26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#23511 "Majd módjával minden meglesz előbb utóbb ami kell"
Vagy sosem lesz meg... -
#23510 Mivel pont előtte futotta ki magát (ami azért kiveszi az emberből a gondolkodásra való energiát is), meg gondolom a stadionban jó nagy a zaj, elég egy kis dekoncentráció és figyelmetlenség. Nyilván üvöltöztek is neki, de pont az ellenkező irányból, ezért épp erre bámul nagy csodálkozva, mikor elüti a gyorsvonat...
S, mint látható, ezek minden energiájukat a teljesítményre fordítják, a "szőke" néger fazon se vette észre. Jó sprinter voltam régen, de jobb is lehettem volna, ha tudom, hogy nem kell ilyenkor előre nézni! -
#23509 én az italodiszkót is úúútálom!
nem mondanám, hogy nagy rajongó vagyok , de a stílus a szívemben-lelkemben van kb. 83-84 óta, azzal a további 5-6 fő zenei irányzattal együtt,mint amiről kevesebbet (majdnem semennyit) trécselek.
-
#23508 Nagyon szépen köszönöm ezt a merőben még friss maxit Queen Michi-All Or Nothing! Akkor te is nagy New Italo rajongó lehetsz? Vagy nem jól gondolom? -
#23507 -
#23506 sajnos így van, a legtöbb ember igényli a parasztvakító marketinget, legalábbis a gyártók és kereskedők így vélik. -
#23505 Akkor nevezzük nevén a gyereket.
Nick John – Lost In A Dream (The Nick Mix) természetesen megvan.
De mivel nagyon tetszik ez a zene ezért a maxiért nem fogom sajnálni a ráfordított összeget.
Az első lemez meg elég friss még.
De tervben van a beszerzése.
Az elmúlt évben és idén több mint 100 maxi került a birtokomba New Italobol ami nem netes beszerzés.
Majd módjával minden meglesz előbb utóbb ami kell ( vagy nem ) -
szamóca67 #23504 PIONEER VSX-1018AH-S THX SELECT 2 PLUS 7x150W
Fogyasztás (működés / készenlét): 410W / 0.75W
De szinte minden cég így csinálja.
-
#23503 akkor bocsi, rosszul gondoltam a beszerzéseket. hát igen, azért szerintem még a 2 szám is kicsit drága 14 ojróért,nemhogy egy instru...
azt hittem, a másik kettő (de legalább a 2.) is rég megvan már! hát merre járkálsz te italo fronton?! -
#23502 Nagyon várós!
-
#23501 (a végéhez)
hát az megintcsak komoly! -
#23500 szerintem épp alvajárt
nem is tudom, mintha egy parkban sétálgatna....
-
#23499 Még ha civil,vagy fotós lett volna, csak csak elnézném neki, de hogy ő is sportoló hát ..... -
szamóca67 #23498 OK, bocsesz! Te is tudod hogy ezeket a kimeneti teljesítményadatokat nem lehet komolyan venni. Mindig manipulálnak hogy az értékek magas száma palifogóként működjön. A Denon HM-ben amit most bontottam, 150W-os lehet a traffencs és 5x80W az adatlapi kimenő. -
#23497 Off, hát bazze ekkora hülye nőt, nem is láttam ezt még...
-
#23496 Nálam semmilyen valódi műanyag hanghordozó beszerzése és tulajdonlása nem nyújt mámorító érzést.
Ugyanis nekem bőven elég ha a lemez digitális másolata van a tulajdonomban.
A szóban forgó album Instrumentális verziójáért meg biztos nem fogok kiadni 14Euro+ posta költséget.
Csak gondoltam ha már lúd , legyen kövér és mehetne az egész, a maxi lemezek könyvtárba.
De így hogy "csak" egy szám van meg belőle egy másik könyvtárba kerül.
Inkább azt az összeget majd erre vagy erreaz albumra költöm.
