26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#23801 [nagy]KENWOOD KL 777X
40cm sub
-
#23800 HANGSUGÁRZÓ IMPREGNÁLÓ SZER
Erről van valakinek valami véleménye, érdemes, vagy nem, a hangzást nem befolyásolja utána, mármint rossz értelemben? Ha viszont jó, akkor szívesen kipróbálnám...
-
#23797 Nem lehet betelni vele, annyira jó zenék! Sosem gondoltam volna, hogy egy ilyen filmhez, milyen jól passzolnak ezek a disco, szinti, szintipop, erc... számok, és szinte mindenkinek tetszik, aki látta, hallotta.
-
#23796 #23791-re:
persze nagyon sokminden kimaradt az "esszéből" annakidején..
például, hogy kint, vagy bent hallgatjuk..
fent vagy lent helyezzük el a hangfalakat..
bútorozott, vagy üres szobában szólnak-é...
vagy épp hány irányból..
amúgy imádom a témát én is :)
szasztok vájtfülűek :)
-
#23794 Ez egy maffia alapú film, közben bemutatja szereplőket is. Nehogy akciófilmre számíts, mert nem az! Bár az akciók rettenetesen durván kivitelezettek. -
#23791 ezen én azért nem filóztam soha, mert
1. nem akartam diszkót hangosítani
2. jobban érdekelt a hangzáskép, mint a hangnyomás
3. sokszor a megadott adatok puszta marketingfogás
egyébként még lehetne csavarni egyet az egészen azzal, hogy nem statikus 'próbapadon' nézzük, hanem élőben, és azt is beleszámítjuk, a hangszóró sem pont 4 vagy 8 ohmos 'munka' közben, tehát dinamikusan változtatva van hatással a teljesítményre és így a hangnyomásra meg az érzékenységre is.
-
szamóca67 #23790 Itt van egy kis infó a decibelekről, és wattokról. -
#23789 Iszom a szavaid.
Kár hogy ehhez én vagyok.
De jó hogy egy ilyen szaki is a köreinkben van. -
szamóca67 #23788 Nominal Impedance 4 ohms
Sensitivity (2.83V @1m) 91 dB
Hely de utálom amikor félrevezetik a nagyobb számokkal a felhasználókat a gyártók!
Mert miről is van szó? A hangsugárzó érzékenysége ("hatásfoka") Egy nagyon fontos tényező, hiszen jó érzékenység mellett, nem kell akkorra erölködő teljesítményt belepumpálni, és azzal fűteni a szobát.
Kis matek. Az érzékenységet úgy mérik, hogy 1W kakaót eresztenek a hangsugárzóra, és tőle 1m távolságban megmérik mekkora hangnyomást hoz létre Tehát 1W/1m xxdB. Ez így tiszta sor. Azonban ha belegondolunk, nem mindegy mennyi a hangsugárzó impedanciája. (váltakozó áramú ellenállása)
Mert a fenn meghatározott 2,83V csak a 8ohm-osakra igaz! Ugye P=U^2/R vagyis 2,83V^2/8Ohm=1,0011125W
Ha azonban a képletbe a fenn megadott 4Ohmot helyettesítjük, kiderül hogy a 91dB hangnyomás létrehozásához kétszer ekkora kakaót kell belepumpálni, vagyis 2W-ot!
Magyarán fele olyan érzékeny mint azt hirdetik, azaz 88dB-es. -
#23787 Nekem még nem sikerült megnéznem, de nagyon kíváncsi vagyok rá.
Minden esetre eléggé megosztó vélemények vannak a filmes topikban róla. -
#23786 Tegnap újból megnéztem a Driver-t, amit a múltkor nem vettem észre (mert annyira magába szippantott a film és a zenéje), hogy semmi térhatást nem tapasztaltam, a basszus zúg, rezeg, mint ami az utolsókat rúgja. Komolyan megkockáztatom, hogy monoban tolták a pofámba filmet. Viszont ebből még jobban az jött le, hogy nem egy techdemo-val próbálták eladni a filmet. (3D, TRU HD, etc...), hanem maga a (művész)film érvényesült, mint írtam, 2D-ben szar hanggal. ...és ez nem semmi...
Nemcsak a mozijegy árát kell emelni barmok, fejleszteni is kellene!!! -
#23785 Na most megjelent a nyíl, tegnap nem. Szóval batman :D -
#23784 Kell hozzá az EARTH, vagy a netes map-pel is működik? -
#23783 Na most jól lebukott a "bőregér" -
#23782 Na megvan a JBL TLX 180 specifikációja.
[i]Type Floorstanding Speaker
Low-Frequency Transducer Dual 250mm (10") PolyPlas, shielded
Midrange Transducer 85mm (4") PolyPlas, shielded
High-Frequency Transducer 17mm (3/4") titanium-laminate dome, shielded; EOS waveguide
UHF Transducer 17mm (3/4") polyester-film ring-radiator, neodymium magnet; EOS waveguide
Maximum Recommended Amplifier Power 250 W
Frequency Response 32Hz – 40kHz (–3dB)
Nominal Impedance 4 ohms
Sensitivity (2.83V @1m) 91 dB
Crossover Frequencies 450Hz, 3000Hz – 24dB/octave; 12000Hz – 18dB/octave
Weight (Metric, English) 22kg -
#23781 Nincs zöld nyilam sehogy. :/ Pedig próbálgattam rendesen.
