26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
szamóca67 #23140 Ezt nem veszi. Akkor talán így. -
szamóca67 #23139 Állítólag az egyetlen fekete 909-es a világon, amit egy Magyar mérnök fabrikált át.
-
#23138 AIWA XK-S9000
-
#23137 AKAI GX F 95
-
#23136 -
szamóca67 #23135 Aha, így már teljes a kép. Nos akkor mindössze három darab sima sztereó RCA összekötőre lesz szükséged, ami a jobb oldali kártyát és a hangcucc bemeneteket köti össze. Azonban azt nem tudom, ( nem ismerem, de nem hiszem) hogy tudna ilyen szolgáltatást ez a kártya amilyet leírsz. Telefonon érdeklődnék a helyedben a forgalmazónál. -
szamóca67 #23134 Bár jobban utánagondolva a bal oldali kártya tartalmazza a bemeneteket, tehát az lehet egy sztereó bemenet is akár, mint kimenet. A jobb oldali kártyán vannak a kimeneteknek. Ebből valószínű hogy ha sztereó kimenetet szeretnél azt a front elsőkre keverték le, de ez biztos megvan a csatlakozó kiosztási leírásban. -
#23133 Lehet, hogy félreérthető voltam. Ezért kicsit részletezem.
Nincs erősítőm, és nem házimozi 5.1-et, hanem egy ilyet akarok/szeretnék rápasszintani az ASUS 7.1 pótkártyájára [alsó képen a jobb oldali elosztó kártya]:
X-Tensions Carbon 5.1 System
Mert PC-n akarok ügyködni a remixelgetésekkel, de közben nem lemondani a gép más célokra használásáról (anim, élőszereplős filmnézés).
Az X-Tensions 3 mini jack dugóval csatlakoztatható a PC mindenkiri kimenetére:
Ilyenből jön ki három darab a rendszerből a PC felé, a mini jack rész megy a hangkártyába:
Nos, így mit tudok tenni?
-
szamóca67 #23132 Jól mondod, ez lehet a logikus kiosztás. -
szamóca67 #23131 No csak találtam Neked valamit, bár nem egy hájfáj minőség. Sztereó RCA dugó- 3,5mm Jack átalakító -
#23130 A képen látható szettből a jobb oldali a 5/7.1-es hangrendszer csatlakozója - TOS linkekkel (jól mondom?).
A fő hangkártya (bal oldal) két RCA csatlakozója erősítőre, a nagy jackek meg a fejhallgató és mikrofon bemenetek, az utolsó meg digitális.
Nos, nekem az 5.1-es hangrendszert kellene csatlakoztatnom a jobb oldalihoz, míg a profi fejhallgatóval tudnék ügyködni.
Tehát, mindenképp elosztó kellene - csak (mivel abszolút laikus vagyok), tudnád nekem ezt képpel is prezentálni, hogy miről is van szó?
-
szamóca67 #23129 Vagy ha lecseréled a hangcucc Jack-jét, két RCA dugóra. -
szamóca67 #23128 2RCA dugó-3,5mm-es st Jack aljzat átalakítóval. De ilyet könnyebb összerakni, mint találni, főleg jobb minőségben, ami illene ehhez a kártyához. -
#23127 No, most viszont audiós kérdés:
Ez a hangkártya:
A modulhoz hogyan tudom csatlakoztatni majd a mini jackes hangrendszeremet? Milyen átalakítót kell vennem, és hol találok olyat?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
#23126 Az eredeti (koreai) zene és klip: Uhm Jung Hwa...Song of the Wind 03:23 (127 BPM)
A remix, amit felkérésre készítettem belőle: Uhm Jung Wha...Song of the Wind (i2k's Dancing Breeze Remix) 06:44 (130 BPM) -
#23125 Időközben segítettek egy másik topikban. Tárgytalan. -
#23124 Srácok, van itt valaki? Apró kérésem lenne... -
#23123 Azért meg van még az az optimizmus. Ez jó.
Tökéletes munkához idő kell. -
#23122 Jah, de bent vagyunk, a végén még ház lesz belőle :D -
#23121 Nálatok is esik az eső? :(
-
#23120 Nem, mert a házamnál vagyok, holnap lesz egy betonozás azt megvárom és innen indulunk az öcsémtől, ő visz fel Ferihegyre. Most egyelőre nem is érdekel semmi ilyesmi, ezek nem fontos dolgok a számomra (már). Majd Italo4ever feldobja, neki is megvan.
-
#23119 Ez esetben nem ferne meg bele az utazas elott az Antilles CD rippelese?
Azzal nincs annyi macera mint a vinyl-vel.
Egy honap nagyon hosszu ido.
Ha lehetne.(: -
#23118 Akkor Neked is kellemes időtöltést! :) -
#23117 Még vagyok én is, de nem sokáig. -
#23116 Kösz mindenkinek, de még nem utaztam el. -
#23115 Jó nyaralást,pihenést,a most indulóknak. -
#23114 #23111-re:
mindenkinek jó nyaralást, aki mostanában megy :)
a többieknek meg kellemes hétvégét!
remélem, mindenki hoz 1-2 szép fotót is az emlékei mellé.. -
#23113 Köszi! -
#23112 Jó nyaralást! Vigyázz Te is magadra! -
#23111 Kellemes időtöltést, a következő két hétben én sem leszek, kellemes nyaralást (magamnak is)! -
#23110 Sok erőt az évenkénti, kötelező rokonlátogatáshoz!
Azért pihenj is keveset, és - talán mondanom sem kell - publikus képekre éhesen várunk majd megérkezésedre!
-
musichunter #23109 Mike!
Jó pihenést kívánok + -
#23108 * Falls -
#23107 Na ma megyek motorozni, holnap állítólag durva hideg lesz, a jövő héten meg megyek az USA-ba (NY, SAN F.) egy jó hónapra, de előtte a rokonokhoz kell menni, amit rühellek, Andi által a szüleihez a Niagara Falss-hoz és tuti, hogy nagy ívben elkerülöm a netet (is), bár addig még benézek párszor.
Kiléptem, csőkutya :D -
#23106 -
#23105 Az nem fontos. A szemei. Túl feketék. -
#23104 Lehet, de hol a bal karja? -
#23103 De. A szemei. Túl feketék. -
#23102 Hogy sikerült összehoznia az illetőnek, azt nem tudom, mert megszereztem a Full HD-verzióját is, ami kisebb bitrate mellett (5079) ugyanúgy néz ki. De, így legalább 2 verzióban is megvan :)
Itt pedig látható, hogy nem a KMPlayer az idióta, mindegyik lejátszó olyan felbontásúnak látja:
-
#23101 Bizony.