DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Ok, majd kiteszem ide.

What about the forests?

mflex
Luca Orioli

Ez van, anno hallottam róla, hogy Ken Laszlo egyik buliját is tönkre vágta, mert agresszív volt, ha ivott. Persze, hogy ez igaz-e, nem tudom, csak DJ ismerõseimre támaszkodva hallottam, akiktõl sok "millio" italodisco zenét beszereztem.

What about the forests?

kaposi1
Ezt én is megköszönném, mert nekem is csak (Vocal 12'' Version)6:47-be van meg.<#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

IMYke2.0.0.0
Egy álmot törtél szilánkokra most... <#hehe>

Életemben nem láttam, nem néztem meg, ki lehet õ - és végig úgy hittem, hogy afro-amerikai 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Tisztán emlékszem a napra. Egy általános iskolai teadélután "behangolása" volt - nálunk idõsebbek nyomatták a bulit a tornateremben és az egyik osztályteremben is.
Nos, utóbbiban szolt egy ilyenen:

egy olyan válogatás, amin ezek voltak hallhatók:
- Sweet Connection: Need Your Passion 8:50
- Ken Laszlo: Hey Hey Guy 7:35
- K. Barré: Right by the Moon (Remix, néhol Extended Club mix) 9:33
és még sok más.

Nekem sem magnóm, sem kazettáim nem voltak akkoriban még, és csakis a hétfõi kívánságmûsorban, meg Komjáthy György mûsoraiban hallgathattam zenét, valami ócska mono magnón, aminek hallgatása mellett Anyu fõzöcskézett (mérges is volt sokszor, amikor ott kuksoltam, fejemet a kicsi hangszóróra lapítva, hogy a családi zajban hallhassam a tuti zenéket).

Több mint 10 évnek kellett eltelnie, hogy saját 1 kazettásom legyen, és további 5-nek, hogy PC-m, és azon meg MP3...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Ismerkedj vele addig is😄DD

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
<#alien><#alien><#buck>

IMYke2.0.0.0
Húúúúú! Ez az!

mflex
Tkm tudja, én nem is figyeltem 😄

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
<#szeret>em a számot.

Talán írtam korábban: sajnos, én hiába tartozom abba a generációba, én igazából a 90-es években kóstolhattam bele a 70-80-as évek Italojába. 😞((

mflex
Ez a majd 10 perces van meg!

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Á, hülye vagyok - nem gimi elõtt, hanem a Munkaügyi Megyeközpont (régi munkahelyem) elõtt:

mflex
Egyébként a legnagyobb italo számok közé tartozott.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
<#buck><#worship><#worship><#worship><#worship>

mflex
Mire gondolsz?

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Lementve. <#worship><#worship>

mflex
Este, vagy holnap megkapod...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
1985 óta kereseeeeeeeeem!!!!
Nem viccelek. Empétrében megvan - de az ugye...

Ez a Remix is megvan, vagy "csak" a 6 percesek?

IMYke2.0.0.0
Mi az ott a gimnázium elõtt? <#csodalk>

mflex
Mivel én töltöttem fel, megvan nagylemezen wazze <#nevetes1>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Ez a "Remix version" - erre vágyom, de a "sima" is jöhetne 😊

mflex
IMYke2.0.0.0
Srácok ez nincs meg valakinek király - nem-mp3- minõségben?

Musachy
Jól megcsinálta.

imo :) science fiction is science fact

mflex
Igen, még ezen is valamennyire átjön, hogy nagyon lágy, ugyanakkor nagyon tiszta és erõs mély hangokat produkálhat. Mivel nekem anno többször volt alkalmam hallgatni, kedves barátom, JOE hájend rendszerét (REIMYO)amire összesen 60M körül költött, csak ahhoz tudom viszonyítani. Õ imádta az italodisco-t, de ezeken csak dzsesszt meg klasszikusokat volt értelme hallgatni, meg néhány pop zenét, ami jól volt maszterelve. A hangfalai (BC ACOUSTIQUE A4, 4db) olyan mélyeket produkáltak, hogy azt hittem kiszakad a mellkasom, persze ezt minden erõlködés nélkül olyan tisztán, amirõl írni nem lehet, ahhoz hallani kell.

What about the forests?

kaposi1
Ilyen lánykérés után nehéz lett volna nemet mondani.<#eljen>
A srác biztosra ment.<#taps>

mflex
Köszi szépen!

Válasz egyébként még nem jött, de ha jön, akkor beteszem ide is.

What about the forests?

kaposi1
Bizony az érzés még ezen a videón is átjön.<#wow1>
Brutálisan szólhat.

Musachy
A torony nagyon "mutatós" darab, a szó szoros és átvitt értelmében is.

Musachy
<#nyes><#hehe><#eljen><#taps>

Most több smiley-t nem akarok idebiggyeszteni.

mflex
A videó minõsége trágya, mégis valahogy hallatszik, hogy ezen a "csak" 40 millás rendszeren elképesztõen szólhat a klasszikus.

What about the forests?

mflex
Kösz, egyelõre most hanyagolom, ha minden igaz, akkor júniusban egy TECHNICS RS-1800 U76 (makulátlan) már a birtokomban lesz, csak még a párommal kell egyeztetni, vagy mentõt hívni, ha megtudja, hogy mennyibe fog fájni nekem, nekünk. Nem érdekel, még ez a gép, megy PIONEER SX 1980 kell nekem és leállok. 😄

What about the forests?

kaposi1
Véletlenül nincs róla nagyobb kép?
Vagy elérhetõség?

Van is még, mert a srác M.N. és kell a lóvé neki, ezért árulja ennyiért. :-(
kaposi1
Ingyen vót!<#eljen>

Van most egy pio torony 80-ból, 80-ért.
Italo4ever
jok is a retro cuccok.

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

mflex
Kösz, bár az asszony elég furán néz rám mostanában az új "hobbim" miatt. <#vigyor>

What about the forests?

mflex
Keresik, ki szart a pécsi városháza elé

😄DDDDDDDDDDDDDDDD

What about the forests?

Italo4ever
off,de ezen kesz vagyok:
-----Továbbra is homály fedi azon személy kilétét, aki május 6-ra virradóan az Inferno Music Clubból kisétálva a pécsi városháza lépcsõjére végezte nagydolgát, majd gondosan szétkente azt. Cselekedetét kamerák rögzítették, a városházán készül ellene a feljelentés.----
index<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Italo4ever
amugy szep ez a technis torony meg a tobbi is!

Italo4ever
hello

A koveteles megtamadasan szakadtam! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

mflex
Egy a saját tulajdonomban lévõ technics retro torony videóját is letiltotta a yt a világon, mi a k anyjukért?!!!!!!!!!!!!

Most írtam nekik, de csak azért magyarul, mert angolul nem lehetne így megfogalmazni.

What about the forests?

mflex
Philips AF-729, a fényviszonyok elég szarok voltak, de azért a lényeg látszik.

What about the forests?

mflex
Az audophile lemezjátszónak már 3 napja én is a tulaja vagyok, kicsit utána olvasgattam a neten, mindenhol azt írták, hogy a nagy THORENS egyes készülékeit is pofán vágja. A legjobb hangú készülékem most, szerintem.

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex
Csak azért nem törlöm, mert akkor nem tudnák, hogy mi az, ami nem idevaló.
Szokott lenni itt sokszor off, ami még befér ide, de ez már nem.

What about the forests?

Kis önpromó.<#smile>