26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#23019 jólwanna, te is tudod, hogy az original BRD-ék és fullHD MKV ripek zabálják a helyet, persze még azért van egy pici szabad belőle. -
#23018 Izé, ez hogy nyílik, oldalról? -
#23017 Mitomén mennyi ért ez a vas egyébként, de egyre kevesebbet használom a winfost, ezért többet nem költök rá, már tervbe van az új macpro, winnek meg marad az asus lapos, az egy elég jó gép, nagyon nagyon szeretem. -
#23016 20TB? "jóvanfiacskám" nem csalódtam benned! -
#23015 az igaz, úgy jól megdobja, azok a kib ssd-ék még mindig rohadt drágák ebben a méretben
nekem ilyen házam van, magamnak kárpótlásul csak egy 128-as SSD-vel és belül 10db /2TB HDD-vel, kívül meg még néhánnyal....
-
#23014 Hát de izé, csak a 4 db 256-os SSD többe kerül, illetve hasonló árat képvisel. -
#23013 hát basszus, szerintem is sokaknak még 80k se 'futtya', nem hogy 800k.... éves hifibérlet azért benne van az árban?! -
#23012 az azért egy kicsit drága (és talán neki feleslegesen erős) ajándék lenne. -
#23011 természetesen, akár kisebb konfigok is bőven teljesítik gond nélkül, a fullhd játékhoz (játéktól függően) inkább erősebb vidkari kell, konvertálgatásoknál meg csak az idő (= procierő),ami fontos és nem elhanyagolható különbség. hd filmek már elmennek akár egy 40ezres mikrogépen is, fullhdhoz meg szintén a vga a meghatározó, nem a proci,de mondjuk a K proci sorozatba integrált intel HDVGA-val is már elmegy simán.
-
#23010 " nagymami gépébe még jó lesz"
Majd odaadom a keresztlányomnak, a múltkor úgy is szétverte a billentyűzeten - szerencsére - az apja telefonját és nem az enyémet. -
#23009 nem viccből mondtam, tudom, hogy neked 980x van, de az 2 éves proci, és még régebbi fejlesztés, az i7 2600K (jelenleg ez a csúcs) harmad árért már lenyomja ezt. de ettől még nem kell kukáznod, a nagymami gépébe még jó lesz! és ez így megy a végletekig, mindig jönnek jobbak.....de halandóknak már ezek is bőven sok.... -
#23008 Sőt eladó az egész gép, ha valaki mond rá egy értelmes árat, akkor viheti a picsba. A minimálár legyen mondjuk 799K, szerintem ez egy nagyon is normális ár érte. (minden garanciális, doboz, papírok, etc megvan).
a vas, corsair obsidian házig természetesen... -
#23007 , több helyen is szorongatja a sima i7 980x-et),
Kukáznom kell procimat? Na neee :DD, bár jelenleg 4.2ghz-en megy, szerintem nincs erősebb nála, de ha van akkor eladó. -
#23006 Videó,zenekonvertálás,HD Filmek röccenésmentes megtekintése ,kevés játék de azt Full grafikán.
Nagyjából ezek lennének a kívánalmak.
Gondolom ezeket gond nélkül teljesíti ez a vas. -
musichunter #23005
Mára ennyi! -
musichunter #23004 -
musichunter #23003 -
musichunter #23002 -
musichunter #23001 -
#23000 a "semmi" és a "sőt" is többnyire kb. 30% átlagos teljesítmény különbséget jelent az Intel 2500K sorozatú procijának javára a nyers erőt igénylő alkalmazásoknál, az új sorozat jóval fejletteb és erősebb a korábbi 'i' családnál (volt szerencsém kipróbálni, több helyen is szorongatja a sima i7 980x-et), jelenleg ez a valós helyzet.persze aki nem használ teljesítmény igényes alkalmazásokat, csak mondjuk játszik, irodázik meg netezik, annak bőven megfelel ettől jóval kisebb is, vagy majdnemhogy tökmindegy...
