DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nekem 42-es a lábam - a szája is ekkorára lenne tágítva, miután a hangszáláig tolnám a cipõmet...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Az ilyen embert viszont szájba tudnám rúgni!

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Amikor elõször meghallottam, már éreztem, hogy nem stimmel valami vele - de eszembe eddig még nem jutott, hogy kit majmolnak.
Az elsõ "C'mon-tól a "world"-ig 1:1-ben ismerõs a cucc.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Kire gondolsz, mert nekem is ismerõs volt...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Ennek a dalnak az eleje pedig nagyon plágiumnak tûnik nekem:

IMYke2.0.0.0
Teljesen egyetértek. Rettenetes volt az a szám (is).

mflex
Arra lennék kíváncsi, hogy az Iceland száma, miért kapott maximális értékelést, még az elõdöntõben is morogtam magamban, hogy egy ilyen szar, hogy kerülhetett be? Erre, mi magyarok favorizáljuk? Ez is hihetetlen...

What about the forests?

Codigoro
Ez a "verseny" nóták nélkül is ezt az eredményt hozná sajnos.
Ettõl függetlenül jól lemérhetõ az elmúlt 20 év politikai elitjének köszönhetõ országimázs építés eredménye.
Minden szomszédunk szeret mint a sz@rt..

Magyarország - én ÍGY szeretlek<#rinya>

És mindenki tudja - ez nem a Kati teljesítményét értékelte...

Kacsasültes szép hétvégét <#finom>

Ember küzdj, és bízva bízzál... Hallgass zenét, hogy el ne hízzál!

IMYke2.0.0.0
Igen. 😞

mflex
Mármint a franciák.

What about the forests?

mflex
A magyarokat eléggé utálják ezek a magukat felsõbbrendûnek képzelõ idióták!

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
A francia emberkére gondolok, aki a voksokat sorolta fel, franciául (tudom, megteheti, de basszus a német is angolul mondta el, pedig az is hivatalos EU-nyelv!) hablatyolt.

mflex
Szerintem is 😊

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
A francia srác rettentõ mód idegesített (amúgy a franciák is, hiába voltam odakinn fél hónapot - kedvesek, aranyosak, de a "miénk a világ" érzés nagyon átjött).

IMYke2.0.0.0
S valljuk meg, a legszebb csaj a szlovák volt. <#szeret>

mflex
Sokan mondtak go-t, goes helyett, viszont a lengyel értékelõ csaj angol kiejtése elképesztõ volt, mint valami ausztrál-amerikai keverék. <#eljen>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
A finnek és a románok (erdélyiek) legalább érezték, tudták, hogy melyik dalnak kellene nyernie...
A többiek az elõre kivoksoltra szavaztak.

IMYke2.0.0.0
Rettenetes élmény volt a tegnapi. Ellenségeimnek sem kívánom.
Az a förtelmes szarig-benyalás ami folyt ott...

IMYke2.0.0.0
Ráadásul, mindenki rosszul mondta a pontszámaiknál... "go to"... goes to helyett...

mflex
Ezek a kommentek, többségében angol nyelvûek...

Itt is folyamatosan jöttek, de látom felsõbb utasításra a moderátor mindent kitörölt. Jól dolgozott és sokat, mert a szavazás alatt, vagy több száz, a végén pedig rengeteg, a környezõ országok nézõi részérõl felháborodott komment érkezett. Ez Európa...

What about the forests?

mflex
Ez a régi, majd teszek fel képeket késõbb, csak a laposon nincs szép képem róla.

What about the forests?

Dióka
most már nem bánom, hogy nem néztem...valahogy nagyon érzetem, hogy itt nem fog sokat latba nyomni a valódi tehetség, a zene vagy a dallam....

