DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Blazing Saddles...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Musachy
Ja, én is kb. azóta. Jól mozgatja a basszt pl. az Oh Yeah! is, nekem a kedvencem tõlük a Vicious Games.

imo :) science fiction is science fact

Yello Tuch lemeze a minõségi etalon! A BP-i hányend shown a milliós rendszerek omlottak össze alatta, már ott ahol be merték tenni a lejátszóba.
kaposi1
Kolosinak savanyú a szõlõ! Ugyan már, csak a nézettségüket félti a görény!!!<#duhos2>
Tudja hogy a kutya se nézné a mûsorukat a döntõ idején.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Dióka
hát ha ezt sem ismerted, akkor még biztos nem is ismered a Yello érzést!<#kacsint> én csak 85 óta hallgatom és szeretem õket, és ez máig nem változott...persze mindig is különcök voltak a zenében és hangzásban is, úgyhogy a sok dallam mellett akad még néhány basszusszaggató szubbasszus tesztelõ zenéjük is.

mflex
Jól van, már a videót is láttam, haladás 😄

What about the forests?

mflex
Dieter Meier meg eszméletlen a mély hangjával. <#nevetes1>

What about the forests?

mflex
Yello - Of Course I'm Lying

Többek között ezt a számot sem ismertem, de a hangok <#wow1><#csodalk> én nem is tudtam, hogy ilyen mélyeket tud produkálni a jbl-em.

Most már tudom, elképzelem, illetve álmodom, ahogy ez egy GRANDE UTOPIA szörnyetegen megszólal. Eszméletlen lehet, csak is minimum minõségi hifi-n érdemes hallgatni.

What about the forests?

kaposi1
Már jó párszor meghallgattam.
Aranyos ez a lány.

mflex
Ez jó!!

What about the forests?

kaposi1
Van Kati oldalán egy videó ahol egy német srác karaokézta egy bárban a számot.
Kissé már be volt b...va.
Na az óriási volt. Ahogy az birkózott a magyar szavakkal.<#taps>
De azóta annyi hozzászólás volt az oldalán hogy képtelenség visszakeresnem.<#szomoru1>

kaposi1
Így van.
Egyébként néhány ország nem is tudom hogy gondolta?<#wilting><#conf>
Olyan dallal indulni mint például a Portugálok.<#nyes>

Viszont ez a lány tök szimpatikus nekem hogy még a magyar részt is megtanulta fonetikusan.<#eljen>
Nem kicsit szeretheti ezt a dalt, és jó párszor hallhatta már.<#nevetes2>

mflex
Be sem jutottak volna azzal a szarral.

What about the forests?

kaposi1
Csináljuk itt az Olaszoknak a hírverést, akinek mellesleg elég pocsék a számuk mint nagy 5-ös alapból indulóknak.<#duhos2>

mflex
Német szervezés...

What about the forests?

mflex
<#nevetes1><#falbav>

What about the forests?

kaposi1
Basszus ez a zászló továbbra is.
Nem igaz hogy senki se vette észre.<#wilting>

mflex
Nagy németek a kommentátori hibát sem tudták megoldani...

What about the forests?

mflex
Mindenképpen egy kellemes hangú nõt.

What about the forests?

kaposi1
Errõl nem õ tehetett .
Említette hogy más országok is kénytelenek telefonról közvetíteni.
Amúgy én nagyon bírom Gundi-t, csak ez a tegnapi este gondolom nem kis bonyodalommal járt a háttérben hogy egyáltalán legyen valami hang.
Amúgy te kit tudnál elképzelni az MTV1-rõl aki jobb lenne jelenleg erre a feladatra?<#fejvakaras>

mflex
Én nem félek, és ezt magamra értettem, mármint a feltöltés, lehet butítani rajta, de majd kiderül megéri-e.

What about the forests?

mflex
Amúgy meg Gundi felnõhetne a feladathoz.
Legalább annyit mondhatott volna hogy szép volt Kati, vagy bármit

Tudod még mi volt a vicc? Hogy recsegõs telefonról közvetített egy HD minõségû adást, egyébként nem neki való ez, a sport az ok, de nem ez.

What about the forests?

kaposi1
Megoldják, ne félj.<#crazya>

mflex
ok, 3:20 perc lesz az egész, az kurva sok, mármint feltölteni full hd méretben.

What about the forests?

mflex

What about the forests?

kaposi1
Okés,nCora úgyis felkerül.<#wink>

mflex
Na ezt nem vállalom, a tegnapi 25! perc is 2 gb volt, akkor az egész szerinted mennyi lesz? Pár részt feltöltök belõle, aztán ennyi.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Én a visszaszámlálás mûsorban 3-at (!!) tartottam hallgatásra méltónak. A többi egyszerûen sz-a-r .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kaposi1
Engem a látvány miatt érdekel az egész.
amúgy én már végig hallgattam az összes induló dalt.
Régebben írtam már hogy a elfogultság nélkül szerintem a mi dalunk a leg Eurovíziósabb.
De ott vannak a Franciák egy rohadtul nem ide illõ dallal amit mégis favoritnak tartanak ,és akitõl a legjobban tartok az még mindig a Eric Saade - Popular a Svédektõl.
Talán ha 10 dal tetszik az összes közül.

IMYke2.0.0.0
Engem csak és kizárólag Kati dala érdekel - a többire khm...
Talán még a görög szám (továbbjutott?).

kaposi1
Okés,a döntõ felvétele HD-ben mindenképpen érdekelne majd.<#worship>

mflex
Na B+!

What about the forests?

mflex
Jah, láttam ezt, de itt beteg is volt egyébként :/

What about the forests?

kaposi1
Elég nagy vitát váltott ki facebook-on hogy Kati a Sajtótájékoztatón egy Olasz zászlót lobogtatott.
Nos kifényképeztem, itt a bizonyíték hogy nem így van, "CSAK" a pálcikára fejjel lefelé ragasztották rá a zászlót!<#boxer><#wilting>

kaposi1
Igen nem volt jó ez tény.
Kati ezt sokkal jobban el tudja énekelni.
Azért akinek van ideje nézze végig ezt a videót.
A Dal Magyarországi sajtótájékoztatója ahol Kati elénekli a nagyérdemû elõtt a dalt.
Szerintem ez még nehezebb lehetett mint tegnap 100 millió ember "elõtt"

Érdemes végignézni!!!!

Amúgy meg Gundi felnõhetne a feladathoz.
Legalább annyit mondhatott volna hogy szép volt Kati, vagy bármit.<#duhos2>

mflex
Egyszerûen nem tudta kiénekelni, na 😊

What about the forests?

mflex
A legrosszabb rész a két videó között, ez a rész:

What about my life?
What about my dreams?
What about how I feel?
What about my needs?

Ebbõl is az utolsó needs szó, mintha ott teljesen levágta volna, illetve ott az eredetiben van három oktáv ejtés és emelés is, itt meg csak egy.

What about the forests?

mflex
be

What about the forests?

mflex
Mindenki tudja, hogy Kati élõben is képes úgy énekelni, ahogy a videóban.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Ezek szerint, "bejutottunk"?
Kata után egyszerûen kikapcsoltam a szar "TV"-t és folytattam inkább ezt: Kara no Kyokai

mflex
Ez hamis volt sajnos, és inkább elharapta a hanglejtéseket, de reméljük szombatra nagyot javul, mivel már tudja mi vár rá.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Nekem is fura volt - nem mondanám hamisnak, inkább "nem találta el megfelelõen" a hangokat.
A tánc pedig, ahogy írtam korábban, vérszegény.

DE (és a korábbiakat direkt nem nézten meg, csak a visszaszámlálás mûsorban, helyette animéztem, és a 14. versenyzõ portugálok után kapcsolódtam a sztoriba), Wolf Kati még így is jobb a többieknél - SZERINTEM!

IMYke2.0.0.0
Sajnos, nálam nem ilyen a minõség - nem is tölti ki a 16:9-es monitort 😞

No igen az egyik elv szerint. Szerintem megint rossz irányba megy a fejlesztés. A holovetítõkre kellene rágyúrni, de nem igazán akarnak behozni ennyire ugrásszerû technológiát lépcsõfokokat kihagyva, a többszörös pénzlehúzás miatt.
mflex
Azért kell a 4-5k felbontás, mert a szemüvegnélküli 3D-nél duplázni kell a pixelszámot az elméleti azonos minõséghez. (1080p)

What about the forests?

A HD-t inkább a BR-hez találták ki, A TV csak próbál felzárkózni, de nálunk ez nem megy könnyen. Már a 2015-17-re tervezet 4096×2160-as felbontás utáni 5700x valamennyisrõl is regél a sajtó. Kérdéses hogy minek, ill. mihez ez a nagy felbontás?
mflex
A hamisság mellett volt még egy baj, ha visszanézed, akkor hallod, hogy azokat a hanglejtéseket nem is tudta megcsinálni normálisan, amitõl igazán nagy lett ez a szám. El lett harapva, fõleg az elején, szóval egyáltalán nem úgy hangzott, mint ahogy ismertük, vagy direkt így csinálta, hogy "túl legyen rajta", mert nagyobb lett volna hamisság benne, és még azoknak is feltûnt volna, akik nem ismerik annyira a számot, a tkm tudja.

Ha ezt nem tudja kontrollálni, akkor nem fog nyerni, biztos nagyon nehéz lehet ekkora volumenû rendezvényen az izgalmi faktort háttérbe szorítani, de ez a szám csak akkor jó, ha tökéletesen van elénekelve, remélem megtudja oldani.

What about the forests?

mflex
A lenti képeket a vége elõtti, "minden elhangzott számból mutatunk egy kicsit" vágtam ki.

What about the forests?

mflex
Sajnos nem, csak az utolsó 20 percre értem haza, az van meg, szóval nem vettem fel Katit, mert a port nem írta HD-nek, úgy is a döntõ lesz a lényeg, felveszem az egészet.

What about the forests?

kaposi1
Sziasztok!

Gondoltam hogy ha belépek ide reggel akkor már itt is " Wolf Kati" fogad!<#taps>
Természetesen mi is ott szurkoltunk a Tv elõtt!<#crazya>
Nagyon gyér volt szerintem ezen az ágon a konkurencia,a másik elõdöntõben sokkal jobb verseny társak lesznek.
Nekem még mindig a szegényes koreográfiával volt a legtöbb bajom Katiék számánál.
Gondolom õk is visszanézik a tegnapi produkciójukat és javít majd Kati ahol tud.
Igen kicsit hamis volt tegnap , reméljük Szombaton a döntõben már nem így lesz.
De ott vagyunk és ez a lényeg.<#taps><#taps>
Azért ez a telefonos közvetítés elég égõ volt a németekre nézve , mert nem csak nekünk nem volt vonal, hanem fél Európának.<#wilting>

Mike! Kati videóját fel tudnád tölteni nekem jó minõségben?<#worship>