Ehhez kell rendes program, vagy elég a webes map? Mert csak az van nekem. -
#23780 körön kívül....néhányan már talán sokat láttunk a doksikból, de ez a 4 perc elég döbbentes ahhoz, amit nehezen tudunk elképzelni vagyis sosem szeretnénk átélni.
-
#23779 ja, egy teljes zászlóalj.... -
#23778 full sacd-ben 10.9- ben nincs még meg?
I LOVE VANELLO
-
#23777 Nagy rajongók lehetnek Okinawán. -
#23776 nem akarom lelőni a poént....csak csináld meg, gugli térképen felül bemásolod a kódot, majd keresés, műholdképre váltasz, ha látsz egy A betűt, visszazoomolsz picit, majd látsz egy zöld nyilat, arra meg rázoomolsz.... -
#23775 Mit kell látni? -
#23774 mondom leellenőrzöm, és tényleg igaz...ezen k.jót röhögtem, de lehet, nem is vicces.
google maps koordináták 26.357901,127.783796
majd picit visszazoom és a nyíl pontjára zoom -
#23773 hmmm faxa! :) -
#23772 Mivel Mflex bá mostanában az akusztikus zenékre gerjed, így hoztam ajánlóba valami olyasmit, ami igen jól szólhat egy jó rendszeren.
Egyik nagy kedvencem, a nemsokára 27 éves, nagyon sikeres és eredeti nevén is nagyon jól csengő előadónevű ausztrál nemzetiségű, TV filmek után énekessé nőtt, 178 cm magas Delta (Lea) Goodrem még bőven sikerei csúcsán és még szerelmi mámorban úszva a szintén sikeres és jó hangú Westlife egykori énekesével Brian McFadden-el énekel előben egy fantasztikus duettet a sok közös számuk közül. Maga a szám 2004 végi, de elég sokszor előkerült az évek alatt.
aztán érdemes még ezt az élő verziót is meghallgatni
-
#23771 JBL TLX 180
Ezek még lemaradtak:
Az igényes hangváltó
A közép és magas
Legalulról fotózva...
http://www.abload.de/img/p1020244dec8.jpg
http://www.abload.de/img/p1020245hdgj.jpg
http://www.abload.de/img/p1020247scpq.jpg
-
#23770 JBL TLX 180
A név hozza, ami elvárható tőle, sőt elképesztő hangminőséget tud produkálni a pár. Csilingelő magas, nem hivalkodó középtartomány és brutálisan szép, lágy erős mélyek jellemzik. Nem tudom, hogy milyen erős, de nagyon meglehet küldeni. 21kg/db
Képek is vannak, az egyik mélyet kikaptam és gépet elsütöttem bent.
http://www.abload.de/img/p1020238f7om.jpg
http://www.abload.de/img/p102023587g1.jpg
http://www.abload.de/img/p1020241y79w.jpg
-
#23769 Nincs mit :) -
musichunter #23768 Mike!
Köszönöm a Wavokat! -
Papferi #23767 Köszi a wavokat! -
#23766 Köszi -
#23765 Izotope RX-el utólag minden pattogás, sercegés, kutyafüle eltávolítva, bár a lemezek kiváló állapotban vannak, ezért sokat nem kellett vele játszanom, max félóra (hallás után)...
-
[nagy]Wav lossless (vinyl rip)
Fancy - Lady Of Ice.wav (49.51 MB)
Video Kids- Woodpeckers From Space.wav (60.3 MB)
http://www.multiupload.com/LQP3QTI1DO
http://www.multiupload.com/BTHCXHJ7Y3 -
#23763 Technics SU-MA10 dual mono /25kg/
-
#23762 Ettől függetlenül, ez egy nagyon durva vintage hangfal pár lehet. A nagy sherwood-ról nem tudtam, hogy ilyet (hangfal) is piacra dobott, mindenesetre, ha abból indulok ki, hogy a termékei szinte mindig megütik az audiophile hangzást, akkor ezek a dobozok is igazi csemege lehet a füleknek. 4 utas jól szóló hangfalat összerakni már rohadt nehéz, nekik ez biztos sikerült. Az a 20hz is . Gondolom a minőségi hangzás mellett, falbontásra is felhasználható az adott esetben, dupla 12 coll méllyel gyerekjáték! -
#23761 az tuti! én is vennék pár cuccot!
na közben megjött:
-
#23760 Sok pénzt ellehet ott költeni -
#23759 Érdekes, hogy ennyire elírták, de akkor is durva.. -
#23758 ja és most ezt adják ~46.000 huf-ért! -
#23757 ezekkel az adatokkal brutálisnak tűnik, de a képen nekem kicsit kisebbnek látszanak azok a mélyek, bár valóban ritka széria, és sok helyen van 35-ös mélynek írva, de pontosítanék ezügyben
a mélyek 30-asok (kosárméretben), tehát kb. 25-28cm-es kategória
RMS 120W (~színusz) 8 Ohm-on (350 max pillanat zenei)
+ folyadék hűtésű közép és magas
:)
mondjuk szívesen meghallgatnám az összes hangfalat abból a bótból