DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Így legyen beállítva:

What about the forests?

mflex

What about the forests?

Zephyr Retiring
kérdés, hogy mit akarsz konvertálni?
ugyanis, ha wavot, amit eredeti audiocd-rõl készítettél, azt konvertálás elõtt elõször fel kell tölteni valamelyik szerverre. utána a letöltõlinkeket becímezve ki kell tenni egyik, vagy mindkettõ hq fórumba..
ezek után már bármibe konvertálhatod 😊

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Sziasztok! Volna egy kérdésem, h a legjobb konvertálni pl. Easy Cd-Da Ext. ral (320-as Stereo) Normálba vagy High vagy Highest-be?
mflex

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex
A tkm sem érti a PANA számozásait.
Viszont egy 1200 gold limitált, számozott szériát, nagyon szívesen látnék itthon.

What about the forests?

Musachy
Nekem van egy SL-220, de az átlagos hi-fi.

imo :) science fiction is science fact

Musachy
Ez a videó felér egy szexuális zaklatással, amúgy nekem a kedvencem a Nobody's Woman tõle.

Musachy
Én szerettem ezt a számot, ha tudtam volna, hogy milyen a nõ, akkor talán még jobban szerettem volna.

mflex
<#wow3>

What about the forests?

mflex
A Technics SL110-es hájend lemezjátszója, ami látványra is "bjuti"!

What about the forests?

mflex
Én is csak a spacesynth elõadók miatt vagyok ott, sok hasznos dolgot lehet megtudni, egyébként kurvára nem érdekel az egész. Van, hogy hetekig oda sem nézek.

What about the forests?

No a lengyel lánynál sem az énekhang volt a fõ szempont anno.<#wink>
Biztos, bár nem ismerem az illetõt.<#nyes>
De Õ meg van szorulva, és itt meg sok retromán emberke megfordul. Hát miért ne legyen mindkét félnek egy jó napja?<#wave>
IMYke2.0.0.0
Nem vészes dolog. Még nekem is van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Musachy
Én meg inkább kimaradok ebbõl a faszbúkozásból...

mflex
Mindegyikhez ez a faszság van írva.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Hát, akkor nem tudsz Tõle kérdezni...(?)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Musachy
Amaz kissé állatkirálynak néz ki.<#ticking>
De amúgy az van odaírva, hogy csak akkor jelöld, ha személyesen ismered...

mflex
Õ az, épp az elõbb kérdeztem meg egy olasz italostol..<#falbav>
Na mindegy, a másik hülyén fog nézni.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Kíváncsi vagyok. <#nyes>

mflex
Ha õ az eredeti "kábéla" (K.Barré), akkor pár dolgot megkérdezek tõle, ha visszajelöl.<#nevetes1>
Csak õ lehet...

What about the forests?

Musachy
Jutalékot kapsz-e a reklámért? <#nyes>

mflex
Szép!

What about the forests?

Van egy ilyenje is, 18-ért.<#smile>
Haha, de rossz ezt javítani! Nekem az elsõ egy MK27-es antiformatervezett magnó volt, egy SELENA ruszki rádióval. Ezt vette a faterom részegen egy Videoton Star rádiósmagnó helyett akkoriban. Aztán 84-ben vettem egy JVC RC-565-öst, ami a mai napig megy nálam. Aztán hallottam egy JVC tornyot szólni, és boldogtalan lettem. Tudtam, nekem kell ilyen hangzás, de akkortájt 40misi volt, az mai árakon 1milla körüli összeg. Ezért soha nem lett tornyom.
Utána már annyi mindenem volt, hogy felsorolni is sok.<#hamm>
Itt van nagyban. Ott az adásvételben, megtalálod az elérhetõségét is.

gyorgy74
Mint a Szél ez találó!!!<#vigyor2>Feltolnám én Laci ha meg lennének a kazetták, de sajnos már nincs meg!<#rinya>Abban meg biztos vagyok, hogy te biztosan ismernéd azokat az italokat. Cím nélkül nehéz keresgetni õket tû a szénakazalban! Én abban biztos vagyok hogy egyszer biztosan rá bukkanok valahol és akkor indul a beszerzés!!!<#wink>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

Dióka
ahogy ismerlek, megfejted te magadtól is az összeset, hisz élõ zenekalendárium vagy!

Dióka
de néha hahotázok, hogy milyen alapmûveket kértek itt 'jóban', hát eddig mit csináltatok a sok klikkelgetéssel?!

