DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gyorgy74
Én is csak tátott szájal és nyitott fülekkel hallgattam ezt a kitûnõ zenét!<#eljen>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

kaposi1
<#eljen>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Dióka
ez most egy hülye kérdés akart lenni? azt raksz a topikodba,amit ott szeretnél látni!<#wave><#nevetes1> (úgyis itt volt elõbb....<#vigyor>, de hát mindegy, a megosztott infónak az a dolga, hogy tovaterjedjen széles e nagy kiberneten)

kaposi1
Ugye nem gond ha ezt a három Italove dalt az én topikpmban is ismertetem?<#wink>
Bûn lenne kihagyni onnan õket.<#crazya>

Dióka
igen, olvastam róla, de hát ha egyszer bérénekelték neki a hangsávot,akkor ez van....

egyébként õ Fomin és egyéb elõadóknak is 'énekelget' mindenfajta stílusban, de ezt az italo érzést nagyon jól hozza...

kaposi1
Igen nekem is ez tûnt fel hogy végül is semmi újdonság nincs benne.
De mégis úgy meg fogott ez a dal hogy naponta meghallgatom.
Még azt is megkockáztatnám hogy az ének néhol hamis,de mégis rohadtul tetszik.

Több levélváltásom is volt ezzel a dallal kapcsolatban Olegris-el de elég lehangoló választ kaptam.
Nem tervezik a lemez kiadását sajnos.<#rinya><#falbav>

Próbáltam rávenni hogy akkor legalább a master kópiából juttasson el hozzám hiszen tudtommal õ a zeneszerzõje.
Még ki is fizetném.
Erre a válasz ez volt.

Unfortunately, I have only instrumental in lossless, the song "Stranger" has been written down without my participation.

<#szomoru1><#sir>

Dióka
hát idõm mostanában nekem sincs szinte semmire sem, átfutok néha 1-2 témát, néha mosolygok, aztán ezzel ki is merült.

Nikita egyébként überfantasztikus, abszolút telitalálat! talán a mostani idõk egyik 'leg-italosabb' hangzását nyújtja. bár ebben közrejátszik a jól bevált alapritmus és basszusvonal, kicsit Gazebos beütéssel.

kaposi1
Meghallgattam a másik dalukat is.
Nálam nyitott fülekre találtak.<#eljen>
Várom a folytatást.<#taps>

kaposi1
Sosem hallottam róla.<#fejvakaras>
Sajnos mostanában kevesebbet tudok foglalkozni még a saját topikommal is mint szeretnék.
Ez a dal teljesen kiesett a halláskörömbõl(idáig<#wink>)
De szerencsére vannak még akik figyelik az ilyen stílusú nótákat.<#crazya>
Egyébként ebben a dalban van egy kis Modern Talking hajazás is.<#nyes>
De ez nálam nem gond.
Amúgy érdekelne hogy neked tetszik-e ügyeletes kedvenc dalom?<#nemtudom>
NIKITA FOMIN - Stranger

Dióka
egyébként italove lehet érdeklõdni, s a strangers in the night sem rossz, ha jók lesznek a visszajelzések, talán összekapja magát a csapat és kiad valamit.<#nevetes1>

Dióka
mertem remélni, hogy 'az' felkelti az érdeklõdésed, s csodálkoztam is, hogy nálad még nem tûnt fel (ezért raktam direkt ide <#kacsint>). szóval az nem. ugyanis jelenleg még csak egy elég trehány kópia lett a 'világ' rendelkezésére bocsájtva (gondolom stúdiómegjelenés hiányában), melyet nem akartam tovább osztogatni. szükség szerint a butított népkiadást pl. innen leszedheted (ha még nem tetted meg...)

kaposi1
Szia!

a "mindez itt"-be beletartozik a Italove - L'amour (2011)is?
Mert engem az felettébb érdekelne<#worship> de pont azt nem találtam meg.<#szomoru1><#fejvakaras>

Dióka
kicsit zenéljünk

a közeli mostanból ajánlom ezt a maszek rajongói dalocskát

Italove - L'amour (2011)

továbbá egy viszonylag kevésbé ismert és élvezhetõ minõségben még ritkább felvétel a klasszikus italodisco stílusból

Marc Line - Little girl / You can break my heart

és ambient stílusban egy kellemes szám

M'impulse'z - China

mindez I T T /X

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bajgunar
Hy all.
Vkit nem érdekel ilyen cucc???
Itt már írtam róla!

Switch Box

Arra jó, hogy a pc-be a jack-ek dugdosásától megkímél, ha van egy 5.1-es jack-es fülesed + egy 5.1-es jack-rca -val összeköthetõ erõsítõd!
IMYke2.0.0.0
Érezd jól magad Mike! <#eljen><#wave>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Hi all!

Udv az USA-bol, szerencsere tul eltem a Kanadai anyos (meg)latogatasat, ezert gondoltam, 1 het utan bekoszonok. Fasza minden, az amcsik tovabbra is nagyon kedvesek es (a legtobben) hulyek mindenhez, itt lassan del lesz, otthon meg du 5 ora elmult. Megyunk is valahova enni, de az az erdekes, hogy ebben a nagy metropolisban meg vasarnap delben is megvannak orulve, kurva sok ember, turista bent cseszi az anyjat Manhattan-ben (igaz en is). Az idojaras is fasza, most 25 fok korul van es allati tiszta a levego.

Na egyelore ennyi, legkozelebb ha lesz kedvem, akkor a keresztanyamtol jelentkezek be Frisco-bol, ha nem, akkor majd otthonrol 3 het mulva.

What about the forests?

