26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#23180 természetesen megvan a némbör van..
igaz, egyelőre csak a rapülők-től :p -
#23179 Attól tartok, hogy hiába várnánk... -
#23178 Na arra én is vevő lennék. -
#23177 Mike valószínűleg a július 4-i Függetlenség napot ünnepli :)
-
#23176 Nem üres kézzel, de szerintem inkább ennek örömére fogadhattál volna te valami ritkasággal a '80-as évekből lossless (pl. Bobby J. - Number One teljesen jó lett volna). -
#23175 #23173-ra:
..hallgatható.. :)
végre újra "itthon" ;)
már kezdtél hiányozni :)
ha flexi is visszajön kancsiból, újra teljes lesz a csapat :p
remélem a fotók mellé, elhozza az aktuális kanadai synthspace nótát a la lossless :)
(nem úgy, mint te, aki üres kézzel jött meg a nyarcsiból..)
-
#23174 Elviselhető. -
#23173 tűrhető kategória -
szamóca67 #23172 Ez odaver! Kellemes ID. -
Papferi #23171 Köszönöm a letöltés lehetőségét! -
#23170 Én is nagyon köszönöm ezt a remek dalt!!! -
sanyo71 #23169 Nagyon szépen köszönöm én 1 jót válogattam nálad -
#23168 pedig azt gondolnám, hogy egy zenevadásznak ez nem gond.
igaz, van 'sugó videó' is az oldalon, linket is beszúrtam, de akkor leírom:
oldal bármelyik része megnyit, klikk 'X' menüpont, alatta bejövő résznél 'bonus'-ra katt (ez pl. egy gyűjtő főkönyvtár) és megnyílik, utána már talán nem olyan bonyolult (de ha mégis, akkor ugyanitt szintén a 'keresés' résznél legördülő menüben kiválasztod a 'fájl' részt és mellette beírsz egy szótöredéket,majd enter vagy mellette kis ikon klikk...ki fogja dobni a találatokat.aztán ha az adott sor végén azt írja ki,hogy mp3,akkor a zöld 'play' ikonra klikkelve bele is hallgathatsz (ha jó a lejátszód), a zippelt fájlokban van a minőség (amit érdemes leszedni), de azt online nyilván nem tudod lejátszani, vagy pl. a kinézett fájl nevén 'mentés másként - save as' (általában jobb klikkre megnyíló menüpont) funkcióval le is töltheted. a könyvtárnév mellett-alatt lévő 'play' ikon pedig mindent lejátszik,ami az adott könyvtárban lejátszható...
na csak ennyi, ez leírva hosszúnak tűnik, pedig a gyakorlatban mindössze 2-3 klikkről van szó. ettől még egy online fájlszerveres letöltés is 6x bonyolultabb.
-
musichunter #23167 én valahogy nem találtam rá....
-
#23166 Hálám örökké üldözni fog. -
#23165 persze megvan az is, mert jó, csak nekem az éjszakai hőség jobban tetszik, de akkor kérésedre majd holnap (mire hazaesem a melóból) feldobom azt is 'jóban'.
-
#23164 Ezért is hatalmas köszönet, de ha még a másik számát is tudnád prezentálni ilyen minőségben akkor aztán maga lenne a Kánaán.
Mióta keresem jó minőségben!!!!
Őt: Samuel - Baby Girl -
#23163 ez sem volt még sok helyen, pedig a maga electro-italo nemében egész jól sikerült darab
Joonas Samuel Vähämäki féltucatnyi stílusban dolgozik, úgy 2 éve egyik este (is) gondolt egyet és az italo ritmust keverve az electroval elpötyögött a cuccain....nem is akárhogy
Samuel - Heat of the Night
aztán örök kedvenc férfi vokál hangom, a még mindig aktív és nagyszerű Paul Parker egyik régebbi, de a közeli helyeken sem szerepelt maxijáról való felvételt dobnám be a közösbe 90-es évek első felének disco stílusában
Paul Parker-Can U Feel The Love Coming (Love It In London Mix)
mindkettő fellelhető FLAC-ben is a hqaudience.com letöltés menüjében
-
#23162 Nagy az Isten állatkertje. Barom állat!!!!!!! -
Biatomi #23161 Szia!
Nagyon ott van a szeren,ennyi -
#23160 Én is csak tátott szájal és nyitott fülekkel hallgattam ezt a kitűnő zenét! -
#23159 -
#23158 ez most egy hülye kérdés akart lenni? azt raksz a topikodba,amit ott szeretnél látni! (úgyis itt volt előbb...., de hát mindegy, a megosztott infónak az a dolga, hogy tovaterjedjen széles e nagy kiberneten) -
#23157 Ugye nem gond ha ezt a három Italove dalt az én topikpmban is ismertetem?