-
musichunter #22999 Jó választás! -
#22998 Ilyesmi akkor fogalmazódott meg bennem, amikor egy 2000-ben készült filmben [Wasabi] digitális aláírással utalnak, és G3-as telefonnal játszodozott Ő, akit imádok:
Hiroszue Rjóko (japánul 広末 涼子, eredeti nevén Candle Rjóko, キャンドル 涼子, nyugaton Ryoko Hirosue) (1980. július 18.) japán színésznő, énekesnő.
-
#22997 Mi itt az eu-ban nagyoknak hisszük magunkat, pedig a béka segge alatt vagyunk (legalábbis technikában). -
#22996 Tudod ha közelebb laknál , sokat nem gondolkoznék a dolgon. -
#22995 Én összerakom neked kedves barátom! Feltelepítve kapod Win7-tel ködlöm postán!!! Na viccet félre téve ezt már neked is elmondtam, hogy mi itt falun megoldjuk egymás közt ki a hardveres részét érti ki a szoftveres részét. -
#22994 Kell-e mondanom, hogy Koreában minden tévé adó valódi HD-ben sugároz...
Most kaptam a választ egy ott élőtől.
-
#22993 -
#22992 Én összeraknám, csak az ország déli részén lakom, Te meg északon :)
-
#22991 Viszont még mindig nincs itthon aki összerakja, ha külön veszem az összetevőket.
Szóval nekem sajnos ez lényeges szempont. -
#22990 Igen nagyon sok lehetőség közül lehet választani, ez amolyan milyen igényeid vannak szindróma! Egyébként a te választásod sem rossz az Intel lehet előrébb jár de kicsit drágább mint az ADM! Ebben az esetben 4-ezer forint különbség van a két proci között. Pontosabban AMD Phenom II X6 1100T AM3 3,3 Ghz BOX Black Edition 40.690 HUF vs CPU INTEL CORE I5 2500K 3,30GHz/6Mb s1155 BOX 44.806 HUF. És több ilyen tételnél azért nagyon sokat lehet spórolni. A proci adatait nézve semmivel nem tud többet az Intel mint az AMD sőt! -
#22989 Gyuri!
Körbejártam a témát.
CPU-ba állítólag az Intel előrébb jár.
Persze , összetevőkben biztos lehetne jobbat összerakni.
De mivel én nem értek ehhez, te és barátaid meg messze vannak, ezért kénytelen vagyok komplett gép-ben gondolkodni. -
#22988 Végigsírja. Kukkot sem értek belőle, de nagyon átjön.
-
#22987 Azért ez a konfig sem egy rossz választás!
CPU: Phenom II X6 1100T Black Edition Am3 vs AMD Phenom II X4 965 Black Edition Boxed
Alaplap: Gigabyte GA-890GPA-UD3H
Vga: Sapphire Radeon HD5830 Extreme 1024MB PCIe
Memória: GeIL DDR3-RAM 4GB PC3-1333 Kit (GV34GB1333C9DC)
Ház: Cooler Master Elite 370
Táp: Raptoxx Professional 600W (RT-600PSP)
Dvd Rw: Plextor PX-880SA
Hdd: Western Digital Caviar Black 500GB -
#22986 Az nem kifejezés! -
#22985 Mert még nem jött el az ideje. De hamarosan! -
#22984 Te mé nem mész má snookerezni,
Uhh akarom mondani snorkelezni. -
#22983 Téves. Mindketten nekem valóak. -
#22982 Nézd már Imi mit találtam épp az előbb!
Neked való baba, egy nekem való géppel.
-
#22981 Plextor... -
#22980 Mivel Komáromban nem hinném hogy a számtech boltok polcain megtalálnám, ezért ha ezt választom csak netről tudom beszerezni.
Két dolgon tudnék változtatni ha tehetném.
1.Nem kellene terrás vinyó a gépbe, van egy pár külsőm, ennél nagyobb is.
2. Arra a DVD íróra azért kíváncsi lennék mert gondolom LG-t tesznek bele.
Én meg jobban örülnék ha a Plextron, ASUS,NEC triumvirátusból választhatnék bele.