54
  • Esrohnoil
    #54
    11.?
    Lassan több része lesz, mint a Barátok Közt-nek. :D
  • DeF
    #53
    Csatlakozom a Porsche kedvelőkhöz (vajon AZ miért van, hogy sokan a 3. Hot Pursuit és az 5. Porschét - esetleg a Most Wantedet - kedvelik a legjobban, holott közben már a 11. rész következik...

    De valszeg amíg hozza a bevételeket, addig ezen nem is változtatnak. Én már annak is örülnék, ha egyszer kisütne a nap és nem a tuningon lenne a lényeg.

    Lehetne éjjeli és nappali mód, lehetne tuningorientált mód (de nem feltétlenül kéne erőltetni), arcade és szimuláció stb, stb normális fizikával. DVD-re ráférne és mindenki boldog lenne.
  • Hecker007
    #52
    a street legal racing 1-2 volt a legjobb tuningolós game, lehet hogy nem a legszebbek meg kicsit nehéz irányítani de akkor is abban a legjobb a tuning, na meg még az srs annak jó a grafikája meg van benne törésmodel és jó sok kocsi
  • Goth
    #51
    mikor növik már ki ezt a fejlesztők? :D
    Égő ilyen szarokat csinálni.
  • evildoer
    #50
    Nakem csak anyiban jött be a Carbon, hogy voltak benne izom autók (Sevi Camaro)isten autó!!!
  • JohnnySmith
    #49
    Szerintem jobb volna visszatérni a kezdetekhez, pl olyasmit csinálni mint most a Testdrive Unlimiteddel az Atari. Az NFS 1-2-3 de inkább az 1 hangulatát visszahozni TDU formában. Én ebben látnám a jövőt.
    Nem értem miért kell eröltetni ezt az underground klisét....
  • Shadow041
    #48
    mekem nem kellene más mint az Underground 2 egy kicsit feltuningolva
    a MW totál gagyi volt és a Carbon meg követi
  • kuci06
    #47
    Mashed-re gondolsz? A Death Rally nekem is megvolt, tényleg nagyon király game
  • Tubiman
    #46
    ha a krallyra gonodlsz PC-re is van, csak Death Rally a neve. Régi játék de nagyon király. Van egy modern változata is, anno GameStar-hoz adták teljes játékként, de annak valahogy nem akar beugrani a neve.
  • kuci06
    #45
    Csak az a baj, h az csak symbianon van...
    De a PRoject Gotham Racing Mobile is nagyon jó
  • Tubiman
    #44
    próbáld ki a krally-t! ;) Ha asphalt élvezetes volt, akkor itt odatapadsz a mobilra.. napi 5 órát tuti nyomom, pedig PC-n utoljára 1 éve játszottam, de nagyon ottvan a játék!

    off vége. :D

    csak hogy on is legyek, valóban az utolsó értelmes nfs a hot pursuit 2 volt. az tetszett! De az über akkor is a 4 a maga carrer modjával és a normális autóival. Szerintem
  • moRtiZ
    #43
    Látom mindenki utálja az UG vonalat. Szerintem NFSUG + UG2 iszonyatosan jo volt, rengeteget toltam mind2-vel. MW nem tetszett, Carbon meg plane nem.

    UG2-nek volt a legjobb motorja, iszonyat jo arcade jatek volt :) /Pinball mod -azaz faloncsusztatas- ftw :)/
  • bermuda3
    #42
    hát én szeretem az összes nfs-t és majdnem mindegyikkel játszottam is. emléxem régen az 1.-t reggeltől estig toltam. az nagyon jó volt. meg is van cd-n!
    nekem tetszett az underground1 rohadtul most is játszok vele.
    a 2-ben unalmasok voltak az url-ek (nem csak ízin) és volt néhány durva hosszú verseny de volt város szal az se volt olyan rossz. most is játszok vele.
    a MW is jó csak nagyon hosszú de a sztori miatt érdemes játszani vele, játszok is. (amikor az egyik elején lévő videóban a rendőrbácsi végighúzta a kulcsát a bmw-m oldalán aszittem nakiugrok a monitornak. jók ezek a videók benne :D)
    a karbon is jó szerintem. lehet h nem valósághű a drift de nekem tetszik. a kanyonos versenyeket eerontották a kameranézet miatt (bár ha belső nézetből autózik vki akkor ezt nem tapasztalja de az ugy nem jó)... jó h van span meg banda de kevés dologra lehet őket használni. j a 3 kocsikategória az autosculpt csak sajna rövid a karrier mód.
    mindegy a lényeg h nekem bejön mind és felőlem jöhet a következő, akinek meg nem tetszik az ne azt mondja h rossz, hanem azt h nem tetszik!
  • IceMan84
    #41
    Egyes embereket nem értem. Játszanak az összes NFS-el, ami megjelenik, aztán feljönnek a fórumokra fikázni. Kérdem én: ennek mi értelme? Ha nem szereted az arcade játékokat, játsz szimulátorral. A SimBin is sorozatban gyártja a szimulátorokat (igaz őket ezért senki se fikázza, pedig ott sincsenek egetverő újítások), tessék azok közül válogatni.

