DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
imo :) science fiction is science fact
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Újraindítás után is csinálja? Esetleg factory reset...
What about the forests?
Pár napja meg csak a Flashplayer piros emblémája jelenik csak meg a klip helyén.Fogalmam sincs miért nem jelenik meg.
Ahol meg valóban tudnák a választ, mert errõl szólna a topik, szarnak rám.<#szomoru1>#szomoru1>
Majd jön még a sarokba állítás,meg a kukoricára térdelés.<#nevetes2>#nevetes2>
De legalább törölték azt a szart.<#crazya>#crazya>
Ezért én kaptam a büntetõpontot!!!!
Most sírjak kínomba vagy röhögjek?<#banplz>#banplz>
Azaz magyarul: "válasz a 9933 - ról: Tisztelt ügyfél, a választott számról, ilyen tartalmú szöveg küldése Önnek nincs megengedve”
vicc volt, de feladom..
belátom itt tréfának helye nincs..
wk forevör.
akkó csá.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
WK, azóta terítéken van itt, amióta õt nevezték ki indulónak, és amíg le nem megy a hírértéke, addig Katiról jöhet ide minden, bár újat mondani már senki nem fog szerintem.
Hagyjuk ezt a topik orientáltság dumát, ha valami nem tetszik, akkor ugord át!
What about the forests?
tudom. én is +lepõdtem, hogy ilyesmiket olvasok egy erõsen eurodalvíziós orientáltságú totyikban :p
ez a technológia drága, pontatlan, zajos és még rengeteg kísérlet fogja megelõzni a tömeggyártást.
ráadásul a frekvencia redukálását itt is szûrõvel (akárcsak a hangváltónál a dinamikusokban) oldják meg..
most neztem Kati miatt es szavaztam is, mert teszett a dal es nem gondoltam volna, hogy ennyire hatul vegez.
egy par evig megint feketelistara kerul ez a musor.<#gunyos1>#gunyos1>
Play it loud!!
Rendkívül szimpatikusan nyilatkozott, és ott tudta meg, hogy a felvidéki szavazatok nem mentek át a rendszeren, miszerint SMS-értesítõt kaptak, hogy nem jogosultak az adott számra üzenetet küldeni...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Így nem 92 GB-ot akar letölteni.
De, utólag is lehet ilyet csinálni - az "Állományok" fülön - mindet kijelöld, leállítod és csak azt jelölöd letöltésre, ami kell.
Imyke!
Most értem haza, be akartam tölteni azt a torrentet amit küldtél.
De ahogy nézem az alapból 92Gb-os anyagot töltené be.<#wow1>#wow1>
Nincs olyan link ami csak ezekre a Koyote számokra mutat?
"Despite the fact that Katie did not win the contest, I wish him to sell as many albums as Celine Dion.
bben60"
Hová tûntek pár nap alatt a szimpatizánsok? Mi lett a Katira leadott szavazatokkal?
Bravó Európa!!!<#duhos2>#duhos2><#gunyos1>#gunyos1>
hvg
What about the forests?
Ledöbbentõ! S persze, joggal kifogásolja, hogy ez meg sem jelent a német voksok között.
Eredeti szöveg:
Zu dritt haben wir hier über 300 Stimmen abgegeben..., wie wir wissen, haben viele Andere nahezu ebenso oft angerufen........ - aber DAS soll tatsächlich nicht mal für einen einzigen Punkt aus Deutschland gereicht haben???
Persze, tévedhetek - ezer éve volt az az angol tanulás. Ráadásul, passzív tudásom van.
Ha jövõre indulnánk ( remélem nem tesszük ) akkor már tõlük se számíthatunk pontokra.
Szerbia (baranya háromszögbeli magyarok köszönjük) 8 pontot
Románia (erdélyi magyarok, köszönjük!) 7 pontot
Ausztria 2 pontot.
Ezekre emlékszem.
Ami tegnap éjjel történt az számomra még mindig annyira felkavaró hogy
saját gondolataimmal nem is tudnám elmondani.
Illetve csak káromkodás folyam lenne belõle.
Inkább beszéljen helyettem más.
"Na, akkor szólok...
Ez a verseny (mármint a kimenetele) NEM A ZENÉRÕL SZÓL. Ebbõl (is) látszik, szegény kis hazánknak mennyire nincsenek barátai, kapcsolatai, senkije. Gyakorlatilag úgy szarnak a fejünkre, mintha a térképen se lennénk. A volt Jugoszlávia és a volt SZU tagállamai, ill. egész Dél- és Észak-Európa nem gyõzött egymás országaira szavazgatni, még akkor is, ha olyan gyatra, idióta, elmebeteg jelenségek voltak színpadon, mint az a két piros paprikajancsi bohóc a korongecset hajukkal. Mik ezek? Szalajtott ápoltak? Merthogy nem zenészek, az tuti. Itt nem dalok voltak, hanem performance-ok. Minél idiótább valaki, annál jobb. Ez az egyik, a másik a már említett összefogás. Arra számítottam, látva (az egyébként háborús kapcsolatban álló) országok (pl. Kakukázus államai) egymás nyalását, hogy minket legalább a szlovákok, lengyelek nyomnak 1-2 ponttal. Láss csodát: a monarchiai emlékektõl vezérelve a Sógoroktól, és CSAK A ROMÁN szavazóktól kaptunk egy kisebb adag pontocskát. Gyakorlatilag mindenki tojt Katira, de hangsúlyozom: NEM õrá, hanem Magyarországra.
NA EZ AZ, AMI AZ IGAZI KUDARC.
Emlékszem, 2009-ben az as "helyes kis" norvég srác a hegedûjével úgy nyert, hogy max. az óvoda középsõ csoportjába soroltam volna be, viszont pl. volt egy albán kiscsaj, akinek a dala majd szétvitte a színpadot (YouTube-on nézzétek meg), simán nyugati színvonalú, slágergyanús, jó dal volt. Hol van ma? Sehol nincs. Kati dala Zene volt, és Hang és Minden a javából. Mint 1983-ban a Neoton a Yamaha fesztiválon. Gratula a szerzõknek, és az elõadóknak egyaránt. NEM RAJTUK MÚLT, senki ne cseszegesse õket a jövõben sem. Én, ha rajtam múlna, az életben nem indítanék magyar versenyzõt ezen az álságos, képmutató, csúsztatásos, irreális "versenyen".
Huh, ezt kipuffogtam."
A szavazatok alapján.
Ez egy olyan verseny, ahol egymásra szavazgatnak a rokonok és a szomszédok. Akkor is, ha amúgy utálják egymást, mint a szart.
Pl.: a volt szovjet tagköztársaságok egymásra szavaztak, a volt jugoszlávok szintén, a skandinávok is - svéd a dánra, dán a svédre, kivétel a finn, akiben nem véletlenül bízhattunk -, s a latinok szintén egymásra. Ilyen rakás sz..ra ennyi pontot, mint a görög...
Csak a döntõre voltam kíváncsi, de ismét csalódnunk kellett.
Mondjuk:
- 2011.05.15 09:23:56borzash
What about the forests?