A házigazdának (mivel korábban minket is érdekelt) egyébként egy "Yamaha Venture típusú 1400-as motorja van, jó baxott nagy dög, mindennel felszerelve (különbözõ kiegészítõk, díszek stb.) 400 kg körül van a súlya..."

nem pont ilyen, de talán ehhez 'hasonló' évjáratban, bár hivatalos képeket majd biztos fogsz kapni.<#kacsint>

gyorgy74
Nem várt eredmény született!<#rinya>Elég erõs volt a mezõny de Katinak a legjobb 10-be a helye és nem vagyok elfogult! Nagyon sajnálom de azért ez még is csak felháborító, hogy egy ilyen dallamos hangzású dal nem fér be az elsõ 10-be.<#falbav>És hol vannak a határon túl élõ Magyarok szavazatai? Sajnos ez van! Én annak is örülök hogy képviselte hazánkat a döntõben! Nálam akkor is õ az elsõ!!!!<#taps>

A házigazdának meg ha nem titok milyen typ. motorod van?

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

mflex
Felvettem az egészet, de mérgemben le is töröltem! Ez az egész egy vicc volt! Szóval egy nemzetközi dalversenyre politikai hovatartozás kell és nem tehetség, gratulálok.

What about the forests?

mflex
Most tényleg igaz, hogy a köcsög német lapok lejáratókampányt indítottak Kati ellen? Tanszeszvita meg ilyenek... Mondjuk, én nem adtam volna erre okot, mert valóban kissé idétlenül néz ki ebben a ruhában és ezzel hajféleséggel. Reméljük ez nem befolyásolja a mai napot.

What about the forests?

mflex
Aha, nagy motoros lennék, már ha van rá idõm.

What about the forests?

kaposi1
A felhívásomat.<#szomoru1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

gyorgy74
Mit is nézek rajta fent vagyok csak rejtve!!!!

kaposi1
Gyuri nézted a Skype-t!!!!!!

gyorgy74
Én holnap megyek egy 600 km-es motoros túrára!Te is motorozol? Ma meg szurkolok Katinak. Mindent bele Kati!!!!

kaposi1
Én ma már túl vagyok egy temetésen, meg egy esküvõn.
Nemsokára indulok Szlovákiába a kollégákhoz.
Onnan merítem majd a telefonjukat.<#nyes>
Cserébe kapnak chips-et.<#crazya>
De természetesen viszem a laptopot is.
Így végig a Facebook-on fogok lógni.

Hajrá Kati!!!!!!!!!!!!!!<#taps><#taps><#pias>

mflex
Egész nap motoroztunk (690km) reggel kilenctõl, olyan fáradt vagyok, mint a dög, pedig élõben kell látnom a mûsort, szerintem megiszok egy liter red bull-t...
<#miaz><#nevetes1>

What about the forests?

mflex
A vidi hangfalakról olvastam a hozzászólásokat a retronom.hu oldalon, ott találtam, pl ezt is.

What about the forests?

Na ez a szép!<#eljen><#nevetes1>

Na ez a szép!<#eljen><#eljen>

Musachy
Na ez a szép!

imo :) science fiction is science fact

Musachy
Elsõre nem is értem mirõl vakerál... Szépen jól magyarul, mi? Nesze neked magyarság, de a nyelv már nem megy...

imo :) science fiction is science fact

kaposi1
Szép.<#wilting>

mflex
Olvastam még pár hszt ettõl a hülyétõl, mindegyik a nyelv szépségeit és a hejjesirásssááttt favorizálja, szóval õ így tud írni. O_o

What about the forests?

kaposi1
Srácok!

Akinek van külföldön élõ ismerõse mozgósítsa hogy küldjön SMS-t Wolf Katira!
Nagy szüksége lesz ma este rá.
Soha nem küldtem még semmilyen játékba szavazatot, de mivel határ menti városban élek este én is megteszem.<#wink>

Azt nem tudom, de ez a sima három helyett, egy 10 csatornás (frekifüggõ) fényorgona, amiben a LED sorok körkörösen helyezkednek el. Én nem ölnék bele anyagot és idõt.
mflex
Ilyet hol lehet kapni?

What about the forests?

mflex
Dual CV1460 & CT 1460

What about the forests?

mflex
Ez meg fõleg!<#eljen>

What about the forests?

mflex
Hát ez az!

What about the forests?

Codigoro
Pio SX 1080 közelrõl

Sansui AU-999

Codigoro
Tandberg TR3030

Codigoro
No azért ezzel már ne versenyezzen senki !!!

kaposi1
Mûremek.<#szeret>

Revox