DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What about the forests?
Némi Off...
Tudom, hogy nem ez a vatera nyílt piactere, de mielõtt meghirdetném esetleg vásárlási elõjogot biztosítanék a kedves fórumtársaknak.
Helyhiányában megválnék pár naka típusú magnetofonomtól.
- Deck1
- ZX 9
- CR 4
- CR 2
Ha valakit érintene keressen pm-be.
A zene legyen veletek....
Csak a WAV peregjen
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
Igaz, én egy ósdi TV-tunerrel erõlködöm, ami végképp nem HD-képes, de akkor is... 2011-ben nincs magyar HD-adó. Röhej.
Minden szomszédos országban van már!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha az ember röghöz kötött (hazaszeretet (?), rokonok, szerettek, vagy munka, esetleg ingó/ingóságok, netán kor és végzettség miatt), akkor el kell fogadja mindazt, amit írtál.
Ha nem, akkor mihamarabb elhúzni errõl a szemétdombról, egy valóban civilizált közösségbe, ami mind Keleten, mind Nyugaton létezik... ellenben ezzel a szeretett, kicsi, depressziós Kárpát-medencével.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
imo :) science fiction is science fact
What about the forests?
Szóval, ez az egész annyit ér, mint halott kurván a napszemüveg, jöhet egy VH, egy aszteroida, vagy a maya-k szarsága. Hogy több, mint 20 év békében telne el, na én ezt nem hiszem el...sajnos.
What about the forests?
Amúgy is, csak arra céloztam, hogy már két éve volt szó ennek az UHD-nak a megjelenésérõl.
Amúgy meg ja, ferdeszemûfan vagyok 😊
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Andy Samberg komedista és ahogy elnézem (nem is rossz, sõt k. jó) repper is (szintén elég jól átfésülve), lassan fõállásban ontja magából a különbözõ sztárokkal készített jobbnál jobb videóit és poénjait, amihez a vendégsztárok örömmel asszisztálnak.
nekem nagyon bejönnek és szeretném, ha ti is megismernétek....
anyák napi értekezés a fazonírozott Justin Timberlake-kel
ajándék! 😊 szintén Justin-nal
és egy kis szex Akon-nal
persze GaGa sem akart kimaradni
és még sokan másokkal
igen, tudom.
ha kezembe kerül (és nem elõz be valaki) majd..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
ez a dal ugyan megvan vinylen nekem, de sajna csak egy pop-tari-top lemezen..
gondolom úgy meg neked is megvan..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
A másik, hogy kösz az angol verziót, nem hallottam még, de baromi jó, viszont, ha még egyszer nekiugranál és eltüntetnéd a sziszegõ hangokat, mikor az sz betûs szavakat énekel, az cool lenne. Persze, ha ellehet egyáltalán tüntetni. <#worship>#worship>
What about the forests?
Õ ugyanis még azon a napon megfejtette, ami el is küldött nekem, és most az õ engedélyével ki is rakom ide. Köszönjük! <#worship>#worship>
http://www.multiupload.com/1ZN6XZK592
pass:lacizene2006
What about the forests?
A lemezekre viszont az van írva, hogy semmiféle másolatot sem lehet készíteni (engedély nélkül).