Németh Szabolcs

Need for Speed 11: válasszunk cicababát!

Az nfsplanet.com nyilvánosságra hozta az első információkat az NFS-sorozat legújabb tagjáról.

Sajnos az Underground előtti speed-ek kedvelői megint hoppon maradnak. Az ősszel megjelenő NFS folytatja a már jól bevált - de lassan unalmassá váló - underground vonalat. A hírekből annyit sikerült kigubózni, hogy a Carbon-ban szégyenletes módon elbaltázott driftet a helyére teszik, valamint közelebb hozzák az irányítást a szimulációhoz. De persze az arcade kedvelőinek sem kell lemondaniuk a napi betevőről: egyszerűen csak arról van szó, hogy a GTR-hez hasonlóan választani lehet majd a szimuláció/arcade mód között.

A kiszivárgott információk arról tanúskodnak, hogy a fejlesztők a grafikára helyezik majd a hangsúlyt és a hivatalos bejelentéssel tavaszig várnak. Az első képeket mint ahogy szinte mindig, most is a Lipcse-i Games Convention-on tárják elénk. A linken szavazhattok a következő NFS cicababájára.

Szavazzatok!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Esrohnoil #54
    11.?
    Lassan több része lesz, mint a Barátok Közt-nek. :D
  • DeF #53
    Csatlakozom a Porsche kedvelőkhöz (vajon AZ miért van, hogy sokan a 3. Hot Pursuit és az 5. Porschét - esetleg a Most Wantedet - kedvelik a legjobban, holott közben már a 11. rész következik...

    De valszeg amíg hozza a bevételeket, addig ezen nem is változtatnak. Én már annak is örülnék, ha egyszer kisütne a nap és nem a tuningon lenne a lényeg.

    Lehetne éjjeli és nappali mód, lehetne tuningorientált mód (de nem feltétlenül kéne erőltetni), arcade és szimuláció stb, stb normális fizikával. DVD-re ráférne és mindenki boldog lenne.
  • Hecker007 #52
    a street legal racing 1-2 volt a legjobb tuningolós game, lehet hogy nem a legszebbek meg kicsit nehéz irányítani de akkor is abban a legjobb a tuning, na meg még az srs annak jó a grafikája meg van benne törésmodel és jó sok kocsi
  • Goth #51
    mikor növik már ki ezt a fejlesztők? :D
    Égő ilyen szarokat csinálni.
  • evildoer #50
    Nakem csak anyiban jött be a Carbon, hogy voltak benne izom autók (Sevi Camaro)isten autó!!!
  • JohnnySmith #49
    Szerintem jobb volna visszatérni a kezdetekhez, pl olyasmit csinálni mint most a Testdrive Unlimiteddel az Atari. Az NFS 1-2-3 de inkább az 1 hangulatát visszahozni TDU formában. Én ebben látnám a jövőt.
    Nem értem miért kell eröltetni ezt az underground klisét....
  • Shadow041 #48
    mekem nem kellene más mint az Underground 2 egy kicsit feltuningolva
    a MW totál gagyi volt és a Carbon meg követi
  • kuci06 #47
    Mashed-re gondolsz? A Death Rally nekem is megvolt, tényleg nagyon király game
  • Tubiman #46
    ha a krallyra gonodlsz PC-re is van, csak Death Rally a neve. Régi játék de nagyon király. Van egy modern változata is, anno GameStar-hoz adták teljes játékként, de annak valahogy nem akar beugrani a neve.
  • kuci06 #45
    Csak az a baj, h az csak symbianon van...
    De a PRoject Gotham Racing Mobile is nagyon jó