Mindenesetre neked köszönöm szépen a vocal verziót is a Queen Michi-ből.
-
musichunter #23495 Én is megköszönöm!
Bizony hiányzika régi Divine! -
#23494 okés, ezt megint szépen leírtad. hogy a watt és va nem ugyanaz,meg van hatásfok, ezen azért már túl vagyok régóta, hisz ezért jeleztem, hogy nem 850VA,hanem ennyi valós Wattban mért elvileg max. teljesítményfelvétel, már ha nem hazudik a papír. bár ezt sem szoktam túl komolyan venni, a tutibiztos ha rákötöm egy mérőre és megnézem a szokásos sztenderdekkel.
Ezért véltem érdekesnek, hogy 10x170W van megadva, bár ezt még az általad leírt számítási módszerek alapján sem tudom, hogy lehet kihozni ennyire. Mindensetre ez még D osztállyal sem lenne valós, kivéve, ha lemaradt a 850 elejéről egy 1-es. és akkor én kérek elnézést.
-
szamóca67 #23493 Szia!
A trafók teljesítményét maximális, látszólagos, primer teljesítményként adják meg. Tehát a hatásos teljesítmény mérésére használják a Wattot, a látszólagos teljesítményt jellemzik a VA-rel. Anélkül hogy részletesen kitárgyalnánk, elég legyen annyi, hogy a kettő nem azonos. (a szórási induktivitás, rézveszteség, és a formatényező, stb miatt.)
A sokcsatornások kimenő teljesítményének a megadásánál, és a táp méretezésénél abból indulnak ki, hogy úgy sem lesz minden csatorna egyszerre kiterhelve maximumon. Ezért azt a kimeneti teljesítményt jobb esetben két csatorna terheltségére adják meg. Sőt van hogy ez az adat is zenei kimenő, (ne-adjisten PMPO) mert az nagyobb és jobban mutat az adatlapokon. A valós teljesítményre lehet következtetni a hátoldalon egyre kevésbé fellelhető hálózatból felvett teljesítményadatból. Annyit erről hogy általánosan AB osztályú végfoknál 65-70% a hatásfok. Tehát egy 850W-os trafóból nem lehet 1700W hangfrekis teljesítményt kivenni, mert akkor ez a ingyengenerátor lenne.
Javítottam Yami HM-et és a végfokok hat primitív tranzisztorból álltak, minimális körítéssel 5x4cm es kis paneleken. A hangjuk katasztrofális volt, de a DSP és egyéb százlábú miroprocis hangmanipulátorok az előfokban, feleslegesen bár, de túlmutattak ezeken.
-
#23492 Örülök, ha nem csak egymagamban örülök!
Semmiképp sem szeretném elvenni-megtörni azt a mámorítóan boldogító élményt, mely valódi műanyag hanghordozó beszerzése és tulajdonlása vált ki. Egy ilyen példány csak nasi. Ahányszor csak a kezem nyújtom, mindig a karomat akarjátok. -
#23491 Szia!
Én is szeretném megköszönni ezt a meglehetősen új albumról származó nótát.
Ha esetleg az instrumentális verzióval is rendelkezel már együtt is lenne a komplett maxi. -
Biatomi #23490 Szia Dióka!
Akkor legyek én az első aki megköszöni neked ezt a feltöltést!Nem akármilyen minőségben.Köszönöm szépen!
Hiányzik nekünk a régi Divine,nyugodjék békében!
Nagyon remélem hogy lesz folytatása Queen Michi ilyen irányú munkájának.
-
#23489 a múlt 'szépségei' miatt az alábbi helyen mindenképpen érdemes picit elidőzni és nagyokat kinézni a fejünkből
rewind museum -
#23488 A talán majd korosztályunkkal kihaló italo - hi-nrg rajongók által kedvelt és mindmáig népszerű 'O' hangzás (most épp kifejezetten nem Bobby O személyével, de!) néhány napja visszatért (azaz vissza lett térítve).
