26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
szamóca67 #23552 A VFD
és elhoztam a végtranyókat bordástul.
-
#23550 Majd ha tudsz, nyomj képet cimbora :) -
szamóca67 #23549 Mekkora szerencsém volt! Kaptam ajándékba egy ilyen kék PIO VFD-t (SA-6800)meghajtókkal együtt! -
#23548 [nagy]Pioneer SA-710
-
#23547 Nos a történet után már csak a desszert hiányzik.
Vagyis a Mr. Henry dal. -
#23546 valaki tuti tud.
Egyébként ennek a dalnak is megvan a sztorija, az alap dallamok ugyanis ebből valók:
Szécsi Pál-Csak egy tánc volt (1967)
aztán jött Tibor Levay 86-ban és kicsit megspékelte,meg kiegészítette
és majd 10 év múlva 96-ban a Happy Gang is átvette 'Fiatal Szerelem' című, a maguk módján elbeszélgetős zenéjükbe a dallamvonal vezetést.
-
#23545 Nem tud kisegíteni valaki ezzel losslessben?
Mr. Henry – Sun's Comin' Up
Producer – Tibor Levay
-
#23544 Remélem is! -
#23543 A cetli, amiből jó sok van már, lassan egy téli tüzelésre is elég lesz, nem beszélve arról, hogy hányan akartak átbaszni már. Ez MO. -
#23542 akkor majd ezt is beütemezem! -
#23541 Jah, kb 650 lesz a pár, nyugi én halottam szólni, olyan mélye van, hogy kiszakad a mellkasod, nem hiába erre esett a választás. Nem tudom, hogy csinálták meg, de éppen ezért ennyi az ára. -
#23540 ez nem ház,hanem palota!
és lassan elmondhatjuk, hogy a mi fórumunké,annyi részletet ismerünk már! ja, hogy a cetlit eddig is te álltad?! ez a te peched! -
#23539 a sarki boltban 1,3M, de itthon is beszerezhető kb.650E-ért, neked most melyiknek a felében lesz?
a cseresznyében gyönyörű lesz, bár azért ez nem kifejezetten diszkós hangfal a 16-os mélyekkel, azt gondolom tudod, de nagyon kiváncsi leszek, hogy hogyan szólhat 'meghajtva' italodiszkón meg hányenden is.
-
#23538 Már régóta nem csináltam képet a házról, ezt még májusban filmeztem (részlet), persze azóta már kívülről szigetelve van, mindenhol fent a cserép és az eleje is megvan csinálva, kerítés garázs bejáró, etc...
-
#23537 Cseresznyét szeretnék, illetve olyan lesz, de nem ebben az árban, mint ahogy itthon dobálják. A német rokonom intézi, "vadiújan" kb kicsivel több, mint a fele lesz, mint itt a "sarki boltban". -
#23536 akkor a lossless is el van intézve!
a CF7.2 szép darab lesz!
melyik színben? cseresznye, fekete vagy fehér?
egyébként szerintem a technics-ed is simán meghajtja majd, bár érdemes még 1-2 erőlködővel kipróbálni.
-
#23535 Na b+, akkor ez megvan LP-én, most égek, de akkor sem tudtam, hogy ők csinálják. -
#23534 Addig nem akartam írni róla, míg a "tárgyalások" le nem zajlottak, de mivel a párom is rábólintott. A kiszemelt egy Canton reference "hétpontkettes" lesz, persze ehhez kell majd valami, ami ki is hajtsa, egyelőre még árulom a cuccokat (JBL, HK AVR 735), aztán utána vásárolok, remélhetőleg az új házamban már ezek szólnak. Természetesen kimondottan ZENÉRE kell, semmi házimozi faszság, a szoba most készül és a második hangszigetelő anyag van felvéve rá, plusz a tapéta lesz a harmadik, tehát nem lesz ott semmi ami beleszól a hangzásba.Csak már ott tartanék... -
#23533 mint 200 éves karácsonyi ének már elég sokan feldolgozták, de lehet, hogy nálad pl. emiatt volt a vinyón
-
#23532 Véletlenül akadtam erre videóra a vinyomón bazze, halvány fingom nincs, mikor, hogyan, miért került oda, talán Joe-tól másoltam, vagy kaptam.
Mindenesetre lossless kellene, illetve ki az előadó, stb...
Felnyomtam ide, a cím alapján rögtön letiltották fél Európában, komolyan mondom bő nyállal leszophat minden guglis törvényhozó, és fosos paraszt!
Elvileg ebben az országban nincs gond vele...
-
#23531 Jó ez a zene, még nem ismertem.
