Reklámok a játékokban: kidobott pénz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a Gyõzikék ellen van egy kurva egyszerû megoldás: kapcsold ki a tévét.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Megjegyzem, nem csak az USA-ban tiltják, hanem az EU-n belül sem lehet. Amúgy meg a módszer szar, teljesen mûködésképtelen, és totális vakszórásos. Arról nem is beszélve, hogy nem csak etikai, de jogi problémákat is felvet (azon mûsor/film szempontjából, amibe belerakják).
Ha gusztustalan marketingmódszereket akarsz látni, javaslom a product placement tárgykörét. Nem urban legend-ek, és még mûködnek is😊
Elvileg a lényeg az volt, hogy egyfajta "pavlovi reakciót" króbáljanak kicsikarni az emberekbõl. Mivel a tudatos percepció nem mûködik, a tudatalattid érzetként implementálja. Ergo egy Coca-Cola képe láttán nem a Coca-Cola fog eszedbe jutni, hanem a kóla íze (a tudatalattid nem tesz különbséget márkák között😊). Így, ha éppen szomjas voltál, és szereted a kólát is, akkor eszedbe jut a kóla, és eszedbe jut a kóla ivásának vágya/lehetõsége. A probléma ezzel az, hogy ettõl még nem a bereklámozott kólát fogod megvenni, vagyis azért nem mûködik a módszer, mert nem lehet "beleégetni" az emberekbe az addott márkát/konkrét terméket (amúgy pont azért kóla volt az eredeti ötlet, mert egyszerûen felismerhetõ, jellegzetes dolog - egy iPod-ot, vagy egy Windows Vista dobozt hiába vágnának be egy-két-három frame erejéig).
Az arab meki jó gondolat...
A bevágott képkocka tényleg csak kisérleti jelleggel fordult meg egy-két marha
fejében régebben, de ma már a 24 képkockából azt az egyet simán felfogod. Mint a
Harcosok Klubjában Tyler alteste 😄
ma éjjel is autókáztunk a wr1 japán pályáján, és a reklámplakátok mellett lassítottam, hogy jobban szemügyre vegyem õket^^ aztán tovaautókáztunk, és már nem is emlékszem mindegyikre.
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
kell! mi a neve?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
A házak között szárítókötélen céges feliratos pólók száradnak😊 Meg óriásplakátok 😊
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
A jatek egyebkent 18-as kategoriaban volt. A folyatasa is az, sot meginkabb az. Egyebkent ott is voltak szornyek (de normal allatok, meg novenyek is), de a legintelligensebb ellenfelek nem a szornyek vagy a robotok hanem az emberek kozzul kerultek ki, pl. alacsony szinten a hajlektalanok, kesobb a punk-ok majd a helyi kommunista csapat. Biztonsagi orrel kezedeni veszelyes volt, rendorrel meg kozel ongyilkossag. (marmint az npc-k eseten) A jatek nemet fejlesztesu. Lasd a masik topikot az uj torvenyjavaslatukkal kapcsolatban.
<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
cikk
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
McDonaldsos reklám xDDDD
ennyi erõvel a tv-reklámok és óriásplakátok se érnek sz*rtse
________ `_~_\" noss
Egyébként 1-2 játéknak jót tehet a reklám, reálisabb lehet tõle. Pl engem nem zavar az NFS-ekben a McDonald's, s ugyanígy nem zavarna egy FPS-ben egy Coca-cola-s automata.
/*WTF?!*/
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
De tényleg!
Csak figyeld meg legközelebb. <#wow1>#wow1>
Az élet a legjobb méreg...
A filmekben felbukkanó reklámokért is fizetnek a cégek, hogy mondjuk Stalone Colát igyon, meg Cryslert vezessen a filmben, mégis a kutya sem emlékszik rá akár fél perc múlva sem, hogy mit ivott, vagy mit vezetett. 😊
Úgyhogy ezzel az erõvel ugyanakkora létjogosultsága van a játékokban a reklámnak, mint a filmekben a reklámnak.
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
Annó utánanéztem, és én úgy tudom, a bevágott képkockás technika csak urban legend, a valóságban sohasem mûködött (azt hiszem elõször tán moziban próbálták elõször kóla fogyasztásra ösztönözni a népeket ilyen módon). Ennek ellenére mintha emlitette volna az adott tanulmány, hogy az USA-ban biztos ami biztos alapon törvény tiltja az ilyen technológiák alkalmazását.
Persze nem tudom mennyire megbizható a forrás... mondjuk az tény, hogyha látok egy jégkrémreklámot, ahol a csaj a magnum leharapása közben orgazmust él át, akkor sem rohanok el jégkrémet venni (sõt, egészen más jut az eszembe <#hawaii>#hawaii>, emiatt nehezen tudom elképzelni hogy egy akciófilm jelenetébe bevágott "igyál kólát" képkocka miatt hirtelen kimásszak a moziban a sor közepérõl mert én bizony kólát akarok venni.
A reklámot tegyék capmelõs pontokhoz - ahol valami komolyabb táp van, vagy jó a rálátás egy choke-pointra, esetleg jelöljön mindig valami secretet, vagy lehet a home base, illetve spawn point környékén.
Ez egy olyan új felület, amit nem szabad kárba veszni hagyni!
És amellett, hogy jön az ellenség a felugró ablakokkal is harcolnod kell, amik egyre agresszívebben támanak. Mondjuk a játék felénél az is megoldható, hogy azért kap el az ellenség, mert a sok reklámtól nemtudsz védekezni...
Egész jó, hecker típusú játék készülhetne ebböl. A reklám a másik ellenséged, és a valódi ellenség pluszban színtén beakar törni a fejedben lévõ tûzfalon át, hogy átprogramozon (mondjuk ez csak robottal lehetséges).
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Érted? Legközelebb ha játszol nehogy lazíts vagy kikapcsolódj, helyette figyeld a reklámokat! Tiszta agymosás.
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
Én ha tévében végignézek egy filmet, azután se tudom felidézni hogy milyen reklámok voltak benne. Ezek szerint a tévéreklám is kidobott pénz.
amit külön le kell okézni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem ússzuk meg!
Csézzen mindenki addig, amig normálisan lehet!
Vaz nehogymá azért vegyek erõsebb vidkarit, hogy a reklámokat is megjelenítse pluszba! 😊))
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Egyébként nem is tudtam hogy a csébe igy maokba is berakják a reklámott...
Azhittem csak töltésnél ahol hosted bye szokott lennei ott lesz a reklám....
Egyébként evidens ugy lesz jóh a reklám ha illik a jatékhoz már ha mindeképen gamen belül akarják rakni!
Elsõre nekem GTA jut eszembe! Oda illik is a reklám sõt reálisabbá is tenné ,hogy pl mcdonaldsba megyek be és nem egy noname hamburgereshez 😄
Várost is körbe plakátozhatnák mint igazából nah de más game-be igy tuti nem lehetne..