DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dióka
elfogult vagy, nem tökéleteses, persze attól függ, mennyire vagy szerelmes!<#nevetes1>
meg is lepõdtem volna, ha nem ismernéd a net összes hasonló ázsiai csaj lelõhelyét!<#nevetes1><#eplus2>

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Oldalt ismerem 😊
Gyönyörû kis kínai 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nekem pont azért jön be, mert 'túlságosan' tökéletes a csaj.

kaposi1
Dióka gyertek már át egy kicsit hozzám a topikba, egy olyan fazon osztja a hülyeséget hogy behalok rajta.<#nyes><#wow1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Dióka
ez nekem nem begyere (fõleg az orra miatt), de egy ilyen csajt szívesen patronálnék....<#nyes> bár ez is szét van 'fotósoppolva', ki tudja, milyen lenne élõben. az oldalon egyébként kiélheted perverz távol-keleti rajongásodat!<#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
A szomszédé se maradjon életben - ja 😊

Dióka
akkor köszönjük, hogy megosztottad! 'fájjon mindenkinek' jeligére <#hehe><#vigyor>

IMYke2.0.0.0
Laci, lesd csak meg - és srácok Ti is, ha nem idegenkedtek az ázsiai szépségektõl (koreai): 이성화 (Lee Sung Hwa)

IMYke2.0.0.0
Na, ezt az embert nagyon fájt hallgatni:

IMYke2.0.0.0
<#eljen>
Csak jól jár(nék vele), aki megveszi.

mflex
*gülye=hülye zaja
ennél

Ma nem tudok írni...

What about the forests?

mflex
Jah, és amit nem írtam, hogy mindent egy zalman reserator 2 hût.
Proci 20 fok volt maximum fullosan a metro alatt, a vga meg 35!
Utálom, ha bármi is zajt csinál, pl a ventik gülye zeja, és ezt még a prolimatech megahalems és a noctua 14-es ventik sem tudták feledtetni, idegesített pedig ennék halkabb ventik nincsenek is a világon.

What about the forests?

mflex
Igen, pont a fele.

What about the forests?

mflex
Jah, de nagyon poén az egész 😄

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Mike a gépe újkori árához mérten közel feléért adja/adná a saját gépét.
Csak a monitor ~300 újonnan.

IMYke2.0.0.0
Jónak tûnik, de (ez ugye kötelezõ)... nVidia... <#ejnye1>
Persze, részletkérdés, és ez ugye új gép.
Mflex gépe mégis jobban tetszik. A Dellrõl nem is beszélve.

esetleg ez csak fele az ár???

kaposi1
Ahogy olvasom "csak" 14 évet kellett rá várni.<#wow1><#nyes>

mflex
iPhone 😄D

What about the forests?

mflex
Jah és az külön tetszik, hogy gondolkodni is kell, az átlag hülyéknek ez a játék már túl erõs lesz! 😄

What about the forests?

mflex
Off:

Duke Nukem megvolt már? Hát esküszöm a párommal szarrá röhögjük magunkat a dumákon, ma végre 1 hónap után bemelegítettem a vasat, de ez a game egy gagyi szaron is elfut szerintem, mert nem egy állejtõs, de a hangulata mindent ver! <#eljen>

What about the forests?

mflex
Jah az egész egyben 😊

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Lenne 800.000 Ft-om, gondolkodás nélkül mennék hozzád taxival, és kápé átnyújtanám az összeget.
Megkímélt, ki- és bepróbált gép, szakértõ és kíméletes gazditól.
Arról nem is beszélve, hogy örömkönnyekkel babusgatnám a szépsége és teljesítménye miatt.

Ja, a 30"-as Dell is jönne, gondolom 😊

Dióka
SSD-hez (annak típusától függõen) gyakorlati tapasztalatból mondom, hogy a pl. egy windows (xp,vista,7) rendszer betöltési ideje (ugyanazon konfigban mérve) 2-3x gyorsabb, alkalmazás indítások 2-4x gyorsabbak, nagyobb progik (többszáz megától) feltelepítése pedig meghálálhatatlanul gyors, persze jó lenne már, ha minden azonnal 1 klikkel 0,2mp alatt menne....<#nevetes1>

mondjuk a jó öreg win98se(m) 22 mp-es boot idejét még csak súrolják ezek az értékek.<#vigyor>

kaposi1

kaposi1
Na azért ezen a videón annyira nem tûnt alázásnak Gyuri.
Talán ha négy -öt másodperccel volt gyorsabb a végsõ betöltésnél.
Csak ennyi különbség miatt biztos nem vennék SSD-t.

gyorgy74
Itt olyan összegekrõl beszéltek hogy ha 10-évig spórolok sem tudnám megvenni! Annak is örültem ha volt rá 300-ezer forintom és tudtam venni egy laptopot meg egy asztali gépet! Az SSD az nagyon jó dolog csak kurva drága. Egy videót láttam róla HDD vs SSD kicsit le alázza a HDD!

