Samsung SGH-E900
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
elõre is kösz
csá
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
nemtom hogy ez pontosan melyik samsung telcsi de anyamnak, tesomnak es nekem is uj samsungunk van (ebben az evben vettuk mindegyiket)
es komolyan mondom mindegyik telcsi bugos!! lefagyogatnak... meg mindenfele bajaik vannak.. szoftver frissites nincs egyikhez sem!
ami rohadtul idegesit az en telcsimben (f300?? a ket oldalu) az az hogy ha egy csorgest hozzarendelek a hivasokhoz es utanna a zsinor nelkuli fulessel paroztatom akkor miutan lecsatlakoztatom a blutuszt, megint az alap csorges lesz...
vkinek valami hasonlo baja??
PLS PLS PLS!! priveben valaszoljatok!!!!
GA-P31DS3L; Core2Duo E6420(3133Mhz :P); 2x2GB GeIL DDRII; Ati HD 3870; WD 250GB + LG L192WS 19\" LCD
GA-P31DS3L; Core2Duo E6420(3133Mhz :P); 2x2GB GeIL DDRII; Ati HD 3870; WD 250GB + LG L192WS 19\" LCD
Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)
Hosszú leírás:
Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!
Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?
Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyûjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerõseidnek, mert az õ általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.
Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetõséget kihasználd, csupán az a teendõ, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következõ hónapra.
Példa:
Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és õk is regisztrálnak. Õk tovább népszerûsítik a Mobilpontot személyenként három ismerõsüknek.
E példa szerint egy SMS fogadásánál a következõképpen írjuk jóvá pontjaidat:
Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
Az ismerõsök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.
Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.
Egy kis számolás:
ha csak 10 embernek ajánlod, és õk is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.
Ne feledd, ha sok ismerõsödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nõni fog!
Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyûjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!
Hogyan regisztrálhatok?
Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:
http://www.mobilpont.hu/be4.html
FONTOS!
A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:
06 20 443 1683
Sok sikert!
Összegezve talán nem a legjobb vétel, de én teljesen beleszerettem ebbe a telefonba és nehezen válnék meg tõle.
nekme eddig k750i-m volt...Hot Dog most egy picit megijesztett h sokkal "trébb" mint a sony. Nokia-Sony<->Samsung-Motorolla: szerintem ez elsõ kettõ az ilyen fiatalos, bohókás, strapabíró kütyük,melyek jóval olcsóbbak (némelyik pl: sony)samsung..és nem tudnak kevesebbet,sõt..egyszóval ilyen játszani való telefonok..elllentétben a másik 2vel. Azok inkább ilyen elegánsak,és gyönyörûek,melyek ugyanazt tudják mint az elõzõk csak horribilis áron (azokhoz képest)..én a k750i-met imádtam meg minden csak átqrtak vele..nah mind1. Egyszóval nekem is elsõ látásra gyönyör volt ez az E900...mivel jobb mint egy D900? ma veszek egy E900ast..remélem nem fogok benne csalódni,bár nem igazán ismerem a Samsungokat. Én eddig Sony párti voltam..remélem találok mellé egy társat. Szal most tanácstalan vok. Milyen a fülese? van olyan mint a sima SE?mondjuk nekem walkmanos volt..annál jovv nincs...TUTI!!!
Nekem a legfobb gondom hogy nemrakhatok bele sajat fulhallgatot mint az SE-ba, az nagyon hianyzik...
de amit hallottál róla azt csak cáfolni tudom.
usbn keresztül lehet tölteni
ha nem sokat használom akkor kibírja az 5 napot de nagyon nagyon szûkösen,mert nézd meg a kijelzõt... nagy is szép is ennek kell az energia
ja a 3 csík nekem sem tetszik, de a sonymnál volt olyasmi,hogy narancssárgából zöldbe ment át meg hasonlók. inkább 3 csík jelezzen,mint valami más össze vissza 😄
Még egy pár dolog ami zavar:
- USB-n keresztül nem tölti a telefont
- Az akksi nevetségesen gyenge... Átlagos használattal 2 és fél nap után meghal. A Sony-m gond nélkül bírta 5 napig.
Este kikapcsoltam, mert már nyávogott h merül. Reggel mikor másodjára bekapcsoltam, már azt írta ki, h töltsem újra, és ilyenkor már egy segélyhívást sem lehetne rajta megereszteni...
A töltésjelzõ graikája is elég gagyi. 3 csík nem nagyon tud részletes információt adni az akksi állapotásról.
A K700 tényleg egy ótvar telefon volt. Elég volt látni a haverok kezében... Lassú is volt, csúnya is volt, tele volt hibákkal.
A Nokia-kat én is csak a megbízhatóságuk miatt tartom jó telefonoknak. Jelenleg nincs a piacon egy olyan Nokia sem, ami külsõleg felkeltené az érdeklõdésem. Ebben egyetértek, h csúnyák.
http://www.remob.com/wap/games/?240x320_games
http://masyaka.ru/files/games
Ezeken az oldalakon vannak full screenes (320*240) java játékok Samsung mobilokra
Az kilépõ gomb hibája csak az elején zavaró amig meg nem szokod, utána már csak nagyon ritkán fog veled megtörténni ez a malõr.(meg azokkal akiknek a kezébe adod és nemértenek hozzá, eddig akiket ismerek senki sem tudta ugy kezelni hogy ne lépjen ki a menübõl egymás után 5X)
Ha nem akarod hogy küldjön visszajelzést at SMS-ekrõl csak kapcsold ki ezt a szolgáltatást az SMS menüben.