Bűn lenne kihagyni onnan őket. -
#23156 igen, olvastam róla, de hát ha egyszer bérénekelték neki a hangsávot,akkor ez van....
egyébként ő Fomin és egyéb előadóknak is 'énekelget' mindenfajta stílusban, de ezt az italo érzést nagyon jól hozza...
-
#23155 Igen nekem is ez tűnt fel hogy végül is semmi újdonság nincs benne.
De mégis úgy meg fogott ez a dal hogy naponta meghallgatom.
Még azt is megkockáztatnám hogy az ének néhol hamis,de mégis rohadtul tetszik.
Több levélváltásom is volt ezzel a dallal kapcsolatban Olegris-el de elég lehangoló választ kaptam.
Nem tervezik a lemez kiadását sajnos.
Próbáltam rávenni hogy akkor legalább a master kópiából juttasson el hozzám hiszen tudtommal ő a zeneszerzője.
Még ki is fizetném.
Erre a válasz ez volt.
Unfortunately, I have only instrumental in lossless, the song "Stranger" has been written down without my participation.
-
#23154 hát időm mostanában nekem sincs szinte semmire sem, átfutok néha 1-2 témát, néha mosolygok, aztán ezzel ki is merült.
Nikita egyébként überfantasztikus, abszolút telitalálat! talán a mostani idők egyik 'leg-italosabb' hangzását nyújtja. bár ebben közrejátszik a jól bevált alapritmus és basszusvonal, kicsit Gazebos beütéssel.
-
#23153 Meghallgattam a másik dalukat is.
Nálam nyitott fülekre találtak.
Várom a folytatást. -
#23152 Sosem hallottam róla.
Sajnos mostanában kevesebbet tudok foglalkozni még a saját topikommal is mint szeretnék.
Ez a dal teljesen kiesett a halláskörömből(idáig)
De szerencsére vannak még akik figyelik az ilyen stílusú nótákat.
Egyébként ebben a dalban van egy kis Modern Talking hajazás is.
De ez nálam nem gond.
Amúgy érdekelne hogy neked tetszik-e ügyeletes kedvenc dalom?
NIKITA FOMIN - Stranger -
#23151 egyébként italove lehet érdeklődni, s a strangers in the night sem rossz, ha jók lesznek a visszajelzések, talán összekapja magát a csapat és kiad valamit. -
#23150 mertem remélni, hogy 'az' felkelti az érdeklődésed, s csodálkoztam is, hogy nálad még nem tűnt fel (ezért raktam direkt ide ). szóval az nem. ugyanis jelenleg még csak egy elég trehány kópia lett a 'világ' rendelkezésére bocsájtva (gondolom stúdiómegjelenés hiányában), melyet nem akartam tovább osztogatni. szükség szerint a butított népkiadást pl. innen leszedheted (ha még nem tetted meg...) -
#23149 Szia!
a "mindez itt"-be beletartozik a Italove - L'amour (2011)is?
Mert engem az felettébb érdekelne de pont azt nem találtam meg. -
#23148 kicsit zenéljünk
a közeli mostanból ajánlom ezt a maszek rajongói dalocskát
Italove - L'amour (2011)
továbbá egy viszonylag kevésbé ismert és élvezhető minőségben még ritkább felvétel a klasszikus italodisco stílusból
Marc Line - Little girl / You can break my heart
és ambient stílusban egy kellemes szám
M'impulse'z - China
mindez I T T /X
-
#23147 -
#23146 Hy all.
Vkit nem érdekel ilyen cucc???
Itt már írtam róla!
Switch Box
Arra jó, hogy a pc-be a jack-ek dugdosásától megkímél, ha van egy 5.1-es jack-es fülesed + egy 5.1-es jack-rca -val összeköthető erősítőd! -
#23145 Érezd jól magad Mike! -
#23144 Hi all!
Udv az USA-bol, szerencsere tul eltem a Kanadai anyos (meg)latogatasat, ezert gondoltam, 1 het utan bekoszonok. Fasza minden, az amcsik tovabbra is nagyon kedvesek es (a legtobben) hulyek mindenhez, itt lassan del lesz, otthon meg du 5 ora elmult. Megyunk is valahova enni, de az az erdekes, hogy ebben a nagy metropolisban meg vasarnap delben is megvannak orulve, kurva sok ember, turista bent cseszi az anyjat Manhattan-ben (igaz en is). Az idojaras is fasza, most 25 fok korul van es allati tiszta a levego.
Na egyelore ennyi, legkozelebb ha lesz kedvem, akkor a keresztanyamtol jelentkezek be Frisco-bol, ha nem, akkor majd otthonrol 3 het mulva.
-
musichunter #23143 Szép masina! -
szamóca67 #23142 -
szamóca67 #23141 Osztrák mester ismét hozta a formáját.