26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#22899 Elvin...
-
#22898 ok, kösz. -
#22897 Persze olyan "beltenyészet" nevek alatt, amiről sokan nem is gondolnák.
pl a The Hurricanes – Only One Night című számot ELVIN énekli, vagyis WEINDORF. -
#22896 Megnézem a katalógusban, de nem hinném. -
#22895 Megvan? -
#22894 Én erről tudok ami a leghosszabb.
Walking On Ice ( US-Mix )5:35 -
#22893 Pl Fancy nagyon sok rare italo számokat szerzett. -
#22892 Nincs meg , de jó zene. -
-
#22890 Ebben igazad van, valóban az új Italokat könnyebb beszerezni.
Nálam is van sajnos lista olyan Italokról ami nehéz dió.
Akkor ebből egy Példa:
Dancing Duke - Dancing Duke
Discogs -
pl: LISA NEMZO - WALKING ON ICE, persze a diszkós változatot, ami 5 perc valamennyi, nem ami a videóban van. Nem tudom KONYI sikerrel járt-e anno...
-
#22888 Na jó, de ez új zene, előbb, vagy utóbb mindenki beszerzi, én a nagyon RARE italokról beszélek, amiből rengeteg van még. -
#22887 -
#22886 Én viszont nem listáról beszélek.
PL: Venti Compilation[2011]\CD2\06.Loopside – File Of Love (Vocal Version).wav
Épp most hallgatom. (Miko Mission vocal) -
#22885 Régen egy egész "világ" kereste már OBI-WAN-t, már azért imádkoztam, hogy legalább 128-ban meglegyen, erre jött SHIRAK cimbi pár év keresgélés után és kivágta egy lossless vinyl rippel az "asztalra".
-
#22884 Olyan listám nekem is van, csak az a baj, hogy az még mp3-ban sincs meg. -
#22883 Hát azért van pár. -
#22882 Vajon milyen italo disco szám lehet az, ami itt újdonság lehet? -
#22881 Most nézem, hogy top 1 a topik? Ne is vettem észre, ennyit pofáztunk? -
#22880 #22877-re:
majdnem. éppen valami progit töltött lefelé, ha jól emléxem az origóról... -
#22879 Lacikám te most elérhető vagy esetleg skype-n is? -
#22878 #22876-ra:
látod, máris okosabb lettél :)
tolj inkább valami jó kis italót, aztán egyikünk high end cuccon, másikunk meg sima hi-fin fogja hallgatni :p
ebben ugyanis valóban te vagy a profi..
-
#22877 Én tudom ..., mikor nick-et kellett választani semmi nem jutott az eszébe. Félre nézett és egy dobozon vagy valami papíron ez volt a felírat. -
#22876 Most már mindent értek, ha ezt nem írod le, akkor hülyén haltam volna meg.
Kösz szépen. -
#22875 érdekes. a világ fejlődik, ti meg leragadtok a csöves sztereó (néha monoblokk) hangtechnikánál :)
elismerem, tényleg lágy, bársonyos és kellemes a hangjuk, de egyezzünk ki abban hogy technikailag kicsit gyengék.
az audiofil hangzásba a kristálytisztaság is beletartozik. hiszen ki szeret két zene közt surrogást, búgást hallani?
a mai dts surround világban meg 5.1 meg 9.1 hangzások világában olyan zenehallgatásra törexünk, ami minden szempontból tökéletes. legalábbis mi audiofilek.
a többség lexarja ezt az egészet, fülébe dugja az empéjlejátszóját, és fütyül mindenre :)
ki tudja, talán nekünk is ezt kellene tenni..
mondjuk nekem már nem :p
megmaradok egy folyton elégedetlen hi-fi buzinak wazze ;) -
#22874 #22872-re:
nem hogy hallottam már, de valaha építettem is :)
egy faxa kis csöves rádiót buheráltam meg, kissé átépítettem és egy maszek dobozba helyeztem.
nem az a gond, hogy nem szólnak szépen, hanem a torzítás, ami nagyobb teljesítménynél megjelenik.
elmagyarázom:
menj el egy helyre, ahol van ilyen csöves műszer. kapcsold be, várj egy percet míg bemelexenek a csövek, utána ne csinálj semmit, csak tekerd maxra a hangerőt!
figyeld mi történik!
ezután térj be egy hifi szalonba, keress mondjuk egy technics erőlködőt, olyat aminek a thd-ja 0.008% alatti.
avval is csináld meg a max volume-t, de itt is csak az erölködő és a hangfalak legyenek aktívak. tegyél igazságos döntést, hogy ugyanannál a teljesítménynél melyik volt a zajmentesebb!
aztán gyere vissza, és hallgatom a tapasztalataidat!
nem gond, ha valamihez nem értesz, én sem tudok mindent. senki sem. de a tényeket nem kell megcáfolni:
a high end, nem a csöves erősítők birodalma.
legalábbis 2011-ben még nem..
talán hamarosan. de még nem. -
#22873 Na látom közben megválaszolták. -
#22872 de az audiophile hifi hangzáshoz semmi közük sincs
Pont ezeknek van, néha tudsz akkora faszságot mondani baszki, hallottál már ilyet szólni? -
#22871 de vannak akik már nem építenek többé:
egy újabb mester hagyott itt minket nemrég :(
sokat "köszönhetünk" neki is.. -
#22870 vagy építsen.. -
szamóca67 #22869 Egy audiofil, ( a szó eredete a latin audio "hallom" és a görög philos "szerető"-ből ered al. hanzáskedvelő) olyan hobbista, aki arra törekszik, hogy kiváló minőségű hang reprodukcióra alkalmas, nem tömeg-gyártott un. high-end audio elektronikát használjon. -
#22868 a pécs környékieknek
a somogyi béla utcába :) érdemes bekukkantaniuk inkább..
az üzletvezető nem más, mint egy jóbarátom:
háj(h) end(re) -
#22867 lassan zöldségesstrandon érzem magam:
van itt már dió, szamóca..
csak vicceltem cimbora, nehogy komolyan vedd
mellesleg szépnek tényleg szépek ezek a ketyerék,
sőt nem is szólhatnak rosszul
de az audiophile hifi hangzáshoz semmi közük sincs
bár, ha a retróságot is nézem...
talán mégis csak itt a helyük -
szamóca67 #22866 Léteznek ilyen szép látványtervek is. -
#22865 Hát ez az, ezért nem értem én sem.
De majd megkérdem tőle. -
szamóca67 #22864 No ezt nem tudom én sem.
Nem hiszem hogy möpöszfrít hallgatna, nem úgy ismerem. -
szamóca67 #22863 Csöves Kánaán! -
#22862 De miért éppen mp3maker lett a neve ezek után? -
szamóca67 #22861 Őt ismerem! Karcsinak hívják, Ő is építő. Nagyon jó fej csákó, kaptam tőle egy lemezt a legutóbbi találkozón. -
#22860 szép darab
még akár itt is :) jól mutatna