DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex

What about the forests?

mflex
<#eljen>

What about the forests?

mflex
Sajnos hamis volt, fõleg az elején, nagyon izgulhatott, talán a végén volt pár tiszta hang :/

What about the forests?

pityu0718
Gratula Wolf Kati, ez igazán ott volt!!! Remélem néztétek!

Musachy
Nem sürgôs, köszi.

imo :) science fiction is science fact

mflex
A királyi ház titkai most megy, ez most HD és nagyon durva képminõsége van, kár, hogy kurvára nem érdekel, a hang is elég szépen szól.

kicsinyített kép:

What about the forests?

mflex
Ez MO! :/

What about the forests?

mflex

What about the forests?

gyorgy74
Én is csatlakoznék! Tökéletesen igazat adok neked, ha nincs megfelelõ mûsor akkor minek LCD, PLASMA, LED? A képarányról nem is beszélve. Szégyen hogy elérhetõ csúcskategóriás TV van a piacon adás meg nincs hozzá!

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

IMYke2.0.0.0
Maximálisan egyetértek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
A kérdés egyszerû, minek LCD, PLASMA, vagy éppen LED tv, ha nincs HD adás? A két nagy FOS csatorna meg elmehet a halál fa...ra, hogy 4:3-ban sugároz 2011-ben!

What about the forests?

mflex
Mivel kétszer kivágott a multi, ezért ma nem idegesítem tovább magam a feltöltéssel, de majd kapod 😊

What about the forests?

mflex
Most ez komoly, hogy az ED nem HD-ben megy?! Az illetékesek leoboázhatnak bõ nyállal!!!<#violent> Ma elõdöntõ...

What about the forests?

Musachy
Ja, hogy úgy. Végülis éppen lehet rá.

IMYke2.0.0.0
Erre is breakeltek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Musachy
De ugye nem mondod komolyan, hogy Jarre meg breakdance? <#guluszem1>

IMYke2.0.0.0
Megvan! Ez volt az!

IMYke2.0.0.0
Még ezt és abbahagyom:

IMYke2.0.0.0
A vörös pólósra hogy beindulnak a lányok asszonyok! 😊

IMYke2.0.0.0
Errõl jut eszembe!
Melyik az a break dance szám, amit olyan sokáig még a "hétfõi kívánságmûsorban" is lehetett hallani?!

IMYke2.0.0.0

mflex
Épp most konvertálom át WTV-bõl, az elõbb lett kész a reklámmentes anyag, szóval majd küldöm a linkeket.

What about the forests?

mflex
ok

What about the forests?

Musachy
Ha nem nagy veszõdség, akkor jöhet. Köszi!

mflex
Ha kell, akkor feltöltöm, persze reklámok nélkül...

What about the forests?

Musachy
Én meg lekéstem a kezdést.

IMYke2.0.0.0
Én még nem láttam, és nem is otthon vagyok, így nekem kimarad 😞
A reklámblokkok meg amúgy is elvennék a kedvemet tõle.

mflex
Egy a semmibe veszett RARE vígjátékot (SZEMTELENNEK ÁLL A VILÁG) ad le ma a TV2, anno még a 90-es évek elején láttam eredeti nyelven és beszarás poénok vannak benne, nem mai idióta vígjáték hülyegyerek poénokkal, hanem tényleg igazi szórakozást nyújt, a neten idáig sehol nem találtam a filmet (szinkronosan), tegnap kaptam az értesítést a PORT oldalról, hogy lesz a film, jól meg is lepõdtem, (mindjárt kezdõdik 12:30), aki tudja nézze meg, én fel is veszem.
Valamikor még én idítottam a topikot, szerintem ezt a filmet nem sokan ismerhetik itthon.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Háááát... sokra nem megy vele, az biztos.

Musachy
És mellé bezsebeli a társai csodálatát.

IMYke2.0.0.0
Egy ilyen "kocka" srác mire megy az életben... <#ravasz1>
Órákon, napokon, heteken át csak kockázik...

mflex
mflex
érdekes off:

A dublini székhelyû Mechatrons által fejlesztett RuBot II elnevezésû droidnak az alábbi videóban 18.2 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy kirakja Rubik Ernõ találmányát.
Hivatalos nevén RuBot II Cubinator még távol van az emberi csúcstól, de robotként már õ a Guiness által bejegyzett rekorder (bár a fenti eredménynél lassabb a hivatalos csúcs.). A rekord elérésében hátrány az, hogy míg az emberi kéz rendkívül összetett mozgásokra, mozgáskombinációkra képes, addig a robottal ezt megfelelõen nem lehet szimulálni.
RuBot mükõdése során színlátására támaszkodva megvizsgálja a kocka hat oldalát, kidolgozza szoftvere segítségével a lehetõ legrövidebb megoldási útvonalat és közel 20 mozdulattal kirakja a kockát.
A gépet 6 hónap alatt készítette el Pete Redmond igazgató vezetésével a Mechatrons csapata, mely robotok fejlesztésére szakosodott.

What about the forests?

mflex
Örülök, kösz szépen, ezt én is észrevettem, hogy nincs szint semmi ingadozás.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Akkor már menthetetlenül öregszem - én nem emlékszem rá 😊

Más: mindenféle dícséret, bókolás, puncs stb. nélkül írom ezt - az általad feltöltött Sweet Connectiont remixelésre fogtam az Abletonban és gyakorlatilag a tempót csak a végén kellett minimálisan hozzáigazítanom a kontroll dobhoz!
A vinyl tempó-ingadozásra gondolok.

Szóval, tökéletes az a Yamaha!

mflex
Az nem új, jó pár éve használtam utoljára...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Sosincs késõ! Köszönöm szépen! <#worship><#law>

mflex

What about the forests?

mflex
Vinyl-bõl nincs hiány...

What about the forests?

Nagyon jó! <#eljen>
Dióka
na nem mintha ezek nem azok lennének.<#nevetes1> de a mélyet biztos jól pumpálják akár az aortába....

Dióka
ez már pusztán megalománia....kíváncsi lennék, mi a szerepe a 3 méterrel hátrébb lévõ szoszo kistévének a lámpával maga elõtt.....<#nevetes1>

mflex
Ronda, de biztos a hangzása lehengerlõ.

What about the forests?

Ez a "fiam, ezt be nem hozod a lakásba!" kategória.
Amikor a csináld magad-ék a határokat feszegetik.
1 KiloWatt (1000 Watt) Push Pull Amplifier by Andre Klein (4 x 100TH as driver, 4 x 380Tube as power), special Output Transformer made by STS Millerioux (France). B+ is set at 5000 Volt (as shown on the photo below)!!! Totally crazy! <#fejvakaras>
mflex
Ezekbõl indultam ki, melyek ára darabja 50 ezer USD és hasonlóságot véltem felfedezni, de látom már, hogy elég eltérõek.

Azok a subwoofer-ek!

What about the forests?

Egy design-er erölködõ.
Az erölködö, és a forráskomponensek Counterpoint-tól valóak.
A Hangsugárzókat nem tudom, de nem vall a JBL-re a kivitel.
mflex
Ezek JBL-ek?

What about the forests?

És a teljes kép.