Overclocked

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN
hát hogy ne lenne értelme lecserélni a procit is...
mindenképp Nvidia, azon belül esetleg egy 8800GT 40 k körül lehet kapni, és ezért az azért árért jó is:)

itt kérdezõsködhetnél

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Sziasztok! 2GHz celeron 2Gb ram Geeforce 6600le. Új gépre cserélem majd. De addig tudnátok ajánlani videokártya típusokat, amivel +tudom dobni az fps-t? valami lolcsó és ennél jobb kéne. Esetleg a procit le lehetne cserélni 3Gigás intelre. de sztem nincs sok értelme. Köszi!

Értem én hogy benzin! De mi hajtja?

Lord Myn
Sok sikert! ;)

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

bogyoka
Köszike, közben rájöttem, és átmásztam a kerítésen:)) Még kicsit nem tudom, hogy mit csináljak, de majd rájövök remélem:))

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Lord Myn
Már régebben végigjátszottam a játékot, de emlékeim szerint az a probléma, hogy túl közlerõl akarod kilõni a hordót, menj távolabb és onnan lõdd ki és amikor már üres akkor el tudod tolni. (Jó kis játék ez, érdemes végiscsinálni, mert nem nehéz, de azért kis nyelvtudás nem árt...)

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

bogyoka
mert ott van a jel, hogy toljam el a hórdot, és van egy pisztolyom is de valamit mond és nem lövi szét:))

bogyoka
Köszönöm, sikerült, csak most a hordókkal nem tud csinálni semmit, meg átmászni a kerítésen:DDD

bogyoka
sajnos nem kaptam semmit, nem tudom melyik émilre küldted de mindig megnézem a leveleimet.:(
Nem tudnád még egyszer elküldeni?

[email protected]

bogyoka
minden meg van, az utolsó kettõt nem csináltam meg, Morettit nem hívtam az épület elõtt, és nem beszéltem az egyessel. Akkor az lesz a bibi:))

Köszike <#puszi>

MerlinW
Dossziét végiglapoztad?
Papírt, tollat feletted a nõvér szobájából?
Vészhívó kütyü nálad van?
Egyes cellában lévõ manussal beszéltél?
Felhívtad Morettit az épület elõtt?
Beszéltél utána ismét az egyessel?

(Más. Culpa mentést megkaptad, sikerült? Csak mert nem jeleztél vissza:))

Van egy csomó magyar nyelvû kaland, miért nem azokkal próbálkozol?:)

[merlinw.org]

MerlinW
Nem nagy. Sima point&click kaland.

[merlinw.org]

ffxi
mi a gépigénye? Nagy?

Fákjúal!

bogyoka
de nem megy a hipnotizálás már sokszor voltam mindegyiknél, egyiknél elõveszi az ingát de nem csinál semmit a beteg, a többinél nem is beszélnek, van egy ürge az csak fújtatva mond valamit, elég ijesztõ és ki is jön a szobából a nyomozó.

Egyszerûen nem tudom mit csináljak.

zzeN
a nõvérszoba este "nyit", mindig le kell játszani a betegnek(akit éppen lehetne hipnózni) egy hangot...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

bogyoka
Már mindenhol voltam, és ezért vagyok tehetetlen:)

bogyoka
De ha balra megyek egy folyosóra, ott van egy barna ajtó és nem tudok bemenni, mert zárva, a kulcsom meg nem nyitja ki.

kirol
Bejárattal szemben az orvos, balra a nõvérszoba.

bogyoka
jó, és az hol van? Mert csak az orvoshoz tudok menni és az sem válaszol már:))

Hol a nõvérszoba?
Akár priviben is megírhatod.:))

MerlinW
A nõvér szobájában.

[merlinw.org]

bogyoka
még az elején vagyok, és hol kell leoltanom a villanyt? Az egyik alszik, egy csaj bambán néz, a legutolsó ajtónál ilyesztõ hangot ad a pácienc és kijön magától a nyomozó.

El vagyok akadva a doki már nem beszél velem szóval semmi eredményem nincsen:( Egyiknél libegtetek egy amulettet, de az sem csinál semmit.

zzeN
kösz, már sikerült is végigvinnem:)

A vége kicsit "megdöbbentõ" lett, nem ilyenre számítottam, de attól még jó game lett.

JackDaniels
Nem bug. El kell menni a másik irányba, ahol lesz egy dróthálóba csavarodott vasrúd, ahhoz kell a kesztyû.

\"Never say never!\" W Churchill

zzeN
vki tudna 1 mentést küldeni attól a résztõl, h egyik beteggel el kell tolni egy betontömböt egy tûzoltó kesztyûvel, mert hiába rányomok a karakter én felém fordul és hirtelen vissza ugrik, szóval bug lehet...

MerlinW
Végére értem. Nem volt rossz, de maradandó sem. Az ötlet remek, a személyiségváltozás szuper, angol szinkron is jó, csak halk, kevés a helyszín és az a kevés sem változik, karakterek mozgása buta, a befejezés gyenge.
Élveztem, többet ugyan nem veszem elõ, de egyszer mindenképp érdemes végignézni ezt a filmet:)

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]

zzeN
vki 5let?

zzeN
na mostmár elegem van...
a 3. cellában lévõt hipnózom, be kéne jutnom Cliff szobájába, de semmit se tudok felvenni, kimenni, csak van 1 szétszakadt naplóm meg egy fegyóm...

zzeN
beírtam ezeket a kódokat egymás után, utána entry de semmi se történik...más sorrendbe kéne beírni?vagy úgy h 8 enter...?

jó ez is megvan:D

kirol
Aha, aha. Rémlik. Csak én még tavaly október vége felé kezdtem, ezért nem annyira.

De itt valami eredménynek kell kijönnie, + - / *-al, mindent kiszámolsz.

10-2=8. 10+2=12. 10/2=5. 10*2=20. Vagyis 8 12 5 20, azt hiszem.

zzeN
emlékszel arra a részre, amikor a 2. csávót kell irányítani, ahol be kell kapcsolni a zseblámpát, és elmész az ajtóhoz, amihez kód kell
van nálad egy papír rá van írva h 10?2+:x és ez a kód kéne...:S

kirol
Természetesen valamit kihagytál. Csak nem tudom mit.
Mindenkinél lejátszottál mindent? Mert max így jutsz most elõre, ha nem tudod melyikkel próbálkoztál.

zzeN
hát jó pár helyre tok menni, de semmit se tudok csinálni:D

a 3. pácienst kéne hipnózni, de nem engedi, 1 csávótól jött egy üzi h a 3-as cellában lévõ fickó...
az 1-esben már 2xer hipnóztam, most azt mondja h hagyjam pihenni...

szóval?:) villanyt meg csak 1 szobából tudom lekapcsolni, ami nappal zárva van.
szerk:: hát már ez is megvan.)

bogyoka
jééé,kettõ van az Overlocked topicból:DDD

vagy már én látok kettõt nem tudom:DDD

kirol
Figyeljetek már!

Ott mondja csávó, hogy valahogy olyan állapotba kellene hozni az alanyt, hogy hipnotizálni tudd. Pl. van olyan, hogy (1x) le-fel kell kapcsolni a lámpát, így amikor sötét lesz, majd világos emlékszik valamire tudod majd hipnotizálna, a maradék x-1 esetben meg a megfelelõ hangjegyzetet kell neki lejátszani emlékeztetõül, és utána tudod hipnotizálni.

bogyoka
ugyanígy van nálam is:) Nem tudok már sehova mennni.

zzeN
na tegnap sikerült leszednem, de már is problémába ütköztem:)

már eljutottam a kórházba, ott megvannak a betegekrõl a fájlok, benéztem mind1ik szobába, semmi

a városban a szobámban se tudok semmit se csinálni, ATM halott...
a demóban úgy emlékszek 1bõl tudtam egy beteget hipnotizálni, de most csak 1nél van a lengõ jel...
szerk.: megvan

kirol
ÁHH, nem.

Qwerty4
Vki próbálta már?
Nagyon faszának tûnik ez a játék...

Qwerty4

Látom, 5,5 giga :O Egy kalandjáték... na jó, a Dreamfall is nagy volt. De az a szívás, hogy nincs neki helyem a vinyómon... Meg majd üres dvd-t is kell venni, de az a legkisebb probléma. :S Majd kijátszok vmit gyorsan, és akkor leszedem :D
kirol
Na kijött neked az angol is!

Elvileg holnap jön ki angolul. Nagyon remélem, hogy így is lesz... Jó lenne végre kipróbálni. Mostanában mindig elõször csak németül jönnek ki a kalandjátékok. :S
kirol
Találtam egy tesztvideót.

Overclocked teszt

Hát jó lett!!!

zzeN
ha vki eltudná küldeni privátba, egy helyet ahonnan letudnám szedni a fullt azt megköszönönném;)

a demóba, amikor az elsõ pacienst hipnotizáltam, utána egy másik ember az egyik cellában meg akart verni, oda nem tok bejutni, a többi embert meg nem tudom hipnotizálni:S

kirol
Na végigvittem!
Ajánlom mindenkinek ezt a játékot, nagyon jó!

kirol
Aha, a nagy azt beszéltél mindenkivel!

Hívd fel Morettit, neki elmondja mit fedezett fel az aktákban. Ezután a kórházban/szanatóriumban már ott lesz az ápolónõ a szobájában, vele is tudsz majd beszélni.

kirol
Tuti nem olvastad el az aktákat. Vagy nem tudom mit.
Dobd át a mentésedet megnézem. [email protected]

telón is(eddig 4 ember van felírva a PDA-ban) és élõben is beszéltem mindenkivel
kirol
Kár lenne, iszonyat jó játék!
Beszéltél mindenkivel telón/élõben?

aham
én sztem feladom<#vigyor>
pedig nem az elsõ point'n click amivel játszom
kirol
Amikor végigolvasod, feltûnik neki egy dolog, és megjegyez valamit.
Ez megvolt?
Ha nem akkor olvasgasd újra.