135
-
PunkFeri #135 Már megtaláltam. :) -
PunkFeri #134 Hi! valaki segítsen! 2. nap, az 1-es beteget kellene hipnóznom. Azt írtátok hogy le kell játszani a pda-n az esti felvételt, de hiába játszom le, utánna se tudom hipnotizálni. Mi lehet a gond? -
#133 Aza baj, hogy nem találkoztam felügyelővel még, nem találom:D -
#132 Bilincs nélkül nem is tudod hipnotizálni, kérni kell a felügyelőtől egyet. -
#131 ötöskét sehogysem tudom hipnotizálni, nem engedi, bilincsem nincs még:)) -
#130 szia
sajnos nincs de jó lenne ha lenne -
Teezeus #129 szia
Van végigjátszásod ami nem angol? -
#128 Bilincs megvan? Ötöskét (a nehéz eset) hipnotizáltad már? -
#127 és az hol van s végigjátszás? -
#126 Nehéz így segíteni, annyi mindenre figyelni kell. Olvasd el addig a részig szerintem a végigjátszást. -
#125 Mit csináljak? már ez megvolt, és mosst végképp elakadtam, a doki már nem beszél velem, az ajtó előtt riasztottam, hogy menjen a beteghez, de nem tudom kinyitni az orvosi szekrényt. Rádiót már megszereztem:)
Az egyik rabbal is játszottam, a hordóknál stb. De most végképp elveszítettem a fonalat:)) Bárpultossal is beszéltem már.
Segítséget kérek ha lehet spolierben:)) -
Teezeus #124 azért köszönöm . Leírás?
-
#123 magyarítás nekem is jól jönne ,de szvsz még nincs. -
Teezeus #122 Szia
Most regisztráltam ide.Tudsz nekem segíteni overclocked magyarítás vagy leírás ügyében ? -
Teezeus #121 Ha lenne elküldenétek nekem a [email protected]?
köszönöm -
Teezeus #120 Sziasztok. Most regisztráltam ide.Tudtok nekem segíteni overclocked magyarítás vagy leírás ügyében -
Teezeus #119 Sziasztok
-
#118 10:2-vel(osztva)=5 :) -
lurdyhaz #117 kösz
működik -
#116 Valószínűleg a hangkeltőd nem megy hardveresen a programmal, próbáld meg a setup-ban szoftveres hangra állítani az audio-t. -
#115 igen, csak nem tudtam, hogy minden után enter kellett:))
Amúgy nem értem,hogy a 10-ből 2 miért 5?:DDD -
#114 pedig pedig egyszerű volt:)
10?2 azaz behelyettesíted az alatta levő műveleteket:
10-2=8
10+2=12
10:2=5
10x2=20
-
lurdyhaz #113 ja, és még annyi, hogy már az install ablak alatti zene közben is recseg.
angol
köszi
-
lurdyhaz #112 hali,
nálam folyamatos a recsegés és a vízhangzanak a szövegek. mit nem csinálok jól? -
#111 Köszike Neked is, de sajna nem jöttem rá a logikára, a számok és a jelekkel nem tudtam mit kezdeni:)) -
#110 Erre akartam én is rávilágítani, csak nem akartam teljesen elvenni a felfedezés örömét... ;) -
#109 nagyon szépen köszönöm -
#108 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!8, 12, 5, 20, mindegyik után nyomsz egy nyilat és így világítanak majd a gombok és végül kinyílik az ajtó -
#107 Köszönöm, és bocsi, de nem értem, lehet, hogy másra gondolsz?
Itt a kép itt csak számok vannak.
Itt járok de nem értem a logikát:) -
#106 Igen, de alatta ott van a sorrend, mindegyik kell, nemcsak egy. :) -
#105 Látttam, de ott egy kérdőjel van van az utolsó szám előtt:)) -
#104 Nem kell totózni, ott van a papíron a sorrend. -
#103 már arra jájajöttem, hogy 10?2, most totózom:)) -
#102 4 jegyű a kód vagy több, nem tudok semmit:)) -
#101 Minden okés csak a kódot nem tudom:DD
Amúgy köszi szépen a segítséged:))) -
#100 Sejtem mi a probléma: mivel az emlékek visszafelé történnek (azaz mindig egyre korábbi emlékeket imserünk meg, akárcsak a Memento c. filmben), ezért a PDA-n le kell mindig játszani az utolsó emlékfoszlánynak az elejét, az adott paciensnél így tudjuk beindítani a hipnózist. Tehát játszd le neki az utolsó emlék elejét, ezt nagyon sokszor meg kell csinálni a játék során.
Remélem segítettem. ;) -
#99 tudom követni a sztorit, a Syberiát is angolul játszottam le de itt nagyon elakadtam:))
Bár az 1-esben többször voltam de nem csinál semmit, régebben felelevínette, hogy mit csinált de most meg sem mozdul:D
De köszönöm a segítséged:) -
#98 Na, akkor egyeskét kihagytad (fordítás: "Próbáljunk szerencsét az egyes cellában."). Akkor egyeskét hipnotizáld először, csak utána tudsz foglalkozni a többiekkel. Szerintem elég nehéz lesz játszani a játékot egy legalább alapfokú nyelvtudás nélkül... :( A sztorit azért valamennyire tudod követni? -
#97 Próbáltam telefonálni de nem vette fel a telcsit, amúgy azt írja, ha be akarok mennia 3-as cellába, hogy:
Let.s see it l have any luck in cell #1 -
#96 Ha jól emlékszem te most a 2. fejezetnél vagy, egyeskével megvolt már a visszaemlékezés? A felügyelővel beszéltél már (megmondja a rádiófrekvenciát), meg azt hiszem az ötöskéhez is be kellett menni. Egyébként miért nem enged be, mit mond?