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

Dióka
csodálatos darab ez is.
ha a géped odadaod a keresztlányodnak, ezt majd ne felejtsd el hozzám vágni!<#nevetes1>

Dióka
ahol levegõ bemegy, ott a por is bejut (nem zárt ez annyira,csak abból a fotónézetbõl, van benne gyárilag 2x12cm +2x8cm venti, plusz egyéb szellõzõk, azért tömérdek cuccot hûteni is kell, de szerencsére többnyire nem földesúton használom, így 2-3 évig nem nagyon kell a por miatt aggódnom.<#nyes>

Dióka
bazinagy dög a tied is (még 4 centiel és 4 kilóval nagyobb, ez 'csak' 12kiló, de nekem méretben már bõven elég otthonra), igen ez is szálcsiszolt,attól ilyen szép.<#nevetes1>

mflex
Szép ház...

What about the forests?

mflex
Technics SU-VX 720

Az (egyik) erõsítõm belülrõl, ez még minõségi AA osztályos darab volt.

What about the forests?

kaposi1
És gondolom mivel ilyen zárt , a por is elkerüli.

Dióka
<#nevetes1>

egyébként tényleg szép (monstrum), már-már szemet gyönyörködtetõen letisztult. kifejezetten nem akartam csicsamicsásat.

mflex

ilyen pontosan a házam, jó nagy dög...

What about the forests?

mflex
Szálcsiszolt ez is teljesen?

Az obsidian is már magában egy súlyos darab, de nagyon minõségi ház, pakolni bele meg élvezet.

What about the forests?

kaposi1
Na, mondtam én hogy oldalról.<#nyes>
Szép ház nagyon.<#eljen>

mflex
Tudom hát, ezért írom ki a legtöbbet inkább BR lemezre. <#papakacsint>

What about the forests?

Dióka
így

Dióka
jólwanna, te is tudod, hogy az original BRD-ék és fullHD MKV ripek zabálják a helyet, persze még azért van egy pici szabad belõle.<#nevetes1>

kaposi1
Izé, ez hogy nyílik, oldalról?<#fejvakaras><#lama>

mflex
Mitomén mennyi ért ez a vas egyébként, de egyre kevesebbet használom a winfost, ezért többet nem költök rá, már tervbe van az új macpro, winnek meg marad az asus lapos, az egy elég jó gép, nagyon nagyon szeretem.

What about the forests?

mflex
20TB? "jóvanfiacskám" nem csalódtam benned! <#nevetes1><#nevetes1>

What about the forests?

Dióka
az igaz, úgy jól megdobja, azok a kib ssd-ék még mindig rohadt drágák ebben a méretben

nekem ilyen házam van, magamnak kárpótlásul csak egy 128-as SSD-vel és belül 10db /2TB HDD-vel, kívül meg még néhánnyal....<#kacsint>

mflex
Hát de izé, csak a 4 db 256-os SSD többe kerül, illetve hasonló árat képvisel.<#nevetes1>

What about the forests?

Dióka
hát basszus, szerintem is sokaknak még 80k se 'futtya', nem hogy 800k....<#kacsint><#taps> éves hifibérlet azért benne van az árban?!<#nevetes1>

Dióka
az azért egy kicsit drága (és talán neki feleslegesen erõs) ajándék lenne.<#vigyor>

Dióka
természetesen, akár kisebb konfigok is bõven teljesítik gond nélkül, a fullhd játékhoz (játéktól függõen) inkább erõsebb vidkari kell, konvertálgatásoknál meg csak az idõ (= procierõ),ami fontos és nem elhanyagolható különbség. hd filmek már elmennek akár egy 40ezres mikrogépen is, fullhdhoz meg szintén a vga a meghatározó, nem a proci,de mondjuk a K proci sorozatba integrált intel HDVGA-val is már elmegy simán.

mflex
" nagymami gépébe még jó lesz"

Majd odaadom a keresztlányomnak, a múltkor úgy is szétverte a billentyûzeten - szerencsére - az apja telefonját és nem az enyémet. <#nevetes1>

What about the forests?