Overclocked

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már megtaláltam. 😊
Hi! valaki segítsen! 2. nap, az 1-es beteget kellene hipnóznom. Azt írtátok hogy le kell játszani a pda-n az esti felvételt, de hiába játszom le, utánna se tudom hipnotizálni. Mi lehet a gond?
bogyoka
Aza baj, hogy nem találkoztam felügyelõvel még, nem találom😄

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Lord Myn
Bilincs nélkül nem is tudod hipnotizálni, kérni kell a felügyelõtõl egyet.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

bogyoka
ötöskét sehogysem tudom hipnotizálni, nem engedi, bilincsem nincs még😊)

bogyoka
szia

sajnos nincs de jó lenne ha lenne

szia

Van végigjátszásod ami nem angol?
Lord Myn
Bilincs megvan? Ötöskét (a nehéz eset) hipnotizáltad már?

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

bogyoka
és az hol van s végigjátszás?

kirol
Nehéz így segíteni, annyi mindenre figyelni kell. Olvasd el addig a részig szerintem a végigjátszást.

bogyoka
Mit csináljak? már ez megvolt, és mosst végképp elakadtam, a doki már nem beszél velem, az ajtó elõtt riasztottam, hogy menjen a beteghez, de nem tudom kinyitni az orvosi szekrényt. Rádiót már megszereztem😊

Az egyik rabbal is játszottam, a hordóknál stb. De most végképp elveszítettem a fonalat😊) Bárpultossal is beszéltem már.

Segítséget kérek ha lehet spolierben😊)

azért köszönöm . Leírás?
reaper4
magyarítás nekem is jól jönne ,de szvsz még nincs.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Szia

Most regisztráltam ide.Tudsz nekem segíteni overclocked magyarítás vagy leírás ügyében ?
Ha lenne elküldenétek nekem a [email protected]?
köszönöm
Sziasztok. Most regisztráltam ide.Tudtok nekem segíteni overclocked magyarítás vagy leírás ügyében
Sziasztok
zzeN
10:2-vel(osztva)=5 😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

kösz
mûködik
Lord Myn
Valószínûleg a hangkeltõd nem megy hardveresen a programmal, próbáld meg a setup-ban szoftveres hangra állítani az audio-t.

bogyoka
igen, csak nem tudtam, hogy minden után enter kellett😊)

Amúgy nem értem,hogy a 10-bõl 2 miért 5?😄DD

MerlinW
pedig pedig egyszerû volt😊
10?2 azaz behelyettesíted az alatta levõ mûveleteket:
10-2=8
10+2=12
10:2=5
10x2=20

[merlinw.org]

ja, és még annyi, hogy már az install ablak alatti zene közben is recseg.
angol

köszi
hali,

nálam folyamatos a recsegés és a vízhangzanak a szövegek. mit nem csinálok jól?
bogyoka
Köszike Neked is, de sajna nem jöttem rá a logikára, a számok és a jelekkel nem tudtam mit kezdeni😊)

Lord Myn
Erre akartam én is rávilágítani, csak nem akartam teljesen elvenni a felfedezés örömét... 😉

bogyoka
nagyon szépen köszönöm <#worship>

zzeN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
8, 12, 5, 20, mindegyik után nyomsz egy nyilat és így világítanak majd a gombok és végül kinyílik az ajtó

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

bogyoka
Köszönöm, és bocsi, de nem értem, lehet, hogy másra gondolsz?

Itt a kép itt csak számok vannak.

Itt járok de nem értem a logikát😊

Lord Myn
Igen, de alatta ott van a sorrend, mindegyik kell, nemcsak egy. 😊

bogyoka
Látttam, de ott egy kérdõjel van van az utolsó szám elõtt😊)

Lord Myn
Nem kell totózni, ott van a papíron a sorrend.

bogyoka
már arra jájajöttem, hogy 10?2, most totózom😊)

bogyoka
4 jegyû a kód vagy több, nem tudok semmit😊)

bogyoka
Minden okés csak a kódot nem tudom😄D

Amúgy köszi szépen a segítséged😊))

Lord Myn
Sejtem mi a probléma: mivel az emlékek visszafelé történnek (azaz mindig egyre korábbi emlékeket imserünk meg, akárcsak a Memento c. filmben), ezért a PDA-n le kell mindig játszani az utolsó emlékfoszlánynak az elejét, az adott paciensnél így tudjuk beindítani a hipnózist. Tehát játszd le neki az utolsó emlék elejét, ezt nagyon sokszor meg kell csinálni a játék során.

Remélem segítettem. 😉

bogyoka
tudom követni a sztorit, a Syberiát is angolul játszottam le de itt nagyon elakadtam😊)

Bár az 1-esben többször voltam de nem csinál semmit, régebben felelevínette, hogy mit csinált de most meg sem mozdul😄

De köszönöm a segítséged😊

Lord Myn
Na, akkor egyeskét kihagytad (fordítás: "Próbáljunk szerencsét az egyes cellában."). Akkor egyeskét hipnotizáld elõször, csak utána tudsz foglalkozni a többiekkel. Szerintem elég nehéz lesz játszani a játékot egy legalább alapfokú nyelvtudás nélkül... 😞 A sztorit azért valamennyire tudod követni?

bogyoka
Próbáltam telefonálni de nem vette fel a telcsit, amúgy azt írja, ha be akarok mennia 3-as cellába, hogy:

Let.s see it l have any luck in cell #1

Lord Myn
Ha jól emlékszem te most a 2. fejezetnél vagy, egyeskével megvolt már a visszaemlékezés? A felügyelõvel beszéltél már (megmondja a rádiófrekvenciát), meg azt hiszem az ötöskéhez is be kellett menni. Egyébként miért nem enged be, mit mond?

bogyoka
valamit kihagytam volna? Már mindent csináltam pedig😊)

bogyoka
valamiért nem tudok a 3-as cellába menni nem engedi

Lord Myn
A rádiót az egyik cellában (ha jól emlékszem, a 3-as) el kell helyezni az asztalon és be kell állítani arra a frekvenciára, amit a felügyelõ mondott, mivel az adott páciensnek ez a kedvenc adója és hátha megmozgatja az emlékeket...

bogyoka
Végsõ esetben fordulok hozzátok elakadtam nagyon és pár napja nem tudok tovább menni.

A kórházban kicseleztem az orvost, az Alarmmal, a rádiót el is vettem, mit kell csinálnom, bementem minden beteghez de nem csinálnak semmit.
Beszéltem a bárpultossal is már, a szállodában betörtem a tükröt is😄D

A rádióval mit csináljak?

kirol
Na most nézem megvan, de még a nevei is németek, nem hinném, hogy menne.

Lehet,hogy az is jó lesz. Kösz.
kirol
Nekem talán megvannak, megnézem. De az enyém német!

Hali!

Nem tudna valaki felrakni mentéseket, mert elszállt a játék, és kezdhetném
majdnem elõrõl az egészet, mert nem mentettem el. A negyedik fejezet elejérõl kéne egy. Elõre is kösz.
kirol
Kicsit el vagy tévedve!
Nézz már szét, hova írsz!!

ja, még valami! Ms 6580 as alaplapi ac97 es hangkártya van, és ha pörgetem a procit,általában fuzzy logickal, nem tud a gép hangot lejátszani. Ha más akármilyen dzsuva hangkártyát teszek bele, akkor megy.

Értem én hogy benzin! De mi hajtja?

Oldal 1 / 3Következő →