DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Ilyen nagy és durva jégesõ meg tegnapelõtt kapott el, akkor saját autómmal Szederkény után beálltam egy nagyobb fa alá, de azt hittem, hogy beszakad néha valami, szerencsére két horpadás lett csak a tetején, azt meg holnap "kiszívatom". Ha nem álltam volna be a fa alá, elrendezte volna a kasznit rendesen.

What about the forests?

mflex
1 hete szinte mindennap délután, a tököm tele van már vele!

What about the forests?

Musachy
A jó magyar utak... meg persze a legnagyobb zivatarban is van, aki világítás nélkül jön szembe....
Asszem tán még ennél is nagyobb jégesõt éltem meg vezetés közben tavaly júniusban Szeged közelében. Rövidebb ideig tartott, de hihetetlen intenzív volt, azt hittem bezúzza a szélvédõt. Max. sebbel ment a törlés én meg lépésben, de alig láttam ki. Sokan félreálltak, én mentem, ha lassan is, mert idõre kellett menni.

imo :) science fiction is science fact

Zephyr Retiring
#22299-re:
épp a blind faith-t hallgattam a petõfin miközben néztem 😊
illett hozzá 😊
nem is mondtad, hogy pécsen
ilyen sûrûn van vihar..wazze..

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

mflex
Ki csinálja a videó alatt szóló zenét?

What about the forests?

Dióka
lassan indíthatnál egy viharüldözõ rovatot, de csakis fullhd-ban!<#kacsint>
kellemes hazaút lehetett!

Dióka
eszméletlen dolgoknál jár már a robot technológia (és köztük ez a cég), szerintem már tudják a "lossless"-t is <#nevetes1>

Dióka
bármelyiket szívesen, azért vannak ott.<#kacsint>

Dióka
ez jó!

IMYke2.0.0.0
Hát, a 0404-essel és a 12-essel is kapcoslatban olvastam sirámokat - de az jó, minden mûködik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zephyr Retiring
én hagytam el<#eplus2>

mflex
Az emu-val soha, ugyanis ott nem hanyagolják el a driver-t.
Sound blaster x-fi xtreme music kártyával volt gond, de már megoldottam.

What about the forests?

Ez Talált motyó, nem az én anyagom... <#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

kaposi1
Nálam még tart!<#szeret>

És ezek hol maradtak el?<#nyes>

2003 - Mes Courants Electriques
2004 - Alizee En Concert
2007 - Psychedelices
2007 - Psychedelices (Edition Limitee)
2008 - Psychedelices (Mexican Tour Edition)<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Tessék mondani, tart még az Alizee õrület??? <#mf1>

ha annyira igen, hogy elbírjon 28 maxit (APE), akkor küldj rám valamit, de ne az APE-kot... <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

2000 – Moi… Lolita (CDS)
2000 – L’alize (CDS)
2000 – L’Alize (Remixes) CD-MAXI
2001 – Moi… Lolita (German 6-track) CD-MAXI
2001 – Parler tout bas (CDS)
2001 – Gourmandises (CDS)
2001 – Gourmandises (Remixees) CD-MAXI
2002 – L’Alize (German 6-track New Edition) CD-MAXI
2002 – Moi…Lolita (UK) CD-MAXI
2003 – J’en ai marre! (CDS)
2003 – J’en Ai Marre! – I’m Fed Up! (CDS)
2003 – J’en ai marre! (Remixes CD-MAXI)
2003 – J’en Ai Marre! – I’m Fed Up! (Remixes) CD-MAXI
2003 – Mon bain de mousse (Japan CD-MAXI)
2003 – J’ai pas vingt ans (CDS)
2003 – J’ai pas vingt ans (Promo CDS)
2003 – J’ai pas vingt ans (Remixes) CD-MAXI
2003 – I’m Not Twenty CD-MAXI
2003 – A contre-courant (CDS)
2003 – A contre-courant (Promo Luxe CDS)
2003 – A contre-courant (Remixes) CD-MAXI
2004 – Amelie M’a Dit LIVE (Promo CDS)
2007 – Mademoiselle Juliette CD-MAXI
2007 – Mademoiselle Juliette (Remixes) CD-MAXI Edition Limitee
2007 – Mademoiselle Juliette (Promo Remixes) CD-MAXI Pt1
2007 – Mademoiselle Juliette (Promo Remixes) CD-MAXI Pt2
2008 – Fifty-Sixty (Promo Remixes CD-MAXI Pt1)
2010 – Les Collines (Promo Remix CDS)

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

IMYke2.0.0.0
Bocs, rosszul emlékeztem.
De volt valami gikszer nem?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

telitalálat!!!<#eljen>

mflex
Emu 0404?

