105
Egy kis community kialakítása a topik célja, szeretném összehozni a deszkásokat, itt lehet beszélgetni pályákról, helyekről, kalandokról, felszerelésről, mindenről ami a snowboardhoz kapcsolódik.
-
ecneb #65 sztetek érdemes kimenni borddal franciába .. eddig kábé 2 napot bordoztam.. meg sielek 8 éve... bár sztem viszem a leceket is biztos ami biztos.. csak tavaly egyik hfikázott olyat h kulcscsontja törött is és hát nem volt felhőtlen a sitábor számára :S max ha lesz hó téliszünetben meglátogatom párszor a magyar pályákat... jah és itthon melyik a legjobb pálya kezdésnek oO??? -
csertovica, tálé, hopok, polona... kokavát nem mondom mert az piskóta, főleg a kicsi pálya -
Énis az utóbbit tervezem.
És ott hova? Vmi jó kis pálya ajánlás? -
Szlovákia esetleg Ausztria, de inkább a szlovákokhoz :) -
Na hálló.
Ki hova megy idén? -
császtok
az lenne a kérdésem hoigy enmtudjátok e hogy van e hó a Román Páring hegyen? -
hali!
lenne egy kérdésem, mennyiba kerül manapság egy használ vagy egy zsír új deszka ill cipő?
nézegettem ületeket neten de sehol se találtam árlistát :|||
-
bobey #58
Sziasztok! Vasárnap mennénk Szlovákiába Plejsyre, tud valaki valamit a pályáról? Előre is köszi! -
Realtibi #57 én is kb 5 éve sielek és szerintem elég jol mek vele.
Tegnap jöttem haza szlovákiábol.
Jo volt mert pont esett ezen a héten ho ahol voltam.Idén kiprobáltam a snowboardot, és öszintén be kell vallanom nagyon bejön.
szerintem azért ülnek sokan mert elég nagyokat lehet esni
és ha elesel akkor vagy seggre esel ami még elmegy vagy a másik térdre.
szal ha boardozni akartok vegyetek térdvédöt -
Nnnna, ahogy nézem, a tél idén elmarad :((
Pedig nagyon remegnek már a lábaim -
egyszer snowboardoztam életemben. tetszett, de a síelést már kb 13 éve csinálom, és már megy olyan szinten, hogy egyszerűen gyönyör siklani:D nincs az, hogy 5 percenként elesek, meg szétizzadom magam, mire leérek egy fekete pályán. az a bajom a snowboardal, hogy ahogy én elnézem álandóan elesnek, meg elfáradnak, vagy nem tom, de mindig ott ülnek a pálya közepén. sít nem cserélném le rá. -
simán
-
Átmentél a saját deszkádon egy másik deszkával???
:D
-
tudom, én voltam :)
-
Neménvótam :) -
noname deszka, noname kötés
deszkán egy hosszú karc, VALAKI átment rajta deszkával :)
-
nekem jelenleg egy törött head lapom van és egy szétesett(kuka) puhakötésem...
szóval semmim nincs :( -
Noés ki mivel csúszik, milyen felszkóra esküszik, stb? -
1. gyorshajtás
2. biztonsági öv
harmadikra nem emlékszem :)
a cuccot meg egy tömött parkolóból nyúlták le, a sípálya parkolójából -
Lopni a magyarok is lopnak, szal ez nem mérvadó.
Egyszer engem is lemeszeltek ott kinn, de akkor gyorsabban mentem a megengedettnél, jogos volt a dolog.
Hogy TI miért fizettetek 3x 500 köcsögöt, azt nem vágom :D
-
jade -
mellesleg ott nyúlták le a cuccainkat (2 pár léc, 2 board) a kocsi tetejéről :)
fél nap a rendőrségen, eredmény persze semmi.
Utána hazafelé 3x kaptak el a szlovák rendőrök...(3x500korona)
szlovákok sux
-
Ja igen, de "K"-val a végén, nem?
Jah, így Rózsahegyet jelent, beugrott. -
És így : Ruzomberog
-
-
nice, teccik:)
-
Rózsa hegy???
Én még nem hallottam erről a névről. -
F1re #38 ez nem a rozsa hegy vagy mi a here ? :D amugy mindenesetere ha az akkor kurva jo mindig oda jarunk az a hely kikurt jo -
Ja, az oldal nem támogatja a csúnya motherfucka firefox-ot!!! :DDD
(szétesik alatta, demajd megoldom) -
szevatok !! jó tápik :) sajna én csak sielni tudok de a snowboard enm nagyon nemgy de már sokat gyakoroltam(főleg eséseket) :) -
Igy legyen!!! Ha ez van benne akkor nagyon jó.. Mert az én sportom is kimaradt ebből a listából. Meg a tietek is.. Igaz azt továbbra sem értem hogy a Rally mióta extreme sport de mind1..
Kösszi!! -
extrémsport vs. TB -
Fúhát kösze, csakmég nincs kész. :)
És csak 1280-ban jó, később gondoltam bele, hogy vannak akik kisebb felbontásban neteznek, de már így marad :) -
nájszos oldal -
Ez a kis szösszenet nincs még kész, de a snowboard-os videóimat már letöltheti akit érdekel. :)
(Jobbklikk-mentés másként)
Sajnos nem vagyok pro avi kódolásból, így a képminőségük olyan amilyen. :( -
:DDDDDDDD
Amúgy igaz
na mind1 :) -
na mindegy -
na elmennek ezek ám
ilyen alapon miért fizessem én is ugyanúgy annak az öreg néninek a kezelését, aki elmegy piacra télen, a jeges járdán, az is extrémsport akkómá' -
Ez azért nem olyan biztos, mert a Snowboard eddig a biztosítóknál is külön kategóriába, extrém sport kategróiába tartozott.
Tehát ha náluk megkülönböztetett biztosítást kellett erre kötni, így lehet, hogy a TB is így veszi... -
a sízés nincs a listában, a snowboard se lesz