Én úgy tudom hogy a Samsung megelõzte a Nokiát az eladásokban, a nokia legnagyobb hátránya a megjelenésében van, érzõdik még rajta a bunkofonos hatás, de lehet hogy idõvel eltûnik majd. Nekem a SE-k a képernyõjük minõsége miatt nemtetszenek. A Samsungok messze a SE-k felett vannak, de gondolom ezt te is tapasztaltad.
Ja és végül egy jótanács az új telcsihez, ha még nemszereztél neki zoknit amiben tartod sürgõsen tedd meg mert hihetetlen mértékben karcolódik, fõleg a hátlapja...
üdv.
nokiát azért nem veszek soha mert nekem nem tetszenek a színei a külsõ dizájnról nem is beszélve. rondák a nokiák. nekem egy sem jön be. ha okos dolgot akarok venni veszek egy PDA-t igaz kicsit többért de az jobb is szerintem,szóval a Nokia nem találta el.
A héten cseréltem le SonyEricsson D750i(ugyanaz mint a K750i, W800, csak külsõben más) típusú telómat egy ilyenre. Elsõ látásra beleszerettem, ilyen szép telefont még sosem láttam.
A sony után kicsit furi volt a menüje, meg persze az érintõgomb is, de max 1 hét és már észre sem veszi az ember.
Ami nem tetszett, az az SMS-es része. A Sony-hoz képest nagyon le van maradva. Már maga a környezet amiben írom az sms-t, elég sivár, régies, lehangoló. Nincs rendes visszaszámláló, jelzõ hogy hanyadik sms-nél járok. Nem lehet tudni, h melyik karakter után melyik jön egy gomb nyomogatásakor, így ha valaki nem tudja fejbõl, h melyik karakter mikor következik és gyorsan akar sms-t írni, az bizony pórul járhat.
Sony-nál már megszoktam, ha érkezett egy üzenet, akkor azt nem olyan nézetben olvasom mint amiben sms-t írok, hanem egy letisztult szép környezetben. Ez is hiányzik a Samsungból.
A kézbesítési jelzés még mindig a jó öreg Nokiás, jön egy külön sms, h kézbesítve lett, amit még persze ki kell törölni, stb. Sony-nál ezt megoldották egy információs képpel, amit le lehetett tudni egy OK megnyomásával.
SMS írásnál nem lehet szavanként törölni, mert ha hosszan nyomom a kilépés(C) gombot, az egész ugrik... Betûnként meg nagy élmény törölni.
Visszatérve a kilépõ gombra, igazán megoldhatták volna, ha már ennyire kézre esik, h ne érintésre lépjen ki mindenbõl, hanem hosszú érintésre.
A telefonkönyv is elég visszamaradott.
A fényképezõ szebb képeket csinál mint a szintén 2 megapixeles D750i, de sajna csak kizárólag jó fényviszonyok között...
A telefonálás minõségében is nagyot csalódtam. A hang minõsége sokkal rosszabb, ráadásul valamiért néha elmegy a hang, recseg stb, pedig fullon van a térerõ nálam is, és a másik oldalon is. Lehet csak szoftverhiba, de alapjába véve is sokkal rosszabb a hang minsõége telefonálás közben.
Van még egy zavaró dolog, mégpedig az, hogy néha magától kikapcsol és bekapcsol a telefon. Nem kapcsol ki teljesen, csak elsötétül a kép, kiírja, h ''Kérem várjon'', majd bejön megint a menü. Lehet ez is csak szoftverhiba, úgyhogy megyek is Hétfõn frissíttetni.
Na meg ez a JAVA-s dolog is...
Összegezve: bár próbáltam magam tartani ahhoz, h Nokián és Sony-n kívül mást nem veszek, ez a telefon elvarázsolt a szépségével. Mással nem nagyon.
A sony felhasználóbarát menüje, logikus kezelése mellett, a Samsung csak a szépségével ér a nyomába. Tényleg tele van csili-vili beállításokkal, meg papíron is annyit tud mint a többi ''nagymenõ'', de a tudásának a MINÕSÉGE az ami lehúzza a telefon színvonalát.
Bár már kezdek megbarátkozni az SMS részével, meg úgy az egésszel, mivel más lehetõségem nincs, de ha lenne se térnék át egy ilyen szép telefonról másikra.
Nem akarok senkit lebeszélni róla, fõleg nem azokat akiknek eddig Samsungjuk vagy Motorola-juk volt, mert tényleg egy olyan telefon amivel bárhol megjelenhet az ember.
Csupán érzõdik rajta, h nem egy Sony vagy Nokia ami (majdnem)csak telefonokra van specializálódva, hanem egy Samsung ami hûtõtõl kezdve mindent gyárt.
Üdv
HoTDoG