    Az NFS széria az arcade autós játékok királya, ha valaki ezzel vitatkozni akar, lehetőleg arcade példát hozzon (és ne 10 éves példát).

    Olvastam lejjebb hogy valaki 15x tölt vissza egy pályát. Erre meg csak azt tudom mondani hogy gyakorolj inkább és nem fog többé előfordulni.

    Ez a váltás arcade/szimulátor mód között nekem előre tetszik. Még a végén megszeretem a szimulátorokat és veszek egy kormányt.
  • Troll
    #40
    Fú, milyen fröccsöntött csajok.
    Pont jók lesznek egy ilyen fröccsöntött játékba.
  • Psyho06
    #39
    Ja és éljen a sok okos,az új Nfs-ből eljutottunk a kommunizmusig
  • Psyho06
    #38
    Még egy kaki, éljen!!! Bár remélem tévedek de már nincs sok remény...
    nfs 3+nfs porsche<---- Király játékok!
  • Indigo
    #37
    Miről beszélsz? Nincs is igazi demokrácia, az egy ugyanolyan utópisztikus rendszer, mint a kommunizmus. A mai rendszert demokráciának hívjuk, kényelemből, hogy legalább az illúziónk meglegyen...
  • Sanyix
    #36
    A porsche SEM volt, az azelőttiek sem, ha falat súroltad, nem legalacsonyabb ai szinten csúnyán otthagytak, vagy beértek a zsaruk, és azoknak a fizikája még mindíg hasonlított kicsit egy autóhoz.

    ""arcade sci-fi űrhajós játék"
    Te valami egészen mással játszottál..."

    A sci-fi űrhajós szöveg nem saját találmány, hanem egy nevesebb pc játékokkal foglalkozó újság mw cikkéből származik, ugyanis az mw ben az autók csak kinézetre hasonlítanak az autókra, viselkedésben valami jövőbeli légpárnás valamire hasonlítanak, ezt turbózták a sci-fi űrhajós játék elnevezéssel, ami ugye nem is túlzás, hiszen még a Cat is jobban hasonlít autós játékra mint az MW :D

    Amúgy pont az MW-vel játszottam, ilyet más autós játékra nem is nagyon lehet írni, mert ennél rosszabb nemnagyon van szerencsére.

    Amúgy nem mondtam hogy a demokrácia jó, mellesleg kína rossz példa ugyanis, kubához hasonlóan már az is régen csak névleges, inkább diktatórikus kapitalizmusnak lehetne nevezni, bár az okosak majd megmondják mi a neve :)
  • Tinman #35
    A Carbonra lehet, hogy igaz az állításod, mert határozott visszalépés.
    Viszont nem tudok a PC-s arcade/autós játékok között olyat ami jobb lenne, mint az NFS (nem a Carbon).
    Igen, ez szegénységi bizonyítvány, gyakorlatilag nincs konkurenciája.

    "A kommunizmust is több 10 millióan, akarták, mégis szar"
    Hát én csak azt látom, hogy Kína baromi jön felfelé, mi meg baromi tartunk valahová, "lendületben", de hogy hová az a szó már többször elhangzott a hszeidben.
    A demokrácia az jó? Még pár évtizedig biztos, amíg nyugdíjrendszerrel, multicégekkel és 4 évente zsebeiket teletömködő politikusokkal egyetemben össze nem borul az egész. Haladunk a vadkapitalizmus felé, kiskereskedők sorra zárnak, munkanélküliek egyre többen, bla, bla, bla.
  • Tinman #34
    Milyen régi NFS-hez? Egyedül a Porsche nem volt "faltól-falig" menet.

