186
Barátkozás, társkeresés, chat, tapasztalatok
-
#66 és örülnél neki?:D -
#65 :))) Épp tegnap beszéltük, hogy 9 hónapja taliztunk, ha első találkozásunknál együtt lettünk volna, akkor most jönne. -
#64 Jött a gyerek? :D -
#63 chat-barátnő-9 hónap. -
#62 Én a Vaxit ismertem meg neten, októberben leszünk 4 évesek -
#61 nekem 50 km-es ment tönkre a távolság miatt^^ -
#60 a lényeg: irtózatosan nagy mázlistának kell lenni ahhoz hogy ilyen módszerrel értelmes partnert találj, akivel még egy komoly kapcsolatod is lehessen -
#59 Közben halkan megjegyzem, hogy top10-esek lettünk. -
#58 szűk likra :c
egyébként még a mellük sem domborodik ilyenkor, csak kurvás ruhákat vesznek fel, meg úgy lépkednek meg viselkednek mint paris hilton. na ezért tartják magukat sexynek.. :S -
#57 Én csak azt nem vágom, hogy mi lehet a szexi egy 12 éves csajban? Mert szerintem az legfelljebb "aranyos" tud lenni, szexiségről 17-18-tól felfelé beszélhetünk. Na jó, van aki már 14-16 körül kezd nőiesedni, de én 12 évesen sem tartottam szexinek a velem egykorú csajokat, csak ugyanúgy haverkodtam velük mint a fiúkkal. Aztán pár évvel később már a 17+ csajok vonzottak, akkor már kislánynak tűntek a 12 évesek. A pedókat sem értem mire gerjednek egy kislányon. (Meg a 15-16 éves csajszikat hogy mit akarnak tőlem - 25 - de ez egy másik történet) -
#56 az ilyesmi szánalmas :| -
#55 Ne is mond a "12-13 éves szexi csajokat" az nagyon idegesítő, amikor jönnek a 12 éves kislámyok jelölgetni myvipen, meg küldik az e-maileket, hogy ismerkedni szeretnének.Végülis feltöltöttem egy képet amin olyan fáradt fejem van, hogy rossz ránézni.Azóta nem jönnek... -
JancsiPapa #54 Jó, hát ki-ki a saját színvonalának megfelelően használja az internetet... -
#53 Honfoglalón tényleg röhej ami megy. "12-13 éves szexxi csajok írjatok" lol. Egyébként szerintem is a net csak a kapcsolatfelvételt szolgálja, aztán a személyes kontakt esetén lehet valóban ismerkedni. Én asszonykát a gyaloglón ismertem meg, 1 hét múlva találkoztunk, hetedik éve vagyunk együtt :) szóval működik a dolog, de nem a chaten alakul ki az igazi kapcsolat. Mondjuk a webcamos dolog már egy fokkal közelebb jár az irl ismerkedéshez, mint mondjuk a chat, msn, telefon stb -
JancsiPapa #52 Friss tapasztalat: szilveszterkor megismerkedtem egy leányzóval, ha nincs az internet, még most sem lenne semmi köztünk - pedig egy kisvárosban lakunk, tudunk könnyen találkozni.
jól van ez <3 -
Hydroceph #51 én is ne rohogjetek, ingame :D
de midnennel fontosabb>.< mikor PMeztunk tököm gondolta volna mi lesz de most bazze, siman lehet ismerkedni emg ha nemakarsz is -
Takezó #50 szvsz semmi gond nincs ezzel a netes ismerkedéssel, ismertem meg már értékes embert a neten, és ha éppen lány volt, akkor miért ne lehetne más is?
csak egy új lehetőség, lehet nem használni, de csak butaság -
#49 látom itt sokaknak nincs élete -
#48 ezzel teljesen egyetértek fórumtársam,bár nekem nincs "honfoglalós" tapasztalatom,de ahogy látom mik mennek ott az nem nagyon tetszik.már régóta fentvagyok ott,régebben még játszottam is,de szerintem is mint ahogy te mondtad,chatbe ment át az egész.
egyébként barátnömet én is neten ismertem meg,myvip.hu-n:D:P -
#47 hmm,jó ez a topic.
