DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Musachy
Egy-két napja, mi? <#hehe>

imo :) science fiction is science fact

Zephyr Retiring
vannak, akiknek ezek (is) már megvannak egy ideje<#nevetes1>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
csak kíváncsi voltam olvassa-e walaki<#vigyor3>

kaposi1
Nagyon szépen köszönöm az újabb zenei ritkaságokat amit kértem.<#worship><#worship>
Gondolom nem csak én vagyok aki letöltöm ezeket a kuriózumnak számító felvételeket.
És remélem idõvel más is megköszöni majd neked.
Mert gondolom nem csak én gyûjtöm be õket.<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
jó reggelt srácok.<#wave>
Mert a tegnap átdolgozott éjjel miatt nekem még az van.
Hát most mit mondjak kedves barátunkról?<#fejvakaras>
Most olvastam vissza a hozzászólásokat a topikomban.<#wilting>
Igazándiból nem tudom hogy kínomban röhögjek vagy sírjak.<#wow3><#nyes>

Italo4ever
mostmar tudom xd

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Italo4ever
most olvastam vegig user2 firkalmanyait es ahogy zephyr irta en nem konnyesre hanem kinombam rohogtem ez a csavo egy mar nem tudja hogy milyen hazugsagokat talaljon ki es foleg mekkorat<#idiota> lehetne miniszterelnok is akar LOL

kar lenne ha eltunne a forumrol egy ilyen pszihopatikus szemely XDDDD

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Musachy
Nem tudtad, hogy mindenki magyar ezen a világon? Legalábbis mi azt hisszük és büszkén mondogatjuk... <#buck>

Musachy
sondeK

Zephyr Retiring
egy linn sonder..
a dualomra emlékeztet külsõre<#eljen>

Italo4ever
minden valamirevalo hulye tudja, hogy Gianni Coraini olasz es a budos eletben megcsak ebben fos orszagunkban sem jart,nemhogy magyar lenne.

a csavo---user2--- annyira seggarc hulye fasz hogy nincs ra szo.

Zephyr Retiring
mér<#fejvakaras> nem õ írta<#kerdes><#eplus2>

Musachy
Innen már csak egy lépés, hogy a Red Wine c. dalt õ írta a UB40 részére...<#nyes>

Amúgy meg a Prognózis és az italo hogy tudna összejönni??? Nem is értem, talán csak pár üveg (vörös)bor után...

Musachy
Ezt jól megmondtad, kétségtelen. <#hehe>

Zephyr Retiring
jah, még valami beugrott:
szívbõl utálta hogy pityuztuk 😊
(mi meg már, csak azért is)
steve-nek hívatta (volna) magát..
steve red-nek.

Zephyr Retiring
#23194-re:
várj már cimbi 😊
erre a bizonyos prognózisos esetre határozottan emlékszem, mert ott voltam.
halljak meg, tényleg együtt énekeltek!
mondom hogy történt:
vörösék már végeztek a koncerttel. a közönség nagy része már távozott. páran még maradtunk viájpísek, kicsit borozgattunk még..(tudtátok, hogy pityu csak vörösbort hajlandó fogyasztani, semmi mást?)
szóval jóval a koncert után történt az eset..a hangulat már emelkedett volt..a banda roadjai valahonnét kerítettek egy videólejátszót és rákötötték a keverõ videómoncsijára. na ezen néztek egy amatõrfelvételes ken laszlo koncertet, amit pityu is kiszúrt, felpattant az asztaltól, poharát mikrofonnak használva, ilyesmit mondott (inkább kiabált) :
"ezt én is tudom! héé, héj gááj! " (a nóta többi részét most emberbaráti szeretetbõl, és pityu iránti tiszteletem miatt, inkább nem említeném 😉
na, ennyi a sztori..pontosan nem emlékszem már, de valamikor 1985-táján lehetett az ominózus esemény...