Szép masina!<#eljen>

Osztrák mester ismét hozta a formáját.
Ezt nem veszi. Akkor talán így.
Állítólag az egyetlen fekete 909-es a világon, amit egy Magyar mérnök fabrikált át.
Codigoro
AIWA XK-S9000 <#eljen>

Ember küzdj, és bízva bízzál... Hallgass zenét, hogy el ne hízzál!

Codigoro
AKAI GX F 95

Ember küzdj, és bízva bízzál... Hallgass zenét, hogy el ne hízzál!

IMYke2.0.0.0

Aha, így már teljes a kép. Nos akkor mindössze három darab sima sztereó RCA összekötõre lesz szükséged, ami a jobb oldali kártyát és a hangcucc bemeneteket köti össze. Azonban azt nem tudom, ( nem ismerem, de nem hiszem) hogy tudna ilyen szolgáltatást ez a kártya amilyet leírsz. Telefonon érdeklõdnék a helyedben a forgalmazónál.
Bár jobban utánagondolva a bal oldali kártya tartalmazza a bemeneteket, tehát az lehet egy sztereó bemenet is akár, mint kimenet. A jobb oldali kártyán vannak a kimeneteknek. Ebbõl valószínû hogy ha sztereó kimenetet szeretnél azt a front elsõkre keverték le, de ez biztos megvan a csatlakozó kiosztási leírásban.
IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy félreérthetõ voltam. Ezért kicsit részletezem.

Nincs erõsítõm, és nem házimozi 5.1-et, hanem egy ilyet akarok/szeretnék rápasszintani az ASUS 7.1 pótkártyájára :

X-Tensions Carbon 5.1 System

Mert PC-n akarok ügyködni a remixelgetésekkel, de közben nem lemondani a gép más célokra használásáról (anim, élõszereplõs filmnézés).

Az X-Tensions 3 mini jack dugóval csatlakoztatható a PC mindenkiri kimenetére:

Ilyenbõl jön ki három darab a rendszerbõl a PC felé, a mini jack rész megy a hangkártyába:

Nos, így mit tudok tenni?

Jól mondod, ez lehet a logikus kiosztás.
No csak találtam Neked valamit, bár nem egy hájfáj minõség. Sztereó RCA dugó- 3,5mm Jack átalakító
IMYke2.0.0.0
A képen látható szettbõl a jobb oldali a 5/7.1-es hangrendszer csatlakozója - TOS linkekkel (jól mondom?).
A fõ hangkártya (bal oldal) két RCA csatlakozója erõsítõre, a nagy jackek meg a fejhallgató és mikrofon bemenetek, az utolsó meg digitális.

Nos, nekem az 5.1-es hangrendszert kellene csatlakoztatnom a jobb oldalihoz, míg a profi fejhallgatóval tudnék ügyködni.

Tehát, mindenképp elosztó kellene - csak (mivel abszolút laikus vagyok), tudnád nekem ezt képpel is prezentálni, hogy mirõl is van szó?

Vagy ha lecseréled a hangcucc Jack-jét, két RCA dugóra.
2RCA dugó-3,5mm-es st Jack aljzat átalakítóval. De ilyet könnyebb összerakni, mint találni, fõleg jobb minõségben, ami illene ehhez a kártyához.
IMYke2.0.0.0
No, most viszont audiós kérdés:

Ez a hangkártya:

A modulhoz hogyan tudom csatlakoztatni majd a mini jackes hangrendszeremet? Milyen átalakítót kell vennem, és hol találok olyat?

Elõre is köszönöm a segítséget!

IMYke2.0.0.0
Az eredeti (koreai) zene és klip: Uhm Jung Hwa...Song of the Wind 03:23 (127 BPM)

A remix, amit felkérésre készítettem belõle: Uhm Jung Wha...Song of the Wind (i2k's Dancing Breeze Remix) 06:44 (130 BPM)

IMYke2.0.0.0
Idõközben segítettek egy másik topikban. Tárgytalan.

IMYke2.0.0.0
Srácok, van itt valaki? Apró kérésem lenne...

IMYke2.0.0.0
Azért meg van még az az optimizmus. Ez jó.
Tökéletes munkához idõ kell. <#smile>

mflex
Jah, de bent vagyunk, a végén még ház lesz belõle 😄

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Nálatok is esik az esõ? 😞

mflex
Nem, mert a házamnál vagyok, holnap lesz egy betonozás azt megvárom és innen indulunk az öcsémtõl, õ visz fel Ferihegyre. Most egyelõre nem is érdekel semmi ilyesmi, ezek nem fontos dolgok a számomra (már). Majd Italo4ever feldobja, neki is megvan.

What about the forests?

kaposi1
Ez esetben nem ferne meg bele az utazas elott az Antilles CD rippelese?
Azzal nincs annyi macera mint a vinyl-vel.
Egy honap nagyon hosszu ido.
Ha lehetne.(:

mflex
Akkor Neked is kellemes idõtöltést! 😊

What about the forests?

Musachy
Még vagyok én is, de nem sokáig.

imo :) science fiction is science fact

mflex
Kösz mindenkinek, de még nem utaztam el.

What about the forests?

kaposi1
Jó nyaralást,pihenést,a most indulóknak.<#wave>

Zephyr Retiring
#23111-re:
mindenkinek jó nyaralást, aki mostanában megy 😊
a többieknek meg kellemes hétvégét!
remélem, mindenki hoz 1-2 szép fotót is az emlékei mellé..

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Musachy
<#wave>Köszi!

IMYke2.0.0.0
Jó nyaralást! Vigyázz Te is magadra! <#wave>

Musachy
Kellemes idõtöltést, a következõ két hétben én sem leszek, kellemes nyaralást (magamnak is)!