DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Bûn lenne kihagyni onnan õket.<#crazya>#crazya>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
egyébként õ Fomin és egyéb elõadóknak is 'énekelget' mindenfajta stílusban, de ezt az italo érzést nagyon jól hozza...

De mégis úgy meg fogott ez a dal hogy naponta meghallgatom.
Még azt is megkockáztatnám hogy az ének néhol hamis,de mégis rohadtul tetszik.
Több levélváltásom is volt ezzel a dallal kapcsolatban Olegris-el de elég lehangoló választ kaptam.
Nem tervezik a lemez kiadását sajnos.<#rinya>#rinya><#falbav>#falbav>
Próbáltam rávenni hogy akkor legalább a master kópiából juttasson el hozzám hiszen tudtommal õ a zeneszerzõje.
Még ki is fizetném.
Erre a válasz ez volt.
Unfortunately, I have only instrumental in lossless, the song "Stranger" has been written down without my participation.
<#szomoru1>#szomoru1><#sir>#sir>
Nikita egyébként überfantasztikus, abszolút telitalálat! talán a mostani idõk egyik 'leg-italosabb' hangzását nyújtja. bár ebben közrejátszik a jól bevált alapritmus és basszusvonal, kicsit Gazebos beütéssel.
Nálam nyitott fülekre találtak.<#eljen>#eljen>
Várom a folytatást.<#taps>#taps>
Sajnos mostanában kevesebbet tudok foglalkozni még a saját topikommal is mint szeretnék.
Ez a dal teljesen kiesett a halláskörömbõl(idáig<#wink>#wink>)
De szerencsére vannak még akik figyelik az ilyen stílusú nótákat.<#crazya>#crazya>
Egyébként ebben a dalban van egy kis Modern Talking hajazás is.<#nyes>#nyes>
De ez nálam nem gond.
Amúgy érdekelne hogy neked tetszik-e ügyeletes kedvenc dalom?<#nemtudom>#nemtudom>
NIKITA FOMIN - Stranger
a "mindez itt"-be beletartozik a Italove - L'amour (2011)is?
Mert engem az felettébb érdekelne<#worship>#worship> de pont azt nem találtam meg.<#szomoru1>#szomoru1><#fejvakaras>#fejvakaras>
a közeli mostanból ajánlom ezt a maszek rajongói dalocskát
Italove - L'amour (2011)
továbbá egy viszonylag kevésbé ismert és élvezhetõ minõségben még ritkább felvétel a klasszikus italodisco stílusból
Marc Line - Little girl / You can break my heart
és ambient stílusban egy kellemes szám
M'impulse'z - China
mindez I T T /X
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vkit nem érdekel ilyen cucc???
Itt már írtam róla!
Switch Box
Arra jó, hogy a pc-be a jack-ek dugdosásától megkímél, ha van egy 5.1-es jack-es fülesed + egy 5.1-es jack-rca -val összeköthetõ erõsítõd!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Udv az USA-bol, szerencsere tul eltem a Kanadai anyos (meg)latogatasat, ezert gondoltam, 1 het utan bekoszonok. Fasza minden, az amcsik tovabbra is nagyon kedvesek es (a legtobben) hulyek mindenhez, itt lassan del lesz, otthon meg du 5 ora elmult. Megyunk is valahova enni, de az az erdekes, hogy ebben a nagy metropolisban meg vasarnap delben is megvannak orulve, kurva sok ember, turista bent cseszi az anyjat Manhattan-ben (igaz en is). Az idojaras is fasza, most 25 fok korul van es allati tiszta a levego.
Na egyelore ennyi, legkozelebb ha lesz kedvem, akkor a keresztanyamtol jelentkezek be Frisco-bol, ha nem, akkor majd otthonrol 3 het mulva.
What about the forests?

Ember küzdj, és bízva bízzál... Hallgass zenét, hogy el ne hízzál!
Nincs erõsítõm, és nem házimozi 5.1-et, hanem egy ilyet akarok/szeretnék rápasszintani az ASUS 7.1 pótkártyájára
X-Tensions Carbon 5.1 System
Mert PC-n akarok ügyködni a remixelgetésekkel, de közben nem lemondani a gép más célokra használásáról (anim, élõszereplõs filmnézés).
Az X-Tensions 3 mini jack dugóval csatlakoztatható a PC mindenkiri kimenetére:
Ilyenbõl jön ki három darab a rendszerbõl a PC felé, a mini jack rész megy a hangkártyába:
Nos, így mit tudok tenni?
A fõ hangkártya (bal oldal) két RCA csatlakozója erõsítõre, a nagy jackek meg a fejhallgató és mikrofon bemenetek, az utolsó meg digitális.
Nos, nekem az 5.1-es hangrendszert kellene csatlakoztatnom a jobb oldalihoz, míg a profi fejhallgatóval tudnék ügyködni.
Tehát, mindenképp elosztó kellene - csak (mivel abszolút laikus vagyok), tudnád nekem ezt képpel is prezentálni, hogy mirõl is van szó?
Ez a hangkártya:
A modulhoz hogyan tudom csatlakoztatni majd a mini jackes hangrendszeremet? Milyen átalakítót kell vennem, és hol találok olyat?
Elõre is köszönöm a segítséget!
A remix, amit felkérésre készítettem belõle: Uhm Jung Wha...Song of the Wind (i2k's Dancing Breeze Remix) 06:44 (130 BPM)
Tökéletes munkához idõ kell. <#smile>#smile>
What about the forests?
Azzal nincs annyi macera mint a vinyl-vel.
Egy honap nagyon hosszu ido.
Ha lehetne.(:
mindenkinek jó nyaralást, aki mostanában megy 😊
a többieknek meg kellemes hétvégét!
remélem, mindenki hoz 1-2 szép fotót is az emlékei mellé..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."