A robot oltári, kíváncsi lennék, hogy milyen fejlesztések lehetnek, amiket egy átlag hülyének (nekünk) nem mutatnak meg... -
#23530 Komolyan, lehet, hogy begyűjtök egy ilyet, nagyon szépek. -
#23529 leporoltam egy régi dalt az archivumból, egy remek kis szintipop a 96-ban feloszlott brazil zenekar 95-ös albumáról valóban nagyon jó szinti betétekkel, ezen kívül van még 2-3 jó muzsikájuk
Pitch Yarn of Matter - Gray Scale (95)
-
#23528 ugyan dobtam már hasonlót, de azért ez a már 7-10 éve menő robot projekt is ott van a szeren még akkor is, ha (sajnos, vagy talán nem) egyelőre csak 'poénkodó musicbox'-nak használják őket évek óta - úgyhogy ezzel már egyből zenei vonzata is van, többtucatnyi bemutatón, koncerten, tv show-ban, sajnos szinte csak 1-2 előre megírt 'program' van,amit eddig bemutattak az ifjú Titánok.
-
#23527 Egy új szám Marco-tól..rádióról szedtem, hallgassátok srácok!
http://www.speedyshare.com/files/29954723/Parsec_One_-_Sonic_venture.mp3 -
szamóca67 #23526 PIO
+1
-
#23525 A retrokat ismered, a többi aránylag új... -
#23524 #23523-ra:
pontosan ezért kellett volna mindet szépen, részletesen egyesével bemutatni :)
de visszakanyarodva a "jövő zenéjéhez", ha a kütyüid közt akad valami szép ritkaság a retró korszakból (ami nem tucattermék volt),
az majdan engem is érdekelhet :)
engem a párom most egy h/k erölködővel lepett meg..
fingom sincs honnét tudta előkeríteni, de az boztos, hogy régi vágyam volt. (tetszik ez a múlt idő :p)
amúgy szasztok! -
#23523 Még a jövő zenéje, de az új házamban, ha elkészül mindent lecserélek majd, szóval el is kellene adni a kütyüket, persze elherdálni nem fogom.
-
#23522 AJÁNLÓ 2!
és bocsi a viszonylag osztályidegen stílusokért....
még egy kedvenc a nem diszkó műfajból,
talán még szintén nem sokan ismeritek ADELE -t, aki már elég nagy népszerűségnek örvend, mert egyenes és tiszta, nem mesterkélt hangjával és jó számaival egyszerűen csak simán elbűvöli a közönséget
és ehhez kapcsolódóan persze mások is megpróbálják előadni, 2 majdnemhogy profi 'feldolgozót' mutatnék hatás sorrendben, akiknek van stílusuk és hangjuk is, hogy megpróbálják...
Drew Chambers
ADELE - Rolling In The Deep
és a kinézet alapján számomra meglepően nagyonDurva hanggal(!)
TheZyueinsten
-
#23521 AJÁNLÓ!
(figyelem, egyeseknek sokkoló stílus)
nem diszkó, nem italodiszkó! de kéremszépen, én ezt is szeretem, emiatt (sokmindenre nyitott témát kihasználva) a hasonló stílusra fogékonyaknak szeretném figyelmébe ajánlani ezt a MADE IN HUNGARY csapatot (leginkább egy angol rapper vokalistával), ők a
BRAINS
akik a freestyle raggea-hiphop vagy nem is tudom milyen kategóriába sorolhatóan nem csak nekem tetszőt alkottak. A csapat már néhány éve ügyködik ugyan, de szerintem eddig csak inkább egy szűk rétegnek való underground-ot játszottak, ám a kábé fél éve debütált albumukkal végre valami igazán dinamikusat, nemzetközileg is ütőset és 'dallamosat' sikerült összedobniuk kifejezetten erős hangszereléssel.
2 számot ajánlok, mert nekem ez jön be.
egy hulla egyszerű, de ötletes klipp / az ötlet= eljátsszák csak csajokkal, a csapat tagjai meg a közönség soraiban tűnnek fel
LADIES OBSESSION
és a legkedveltebb számuk, igényes minőségű, de semmi extra, csak 'nézzél a fejedből kifelé' klippel
BLAZING
-
#23520 TÉNYLEG KAFA!
az eladó cucchoz: mi lesz a szint ugrás?! -
#23519 Haverom küldte, aki Madridban nagy szinti játékos. Nem akarok elfogultan nyilatkozni, de nagyon odaver ez a zene!
-
#23518 Az ugyanaz lesz szerintem... -
#23517 Én csak Uffe Söderberg-től ismerek Lady Lady-t.
Persze ez nem jelent semmit. -
#23516 Akkor sem mentség szerintem, ezzel hiába védekezik, hogy a verseny annyira kiszívta, hogy egy idióta szintjére butult... -
#23515 Szint ugrás miatt eladóak szeretett JBL hangfalaim, érdeklődni itt, vagy a PH-en. Valamennyi alku még belefér...
LINK
INFO@ DB ÁR!! -
#23514 [nagy]A Svéd, Ulf Söderberg számait keresem lossless formátumban, elsősorban a RADIO GIRL és a LADY LADY, szinte minden változatát.
Előre is kösz.
-
#23513 most pont félúton a kettő között -
#23512 Oda írtam! "( vagy nem )"
De nem válaszoltál a kérdésemre odaát.
Balcsi & Szoboszló?