DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugyanis, ha wavot, amit eredeti audiocd-rõl készítettél, azt konvertálás elõtt elõször fel kell tölteni valamelyik szerverre. utána a letöltõlinkeket becímezve ki kell tenni egyik, vagy mindkettõ hq fórumba..
ezek után már bármibe konvertálhatod 😊
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Viszont egy 1200 gold limitált, számozott szériát, nagyon szívesen látnék itthon.
What about the forests?
imo :) science fiction is science fact
What about the forests?
De Õ meg van szorulva, és itt meg sok retromán emberke megfordul. Hát miért ne legyen mindkét félnek egy jó napja?<#wave>#wave>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De amúgy az van odaírva, hogy csak akkor jelöld, ha személyesen ismered...
Na mindegy, a másik hülyén fog nézni.
What about the forests?
Csak õ lehet...
What about the forests?

Utána már annyi mindenem volt, hogy felsorolni is sok.<#hamm>#hamm>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Csak a WAV peregjen
Mai tucatzenék esetében erõsen nem így van.
Password:
isd&retro
What about the forests?
A haverodtól kaptam (Atomfix), bár lehet, hogy tiéd volt a lemez, most találtam meg, és majd 5 éve töltötte fel nekem, hálás vagyok még mindig.
What about the forests?
Csak a WAV peregjen
Én meg addig gondolkozom, hogy honnan van ez meg nekem! <#fejvakaras>#fejvakaras><#miaz>#miaz>
What about the forests?
What about the forests?
Mivel nem tudom, hogy kitõl kaptam, vagy honnan a jó francból figyel itt a vinyón már több, mint 3 éve, ezért tuti, hogy anno ez csak nekem rakhatták fel, mert akkoriban felszenvedni wav-ban egy ilyen ritka zenét, nem lehetett semmi, ezért keményen "lejelszavazom", akinek kell, priviben keressen meg.
What about the forests?
Courtney Thorne-Smith - pl. a Melrose Place c. (régi) sorozat...
Tényleg nagyon kimaradt nekem az italo. :=(
Mindenkinek vannak mumusai.
Nekem Pl: egyenlõre õk azok.<#sir>#sir>
Jerry Co - Mathematic Dance 1987
Evada - Ooh My Love 1987
Dyva - Leftover love
California - Volerei ( A legjobban keresett zene!!!!!!)
ALBERTO COLUCCI - HO DIFESO IL MIO AMORE (Extended Version )
BROOKLYN-HOLD ME TIGHT 1987
Suzy Q - Fun Fun 1989
Joy Peters - Who Took My Girl
Persze csak veszteségmentesben keresem õket.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: