26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#22939 Alap, DX sorozatból:) -
#22938 4 GB-os SDHC kártya...
-
#22937 16 percet. Abból tettem fel a látványosabban látható villámot. -
#22936 Melyik Onkyo? -
#22935 Kemény 10 másodpercet? -
#22934 Senki sem fiatalodik. -
#22933 egy későbbi kép róla.
-
azok a szép idők...
közben előkerült az eredeti fekete lemez is, polcon figyel, szép emlék
jah, a másik oldalon levő szám is hasonló, kellemes zene
-
#22931 Az a denon player tényleg dög, nekem meg nemsokára megérkezik az onkyo playerem, sikerült felhajtani egy ezüst R1 kompatibilis kütyüt, ami passzol az erősítőmhöz:D...no meg gondolom fényévekkel jobb hangot fog produkálni, mint a philips dvd audio kimenete...sajna ezt kényszerültem használni egy ideig:/ -
#22930 Giga off:
A tegnap esti csendes viharban készítettem, a nem-HD Olympusszal.
Óriási mázlink volt, mert gyakorlatilag a vihar mellettünk suhant el - csendes eső volt, a fák szinte meg sem mozdultak, de az ég úgy mozgolódott, olyan sötét volt, hogy valami döbbenetes látványt nyújtott!
A képen lévő részen még látszott, hogy viharfelhőről van szó, máshol gyakorlatilag egybefolyó mélyszürke semmi volt az égbolt.
S az egész Pécs felé tartott.
-
#22929 #22924-re:
jó ez az idézet :)
ez az egyetlen dolog, amiben mindketten egyet értünk.
és lásd kivel is van dolgod, igazat adok neked..
a közel fél millás elektroncsöves erősítők a high end csúcsai..
a digitális technológia meg le van tojva :)
részemről mondhattok amit akartok. amit tudni akartam, már ennyiből is megtudtam..
szép estét és további kellemes fórumozást! -
#22928 Jah, nem rossz. -
#22927 De így, ilyen formában megbocsájtható,nem? -
szamóca67 #22926 Happy station. -
#22925 Kicsit lopikáztak a Fun Fun -tól de megbocsájtható mert szerintem jó kis zene lett.
Kár hogy csak az Instrumentál van fent klipben.
A (Special Maxi Version)sokkal ütősebb szöveggel.
Humorous Norwegian Disco Alias - I Work Out (Special Instrumental Maxi Version)
-
szamóca67 #22924 Nézd én nem védem őket, mer nincs rá szükség. Alapvető fogalmakkal nem vagy tisztában, tehát észérvekkel, tényekkel, adatokkal nem tudlak meggyőzni. Innentől csak meddő vita lenne. "Dőreség lenne azt hinnünk hogy igazunkról a régi eszme híveit megtudjuk győzni. Meg kell várni amíg szép lassan kihalnak" Mondta a fizika nagy tudora Pascal anno...... -
#22923 #22922-re:
értem én, csak lexarom :)
mellesleg nem vagyok egyedül az álláspontommal..
mi úgy mondjuk durva hasonlattal, hogy a trafomatic audio experience elegance az tulajdonképp egy ferrari testarossa csak lada motorral, a yamaha a-s700-as pedig egy szép lada, csak épp egy ferrari testarossa motorral!
gondolom ebből te egy kukkot sem értettél :)
vagy ha mégis, lexarod :p
amúgy meg egyforma teljesítményről volt szó.
a félvezetősek teljesítménye meg hangyányival nagyobb, mint csöves társaiké. nemigaz, kolléga?
tehát itt maximális hangerőkkel ne dobálózzunk :)
hacsak nem mutatsz egy többször száz wattos csöveset nekem. de aztán high end legyen ám, ha már ennyire véded a becsületét wazze :)
mindezektől függetlenül, örülök, hogy érdekel a téma..
ez kezdetnek nem rossz ;) -
szamóca67 #22922 Nem érted az alapzaj-brumm-S/N /jel-zaj viszony/ jellegű zaj, ( ami folyamatosan jelen van jel nélkül)és a harmonikus-intermodulációs stb torzítás (ami a jelfeszültségre szuperponálódik) közötti különbségeket. A kettőt kevered, ezért nem tudunk közös nevezőre jönni. Hiába tapasztod a füled a hangszóróra, abból semmi susmus ki nem jön. A jó csöves jószágok harmonikus torzítása már 1% közelében van egyébként. Az pedig hogy 10%-ot is eléri a maximált kivezérléskor, igaz a félvezetős erősítőkre is. De nem ezek a maximalizált adatok meghatározóak a kapott hangélmény, minőség szempontjából. Vakteszten fel sem, ismernéd, ha nincs kellő tapasztalatod a csöves hangját. Az az odabaszós basszus pedig pont a csöves cajgokra jellemző. :-) -
#22921 #22918-ra:
nem vitatom. nálam elég sokmindennel gondok vannak :)
a legtöbb csöves erősítő thd-ja 8-10% körüli. egyes minőségibb darabok még 5% alá is mennek. szólj, ha lementek 0% alá ;)
onnantól én is high end-be sorolom őket..
