm, és előidézni meg nehéz,
de szerintem ezek jók: Till Kingdom Come, Swallowed in the sea, Speed of sound, Trouble, Talk, Square One -
#137 coldplaynek van még a clocks-hoz hasonló hangulatú száma? -
#136 Good Charlotte, My Chemical Romance, ezek kb. hasonló stílusúak
emellett pedig szívesen hallgatok még The Killers-t, U2-t, Coldplay-t és ezekhez hasonló alternatív zenekarokat -
#135 annyira nem ismerem őket, nem igazán tudom belőni. mik a mostani aktuálisok? -
#134 Már elég ritkán hallgatom őket, de a stílus kb. maradt
és tényleg első:), a First Date volt az a bizonyos szám, ami elindította a lavinát, és beszereztem az összes számot (kb.) a Blinktől -
#133 első? már nem aktuális? :Ð -
#132 ja a logómon meg azért van Blink, mert az volt az első együttes, akiknek a zenéje tetszett, tiszteletből ;) -
#131 mondjuk most már nem annyira tetszik ez a név, pár éve még elvoltam vele, de marad :), hisz szinte mindenhol így vagyok regelve, nincs kedvem több nevet megjegyezni :D -
#130 jáh, volt egy tippem, hogy ebből ered. :D -
#129 akkor egy komlex választás volt :)
nálam ez nem mondható el,csak mivel minden gergő féle név foglalt volt és anyukám régebben így szólított,ezért elkezdtem ezt használni -
#128 indiai, mert tetszett, mert kellet vmi, ami nem foglalt minden egyes oldalon, ahová regelni kell, stb. -
#127 én kérek elnézést, nem voltam elég figyelmes...,
nem vagyok a régi..., egyre gyakrabban értek félre dolgokat...
lehet amúgy egy kérdésem? honnan ered a neved? vagy csak tetszik? -
#126 a kérdésem arra irányult, hogy neki beválik-e -
#125 na látod, kérdés nélkül is tudod a választ -
#124 akkor ezt részemről nemként értelmezem. :] -
#123 ez a másik féltől is függ... -
#122 és ez beválik...? -
Big Lou #121 Szasztok én itt új vagyok szal kerdezetek én felelek aztán kicsit ismerkedjünk xD -
WaRnInG666 #120 www.sex-csajok.mlap.hu -
#119 1x probáltam ezt a netes ismerkedést, annak is szívás lett a vége..szal 100% real life forevah :P -
#118 jah biztos.. sőt nem is találkoztam senkivel azt is hazudtam, mert unatkoztam.. Na húzzál... -
#117 Barátnőm nem hazudott. :) -
Nyarlathotep #116 Nincs semmi. A te példád tökéletesen mutatja, hogy csak a hazudozós, luzerek ismerkednek interneten! Nyilván nem csak itt hazudoztál össze vissza, hanem a randin is... és bizonyára ott is olyan szarul csináltad mint itt. -
#115 hát jó.. legyen ahogy akarod.. és akkor mivan? -
Nyarlathotep #114 Pedig a #108 hsz-ed alapján úgy találkoztatok... szóval nem kell hazudozni, luzerpeti! -
#113 nem egészen.. 1. nem ugy találkoztunk 2. ugy nem jön be... :D -
Nyarlathotep #112 Magyarul ki lettél kosarazva... :D -
#111 wá megvolt a találka, jó volt.. lett egy jó haver -
#110 klassz :) -
#109 Jobban szeretek élőben belülről ismerkedni. :-) -
#108 Tegnap előtt felvett egy csaj msnre, az osztálytársam unokatejója ő ajánlotta hogy jól ellennénk.. Egész nap elbeszélgettünk, szombaton már találkozunk is.. -
#107 Ezjohh :DDD
Nem olvastam el az egészet, de megkérdezném 1-2 emberkétől, hogy azért mert valaki leül msn ezni, meg néha chatelni, mitől lenne cyber gyerek? :DD
ÉS MI AZ, HOGY NINCS ÉLETE?! :D:D:D
Te minden szabadídőd kint az utcán töltöd? :D NEM! Amig egyesek tv-znek, addig mások, amikor épp nincs lehetőség a közeli spanokkal lógni, felülnek a chatre, és beszélgetnek...
Mellesleg, 1 jó pontja van ennek az egésznek, ez pedig igen egyszerü, megismered belülröl is a népeket, és nem áll fent annak a veszélye, hogy ránézel ÁÁÁÁ nembejövős, közben meg lehet, hogy pont az az ember, akit keresel, csak épp nem a legszebb kaszniban :p
EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM, ÉS NEM FELTÉTLENÜL TÜKRÖZI A VALÓSÁGOT, TISZTÁBAN VAGYOK VELE, NEMKELL OLTANI :DD