Bár az egész mű szemetszúróan komplett Divine utánérzésre hajaz, hangban csak mérsékelt hasonlósággal (de megpróbáltak a keveréssel legalább egy fél Divine-t kihozni az énekből), azért az azt előadó 'mindenes vokalista' stúdióénekes Pim Roos megpróbálta, ami tőle tellett (ennyi), ellenben úgy érzem az utóbbi években szinte csak tuti befutóknak alapokat adó 'Eddy Mi Ami' most is rendesen kitett magáért, hisz a gyakorlatilag több mint egy tucat sláger mögött álló, többféle előadó nevével fémjelzett vagy futtatott, általunk is jól ismert és kedvelt dallamok és remixek zenei atyja babusgatta ezt is.
most megint nem Imyke kedvéért, de akit érdekel, azzal megosztom
egy 'quality promo vinyl web release' fellelhető akár itt is a megfelelő szekcióban
-
#23487 talán tényleg kicsit rögeszme (audiofiles) a teljesen különálló egységek moduláris összeállítása, de kifogásom semmilyen szinten nincs ellene...rossz nem lehet (a kategóriában), főleg az említett darabokkal még dizájnban is üt. -
#23486 már taliztam vele. akart ilyet venni valaki?!
manapság már otthoni használatra is teljesen értelmetlen (de korunk fényévekkel jobb és gyorsabb merevlemezes megoldásait tekintve üzleti használatát is megkérdőjelezném), haszontalan és irreálisan drága évekkel ezelőtti -akkor sem befutott- cucc replikája.
ha csak 320 lemezes cd-dvd váltóként nézek rá,akkor még talán-talán (de nem ennyiért), de aki még (többszáz) optikai korongon tárol bármilyen adatot, az vessen magára!
-
INFÓ -
Trend Boy #23484 Szép állat, de nekem ott bukott meg a dolog, hogy egy, azaz egy táp, és egy doboz. Lehet, hogy ez már rögeszme, de eddigi tapasztalatom az, hogy ilyen dobozokban az erőforrás kiosztást, mindenképpen egy processzor leszabályozza, komolyabb teljesítmények esetén. Én mindenképpen a külön tápra szavazok, és azt is használok. Előerősítő analóg motyókra (TA-E 2000ESD), digitális motyóra, és DVD-hez külön Dolby Digitál Processzor (EP90ES), és a végén a végfokok (lehetőleg külön tápos monóblok felépítésű 1xTA-N77ES, 2xTA-N55ES). Hát ez szól!!! A center duplázva van, ezért a harmadik végfok, és a mélynyomó e mellé ,egy THX csoda. (JBL HTPS500)...
-
#23483 'mintha itthon készültek volna'
gondolom.
akár meg is oszthatsz néhányat. -
#23482 ja és én kb. 3 funkciót használok, a 'DIRECT' sztereót (enélkül alapon hagyva szinte szétmossa a hangképet a DSP),meg az eredeti forrás bemenetet DD-DTS-ben, filmeknél bármilyen egyébb effekt (a sok hangzatos hangzáskép) szintén csak szétbarmolja az eredetileg szánt hangzást. -
Trend Boy #23481 Hát igen, ebben egyetértünk, a régebbi ES cuccok, jóval szebben néznek ki. Az új szériások nekem se gyere be. A képek is jók amit feltettél, mintha itthon készültek volna, bár minden még nincs meg a régi sorozatokból, de elég sok azért működő, és kivételes állapotban azért "elhasználódik" itt nekem. A kis "dögök", szerintem, még ma is kiválóan szólnak, a még megfizethető kategóriák terén, bár ez képlékeny, kinek mi még a megfizethető...
-
#23480 üdv. Szakink!
nem 850VA,hanem Watt, ezt adták meg hozzá.VA-ban tehát azért több.
