Kiaza szilveszter???....

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dying Soul
aha. jó. üdvözlöm szüleid. bye.

TrIp
tevárj temost beszóltál te merilinmenzon? na húzzá innen légyszi. köszi...

irta valaki hogy a szilveszter jó arra is h következmény nélkül berúgjál :D van azért mindig következménye... de a legjobb amikor aztse tudod hogy jutsz haza és ezért már csak arra tudsz gondolni hogy képes vagy teleportálni
<#idiota>

RaZoK
<#idiota>

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Te nem vettél ajándék fülvédõt Karácsonykor a kutyidnak? Miféle gazdi vagyol Te?! :)

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

csak azt a részt amikor énekelt :)

más: most jól bírta a betelefonálók rohamát a Csintalan mûsorában

Zsolti9014
A kutya rontó erõ :D

Hajrá Magyarország!

Én láttam, nagyon poén volt <#mf2>

Ha a valóság elõl álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

Ókovács Szilva.<#eljen><#worship><#vigyor>

Láttad a szilvesztert Szilveszternél? Magatartás: példás 8-ban.<#nevetes1>

PíszLávJuniti
loál

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

vegicsek
Ne menjünk át állatvédõs topicba, jó? Volt olyan nem volt jó senkinek
Szilveszteri állatvédõk

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Látom unatkoztál ! :)

Kutyám nekem is minden 1-s évben majd befosik! Komolyan mondom néha nincs is kedvem elmenni itthonról, mert látom, hogy a kutyám hogy szenved minden év végén. Letörném annak a kezét aki elõttem petárdázik, az biztos...

Ha a valóság elõl álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

Dying Soul
a pofám leszakad. de tõled.

meg azok is akiknek van..., tipikus tulhypeolt dolog ezis...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

kutyának? :D

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Pheel
Nem kötelezõ kutyát tartani.
Slayerboy
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#nezze>

Voltam zárás elõtt. _______________

Matuska Szilveszter névnapját ünnepeljük, aki feltalálta a repülõ vonatot.

(erõsen gumigyanús a téma)

dzsuvajoe
KÖnnyen bszélnek azok akiknek nincs kutyájuk...:S

Engem elõzz meg, ne a fogszuvasodást!

kemszi2
vagy füldugó....
költözz tanyára ha ily nagy kutya barát vagy, ott nem fog senki a kutyádnak durrogtatni, ennyi a titka a dolognak :P

Slayerboy
Nem Szilvesztert ünnepled hanem az újévet...
És egy alkalom arra, hogy következmények nélkül berugj és tombolj... :)

Voltam zárás elõtt. _______________

REALista
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SHADOWEYES7
te miért nézel hülyén Pheel,válaszára mikor ez így van,vagy mit nem értessz????
<#szomoru2>

""Szent Szilveszter pápa (IV. század) ünnepe, gyakorlatilag az újév vigíliája (elõestéje). A szilveszteri szokások közös célja, a következõ esztendõre egészséget, bõséget, szerencsét, boldogságot varázsolni. Különösen fontos szerepet kapnak az e naphoz kötõdõ zajkeltõ szokások melyek célja az ártó, rontó erõk távol tartása a háztól.""

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Zizou5
<#idiota><#idiota><#idiota>

akyyy
hát hogy neveled azt a szegény kutyát:S:S:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
hogy hogy hol hát sajószentpéteren<#idiota><#idiota><#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

SötétBarom
:D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

zsolesz92
Neked sztem nem nagyöon estett le a #14 post :D

Gladiator
viszlát! jú ár diszmisszd...

héééé csak óvatosan én is béla vagyok :P

Mincsi
Jah, meg bélázni, meg gyurizni, mi?:D

Rush!

zvaragabor
Megyünk Boborjánozni:D Vagy mé nem Mátyás pápa volt? Akkor mennénk Matyizni:D:D:D

Chaos Anno Domini

Õ a Szilveszter! ----> <#hehe>

bens
nincs igazad

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

TrIp
na menjünk péterezni... XD

antijuve
lol

ups and downs

Mincsi
A múltkor ezen én is elgondolkodtam, és mi van ha Péter napja lenne? Akkor megyük péterezni? Meg hol péterezel? De aztán hagytam a picsába!:D

Rush!

Pheel
Gondolom a petárdáktól, akkor pedig az "ártó, rontó erõk távol tartása a háztól" történet része.
TrIp
kössz a részletes infót... azt melyik szokáshoz vennéd hogy a kutyám vasárnap óta paranoiás/skizofrén, ha lehúzom a wc-t már arra összerezzen??

Pheel
Szent Szilveszter pápa (IV. század) ünnepe, gyakorlatilag az újév vigíliája (elõestéje). A szilveszteri szokások közös célja, a következõ esztendõre egészséget, bõséget, szerencsét, boldogságot varázsolni. Különösen fontos szerepet kapnak az e naphoz kötõdõ zajkeltõ szokások melyek célja az ártó, rontó erõk távol tartása a háztól.
http://www.unnep.mentha.hu/januar.htm
TrIp
mondja valaki hogy nincs igazam!!! <#idiota>

SHADOWEYES7
azért csak eltelt 365 nap,és ujj év kezdõdik,új reményekkel,szépen leadózunk az APEH-nak és kezdõdik minden elõlrõl teljesen 2007 dec 31 ig.....<#kuss>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

toysoldier
<#idiota><#idiota>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Zizou5
<#idiota><#idiota><#idiota>

TrIp
téma adott... a pofám leszakad.
eddig minden évben bulizni voltam, de rájöttem hogy van ilyen minden évben, nincs mit búcsúztatni, nincs mit köszönteni sem... a nyári napéjegyenlõséget ménem ünnepli senki?<#wow3>
szomat, kiérti ezt??