26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• szamóca67
    Ezt nem veszi. Akkor talán így.
  • szamóca67
    Állítólag az egyetlen fekete 909-es a világon, amit egy Magyar mérnök fabrikált át.
  • Codigoro
    AIWA XK-S9000

• Codigoro
    AKAI GX F 95

• IMYke2.0.0.0
  • szamóca67
    Aha, így már teljes a kép. Nos akkor mindössze három darab sima sztereó RCA összekötőre lesz szükséged, ami a jobb oldali kártyát és a hangcucc bemeneteket köti össze. Azonban azt nem tudom, ( nem ismerem, de nem hiszem) hogy tudna ilyen szolgáltatást ez a kártya amilyet leírsz. Telefonon érdeklődnék a helyedben a forgalmazónál.
  • szamóca67
    Bár jobban utánagondolva a bal oldali kártya tartalmazza a bemeneteket, tehát az lehet egy sztereó bemenet is akár, mint kimenet. A jobb oldali kártyán vannak a kimeneteknek. Ebből valószínű hogy ha sztereó kimenetet szeretnél azt a front elsőkre keverték le, de ez biztos megvan a csatlakozó kiosztási leírásban.
  • IMYke2.0.0.0
    Lehet, hogy félreérthető voltam. Ezért kicsit részletezem.

Nincs erősítőm, és nem házimozi 5.1-et, hanem egy ilyet akarok/szeretnék rápasszintani az ASUS 7.1 pótkártyájára [alsó képen a jobb oldali elosztó kártya]:

X-Tensions Carbon 5.1 System

Mert PC-n akarok ügyködni a remixelgetésekkel, de közben nem lemondani a gép más célokra használásáról (anim, élőszereplős filmnézés).

Az X-Tensions 3 mini jack dugóval csatlakoztatható a PC mindenkiri kimenetére:

Ilyenből jön ki három darab a rendszerből a PC felé, a mini jack rész megy a hangkártyába:

Nos, így mit tudok tenni?

• szamóca67
    Jól mondod, ez lehet a logikus kiosztás.
  • szamóca67
    No csak találtam Neked valamit, bár nem egy hájfáj minőség. Sztereó RCA dugó- 3,5mm Jack átalakító
  • IMYke2.0.0.0
    A képen látható szettből a jobb oldali a 5/7.1-es hangrendszer csatlakozója - TOS linkekkel (jól mondom?).
    A fő hangkártya (bal oldal) két RCA csatlakozója erősítőre, a nagy jackek meg a fejhallgató és mikrofon bemenetek, az utolsó meg digitális.

Nos, nekem az 5.1-es hangrendszert kellene csatlakoztatnom a jobb oldalihoz, míg a profi fejhallgatóval tudnék ügyködni.

Tehát, mindenképp elosztó kellene - csak (mivel abszolút laikus vagyok), tudnád nekem ezt képpel is prezentálni, hogy miről is van szó?
  • szamóca67
    Vagy ha lecseréled a hangcucc Jack-jét, két RCA dugóra.
  • szamóca67
    2RCA dugó-3,5mm-es st Jack aljzat átalakítóval. De ilyet könnyebb összerakni, mint találni, főleg jobb minőségben, ami illene ehhez a kártyához.
  • IMYke2.0.0.0
    No, most viszont audiós kérdés:

Ez a hangkártya:

A modulhoz hogyan tudom csatlakoztatni majd a mini jackes hangrendszeremet? Milyen átalakítót kell vennem, és hol találok olyat?

Előre is köszönöm a segítséget!
  • IMYke2.0.0.0
    Az eredeti (koreai) zene és klip: Uhm Jung Hwa...Song of the Wind 03:23 (127 BPM)

A remix, amit felkérésre készítettem belőle: Uhm Jung Wha...Song of the Wind (i2k's Dancing Breeze Remix) 06:44 (130 BPM)
  • IMYke2.0.0.0
    Időközben segítettek egy másik topikban. Tárgytalan.
  • IMYke2.0.0.0
    Srácok, van itt valaki? Apró kérésem lenne...
  • IMYke2.0.0.0
    Azért meg van még az az optimizmus. Ez jó.
    Tökéletes munkához idő kell.
  • mflex #23122
    Jah, de bent vagyunk, a végén még ház lesz belőle :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nálatok is esik az eső? :(
  • mflex #23120
    Nem, mert a házamnál vagyok, holnap lesz egy betonozás azt megvárom és innen indulunk az öcsémtől, ő visz fel Ferihegyre. Most egyelőre nem is érdekel semmi ilyesmi, ezek nem fontos dolgok a számomra (már). Majd Italo4ever feldobja, neki is megvan.

• kaposi1
    Ez esetben nem ferne meg bele az utazas elott az Antilles CD rippelese?
    Azzal nincs annyi macera mint a vinyl-vel.
    Egy honap nagyon hosszu ido.
    Ha lehetne.(:
  • mflex #23118
    Akkor Neked is kellemes időtöltést! :)
  • Musachy
    Még vagyok én is, de nem sokáig.
  • mflex #23116
    Kösz mindenkinek, de még nem utaztam el.
  • kaposi1
    Jó nyaralást,pihenést,a most indulóknak.
  • Zephyr Retiring
    #23111-re:
    mindenkinek jó nyaralást, aki mostanában megy :)
    a többieknek meg kellemes hétvégét!
    remélem, mindenki hoz 1-2 szép fotót is az emlékei mellé..
  • Musachy
    Köszi!
  • IMYke2.0.0.0
    Jó nyaralást! Vigyázz Te is magadra!
  • Musachy
    Kellemes időtöltést, a következő két hétben én sem leszek, kellemes nyaralást (magamnak is)!
  • IMYke2.0.0.0
    Sok erőt az évenkénti, kötelező rokonlátogatáshoz!
    Azért pihenj is keveset, és - talán mondanom sem kell - publikus képekre éhesen várunk majd megérkezésedre!
  • musichunter
    Mike!
    Jó pihenést kívánok +
  • mflex #23108
    * Falls
  • mflex #23107
    Na ma megyek motorozni, holnap állítólag durva hideg lesz, a jövő héten meg megyek az USA-ba (NY, SAN F.) egy jó hónapra, de előtte a rokonokhoz kell menni, amit rühellek, Andi által a szüleihez a Niagara Falss-hoz és tuti, hogy nagy ívben elkerülöm a netet (is), bár addig még benézek párszor.

Kiléptem, csőkutya :D
  • Wescone
  • Musachy
    Az nem fontos. A szemei. Túl feketék.
  • Wescone
    Lehet, de hol a bal karja?
  • Musachy
    De. A szemei. Túl feketék.
  • IMYke2.0.0.0
    Hogy sikerült összehoznia az illetőnek, azt nem tudom, mert megszereztem a Full HD-verzióját is, ami kisebb bitrate mellett (5079) ugyanúgy néz ki. De, így legalább 2 verzióban is megvan :)

Itt pedig látható, hogy nem a KMPlayer az idióta, mindegyik lejátszó olyan felbontásúnak látja:

• IMYke2.0.0.0
    Bizony.