Igazából fingom sincs, hogyanis számolják a HM erősítőknél ezeket a teljesítmény adatokat úgy, hogy elvileg a mélynyomó és középső csatornák kivételével teljes 20Hz-20kHz-es tartományúak a falak, de lehet 10 csatinál már ennél is variáltak és a sok féltartományú csatornához egy a banki hitelek törlesztésénél is használhatos képletet használtak fel a teljesítmény átlagoláshoz.
de a lényeg, aki szeret HM-ezni, annak mindenképp jól jön egy HM-erősítő és ha a kommersz kategóriában sokszor nem is tudja azt sztereóban,mint egy csak olcsóbb sztereó, de azért néhány éve a prémiumabb (és nem a milliósra gondolok) termékek között is azért akad olyan, mely ki tudja elégíteni a minőségi (kinek mi az) sztereót is, persze nem a hi-end kategóriában, hisz az meg már sokszor pont az ultraszubjektív kategória.
ettől függetlenül, aki megteheti, legyen neki egy jó sztereója és egy jó HM-je is. -
szamóca67 #23479 850VA-es hálózatit teljesítményfelvétel csúcsban, 10x170W-hoz tényleg kevés, (1700W!) de ugye ezt HM-nél máshogy számolják, sztereónál meg ott lenne ahol mondod, de ilyenkor meg nincs ekkora a kivehető belőle. Én nagyot csalódtam a nagy HM cuccok hangzásában. A sok szolgáltatás, méret, súly, design elsőre palifogó, de a használat során a szolgáltatások tizedét sem használod ki, ha zenét hallgatsz, hangminőségben pedig a tőle olcsóbb sztereók jobbak. Nem beszélve arról hogy szinte 1/5 áron tudsz túladni rajtuk később, ha esetleg odakerül a sor. Én a moziról visszaálltam a sztereóra. -
#23478 Szép és súlyos darab, bár 'csak' 850W a teljesítményfelvétele...szoszo van egy fasza 2x300W-os sztereóban, bár ezt kiélvezni otthon 10csatornában szinte nem is lehet (tegye fel a kezét,akinek van legalább 10 hangfalas komoly! rendszere és filmje is hozzá), persze hogy kíváncsi lennék a hangzásra,biztos nem rossz, hisz ez a csúcs házimozi a Denon-nál, bár a kilók és effektív teljesítmény meg a végtelen mennyiségű csatornaszám nélkül tudásban szinte dettók azért kábé fele ennyiért is megfordulnak akár a Pioneer (SC-LX90), Onkyo (PA-MC5500,TX-NR1009), Yamaha (DSP-Z11) kínálatában is. Mindezeket szívesen összevetném egy tökegyforma tesztben, bár erre elég kicsi a valószínűség, hogy valaha is összejönne, mert akkor valaki táján lehet több nimbusz is megdölne vagy csak nem lenne olyan különbség,mint amilyen az árakban, a névben és a presztizsben van jelenleg.
-
#23477 Na ez kiverte a biztosítékot nálam:
"Semmi kétség afelől,hogy príma erősítővel
van dolgunk.Ugyanakkor a félelmetes
szolgáltatáskínálat ellenére is van néhány
hiányossága (például nincs iPod vagy MP3
lejátszókhoz használható USB bemenet)"
Aki egy ilyen monstrumot vesz, annak pont az ipod meg az mp3 szarság fog hiányozni, kösse pc-re és pofa be, ezen meg a filmek mellett csak is lossless-t hallgasson...
-
#23476 Ezt a vadállat erősítőt, érdemes elolvasni... -
#23475 Ki, mi szól a videó alatt?
-
#23474 Aha, ezek nagyon szépek, sőt a német rokonnál próbálgattam is anno, de nem vágtam hanyatt magam a hangzástól, hiába az ES, meg a sony név.
Bár lehet, hogy csak nála volt valami szar, mindenesetre nekem furcsa volt az a hang, amit produkált.
-
#23473 emklékeim szerint Mflex is rakott már ki, de hagy elevenítsek fel néhány gyönyörűen kellemes ESPRIT-et.
-