Internetes ismerkedés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
emellett pedig szívesen hallgatok még The Killers-t, U2-t, Coldplay-t és ezekhez hasonló alternatív zenekarokat
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
és tényleg elsõ😊, a First Date volt az a bizonyos szám, ami elindította a lavinát, és beszereztem az összes számot (kb.) a Blinktõl
nálam ez nem mondható el,csak mivel minden gergõ féle név foglalt volt és anyukám régebben így szólított,ezért elkezdtem ezt használni
nem vagyok a régi..., egyre gyakrabban értek félre dolgokat...
lehet amúgy egy kérdésem? honnan ered a neved? vagy csak tetszik?
o_O -,-\'
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Nem olvastam el az egészet, de megkérdezném 1-2 emberkétõl, hogy azért mert valaki leül msn ezni, meg néha chatelni, mitõl lenne cyber gyerek? 😄D
ÉS MI AZ, HOGY NINCS ÉLETE?! 😄😄😄
Te minden szabadídõd kint az utcán töltöd? 😄 NEM! Amig egyesek tv-znek, addig mások, amikor épp nincs lehetõség a közeli spanokkal lógni, felülnek a chatre, és beszélgetnek...
Mellesleg, 1 jó pontja van ennek az egésznek, ez pedig igen egyszerü, megismered belülröl is a népeket, és nem áll fent annak a veszélye, hogy ránézel ÁÁÁÁ nembejövõs, közben meg lehet, hogy pont az az ember, akit keresel, csak épp nem a legszebb kaszniban :p
EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM, ÉS NEM FELTÉTLENÜL TÜKRÖZI A VALÓSÁGOT, TISZTÁBAN VAGYOK VELE, NEMKELL OLTANI 😄D
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Mért tünsz nekem ismerõsnek? Megvan a jállatban is láttalak. Elmondod kinek vagy a reinkarnációja?
Ne etesd a trollt!
dolgozom, haggy44
Így ez elég általános volt, lehet hogy le kéne bontani: Mit is keresünk itt? És az adott kategóriát elemezni.
Ne etesd a trollt!
Kösz a segítséget(haver nevében)
Mondjuk szerintem 2 hónap cset után már igencsak érik a szóbeli beszélgetés.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
"Ha van egy csay akivel a chat-en ismerkedsz meg, és kb 2-3 hét után rednületlenül el akarja kérni a telószámod, mit kell tenned?"😄
Sztem nem csak barátságról lenne szó köztük, már mindent megbeszéltek ezen kívül😄
Sajna nekem nem sikerült biztatót mondani a havernak, szóval pls segítsetek neki😊
A jövõ eléggé hasonlít a jelenre, csak hosszabb!
De a chat azért szar, mert télleg ott vannak azok a faszok, akik kiadják magukat nõnek, sokan csak hülyeségbõl csetelnek. Viszont a neten ismerkedés is csak egy lehetõség, van akinek itt jön össze, van akinek élõben. Elvégre a chat is társkeresés céljából jött létre nem?
van egy videochat oldal ami ingyenes és nem kell letölteni hozzá semmi progit
http://www.con-verse.hu
practitioner of the forbidden arts of death
egy link azoknak akiknek ez nem megy:Csajozzál
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthetõ.