46
hogy mindenki az ő névnapját ünnepli????????
-
#46 aha. jó. üdvözlöm szüleid. bye. -
#45 tevárj temost beszóltál te merilinmenzon? na húzzá innen légyszi. köszi...
irta valaki hogy a szilveszter jó arra is h következmény nélkül berúgjál :D van azért mindig következménye... de a legjobb amikor aztse tudod hogy jutsz haza és ezért már csak arra tudsz gondolni hogy képes vagy teleportálni
-
#44 -
BenceYCE #42 Te nem vettél ajándék fülvédőt Karácsonykor a kutyidnak? Miféle gazdi vagyol Te?! :) -
Wolfsnack #41 csak azt a részt amikor énekelt :)
más: most jól bírta a betelefonálók rohamát a Csintalan műsorában -
#40 A kutya rontó erő :D -
VvD #39 Én láttam, nagyon poén volt -
Hajnalcat #38 Ókovács Szilva.
Láttad a szilvesztert Szilveszternél? Magatartás: példás 8-ban. -
#37 loál -
#36 Ne menjünk át állatvédős topicba, jó? Volt olyan nem volt jó senkinek
Szilveszteri állatvédők -
VvD #35 Látom unatkoztál ! :)
Kutyám nekem is minden 1-s évben majd befosik! Komolyan mondom néha nincs is kedvem elmenni itthonról, mert látom, hogy a kutyám hogy szenved minden év végén. Letörném annak a kezét aki előttem petárdázik, az biztos... -
#34 a pofám leszakad. de tőled. -
Thanatos #33 meg azok is akiknek van..., tipikus tulhypeolt dolog ezis... -
Thanatos #32 kutyának? :D -
#31 Nem kötelező kutyát tartani. -
#30 -
Vlala #29 Matuska Szilveszter névnapját ünnepeljük, aki feltalálta a repülő vonatot.
(erősen gumigyanús a téma) -
#28 KÖnnyen bszélnek azok akiknek nincs kutyájuk...:S -
#27 vagy füldugó.... -
Thanatos #26 költözz tanyára ha ily nagy kutya barát vagy, ott nem fog senki a kutyádnak durrogtatni, ennyi a titka a dolognak :P -
#25 Nem Szilvesztert ünnepled hanem az újévet...
És egy alkalom arra, hogy következmények nélkül berugj és tombolj... :) -
#24 -
#23 te miért nézel hülyén Pheel,válaszára mikor ez így van,vagy mit nem értessz????
""Szent Szilveszter pápa (IV. század) ünnepe, gyakorlatilag az újév vigíliája (előestéje). A szilveszteri szokások közös célja, a következő esztendőre egészséget, bőséget, szerencsét, boldogságot varázsolni. Különösen fontos szerepet kapnak az e naphoz kötődő zajkeltő szokások melyek célja az ártó, rontó erők távol tartása a háztól.""
-
#22 -
#21 hát hogy neveled azt a szegény kutyát:S:S:S -
#20 hogy hogy hol hát sajószentpéteren -
#19 :D -
#18 Neked sztem nem nagyöon estett le a #14 post :D -
#17 viszlát! jú ár diszmisszd... -
baca01 #16 héééé csak óvatosan én is béla vagyok :P -
#15 Jah, meg bélázni, meg gyurizni, mi?:D -
#14 Megyünk Boborjánozni:D Vagy mé nem Mátyás pápa volt? Akkor mennénk Matyizni:D:D:D -
Wolfsnack #13 Ő a Szilveszter! ----> -
#12 nincs igazad -
#11 na menjünk péterezni... XD -
#10 lol -
#9 A múltkor ezen én is elgondolkodtam, és mi van ha Péter napja lenne? Akkor megyük péterezni? Meg hol péterezel? De aztán hagytam a picsába!:D -
#8 Gondolom a petárdáktól, akkor pedig az "ártó, rontó erők távol tartása a háztól" történet része. -
#7 kössz a részletes infót... azt melyik szokáshoz vennéd hogy a kutyám vasárnap óta paranoiás/skizofrén, ha lehúzom a wc-t már arra összerezzen?? -
#6 Szent Szilveszter pápa (IV. század) ünnepe, gyakorlatilag az újév vigíliája (előestéje). A szilveszteri szokások közös célja, a következő esztendőre egészséget, bőséget, szerencsét, boldogságot varázsolni. Különösen fontos szerepet kapnak az e naphoz kötődő zajkeltő szokások melyek célja az ártó, rontó erők távol tartása a háztól.
http://www.unnep.mentha.hu/januar.htm