    "arcade sci-fi űrhajós játék"
    Te valami egészen mással játszottál...
  • Tinman #33
    Nem tudom csal-e a gép, mert 1.3-al nem csalt az biztos, sőt könnyűnek éreztem.
    Még elég frissek az emlékek, mert kb. 1 hónapja vittem végig, nagyjából 3 nap alatt 98%-ra...
  • Beaver
    #32
    12!
  • Sadist
    #31
    Tippelhetek? 14 alatt?
  • Sadist
    #30
    Az egyik legjobb NFS rész. Annyiban kakukktojás, hogy egy márka képviselte magát, de megvolt benne a sebességérzet, a szép pályák, a jó zenék, finombeállítások, kezdetleges tuning is, minden ami egy NFS-ben jó. Egyedül a showcase volt rossz, mert csak a carreer alatt nézhetted meg. Ha túlléptél egy korszakon, akkor a régebbi autókat már nem nézhetted meg. Nem tudom emlékeztek-e még, de High Stakesben autókról részletes adatok, gyönyörű képek, videók, belső panoráma nézet is volt a játékban. Ott még adtak a minőségre, és nem csak belevágtak a játékba egy poligonhalmazt autó néven...
  • TothLaci
    #29
    Szép csajok :)
    Shannan-ra adtam le a szavazatom :)
  • Sanyix
    #28
    Az emberek tömegben hülyék, szeretik az szart, ha jól van csomagolva, és trendi, szal ezzel pont az ellenkezőjét bizonyítottad annak amit akartál :)
    A kommunizmust is több 10 millióan, akarták, mégis szar, valóságsókat is rohadt sokan nézik/nézték, mégis igénytelen szarok.
  • gyuri12
    #27
    kuss hülyegyerek(bocs hogy kifakadtam de ez egy láma szar)
  • Sanyix
    #26
    Nem határozom meg rosszul a műfajt, hanem a régi nfs-ekhez hasonlítom, ami hihetetlen módon arcade autós játék. UG1 óta nem arcade autós játék, hanem arcade sci-fi űrhajós játék, tehát rakás szar, ha szimulátorral akartam volna összehasonlítani nem az nfs3-mat, és 4-et hozom fel példaként, hanem az lfs-t,
    egyébként a sztori nem oszt nem szoroz, ha a játék egy rakás szar.
  • Sadist
    #25
    Jah, meg a gép csalt nagyipari szinten. Már el se jutottam odáig, hogy vegyek egy Porsche 911 Turbot, mert egyszerűen csalt a gép, és legfeljebb akkor engedett tovább egy versenyen, ha már 15x restartoltad. Hiába nyomtad egyenesben az RX8-nak, nitroval, full tuninggal, a rohadt kis clios röhögve elhúzott melletted legalább 50 km/h különbséggel. Egyedül a rendőrősdi volt benne, ami hozott egy kis újdonságot. De az még mindig a High Stakesben volt a legjobb. Volt üldöző autó, szögesdrót, útakadály, és ami a legfontosabb, hangulat. Mikor a fekete-fehér üldöző Porscheban kék villogóval beérted a dígó ócskavasat, és vigyorogva fordítottad ki a hátulját egy "megvagy te szemét" kíséretében, na AZ volt az igazi üldözés.
  • sweech
    #24
    hot pursuit 3-at a népnek =)

    carbonnal 10 percet se játszottam, abban már a zenéket is elkúrták
  • szurka
    #23
    na hát a Most Wanted 1 jó kis pörgős gáma volt, egy kicsit kilógott a sorból, hogy aztán ismét visszasüllyedhessen a sorozat az unalmas éjszakás külcsínbe... Abban végre volt kihívás, még ha az MI kegyetlenül csalt is, és szerintem nem volt rossz a grafja, az "esőben pofán vakít a Nap a csillogó útfelületről" effekt pl egész pofás volt, hehhhehhhe. A Carbon egyszerűen nem szép...
  • Tinman #22
    Rosszul határoztad meg a műfajt, ahogy még sokan mások... az NFS: MW egy arcade autós játék. És az árkád/autós kategória követelményeit nagyon szépen teljesíti.

    A műfaji meghatározásod olyan, mintha pl. a Wings os Wart elkezdenéd azért lehúzni mert nem repszim, mert nem is az, nem annak készült.

    Tetszik, nem tetszik a játékosok kedvelték, a szaksajtó külföldön is 84-85%-okat osztogatott rá.

    Mondj egy autós árkád játékot aminek jobb története van az NFS: MW-nél...
    De miről is beszélünk?! Hát kész csoda, hogy az NFS: MW legalább SZTORIVAL jött ki és egy /!!! autós játékhoz képest !!!/ remek sztorival!
  • kuci06
    #21
    lattal te mar igazi driftet?????
    Ha lattal volna, akkor nem velekednel igy
  • DjDano
    #20
    ja és szerintem a drift egyátálán nem lett elbaszva, aki béna az ne játszon vele
  • DjDano
    #19
    Fikázzátok csak 10 millió darabot, az összes többi autós játékot együttvéve se adnak el.... A Need for Speed Porshe 2000-el meg ne gyertek, mert annak köze nincs az igazi NFS-hez A Szimulátorbuziknak jópár játék rendelkezésére áll
  • 0Speed0
    #18
    Sztem az más kategória...a Crashday meg talán Flatout 1, 2 ilyen a mostaniak közül...ezekkel jól el lehet szórakozni
  • kuci06
    #17
    Ehh, mar megint uj nfs???
    Az Ea az Nfs nevet megjobban megalazza... Grafra teszik a hangsulyt. Ja, persze megkapja megint a regi underground enginet (ami egy felturbozott hp2 engine), aztan beleraknak par csicsas effektet oszt kesz...
    Sebaj, ha kijon a Test Drive Unlimited, talan majd az Ea-sek is eszreveszik, hogy mi kell a jatekosoknak

    ui. a csajok csinik ^^
  • 0Speed0
    #16
    Ezekre a csajokra már vagy 2 hónapja lehet szavazni...

    "...szégyenletes módon elbaltázott driftet a helyére teszik..." undergrundba örültem ha drifteltem 300 000et...carbonba megy az 1 100 000 fölött is...ha igazi driftet akarnak mennyenek ki elhagyott reptérre hátsókerekes kocsival aszt hajrá...
  • norti
    #15
    Burnout Revenge mindegyik NFS-t üti :P És a PC-sek kimaradtak belőle :D