Nekem 1616M van és nem küzdök vele 😊

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Mike!

Ha még mindig küzdesz az EMU 0404 és a Windows 7 összeegyeztetésével, akkor ajánlott olvasmány klikk! és onnan a megoldás:

richarddurand
"<...>
Step 1: Go do e-mu website download the vista drivers and install
Step 2: Open patchmix
Step 3: Go to session settings
Step 4: Make sure internal is set to 48000

Everything shouls work. I have tested this in both 64bit and the 32bit versions of the operating systems. Hope this helps. However, keep in mind this is with the e-mu 1212. I am assuming the 0404 will have a similar setup.

asianprogrammer
I have the e-mu 0404 and after I've follow the exact steps that been provided by richarddurand, it's like a magic just happened works perfectly.
Thank you so much richarddurand! You are the real deal! I strongly recommend to take a moment and go through the steps 1-4 that's been given by
richarddurand and I promise you that it will work like a magic!

mflex
Hitachi SR-503L

What about the forests?

mflex
PIXELL - UFO <#eljen>

What about the forests?

mflex
Kellett már egy jó space, ez annak tûnik, érdekes (trenszes) hangzásvilága van, tetszik!

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Eredeti: Systems in Blue...1001 Nights (Radio mix) 03:52

Amit tutyiztam belõle:

Systems In Blue...1001 Nights (i2k011 Sands of Time Remix 2)
==================================================
Original release date: 2006
Remix release date: 2011
Total Time: 6:46
BPM: 130 - (speeded up)
Sound source(s): Original Radio mix + hard kick, lots of samples
Video source(s): desktop capture
Tools used: Ableton Live 8, HyperCam, Vegas Movie Studio HD

Copyrights: Systems In Blue

Respect for Youtube uploaders!

Musachy
<#nyes>A vége nagyon tetszik:

"Értekezéseim végén tehát nem csak "jópofizásból" szoktam kérni kedves mindnyájukat, hogy szeresse, ápolja a vinileket! Az analóg hanglemez ma nagyobb kincs, mint valaha és ez némi felelõséget is megkíván minden jóérzésû audiofültõl... Akik pedig mindezt nem szívlelik meg, csak az utolsó képen látható szerkezetet érdemlik... További legjobbakat!"

Musachy
Na igen, ez a cikk pont le is írja szépen ezeket a dolgokat, tövirõl hegyire.

Musachy
Igen, akkoriban sokat olvasgattam a HI-FI Magazint (majd Mozaikot), abban is téma volt az effajta eljárás.
Meg emlékszem tesztelték a Lenco Cleant is és megállapították, hogy nem tesz jót a nedves lejátszás a lemeznek és a hangzásnak sem. A Lemezõr persze nem is ilyen csak errõl jutott eszembe a "lenkózás" is.

mflex
Ugyancsak itt olvashatjuk Darvas Lászó tapasztalatait egy hanglemeztisztítási eljárásról, melyet az akkori hanglemezgyûjtõk "Lemezõr"-ként ismerhettek meg. A metódus honi reinkarnációját megelõzte néhány "nyugati" változat is, hozzánk a japán Nagaoka cég gyártmánya jutott el és annak lett késõbb honosított verziója a Lemezõr. Lényegét tekintve itt egy speciális összetételû folyadékot kellett a hanglemez barázdák borította felületére teríteni, melyen jó néhány órai pihentetés, ill. szárítás után egy hártyavékony, összefüggõ filmréteg keletkezett. A folyadék feloldotta a barázdákban lévõ "koszt", az beleragadt a fokozatosan megdermedõ anyagba. A teljes száradást követõen az így keletkezett filmszerû réteget egy laza mozdulattal egyben kellett "letépni" a hanglemez felületérõl.

Így -ha minden jól sikerült- újra tiszta, szennyezõdésmenetes felületet kaptunk. Eme eljárás szintén fokozott türelmet, némi ügyességet és kitartást kívánt, de -mint tudjuk- az igazi hifista mind rendelkezik eme tulajdonságokkal. Hátránya volt, hogy rendkívül lassú, igen helyigényes és kissé költséges eljárásnak bizonyult. (Arról nem is szólva, hogy a család legnagyobb örömére az egész lakás tele volt száradó LP-kel, úgy hogy csak repülve lehetett közlekedni otthon, vagy még úgy sem...)

Az utolsó mondat mennyire igaz, a család (akkor én még 15-17 éves) az õrületbe kergettem õket, mikor nekiálltam LP-ket tisztítani ezzel kotyvalékkal.
<#nevetes1>

What about the forests?

mflex
mflex
Vajon házilag elõ lehet állítani? Kellene tudni az összetételét <#miaz>

What about the forests?

mflex
Igaz, az is valami hasonló volt.

What about the forests?

mflex
Ez egy jó dolog volt, biztos emlékeztek rá, hogy ez a kulimász rencdesen eltávolított minden szart a lemezrõl.

What about the forests?

kaposi1
Dióka!

Én nem ezt szedtem le, viszont nagyon köszönöm ezt a remek zenét.

Tommy B. Waters (aka Ken Laszlo)-Love (Without You) (re-edit) (93)<#worship>

Musachy
S még mielõtt valaki rámtámadna, hogy aaaz nem is beatbox, igaz, de hasonló. Szájjal utánzott zene. Csak Hofi persze inkább a korabeli muzsikákat utánozta, fúvósokat, jazzt...

Szia!
Köszönöm a lehetõséget!
Musachy
Persze ez a mûfaj sem új, olyannyira, hogy még gyerekként igen sokat hallgattam lemezrõl effélét. Mégpedig nem más, mint Hofi Géza elõadásában. Õ sem röviden adta elõ, az LP egyik oldalának kb. fele ebbõl állt.

Dióka
eglész az éneklést <#nevetes1> leszámítva nekem ez az egész beatbox állati, fõleg ilyen hosszban ezt így lenyomni!

Dióka
mai adag a BOSCH-tól:
bár mindannyian ismerjük a márkát, azért kevesen tudják, hogy a NÉMET jól tudott reppelni is.<#nevetes1>
Mivel futtában átnézve a társfórumokban sem volt még érdemben, élvezhetõ minõségben meg még biztos nem, így bátorkodom elõtolakodni vele (mert akkoriban õt is bírtam).
Peter van der Bosch, alias Tony Scott, aki akkortájt szinte berobbant a diszkókba, gyõzött, aztán kis idõvel eltûnt (mint sokan mások), de a stílusban maradandót hagyott maga után. Saját 'best of' helyett inkább íme egy kellemes mixe néhány ismertebb 'slágerébõl':

TONY SCOTT - THE TONY SCOTT MEGAMIX (HQ) 7'35"

mflex
Eszméletlen, sok helyen, ha becsukom a szemem, akkor meg nem mondanám, hogy szájjal ilyet lehet.

6:08-tól (6:23-ig) induló ritmus odabax!

What about the forests?

mflex
Nincs mit.

What about the forests?

mflex
Az ágyból nyomtam laposról.

What about the forests?

Köszönöm szépen az infót<#eljen>
<#taps>
kaposi1
Nem adom fel.<#wink>

IMYke2.0.0.0
Nekem 2 napig jöttek.
De nagyon megérte.

kaposi1
Imyke!

Nem tudom hogy sikerült neked ilyen gyorsan leszedni azokat a Koyote számokat?<#wow1>
Én azóta szedem amióta a linket adtad de ilyen 10-15kb/s-al vánszorog.
Jelenleg 27%<#falbav>

Dióka
na, ez a mostani idõk egyik legzseniálisabb ötelete, eszméletlen kreatív szakmai javaslata! (tõled)

<#nyes><#wave><#falbav><#taps>

Dióka
6S!<#eljen>

kaposi1
Köszi itt is a zenét, meg a privit is.

Zephyr Retiring
látom, téged is kidobott..
de remélem csak az ágy, és nem az asszony 😊
szerintem nem egy elvetemült ötlet pár saját tulajdonú eredeti cd-t veszteségmentesben megosztani a tagokkal 😊
természetesen csakis önkéntes alapon ..
s ha esetenként mellékelnének hozzá 1-2 fotót arról a cd netán vinyl lejátszóról is, amirõl a rögzítés történt, azzal csak mindannyian nyerhetünk..
letöltõként jó zenéket,
feltöltõként pedig jó barátokat ..