DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Gondolom nem csak én vagyok aki letöltöm ezeket a kuriózumnak számító felvételeket.
És remélem idõvel más is megköszöni majd neked.
Mert gondolom nem csak én gyûjtöm be õket.<#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Mert a tegnap átdolgozott éjjel miatt nekem még az van.
Hát most mit mondjak kedves barátunkról?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Most olvastam vissza a hozzászólásokat a topikomban.<#wilting>#wilting>
Igazándiból nem tudom hogy kínomban röhögjek vagy sírjak.<#wow3>#wow3><#nyes>#nyes>
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
kar lenne ha eltunne a forumrol egy ilyen pszihopatikus szemely XDDDD
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
imo :) science fiction is science fact
a dualomra emlékeztet külsõre<#eljen>#eljen>

a csavo---user2--- annyira seggarc hulye fasz hogy nincs ra szo.
Amúgy meg a Prognózis és az italo hogy tudna összejönni??? Nem is értem, talán csak pár üveg (vörös)bor után...
szívbõl utálta hogy pityuztuk 😊
(mi meg már, csak azért is)
steve-nek hívatta (volna) magát..
steve red-nek.
várj már cimbi 😊
erre a bizonyos prognózisos esetre határozottan emlékszem, mert ott voltam.
halljak meg, tényleg együtt énekeltek!
mondom hogy történt:
vörösék már végeztek a koncerttel. a közönség nagy része már távozott. páran még maradtunk viájpísek, kicsit borozgattunk még..(tudtátok, hogy pityu csak vörösbort hajlandó fogyasztani, semmi mást?)
szóval jóval a koncert után történt az eset..a hangulat már emelkedett volt..a banda roadjai valahonnét kerítettek egy videólejátszót és rákötötték a keverõ videómoncsijára. na ezen néztek egy amatõrfelvételes ken laszlo koncertet, amit pityu is kiszúrt, felpattant az asztaltól, poharát mikrofonnak használva, ilyesmit mondott (inkább kiabált) :
"ezt én is tudom! héé, héj gááj! " (a nóta többi részét most emberbaráti szeretetbõl, és pityu iránti tiszteletem miatt, inkább nem említeném 😉
na, ennyi a sztori..pontosan nem emlékszem már, de valamikor 1985-táján lehetett az ominózus esemény...
ja, hogy a tuti infót innen vettem a 2. hszbõl?! a tutimegmondó jogi elõdjétõl....
nem kétséges. született géniusz a srác.<#falbav>#falbav><#hehe>#hehe> remélem azért tovább tanul...
a drága ketyeréit még nem láttam a csojszban..
tehát, nem is léteznek 😊
..hacsak nem trendboy barátunkhoz van szerencsénk az álreg alatt..merthogy vagy álreg, vagy egy nálam is zseniálisabb pszichopatát tisztelhetünk a személyében az tuti :p
de látom, nem csak a zenében és reprodukálásban érzi magát otthon , de igazi tehetsége van a történelem formálásában is....na most jön majd a tuti sztori...a a Moszkváról olaszba disszidált Laci hawer sikertörténetével vagy ki tudja épp ost mivel<#nevetes1>#nevetes1><#eplus2>#eplus2>
én csupán amiatt szomorkodom, hogy ezeket meg is ossza..
a tagokat meg a minõségtõl ezáltal megfossza …
na, ez az ami kár 😞
ennyi szart már tényleg rég hallottam egy kupacban, ugyanis én a legtöbbe bele is hallgattam (na lássuk azt a medvét alapon), hááát inkább no comment. kár, hogy az ifjú, sok éve a pécéje elõtt üldögélõ zsenike minden pillanatban elélvez a tükörképétõl, így egyáltalán nem képes racionálisan látni (illetve hallani), hogy mit és hogyan basz el a az egy nappal elõtte mp3ban letöltött VINYL 'remekmûveiben'. <#falbav>#falbav><#gun>#gun>
tényleg kár....
Samuel-Baby Girl
Paul Parker-Can U Feel The Love Coming (Trinity Mix)
mindkettõ fellelhetõ FLAC-ben is a hqaudience.com
letöltés menüjében
gond egy szál se..
akkor alkalomadtán majd bemutatok egy-egy retro szépséget én..
talán majd más is 😉
aszittem lájkolod wazze 😊
vagy retró rádióscuccosból csak az az egy bemutatottad van?
csojszba vótá?
tiszteletedre tettem bé egy szépséget...
gondoltam jó példával járok elöl :p
mostanság (úgy látszik)
csak én gyûjtök saját ketyeréket 😊
igaz, egyelõre csak a rapülõk-tõl :p
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
..hallgatható.. 😊
végre újra "itthon" 😉
már kezdtél hiányozni 😊
ha flexi is visszajön kancsiból, újra teljes lesz a csapat :p
remélem a fotók mellé, elhozza az aktuális kanadai synthspace nótát a la lossless 😊
(nem úgy, mint te, aki üres kézzel jött meg a nyarcsiból..)
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
igaz, van 'sugó videó' is az oldalon, linket is beszúrtam, de akkor leírom:
oldal bármelyik része megnyit, klikk 'X' menüpont, alatta bejövõ résznél 'bonus'-ra katt (ez pl. egy gyûjtõ fõkönyvtár) és megnyílik, utána már talán nem olyan bonyolult (de ha mégis, akkor ugyanitt szintén a 'keresés' résznél legördülõ menüben kiválasztod a 'fájl' részt és mellette beírsz egy szótöredéket,majd enter vagy mellette kis ikon klikk...ki fogja dobni a találatokat.aztán ha az adott sor végén azt írja ki,hogy mp3,akkor a zöld 'play' ikonra klikkelve bele is hallgathatsz (ha jó a lejátszód), a zippelt fájlokban van a minõség (amit érdemes leszedni), de azt online nyilván nem tudod lejátszani<#kacsint>#kacsint>, vagy pl. a kinézett fájl nevén 'mentés másként - save as' (általában jobb klikkre megnyíló menüpont) funkcióval le is töltheted. a könyvtárnév mellett-alatt lévõ 'play' ikon pedig mindent lejátszik,ami az adott könyvtárban lejátszható...
na csak ennyi, ez leírva hosszúnak tûnik, pedig a gyakorlatban mindössze 2-3 klikkrõl van szó. ettõl még egy online fájlszerveres letöltés is 6x bonyolultabb.
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#conf>#conf>
Mióta keresem jó minõségben!!!!<#sir>#sir><#rinya>#rinya>
Õt: Samuel - Baby Girl<#szeret>#szeret>
Joonas Samuel Vähämäki féltucatnyi stílusban dolgozik, úgy 2 éve egyik este (is) gondolt egyet és az italo ritmust keverve az electroval elpötyögött a cuccain....nem is akárhogy
Samuel - Heat of the Night
aztán örök kedvenc férfi vokál hangom, a még mindig aktív és nagyszerû Paul Parker egyik régebbi, de a közeli helyeken sem szerepelt maxijáról való felvételt dobnám be a közösbe 90-es évek elsõ felének disco stílusában
Paul Parker-Can U Feel The Love Coming (Love It In London Mix)
mindkettõ fellelhetõ FLAC-ben is a hqaudience.com letöltés menüjében
Nagyon ott van a szeren,ennyi<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>