26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#23100 A felbontás... -
#23099 Ja, és akit érdekel a klip, na meg a zene: Koyote...Return
-
#23098 Segítek... nem véletlenül nyitottam meg a KMPlayer "Media information" ablakát... :)
//A csajjal semmi baj nincs, sőt :) -
#23097 A csaj szemei. Túl feketék. -
#23096 Mi a kakukktojás a képen?
-
#23095 Volt már itt a video, hátha valakit érdekel (nem saját rip):
LMFAO feat. Lauren Bennett and Goonrock - Party Rock Anthem (maxi) -
#23094 az a baj, hogy a hülyegyerek úgy gondolja, ha meg tudott venni egy kicsit drágább cuccot,akkor már mindent tud a hifiről és a minőségről is, arról nem beszélve, hogy még sosem mondták neki a hawerjai,hogy egy program nem attól lesz jó, hogy 2 milla alatti vagy feletti, de hát ha neki ez a mérvadó, akkor keressen magának egy drága orr-fül-gégészt is, aki jól kivizsgálja a hallását és belövi otthon a hifi hangzását is,meg egy drága sebészt,aki elvégzi a sürgős agyátültetést,mert az tényleg ráférne.egyébként meg szerintem már így is több 'figyelmet' és hsz-t kapott,mint amennyi egy ilyen semmire felvágós szarjankónak kijárna. ő meg a hifi világa, ez már önmagában is egy egészestés komédia.agyilag egy apuci által szponzorált max.14 éves suhanc szintjén van.
-
#23093 Most írta meg a tutit: az egész lossless dolog = parasztvakítás. Tudjátok meg! -
#23092 Szép ki eszmecsere folyik odaát! Szerintem nem kicsi a baj az újonnan jött user2 felhasználónál! Nem igaz hogy nem veszi észre magát. Már párszor meg akartam neki írni a valót, de nem teszem. Maradok az intelligensebb írásnál. Szerintem Laci a munkába a haját tépheti, hogy milyen HQ ember írogat a topikba. Az a lényeg mi legalább tudjuk milyen egy lossless eredeti rip. Ő meg elmehet a Pi...ba az ilyen wav,flac, megosztással. -
#23091 én nem tudok betelni a szakkommentárjaival!
Gyurit csak azért kedveli,mert még nem küldte el a csába az audiofil mp3-jaival (az akár még szólhat is úgy, de neki még nem sikerült ilyet prezentálnia), engem még a 'stúdió minőségű maszterelése' sem zavarna, ha jól csinálná, de a csávóban egy már teljes megsüketülésen átesett Beethoven veszett el, igaz B. még ezek után is alkotott pár remekművet, míg 2-es számú droid user-ünknek csak a szar felkavarása sikerült, de hát nem lehet mindenki világhírű zeneszerző. -
#23090 Egyenlore innen pislogok csak melobol.
Majd otthonrol valaszolok neki. -
#23089 De téged kedvel. -
#23088 Komoly mondom Kaposi barátomat sajnálom a legjobban! Elen Cora lossless aki egy kicsit is jártas a New Italo világába az tudja, hogy sosem jelet meg lemezük! Szerintem ez a tag, régen volt orvosnál egy komolyabb vizsgálaton! -
#23087 A flac-konténerfájl a kedvencem... -
#23086 ez tényleg ennyire CSŐHÜLYE?!
van neki egy majdnem normális hangrendszere, de hozzá tök süket mindkét fülére, de az is lehet, vak is, és megint felnyomott egy 'tuti lossless flac-et' mp3-ban! mert most ő megmutatja milyen minőség párti ember...és még bizonygatja is, hogy 'ki a fasza gyerek' és mi a veszteségmentes egy ~4-600ezres hifin. az már csak apróság, hogy a nyelvtan órákat sosem szerette.
hát, ahogy Májki szokta mondani: Ez most mindent visz!
-
#23085 Tom cosm, új-zélandi Ableton Live szakértő - az ő angolja is érdekes :) -
#23084 a világ legjobb hi-fi gyűjteménye :) **katt** -
#23083 szép darabok -
#23082 Ja és hallgassunk már egy nagyon jó kis zenét!
-
#23080 -
#23079 a csávesznek van egy kis beütése (na jó, az eddigiek alapján lehet, túl nagy is), de nem veszi észre magát, úgy gondolja, hogy ő az ableton live!!!!!!!(és még száz felkiáltójel)-jával majd mindent jól felmaszterel és az lesz mostantól a minőségi alap és az új hangcsoda, ami részemről még talán nem is lenne baj, ha tudná mit csinál, lenne hozzá füle, és legalább jól csinálná, de ez még csak az óvoda szint, beugrónak sem elég. korai TB és egy fiatal ZR jut róla az eszembe...persze azóta ők már picit kikupálódtak, de legalábbis a nagyon szart már nem akarják mindenáron highendek eladni. -
#23078 Szia mflex akkor gondolom leszedet Antilles – Friendly Fire és kielemezted? Látom az eredményt!Hát igen! Azért hogy eláruljam ez a lemez sem sok embernek van meg, azért is kételkedtem benne, hogy neki gyári lemezen lenne! -
#23077 Amikor 2 éve írtam itt róluk, akkor csak azt írtam le, amit DW elárult a faszbukon..., erre jó az FB, másra nem. -
#23076 Őt nem ismerem :( -
#23075 David Witkowski egy maximalista, soha nem adna ki szart a kezei közül... -
#23074 Hát igen... -
#23073 Enyém, eredeti cd-ről rippelve, a fejlécben is látható...(simán 22khz felett)
User2...ami egy jó 320-as rip-ből lett lossless, füllel is nagyon hallható, lágyabb, erősebb mély teljes hiánya, a magas szebben csilingel az originál lemezen, jah és a lényeg, hogy 19-nél nincs tovább, az utolsó szám meg talán a 192k súrolja, vagy még azt se.
