Kiaza szilveszter???....
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
irta valaki hogy a szilveszter jó arra is h következmény nélkül berúgjál :D van azért mindig következménye... de a legjobb amikor aztse tudod hogy jutsz haza és ezért már csak arra tudsz gondolni hogy képes vagy teleportálni
<#idiota>#idiota>
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
más: most jól bírta a betelefonálók rohamát a Csintalan mûsorában
Ha a valóság elõl álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Láttad a szilvesztert Szilveszternél? Magatartás: példás 8-ban.<#nevetes1>#nevetes1>
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Szilveszteri állatvédõk
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Kutyám nekem is minden 1-s évben majd befosik! Komolyan mondom néha nincs is kedvem elmenni itthonról, mert látom, hogy a kutyám hogy szenved minden év végén. Letörném annak a kezét aki elõttem petárdázik, az biztos...
Ha a valóság elõl álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Voltam zárás elõtt. _______________
(erõsen gumigyanús a téma)
És egy alkalom arra, hogy következmények nélkül berugj és tombolj... :)
Voltam zárás elõtt. _______________
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
<#szomoru2>#szomoru2>
""Szent Szilveszter pápa (IV. század) ünnepe, gyakorlatilag az újév vigíliája (elõestéje). A szilveszteri szokások közös célja, a következõ esztendõre egészséget, bõséget, szerencsét, boldogságot varázsolni. Különösen fontos szerepet kapnak az e naphoz kötõdõ zajkeltõ szokások melyek célja az ártó, rontó erõk távol tartása a háztól.""
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Chaos Anno Domini
<#hehe>#hehe>
Rush!
http://www.unnep.mentha.hu/januar.htm
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
eddig minden évben bulizni voltam, de rájöttem hogy van ilyen minden évben, nincs mit búcsúztatni, nincs mit köszönteni sem... a nyári napéjegyenlõséget ménem ünnepli senki?<#wow3>#wow3>
szomat, kiérti ezt??