Dióka
nem gondolnám, hogy széles e közelben van nálad alkalmibb pszichopatább géniuszunk <#nevetes1>, ez a lüke aladár nekem amúgyis egy új 'reménységnek' tûnik a 'lipót mezõrõl' (legyen becses neve pl. a tuti+mondó), ennyire hülye tán még trendy sem volt soha....<#hehe>...jó, te azért ha akarod, simán kenterbe vered bármiben, hisz a mester azért te vagy, ezért is korrepetálhatnád kicsit, de idõközben legalább te már csak ritkán erõsködsz a hozott-alkotott minõséggel.<#nevetes1> na, meg már megszoktalak és emaitt meg a virág lelked miatt nem is tudom, mi lenne, ha nem fújna erre az a bizonyos Szellõ, de 2-es felhasználótól kiver a víz, még jó, hogy nem ide mondja-rakja a 'tutikat'.<#nyes>

Zephyr Retiring
#23191-re:
a drága ketyeréit még nem láttam a csojszban..
tehát, nem is léteznek 😊
..hacsak nem trendboy barátunkhoz van szerencsénk az álreg alatt..merthogy vagy álreg, vagy egy nálam is zseniálisabb pszichopatát tisztelhetünk a személyében az tuti :p

Dióka
engem kevésbé zavar, ha valaki hányást vagy bármilyen attól jobb minõséget oszt meg, mint az, ha valaki úgy oszt meg szart, hogy fenten és öntömjénezve hírdeti mellé, hogy az milyen überállattfantasztikus,mert neki abban micsoda tehetsége van, hogy szarból épít vasbeton szilárdságú felhõkarcolókat...kár, hogy a hangokhoz és hangzáshoz a 'drága cuccok' mellé jó volna némi zenei hallás is...

de látom, nem csak a zenében és reprodukálásban érzi magát otthon , de igazi tehetsége van a történelem formálásában is....na most jön majd a tuti sztori...a a Moszkváról olaszba disszidált Laci hawer sikertörténetével vagy ki tudja épp ost mivel<#nevetes1><#eplus2>

Zephyr Retiring
#23188-ra:
én csupán amiatt szomorkodom, hogy ezeket meg is ossza..
a tagokat meg a minõségtõl ezáltal megfossza …
na, ez az ami kár 😞

Musachy
<#hehe>

Dióka
én már a legelejétõl fogva nem tudom elképzelni, hogy miért erõlködik azzal a sok hulladékkal,amit feltöltött.. <#nyes>

ennyi szart már tényleg rég hallottam egy kupacban, ugyanis én a legtöbbe bele is hallgattam (na lássuk azt a medvét alapon), hááát inkább no comment. kár, hogy az ifjú, sok éve a pécéje elõtt üldögélõ zsenike minden pillanatban elélvez a tükörképétõl, így egyáltalán nem képes racionálisan látni (illetve hallani), hogy mit és hogyan basz el a az egy nappal elõtte mp3ban letöltött VINYL 'remekmûveiben'. <#falbav><#gun>
tényleg kár....

Dióka
bónusz a tegnapihoz (kérésre)

Samuel-Baby Girl

Paul Parker-Can U Feel The Love Coming (Trinity Mix)

mindkettõ fellelhetõ FLAC-ben is a hqaudience.com
letöltés menüjében

Zephyr Retiring
#23185-re:
gond egy szál se..
akkor alkalomadtán majd bemutatok egy-egy retro szépséget én..
talán majd más is 😉

Musachy
Volt faternak néhány, de csak ez van nekem, neki már nincs.

Zephyr Retiring
#23183-ra:
aszittem lájkolod wazze 😊
vagy retró rádióscuccosból csak az az egy bemutatottad van?

Musachy
Láttam! Nem semmi orosz gépezet. <#eljen>

Zephyr Retiring
#23181-re:
csojszba vótá?
tiszteletedre tettem bé egy szépséget...
gondoltam jó példával járok elöl :p
mostanság (úgy látszik)
csak én gyûjtök saját ketyeréket 😊

Musachy
Az néköm is. <#zavart1>

Zephyr Retiring
természetesen megvan a némbör van..
igaz, egyelõre csak a rapülõk-tõl :p

Musachy
Attól tartok, hogy hiába várnánk...

kaposi1
Na arra én is vevõ lennék.<#nyes><#taps>

IMYke2.0.0.0
Mike valószínûleg a július 4-i Függetlenség napot ünnepli 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Musachy
Nem üres kézzel, de szerintem inkább ennek örömére fogadhattál volna te valami ritkasággal a '80-as évekbõl lossless (pl. Bobby J. - Number One teljesen jó lett volna).