[nagy]Nem kívánom ide hozni a vitát a topikba, csak szemléltetésképpen mutatom a különbséget, a másik topikban sem kell mutogatni, mert mindent törlök, csak infó, hogy beszél a nagyvilágba jó nagyokat az úriember, a minőségről meg fingja nincs, szóval ezt csak nektek mutatom, aztán kitörlöm innen is! -
#23072 egy rövid iskolapélda az újonc 'master genius vs. what the hell is audience' megközelítésben, felváltva
-
#23071 Még arra se tudom rávenni hogy azt a szájba vert "válasz erre" fület használja. -
#23070 Nekem csak egy eredeti kép kel a lemezről amit ő csinál róla!!! -
#23069 hát ez valóban bitre egyforma....
de akkoris! ezt ő rippelte az ultraüberspeciális 'csakneki' promo lemezről!
mintha korábban már taliztunk volna hasonló skizofrén megnyilvánulásokkal. -
#23068 Akkor parancsolj az én verziom a Producers Mexico lemezről.
Alexander GC - Let Me to Say.mp3
Emberünkét megtalálod a topikonban. 7195 -
#23067 Ezt ne nekem,neki inkább.
Ha kell az én kópiám szívesen felteszem ,de tök ugyan az mint amit az emberünk feltett. -
#23066 meghallgattam a zumbae-ét, hát baz+, azért pénzért ezt ne csinálja, mert 1 forintot nem ér. oké, hogy telebaszta középpel, de se magas, se mély, mert azt meg eltüntette, most pont úgy szól,mintha vödörből jönne....tisztán telefonos hangátvitelre optimalizálva, azonkívül a maszterelés nem csak abból áll, hogy tologatom az eq-t meg kompresszort eszetlenül és összevissza, de ez a munka még annyira gyerekcipőben jár ezen a területen, mint aki csinálta, arról nem beszélve, hogy sem a tömörítésről, sem a maszterelésről halvány fingja sincs, legalábbis a kapott anyagok erről árulkodnak, a legnagyobb jóindulattal megfogalmazva is.
-
#23065 és a te(féle) kópiád az hol van? -
#23064 Most felhatalmazlak hogy finoman elküldheted a p...ba a masterelésével.
Komolyan ezt nem hiszem el.
Egy az egybe ugyan az a spektrumképen az összes vonal mint az én netes felvételemnél, és még bizonygatja ezek után is hogy az övé mennyivel szebben szól .(Alexander Glez - Let Me To Say ) -
#23063 Szia Laci ha tudsz gyere már a skypére! -
#23062 ImYke!
Az általad mutatott hölgy nekem nem jön be.
Viszont a kipben szereplő hölgyet ismerned kell mint Ázsia szakos hallgató.
Ez egy régebbi játékból az egyik nyeremény hölgy.
Nem kapott olyan nagy reklámot mint anno az NFS Underground 2, pedig szerintem hangulatosabb is és élvezhetőbb feladatok voltak benne.
Grafikája kissé béna volt, de máig se láttam olyan játékot amiben ilyen jó minőségü betétklippek lettek volna.
Na és a csajok megszerzéséért mindent megtettem.
-
#23061 'figyelgetem' a master genius kollégát (azaz olvastam már néhány hsz-ét), de eddig nem erőlködtem vele, meg hát fogadalmat tettem, hogy nem írok a rovatodba, mert nem viselném túl jól a random del-eket, de egyébként majd késő du. megsasolom a hírhedt remaszetrjét, mert az az általa leírtakból erősen hajlok rá, hogy a
1. netről leszedi, majd belenyúl, hangzást kever ki
2. a netről leszedett anyagokat audio cd-re írva kapja a'nagy' forrásától' és azt lerippeli
bővebbet majd késő délután, ha leszedem és megsasolom a műveit.
egyébként meg a brian ice-walkin' nekem van meg a legállatibb minőségben és én meg nem adtam oda neki és másnak sem.
-
#23060 Hopp - VIP hiánya ugye - rosszul írtam az előzőt:
"Nekem pont azért jön be, mert 'túlságosan' tökéletes a csaj." ---> helyesen:
Nekem pont azért jön be, mert nem 'túlságosan' tökéletes a csaj.