Internetes ismerkedés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
LEgtöbbjükkel találkozam is! VAn esély bármire csak ne legyen 100km messze:SSSS
Divatcsapatok OLÉ!
nekem is lehetne ilyen....hmmm 😄😄
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Ott jó csajok vannak 😉
Az az érdekes hogy nem stréber kislányok, hanem discos partycsajok "játszanak" ott. Teljesen más mint pár évvel ezelõtt. Mostmár kb chat.hu jellegû a honfoglaló
Pasi: Játszunk egyet?
Csaj: Dugás után vagy elõtt?
Kb ilyen szintû. Szal csak banbro' stílusú srácoknak/csajoknak van, nem hosszú kapcsolatra vágyóknak.
(Tapasztalat)<#awink>#awink>
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
télleg márráég nics kedv között 😄DDDDDDdd
REAL MADRID
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
ya,meg h mi a véleményem?neten egyaránt vannak jó és rossz emberek(ez is relatív mondjuk),születnek a neten nap mint nap nagy barátságok,de sztem ezzel a téma ki is van tárgyalva 😄
ReaL MaDRid x siempre
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
és itt az SG-én ismerkedtél meg vele? ha igen, megtudhatom ki az?
Rush!
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
viszont az tényleg úgy van, hogy teljesen soha nem fogsz tudni bárkit is megismerni, mindig lesz egy olyan új dolog, amirõl te még ne tudnál
(itt megjegyzem, hogy érdemes külföldiekkel is ismerkedni: én amióta ezzel az amerikai lánnyal msnezek, az angolom elég jó lett, sokat használt és most elkezdtünk
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
nem te vagy az a gyerek aki boro fan és gyakran efemezik? 😄
REAL MADRID
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz