DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
A szlovák csajok jól néztek ki.

What about the forests?

mflex
A mostani elõdöntõbõl is tovább jutott volna Wolf Kati?
Nagyom erõs produkciók vannak.

What about the forests?

mflex
Jah, ezt láttam már, szép 😛

What about the forests?

Húzzad neki!<#smile>
mflex
Off:

A tetõtérbõl most ilyen a kilátás a városra, vagy a messzebb lévõ kertvárosra (14X zoom). Linkbe teszem, mert nagy képek, szóval fasza az idõ, mentem is motorozni, ebben az évben elõször tolom ki a nagy dögöt.

http://www.abload.de/img/p1010595q782.jpg

http://www.abload.de/img/p101059667jc.jpg

http://www.abload.de/img/p1010597d7yz.jpg

http://www.abload.de/img/p101059807dd.jpg

http://www.abload.de/img/p1010600y7vs.jpg

What about the forests?

mflex
Saba 8060

What about the forests?

mflex
Pioneer LX-440A

What about the forests?

mflex
Sansui 8080DB

What about the forests?

mflex
Sansui 5050

What about the forests?

mflex
Toshiba SV-330 - SC-330

What about the forests?

mflex
Mcintosh 1900

What about the forests?

mflex
Na jó, de ez nem egy üres doboz, belül össze-vissza cirkulálnak a "labirintusok", szakember csinálta, a minél szebb mély érdekében. Maga a sub is dögnehéz darab, de pontosan már nem emlékszem a súlyára.

What about the forests?

Musachy
<#wilting>

imo :) science fiction is science fact

mflex
Találtam egy 5 éves képet, tetején a cd-vel, összehasonlításképpen nagyságra, ekkor lett ládába szerelve, valami extra fából, súlya így együtt, pontosan 58kg.

What about the forests?

mflex
Masszív, nehéz, brutális 😄DD, egyszer még a kezemet is elvágta, mikor rosszul fogtam meg.

What about the forests?

Dióka
ügyes javítás <#worship><#nevetes1>

Musachy
Ja, így hangzott? <#dumcsi> Azt hozzá tehettem volna, hogy az összes, amit ismerek[/i]... Bocsánat, bocsánat, elnéééézééést Uram! <#falbav>

Dióka
egy ilyet kipróbálnék...elég brutális. mindenesetre biztos nem nyiklik-nyaklik a kosár...<#nyes>

Musachy
A rapid máris eltüntette a maga részérõl...

Dióka
azért meglepõdnék, ha tegnap elõtt vagy akár azóta is ismerted volna az összes számát....<#nevetes1> mondjuk úgy 1971 óta kb 20 albumnyit...azér ne nagyzoljunk.<#wave><#vigyor1>

Dióka
kiváló! tudta õ, hogy mivel kell tesztelni!

mflex
Ok kösz, kíváncsi vagyok.

What about the forests?

Musachy
Az összes száma ilyen kellemes és kiválóan érthetõ a szöveg is.

mflex
Nekem egyébként ez volt a kocsimban, de már régóta a pincében rohad, mivel nem szívesen szedném szét a mostani autómat, hogy ezt bepakolhassam.

38 CM JBL SUB, a mágnes része javítva lett, mikor egy hülye nõ hátulról belém jött, akkor lett ládába szerelve, de talán utána még nagyobbat és szebbet szólt.
4 FARAD KONDI, 30-as tápkábel, (akksitól a hátuljáig, majd 10 méter) métere 5 ezer volt 2005-ben,
1000 W mac audio monoblock, valami limitált aranyozású széria volt akkoriban, és k drága volt, meglepõdtem, mert a FUSION-nál jóval szebb a hangja.

Leírni nem tudom, hogy mekkora hangnyomás és mennyire hajtható, mert ahhoz hallani kell, a sub nagyon gyors, nem lomha.

What about the forests?

mflex
Kösz, ha hazaérek lekapom.<#wave>

What about the forests?

Musachy
Ha már Allan Taylor, akkor ez sem rossz:

Wheel Of Fortune igaz flac (én ezt támogatom <#nyes> )

mflex
Érdekes, ahogy mûködik egyébként.
link

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex

What about the forests?

Musachy
ventillátor <#vigyor1>

mflex
Egy ilyet:

What about the forests?

mflex
Vegyél egy rotációs mélynyomót baszki, az majd kihasítja a fejedbõl az agyvelõdet, mert sitty-sutty lemegy 10HZ! alá.<#nevetes1>

What about the forests?

Zephyr Retiring
van itt szétpakolva valamerre egy magnat végfok egy magnat mélynyomóhoz..
avval.
kísérletezgettem, hogy a magnat, vagy a sal mély xól-e szebben<#whatever>
a lakásban egyébként akkumulátor helyett elég egy 220-12 voltos adapter is..
erre a párom hívta fel a figyelmemet<#nevetes1>
jól van, na. mindenre én sem gondolhatok<#nyes>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
nem csak nálam az: **katt**
egyébként átolvastam az irományaitokat.
szó sem volt sztereó hangzásról <#whatever>

és csak a te kedvedért..
most a mély hangtartományról volt szó.
aminek elég 1 hangszóró is. még sztereó hangzás esetén is..
(mert tudom, te is csak játszod a hülyét, miközben valahol okos is vagy<#nevetes1>)
a sztereó rendszerrel az a legnagyobb baj, (idõközben mások is rájöttek) hogy csak egy pontból élvezhetõ (hagyjuk most, hogy hány fokos a tûréshatárral..etc..)
de legalább pár nagyokos megpróbált javítani a hangzáson..
én is csupán ehhez az általatok istenített full elavult rendszerhez annyit tettem, hogy megtoldottam egy mélysugárzóval.
és mint tudjuk, erre azért volt szükség, hogy ne kelljen egy dobozba építeni a bal-jobb dobozzal, ezzel csökkentve az akusztikai interferenciákat.
ennyi<#vigyor>

mflex
Nem tudom, hogy ki az elõadó, de anno Joe ezzel sokat tesztelgette a rendszerét. 😞

klikk

What about the forests?

mflex
Ilyenek jöhetnek még, mondjuk egy cd-re való anyaggal!<#eljen><#worship>

What about the forests?

mflex
Mivel hajtottad a lakásban?

What about the forests?

mflex
Somogyi, autóba való mély, hogy kerül ide?

What about the forests?

mflex
A nagy orrú <#boxer>

What about the forests?

mflex
Már nem probléma, megvettem azt is, de ez a lemez nekem már néhol túl dzsesszes, ettõl függetlenül brutális hangok vannak benne valóban.

What about the forests?

mflex
Hét ez van haver <#wave>, sajnos idáig nem tudtam, hogy mivel lehet, kell tesztelni, tetszett nekem a Yello mindig, de fan nem voltam, most már ez a jelzõ is illik rám.<#nyes> Általában, ENYA, VANGELIS, JMJ, ENIGMA, GREGORIAN, etc... lemezekkel tesztelgettem.

What about the forests?

Dióka
hoztam a maga csúnya audiofil nemében 2 db kellemes, rendszer és fül tesztelõ nótát (nem pont slágerlistás dalok, de az egyik kifejezetten muzikális), melyek önmagukban is megérnek egy misét, persze lehetõleg ne autóhifi mélyládával teszteljétek....mindkettõben bõdületes mélyek vannak, már ha ki tud jönni szépen a többi hanggal együtt a hangfalatokból...

Terje Rypdal-Kompet Gar
Allan Taylor-Colour To The Moon (!)

ITT
'audiophile selection'

Dióka
sztereó hangrendszerrõl volt....te meg bedobsz a közösbe egy felnagyított búgócsigát!<#eplus2><#wave><#nevetes1> ez már gondolom nálad a high-end excellent kategória....

Zephyr Retiring
a fos képminõséggel inkább nem zavargatnám mflexet..
ezt 1-2 hónapja készítettem ***katt***
lemegy 35 hz alá de az udvaron xebben xólt, mint bent..

Zephyr Retiring
maradjunk annyiban, hogy a 35 hz is bõven odabax<#nyes>
igaz van ládám ami mélyebbre is lemegy,
de lakásban bent teljesen felesleges<#papakacsint>

Dióka
nagy vonalakban egyetértek, nagy átmérõ, lassab hangszóró, általában...de ezt némileg kompenzálja egy jó erõsítõ, mondjuk 17 centibõl 40 Hz nem egy nagy szám, de nem is rossz (többnyire ha a hangszóró tudja,akkor már csak térfogat kérdése), bár a jobbak inkább 30Hz felé húznak, 17-esebõl még nem hallottam (értsd:nem volt szerencsém hozzá) brutál ütõset, de egy névleges 20-as méretûben már hallottam olyat, amit csak elvétve, hogy bármiylen zenét nyomtam alá, simán lehozta erõlködés, hiányérzet vagy túlzások nélkül, ami hi-end shown is simán megállja a helyét, mondjuk annak hangszóró darabja 250 ropinál kezdõdik,amitõl ugye nem lesz tömegtermék.

én nem használok külön mélynyomót, ahogy te is írod, szerintem az elcseszné az összhangképet sztereóban (vagy nagyon-nagyon gyorsnak,pontosnak és így drágának kell lennie), a 25-öseim 30 Hz alatt is képesek megremegtetni a házat (ezt be is mértük meg hát érezni is rendesen, mindemelett még nem is lassú vagy kásás), ami most még megfelelõ, de igazából a következõ hangfalam, ha egyszer még lesz, abba inkább egy minõségibb 30-ast raknék...(a 25ösök mellé <#nevetes1>) csak a Yello kedvéért.

Döbbenetes mélyeket produkálhat pl. egy 17cm-es scan speak mélyközép hangszóró megfelelõen illesztett dobozban.(40Hz simán elérhetõ) Én hallottam ilyet, ezért állítom. A membrán átmérõ növekedésével a mechanikai jósági tényezõ csökken. Gyors, precíz mélyek visszaadásához tehát hátrányos is lehet adott esetben a nagy átmérõ. A teljes hangsugárzó minden elemének illeszkednie kell egymáshoz, a lehallgatási körülményekhez, és nem utolsó sorban a hallgatói igényekhez. No ezt nem sikerül több milláért sem elkapni sokaknak. Pedig ott is voltak 20-30cm-es hangszórók a hangsugárzókban. Nekem is van 30cm-es hangszóróval szerelt két 117l-es home made baszreflex hangsugárzóm, ami 100Hz alatt aktív váltóval, erõsítõvel átveszi az alsó tartományt, és igaz hogy mozgatja a belsõ szerveket, de minõségi zenehallgatásra pontatlan és lomha.
Dióka
Örülök, hogy mindenkinek megvan a maga Yello kedvence....én csak listában tudnám elmondani azt a kb. 70 számot, ami nekem megadja a Yello-s életérzést.<#nevetes1>

Vélemémyen szerint a Touch albumnál már nem is igazán a millák számítanak, és vélhetõen nem is az erõsítõkön omlottak össze azok a rendszerek, hanem egyszerûen olyan mélyek vannak a zenékben, amiket egyszerûen nem tud tisztességesen megjeleníteni, azaz csak nyögvenyelõsen tud leadni (esetleg úgy ahogy kiköhögni) egy-egy kisebb méretû -mondjuk 16 cm alatti méllyel rendelkezõ - hangfal, mint a rendszerben a leggyengébb lácszem, mert ezekhez sokszor igazán jó minõségû 25-30-asok is épphogy elégségesek...és az sem árt, ha akár több is van belõlük<#vigyor0>

IMYke2.0.0.0
Original "Flag" kazettámat rongyosra hallgattam - a legtöbbet a B oldal 1. számát (ezt) hallgattam 😊

A "The Race" 8:08-as verziója nem is izgatott annyira 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Azaz ez:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.