egy high end ketyere nekem ne termejen felharmónikusokat. ne termeljen semmit sem, ami nincs a zenében.
mert amikor véget ér egy nóta, és 3-4 másodperc csend van, akkor tényleg csend legyen! olyankor én hallani akarom a pók motoszkálását a sarokban :)
a következő pillanatban meg vágjon mellbe a basszus!
maximalista lennék? cseppet sem. soxor a kevéssel is beérem. de nem akkor, ha a high end-ről beszélgetünk.. -
#22920 Helyesbítés: "Rhythm is a Dancer" = A ritmus egy táncos.
1992-ből.
Vitathatatlanul nagy sláger, de bőven van még nekik hatalmas sikerük.
-
#22919 Akkor majd később beszélünk, mert félbe szakadt múltkor egy számomra fontos téma.
-
szamóca67 #22918 Nos a szemléletnél alapvetően gondok vannak. A csöves erősítők "sustorgása" becsületes nevén alapzaja amire utalsz, a mai erősítőknél már nem, vagy alig hallható. A zúgásnak titulált zaj pedig a brumm, ami a helytelenül megépített tápegység, ill testhálózat okoz. Ezek konstrukciós hibák, és nem magának a csöves technológiának a hibái. tehát leírásod alapján te rossz konstrukcióval találkoztál, amiből helytelenül következtetsz.
A THD, IM, TIM és egyéb torzítások amik nagyságrendekkel magasabbak a félvezetős társaikétól. Mivel működésükből, és kimeneti illeszthetőségükből eredően 2. 3. felharmonikusokat termelnek, ezért un. lágyabb hangzást produkálnak, ami dúsabb csengőbb mint a félvezetősöké. Van akinek ez tetszik, van akinek nem. De ez nem a zajos brummos hangzással áll összefüggésben.
-
#22917 Baxus, skacok. Eezek olyan zenék amit anno csak az "a-b" oldal utolsó zenéjeként vettünk fel helytöltésnek. Ma csak azért érdekes mert a mostani borzasztó zenékhez képest van benne némi hallgathatóság. Persze kivétel a visszatérők mostani zenéi. Amik ütős zenék voltak szerintem már mindenik bezsákolta. Persze vannak olyan zenék amik mély emóciót táplálnak, pl: "ez a zene szólt amikor a balatonszepezdi úttörőtáborba megfogtam a kezét a ..... nek ". Ezek még beazonosításra várnak. Bár én tudom, a Meteor ember volt....
Nem vagyok skyp-on, szépt van kapva a gépem, céges loptopról nyomom ami le van butítva. -
#22916 Igen látom te is nagyon otthon vagy a zenébe! A 90-es években egyik legnagyobb slágere volt a SNAP együttesnek ritmikus tánc néven! Nagyon bejön ez a verson de úgy látom nem csak nekem! -
#22915 Miért pont a SNAP hangszerelésével? Persze az már alapból is brutálisan jó, így aztán nagyon elcseszni nem lehetett. -
#22914 Ide is felrakom ezt az őrületesen nagy zenét, ha valakinek meg van losslessbe ne fogja vissza magát! Ha nem akkor a héten rendelem az albumot! Nagyon megköszönném ha valaki prezentálná nekem!!!
-
#22913 Köszönöm Laci már töltöm!!! -
#22912 Gyuri!
11lemez az FTP-n. -
#22911 Mekkora nagy zene volt valamikor! Nálam ma is az! -
#22910 # Media:Very Good Plus (VG+)
# Sleeve:Very Good Plus (VG+)
# VERY GOOD COPY !
Szar nem lehet ezek után,mert levennék a fejét. -
#22909 -
#22908 Ez az, akkor meg is van véve basszus!
-
#22907 Ez nagyon szép ketyere.
Denon DCD-1800
-
#22906 Ennek a zenének az eredete, azok csinálják, akik NICK LETIZIA HOLD ME énekelte(ték) amiben szintén benne van FANCY keze, azt meg akkor csinálták, mikor COCOON-t, még a hangok is hasonlóak a hold me-ban.
Fancy-nek biztos tetszett a film, hogy discos változatot csinált belőle. -
#22905 Hallanom kellene. -
#22904 lossless?
-
#22903 Mondjuk ha tényleg ez az a verzió amit keresel Németországból 2Eurót+postát megérne. -
#22902 -
#22901 Ennek a faszinak nagyon kellemes hangja van, az ÖREG tudta kikkel kell jó zenéket kreálni. -
#22900 Ezt sem tudtam, persze a szám kiváló.
Sajnos az említett zene amit keresel, nincs nekem se.