Zephyr Retiring
#23173-ra:
..hallgatható.. 😊

végre újra "itthon" 😉
már kezdtél hiányozni 😊
ha flexi is visszajön kancsiból, újra teljes lesz a csapat :p
remélem a fotók mellé, elhozza az aktuális kanadai synthspace nótát a la lossless 😊
(nem úgy, mint te, aki üres kézzel jött meg a nyarcsiból..)

Musachy
Elviselhetõ.<#buck>

Zephyr Retiring
tûrhetõ kategória<#nyes>

Ez odaver! Kellemes ID.<#eljen>
Köszönöm a letöltés lehetõségét!<#worship>
gyorgy74
Én is nagyon köszönöm ezt a remek dalt!!!<#worship>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

Nagyon szépen köszönöm én 1 jót válogattam nálad<#taps><#eljen>

Dióka
pedig azt gondolnám, hogy egy zenevadásznak ez nem gond.<#nevetes1>
igaz, van 'sugó videó' is az oldalon, linket is beszúrtam, de akkor leírom:
oldal bármelyik része megnyit, klikk 'X' menüpont, alatta bejövõ résznél 'bonus'-ra katt (ez pl. egy gyûjtõ fõkönyvtár) és megnyílik, utána már talán nem olyan bonyolult (de ha mégis, akkor ugyanitt szintén a 'keresés' résznél legördülõ menüben kiválasztod a 'fájl' részt és mellette beírsz egy szótöredéket,majd enter vagy mellette kis ikon klikk...ki fogja dobni a találatokat.aztán ha az adott sor végén azt írja ki,hogy mp3,akkor a zöld 'play' ikonra klikkelve bele is hallgathatsz (ha jó a lejátszód), a zippelt fájlokban van a minõség (amit érdemes leszedni), de azt online nyilván nem tudod lejátszani<#kacsint>, vagy pl. a kinézett fájl nevén 'mentés másként - save as' (általában jobb klikkre megnyíló menüpont) funkcióval le is töltheted. a könyvtárnév mellett-alatt lévõ 'play' ikon pedig mindent lejátszik,ami az adott könyvtárban lejátszható...

na csak ennyi, ez leírva hosszúnak tûnik, pedig a gyakorlatban mindössze 2-3 klikkrõl van szó. ettõl még egy online fájlszerveres letöltés is 6x bonyolultabb.

én valahogy nem találtam rá....
<#rinya><#rinya><#rinya><#conf>

kaposi1
Hálám örökké üldözni fog.<#taps><#taps><#taps>

Dióka
persze megvan az is, mert jó, csak nekem az éjszakai hõség jobban tetszik, de akkor kérésedre majd holnap (mire hazaesem a melóból) feldobom azt is 'jóban'.

kaposi1
Ezért is hatalmas köszönet<#worship>, de ha még a másik számát is tudnád prezentálni ilyen minõségben akkor aztán maga lenne a Kánaán.

Mióta keresem jó minõségben!!!!<#sir><#rinya>

Õt: Samuel - Baby Girl<#szeret>

Dióka
ez sem volt még sok helyen, pedig a maga electro-italo nemében egész jól sikerült darab

Joonas Samuel Vähämäki féltucatnyi stílusban dolgozik, úgy 2 éve egyik este (is) gondolt egyet és az italo ritmust keverve az electroval elpötyögött a cuccain....nem is akárhogy
Samuel - Heat of the Night

aztán örök kedvenc férfi vokál hangom, a még mindig aktív és nagyszerû Paul Parker egyik régebbi, de a közeli helyeken sem szerepelt maxijáról való felvételt dobnám be a közösbe 90-es évek elsõ felének disco stílusában
Paul Parker-Can U Feel The Love Coming (Love It In London Mix)

mindkettõ fellelhetõ FLAC-ben is a hqaudience.com letöltés menüjében

kaposi1

Szia!
Nagyon ott van a szeren,ennyi<#eljen><#eljen><#eljen>