26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• kaposi1
    Ez bizony óngól!!!
  • Zephyr Retiring
    lelkembe látsz
  • Dióka
    sajnos ez benne van a pakliban, de ehhez most ZR-nek biztos nincs köze,mert nem tőle van. ellenben az utóbbi időkben (években) számos olyan kiadvány vagy megjelenés létezik (amúgy akár turnéző valós együttestől vagy előadótól is), mely kizárólag vagy elsődlegesen netes kiadványként került napvilágra és hogy aktuálsian milyen minőségben, az már ezernyi más tényező kérdése lehet. csak egy konkrét példa, a mostanában egyéb elfoglaltságai miatt csendes Ernesto néhány zenéjének abszolút eredeti hang példányai nálam is csücsülnek, mert 'hivatalos' szerződött kiadó még csak egy lemeznyit adott ki tőle, de ttől függtelenül néhány 'lossless't mégis kiadott a netre.
  • Musachy
    Én az ilyen "sehol sem kiadott" dolgokat nem nagyon szeretem, mert mindig kiderül, hogy valami Z.R. remixről van szó...
  • Dióka
    persze, hogy igaza van, hisz 'valakinek' mindig meg van 'valami' (azt nem mondta, hogy neki mi volt meg és miben), mert ha nem lenne,akkor az nincs is és nem lehet meg 'senkinek'.....ez kábé ez a gondolatmenet és ezzel teljesen egyetértek.
  • Dióka
    mondjuk a(z értelmes) szavakat én is nehezen találom, ha szóba akarom hozni (megpróbálom már inkább hanyagolni,mert még azt hiszi, ettől is csak népszerűbb lesz), de azt hiszem a 'lényegben' itt majd mindannyian egyet értünk, csak másként írjuk le.
  • kaposi1
    Bár végül is igaza van Zephyrnek.
    Nekem is megvolt már 2009-ben Samuel zenéje, 128-as mp3-ba.
  • Dióka
    a számokból és egyéb adatokból ítélve más is szeret klikkelgetni, ha másért nem, 'csak, mert' alapon. neked meg igazán nincs mit.
  • kaposi1
    Ne kezd már te is, kérlek.
  • Dióka
    tudom, ez most félreérthető volt tőle, de pontosan ő is úgy gondolta (1-2napja)!
  • Musachy
    Egy-két napja, mi?
  • Zephyr Retiring
    vannak, akiknek ezek (is) már megvannak egy ideje
  • Zephyr Retiring
    csak kíváncsi voltam olvassa-e walaki
  • kaposi1
    Nagyon szépen köszönöm az újabb zenei ritkaságokat amit kértem.
    Gondolom nem csak én vagyok aki letöltöm ezeket a kuriózumnak számító felvételeket.
    És remélem idővel más is megköszöni majd neked.
    Mert gondolom nem csak én gyűjtöm be őket.
  • kaposi1
    jó reggelt srácok.
    Mert a tegnap átdolgozott éjjel miatt nekem még az van.
    Hát most mit mondjak kedves barátunkról?
    Most olvastam vissza a hozzászólásokat a topikomban.
    Igazándiból nem tudom hogy kínomban röhögjek vagy sírjak.
  • Italo4ever
    mostmar tudom xd
  • Italo4ever
    most olvastam vegig user2 firkalmanyait es ahogy zephyr irta en nem konnyesre hanem kinombam rohogtem ez a csavo egy mar nem tudja hogy milyen hazugsagokat talaljon ki es foleg mekkorat lehetne miniszterelnok is akar LOL

kar lenne ha eltunne a forumrol egy ilyen pszihopatikus szemely XDDDD
  • Musachy
    Nem tudtad, hogy mindenki magyar ezen a világon? Legalábbis mi azt hisszük és büszkén mondogatjuk...
  • Musachy
    sondeK
  • Zephyr Retiring
    egy linn sonder..
    a dualomra emlékeztet külsőre

• Italo4ever
    minden valamirevalo hulye tudja, hogy Gianni Coraini olasz es a budos eletben megcsak ebben fos orszagunkban sem jart,nemhogy magyar lenne.

a csavo---user2--- annyira seggarc hulye fasz hogy nincs ra szo.
  • Zephyr Retiring
    mér nem ő írta
  • Musachy
    Innen már csak egy lépés, hogy a Red Wine c. dalt ő írta a UB40 részére...