+fav
-
#46 -
#45 hát azér asszonynak hívod... akkor felteszem nem regelt még az sg-re -
#44 de nem a neten ismerted meg őket?:) tudod úgy igazán.... mert az hogy valakire rá mondom, hogy a barátom hát ahoz igen csak ismernem kell, tudod a szokásait meg mindent... tudom mikor mire hogyan ragál legyen az az élet bármely része, én úgy gondolom a neten ez nem kivitelezhető -
Cat #43 határozottan igen. Munkahely, barátok - legalább tucatnyi embert csak a net miatt ismerek. -
#42 nem azt mondom, hogy nem lehet a neten ismerkedni:) ismerkedni lehet..... megismerni bárkit is, na azt viszont kétlem -
#41 hátő izé LoL
és így te meg is ismerted az ominozus személyt hát grat ügyes vagy:=) -
#40 De van "vazze".
Megy a talkshow hosszú heteken, akár hónapokon át, aztán jön a kontakt. Ha nem csak dukni akarsz, akkor nem írod be második nap az ominózus kérdést, hogy "szűz vagy-e", hanem csak kötetlenül beszélgetsz.
Lehet, hogy már nem így van, de 7 éve még így volt :-DDDD -
#39 ennyire megváltoztak ott az emberek? ^^ -
#38 mert ugye egy ember egy személyiség, én nem fogok soha megismerni egy személyiséget a neten legyen akár milyen chat, meg webkam meg képküldés meg izé mittom én:D -
#37 végülis igen, igazad van :D -
#36 nah nehh röhögtessetek már, hogy bárki megismert bárkit is a neten.... vazze-.- van itt olyan is aki a barátnőét ismerte meg a neten meg van itt legjobb barát is? hááát gigalol... maximum felvettétek a kapcsolatot nem? azt mikor találkoztatok akkor kezdetek megismerkedni^^ olyan nincs, hogy a neten megismerek valakit, az elég apszurd lenne-.- -
#35 202km nekem... khm... -
#34 nekem több lányismerősöm van netről.
LEgtöbbjükkel találkozam is! VAn esély bármire csak ne legyen 100km messze:SSSS -
lord nihilus #33 dejó neked(sok boldogságot mindkettőtöknek) :))
nekem is lehetne ilyen....hmmm :D:D -
#32 én az asszonyt a neten ismertem meg, és februárban leszünk 3 évesek. -
#31 Honfoglaló...
Ott jó csajok vannak ;)
Az az érdekes hogy nem stréber kislányok, hanem discos partycsajok "játszanak" ott. Teljesen más mint pár évvel ezelőtt. Mostmár kb chat.hu jellegű a honfoglaló
Pasi: Játszunk egyet?
Csaj: Dugás után vagy előtt?
Kb ilyen szintű. Szal csak banbro' stílusú srácoknak/csajoknak van, nem hosszú kapcsolatra vágyóknak.
(Tapasztalat) -
Monoton #30 :D:SADSAD
télleg márráég nics kedv között :DDDDDDDdd -
#29 de azért akkor sem tükrözi a net a eljes valóságot.Tehát chat-en az ember sokkal nyíltabb, merészebb, mivel nincs kockázat.Pl. nem tudnak pofont lekeverni :D.És mivel a távkapcsolatok se műxenek, találkozás nélkül "csak" egy netes haver jöhet ki belőle, legalábbis szerintem. -
#28 szvsz hülyeség.unokatesóm is mindig msn-en ismerkedik.szerintem előbe jobb valami bulin vagy ilyesmi.neten nem olyan -
#27 amúgy van olyan topik,h "ismerjük meg egymást",vagy vmi hasonló a címe,Monoton barátom nyitotta term -.-
ya,meg h mi a véleményem?neten egyaránt vannak jó és rossz emberek(ez is relatív mondjuk),születnek a neten nap mint nap nagy barátságok,de sztem ezzel a téma ki is van tárgyalva :D