47
  • Penge4
    Hiradóra még a 70 centis is elég. TV-n meg inkább hagyjuk a filmeket, mert már több logó van benne, mint a filmből látható rész. De egy-egy filmre ha már nagy képernyőben akar valaki "mozizni", akkor kifizetődőbb a projektor.
  • FecaA
    Háth aki ekkora TV-t vesz az max híradót néz rajta TV2-n :D Onnantól kezdve konzol + műholról fogható HD csatorna, és azér akinek van 1 misije egy ekkora TV-re annak már valószínűleg tanítottak angolt...
  • avman
    azért gyünnek mán az égbű' hd adások. olyan műhódon, vagymin. de én túl prosztó és csóró vagyok hozzájuk. pedig a belépőkatos hd ready tévéket az ilyen prosztóknak szánják itthon :D.
    de egyébként az olcsóbb 106-7 cm-es átmérőjű tévéken egy igényes dvd film (mondjuk egy nem egyrétegű dvd-re menüvel rásunnyasztott (tökmindegy shrink vagy cce x pass), 2,5 órás film, tetézve eredeti dts - mer a nép igényes és dts az kell neki -, és ac3 + szinkron ac3) vagy egy warez h.264, 720p cucc (ehhez már szg. kell) igenis szépen mutat. de ezért az árért inkább a projektorok háza táján nézzen szét az ember, ha valódi házimozi fílingre vágyik. mert 100-110 cm alatt házimoziról beszélni kissé eufemisztikus...
  • Falabu #4
    Aki ekkora tv-t vesz annak jó nagy szobája van;). A Tv2 azért szemcsés meg sz*r mert nem HD adás, külfödön már vannak erre irányuló kisérleti adások és ez a jövő, idővel hozzánk is eljut ez a technológia.
    Pár év múlva sokkal megfizethetőbbek lesznek ezek a tv-k(nem a mozivászon méretűre gondolok;)) én biztos hogy beruházok 1-re, meg egy új generációs konzolra(úgy lesz a tuti), de nem most, még nem:D!
  • tom..
    aki ilyen tv-t vesz az nem tv2-fog rajta nézni :)
  • Cat #2
    "Népbutítás a javából az egész."

Egyetértek, kis kiegészítéssel: Magyarországon.
  • Molnibalage
    Már bocsánat, de a mi a fasznak ekkora képátmérő? Egy ekkor képet vagy 5 méterről kell nézni. Kinek van akkora szobája?? Meg a felbontás is vicces, mert a sugárzás minősége a TV-nél totálisan nem indokolja. A híradóhoz kell ilyen felbontás. Szoktam mosolyogni, amikor a kitett működő TV-ken megy a TV2 vagy retek műsora, és a szemcsék akkorák benne a vételi zavar és minden más szar miatt, hogy csak röhögni tudok azon aki ilyen felesleges dolgot vesz. Népbutítás a javából az egész..