Amúgy meg a Prognózis és az italo hogy tudna összejönni??? Nem is értem, talán csak pár üveg (vörös)bor után...
  • Musachy
    Ezt jól megmondtad, kétségtelen.
  • Zephyr Retiring
    jah, még valami beugrott:
    szívből utálta hogy pityuztuk :)
    (mi meg már, csak azért is)
    steve-nek hívatta (volna) magát..
    steve red-nek.
  • Zephyr Retiring
    #23194-re:
    várj már cimbi :)
    erre a bizonyos prognózisos esetre határozottan emlékszem, mert ott voltam.
    halljak meg, tényleg együtt énekeltek!
    mondom hogy történt:
    vörösék már végeztek a koncerttel. a közönség nagy része már távozott. páran még maradtunk viájpísek, kicsit borozgattunk még..(tudtátok, hogy pityu csak vörösbort hajlandó fogyasztani, semmi mást?)
    szóval jóval a koncert után történt az eset..a hangulat már emelkedett volt..a banda roadjai valahonnét kerítettek egy videólejátszót és rákötötték a keverő videómoncsijára. na ezen néztek egy amatőrfelvételes ken laszlo koncertet, amit pityu is kiszúrt, felpattant az asztaltól, poharát mikrofonnak használva, ilyesmit mondott (inkább kiabált) :
    "ezt én is tudom! héé, héj gááj! " (a nóta többi részét most emberbaráti szeretetből, és pityu iránti tiszteletem miatt, inkább nem említeném ;)
    na, ennyi a sztori..pontosan nem emlékszem már, de valamikor 1985-táján lehetett az ominózus esemény...
  • Dióka
    érted a tutit. mindenki hülye,mer ne higgyé mán a netnek,meg az újságoknak, de még magának 'lacinak' sem pancserkám, mert én tutira tudom a tutit ecsém.

ja, hogy a tuti infót innen vettem a 2. hszből?! a tutimegmondó jogi elődjétől....

nem kétséges. született géniusz a srác. remélem azért tovább tanul...
  • Dióka
    nem gondolnám, hogy széles e közelben van nálad alkalmibb pszichopatább géniuszunk , ez a lüke aladár nekem amúgyis egy új 'reménységnek' tűnik a 'lipót mezőről' (legyen becses neve pl. a tuti+mondó), ennyire hülye tán még trendy sem volt soha.......jó, te azért ha akarod, simán kenterbe vered bármiben, hisz a mester azért te vagy, ezért is korrepetálhatnád kicsit, de időközben legalább te már csak ritkán erősködsz a hozott-alkotott minőséggel. na, meg már megszoktalak és emaitt meg a virág lelked miatt nem is tudom, mi lenne, ha nem fújna erre az a bizonyos Szellő, de 2-es felhasználótól kiver a víz, még jó, hogy nem ide mondja-rakja a 'tutikat'.

• Zephyr Retiring
    #23191-re:
    a drága ketyeréit még nem láttam a csojszban..
    tehát, nem is léteznek :)
    ..hacsak nem trendboy barátunkhoz van szerencsénk az álreg alatt..merthogy vagy álreg, vagy egy nálam is zseniálisabb pszichopatát tisztelhetünk a személyében az tuti :p
  • Dióka
    engem kevésbé zavar, ha valaki hányást vagy bármilyen attól jobb minőséget oszt meg, mint az, ha valaki úgy oszt meg szart, hogy fenten és öntömjénezve hírdeti mellé, hogy az milyen überállattfantasztikus,mert neki abban micsoda tehetsége van, hogy szarból épít vasbeton szilárdságú felhőkarcolókat...kár, hogy a hangokhoz és hangzáshoz a 'drága cuccok' mellé jó volna némi zenei hallás is...

de látom, nem csak a zenében és reprodukálásban érzi magát otthon , de igazi tehetsége van a történelem formálásában is....na most jön majd a tuti sztori...a a Moszkváról olaszba disszidált Laci hawer sikertörténetével vagy ki tudja épp ost mivel
  • Zephyr Retiring
    #23188-ra:
    én csupán amiatt szomorkodom, hogy ezeket meg is ossza..
    a tagokat meg a minőségtől ezáltal megfossza …
    na, ez az ami kár :(
  • Musachy
  • Dióka
    én már a legelejétől fogva nem tudom elképzelni, hogy miért erőlködik azzal a sok hulladékkal,amit feltöltött..

ennyi szart már tényleg rég hallottam egy kupacban, ugyanis én a legtöbbe bele is hallgattam (na lássuk azt a medvét alapon), hááát inkább no comment. kár, hogy az ifjú, sok éve a pécéje előtt üldögélő zsenike minden pillanatban elélvez a tükörképétől, így egyáltalán nem képes racionálisan látni (illetve hallani), hogy mit és hogyan basz el a az egy nappal előtte mp3ban letöltött VINYL 'remekműveiben'.
    tényleg kár....
  • Dióka
    bónusz a tegnapihoz (kérésre)

Samuel-Baby Girl

Paul Parker-Can U Feel The Love Coming (Trinity Mix)

mindkettő fellelhető FLAC-ben is a hqaudience.com
    letöltés menüjében

• Zephyr Retiring
    #23185-re:
    gond egy szál se..
    akkor alkalomadtán majd bemutatok egy-egy retro szépséget én..
    talán majd más is ;)
  • Musachy
    Volt faternak néhány, de csak ez van nekem, neki már nincs.
  • Zephyr Retiring
    #23183-ra:
    aszittem lájkolod wazze :)
    vagy retró rádióscuccosból csak az az egy bemutatottad van?
  • Musachy
    Láttam! Nem semmi orosz gépezet.
  • Zephyr Retiring
    #23181-re:
    csojszba vótá?
    tiszteletedre tettem bé egy szépséget...
    gondoltam jó példával járok elöl :p
    mostanság (úgy látszik)
    csak én gyűjtök saját ketyeréket :)
  • Musachy
    Az néköm is.