Dióka
84-ben talán ez volt az elsõ olyan szám,ami elvarázsolt és elindított az italodiszkó világa felé, persze, hogy ez volt szinte az elsõ olyan zene is, melyet maxiban még a gyûjtögetés elején a lehetõ legjobb minõségben megszereztem (én is).<#kacsint><#eljen>

Wind 67
megyek mint a szél....

Csak a WAV peregjen

Wind 67
taszajcsad felfelé, oszt megfejtegetjük közösen (ha tudjuk) <#pardon1>

Csak a WAV peregjen

gyorgy74
Ez így van a mai zenei felhozatal egyenlõ a nullával!!! Akkoriban sokk kazettám volt és szinte csak Italo. Borzasztóan nagy zenék! Van olyan felvétel róla amit a mai napig nem halottam....A címét meg nem tudom.<#rinya>

IMYke2.0.0.0
Ja, és errõl jut eszembe... <#hehe>

IMYke2.0.0.0
Manapság a trance zenében keresem a hasonlóan, "epikusan" felépített zenéket (néha sikeresen): az ember a hallgatása mellett dönt, mert odaszögezi a hangszórók elé = mindig van valami változatos, nem várt "esemény" és az ember ledöbben, mi mindent ki tudtak akkoriban találni.
Mai tucatzenék esetében erõsen nem így van.

gyorgy74
Ez borzasztóan nagy zene az biztos!!!!!!!!!Nagyon szépen köszönöm az elérhetõséget!<#worship>

mflex
Hát hálás is vagyok az biztos! 😊

What about the forests?

gyorgy74
Szia Laci! Ma még személyesen beszéltünk most meg már a fórumon!<#wink> Szerencsésen hazaértél, ennek örülök! Lacinál már ott a lemez!!!!<#eljen>

mflex
Most már az is beugrott, hogy anno mindenki számára elérhetõvé tette, szûz wav-ként lett feltöltve, ezért nem titkos a részemrõl.

Password:

isd&retro

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Köszönet neki is, innen a távolból! <#worship>

mflex
Hello Wind!

A haverodtól kaptam (Atomfix), bár lehet, hogy tiéd volt a lemez, most találtam meg, és majd 5 éve töltötte fel nekem, hálás vagyok még mindig.

What about the forests?

Wind 67
Valszínû, Én voltam az elkövetõ. Bár azóta már bebuktam azt a winyót amin volt, de hallgassátok tág fülekkel.

Csak a WAV peregjen

mflex
Pár embernek elküldtem, ha valakinek kell, akkor keressen meg.

Én meg addig gondolkozom, hogy honnan van ez meg nekem! <#fejvakaras><#miaz>

What about the forests?

mflex
K. BARRÉ - RIGHT BY THE MOON
WAV VINYL 9:30 96MB

Download

What about the forests?

mflex
Ezt elcsesztem, mármint K. Barré maxija nekem is 2x 6 perc valamennyi számokból áll (A&B oldal), viszont akkor valakitõl megkaptam ezt a hosszú verziót, mert még a vinyl pattogásokat is hallani benne, ettõl függetlenül fasza minõség és 100 MB a mérete.

Mivel nem tudom, hogy kitõl kaptam, vagy honnan a jó francból figyel itt a vinyón már több, mint 3 éve, ezért tuti, hogy anno ez csak nekem rakhatták fel, mert akkoriban felszenvedni wav-ban egy ilyen ritka zenét, nem lehetett semmi, ezért keményen "lejelszavazom", akinek kell, priviben keressen meg.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Számomra, komoly a hasonlóság...

Courtney Thorne-Smith - pl. a Melrose Place c. (régi) sorozat...

IMYke2.0.0.0
Egyiket sem ismerem... <#miaz>
Tényleg nagyon kimaradt nekem az italo. :=(

kaposi1
ImYke!

Mindenkinek vannak mumusai.

Nekem Pl: egyenlõre õk azok.<#sir>

Jerry Co - Mathematic Dance 1987
Evada - Ooh My Love 1987
Dyva - Leftover love
California - Volerei ( A legjobban keresett zene!!!!!!)
ALBERTO COLUCCI - HO DIFESO IL MIO AMORE (Extended Version )
BROOKLYN-HOLD ME TIGHT 1987
Suzy Q - Fun Fun 1989
Joy Peters - Who Took My Girl

Persze csak veszteségmentesben keresem õket.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: