26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#24169 a régi kék strandpapucsot már rongyosra hordtam
ja, ez inkább szomorú
bocs
hiányozni fogsz dióka..
(most röhögjek, vagy sírjak wazze) -
#24168 papucs nélkül egyik sem hiteles! -
#24167 nekem az eredeti album verzió (2000-es) jön be (ez nekem picit lagymatag), de a 99-es remix alaptéma talán ebben volt a legjobb
-
#24166 épp pakolászgatok..
már már azt hittem, mégiscsak kell a cavinton, de aztán
csak meglett wazze :)
viszont a csók x csók -nak csak a borítóját találtam meg.
az úgy látszik másnak is tetszett
ezeken a dual-okon :) is hallgattam már őket.
most, mint látható ezek is felkerültek a vendégszoba szekrényének a tetejére.
a családban csak én vagyok betegesen vinyl és hájgend fan
-
#24165 Sziasztok!
Hoztam egy zenét:
PISTOLERO wav
-
#24164 koszi mike, elvittem.
-
#24163 Nekem is tetszik, hallottam már sokszor. -
#24162 ja -
musichunter #24161 egészen jó...
-
#24160 Sziasztok!
Ezt ismeritek? Egész jó dal...szerintem. Nekem ez is új, a Petőfin hallottam.
-
musichunter #24159 Köszönöm a lehetőséget !
A párom nagyon fog neki örülni végre jó minőségben lesz meg!! -
#24158 a jó a bor, a szivar és a nő a korral érik..
te meg koravénként leszel érett
csak a zene kortalan.. -
#24157 akkoriban még 3.50-be került egy lp és 98 centbe egy 45-ös maxi single..
dollár, nem forint -
#24156 kérdés az, hogy kinek mi a korabeli..
nekem ugyanis akad 1960-as felvétel is a fekete korongjaim között
(mondjuk nem egy italodisco lemezről beszélek)
de kétségtelenül korabeliről -
beva02 #24155 Köszönöm -
Biatomi #24154 Szia!
Köszönöm a lehetőséget. -
#24153 kosz Mike,szerintem jol szol a lemez. -
#24152 Nincs mit, talán az úgynevezett, Bohlen féle Orchestra Hit koppintás miatt, a léghajós szám kiemelkedik a többi együttes disco száma közül is. -
#24151 Tényleg nem kiemelkedő szám a többi,de nekem így egyben nagyon kellemes emlékeket idéz az album.
Köszönöm szépen. -
#24150 Akkor jó :) -
#24149 A korabeli zenei felveteleken ilyen a stereo hangzas. -
#24148 Kérésre feltettem a MODERN HUNGÁRIA - SZÍV ZENE SZERELEM LP-T, ugyan wav-ban töltöttem fel, de sajnos pár szám az én fülemet nagyon bántotta, ahogyan szólt, majd TI eldöntitek, sajnos ezek szerint romlott a minősége a lemeznek, de mint írtam, rajtatok áll, illetve a fületeken, hogy kit mennyire zavar. A rar-ban vannak képek a vinyl-ről. Annyit még a lemezről, hogy az italo disco rajongóknak, csak két szám, ami megüti ama bizonyos mércét (nálam legalábbis így van), az az ELFÚJJA A SZÉL, illetve a SZÁLL A LÉGHAJÓ, a többi elmegy szódával.
[center]
part 1
part 2
part 3
[i]isd&retro
-
#24147 Hank Marwin (shadows)az tud valamit, az már biztos, 1994-ben Németországban voltam egy koncertjén, akkor ilyen tetszik, de unott szájjal végig néztem, most meg ölni tudnék érte, én barom, nem tudtam mi a jó! :D
-
#24146 Ez eredetileg nem ilyen, ugye? Mármint értem arra, hogy a feltöltő "szedte szét" ilyen STEREO hangzásra...
-
#24145 Na most, kellene nekem SHADOWS zenék, kizárólag lossless!
Kösz -
#24144 PM... -
#24143 Igen, de én direkt a 910-es lejátszót kerestem, mert ez az egyik legszebben szóló CD a világon. Eszméletlen tényleg a hangzás, köszönhetően a belső alkatrészeknek is. A CD ajtó szinte hangtalanul nyit és zár a beolvasás és az olvasás is hangtalan, a súlya meg hát majd 9 kg. A 920-as már sárga, de persze előtte utána kérdeztem,és olvasgattam, hogy a 910-es közelébe sem ér. Hiába mindig voltak kitűnő, majd rosszabb konstrukciók.
Ezért vettem 910-est, attól függetlenül, hogy a 920-ast nem hallottam szólni, de elhittem a sok fórumozónak a válaszát, a döntő a válasz az audiokarma.org oldalon kaptam egy eléggé hozzáértő hifistától. -
#24142 Szep, csak kar, hogy a cd display nem sarga. -
#24141 Az vasárnap, majd keress meg. -
#24140 8-an -
#24139 Mikorra tervezel hazajönni? -
#24138 germany szokas szerint. -
#24137 Most hol vagy? -
#24136 #24129
kosz a feltoltes,tetszett van abban is valami amit Mike irt. -
#24135 #24124
varja kitalalom,te vagy balrol a masodik. -
#24134 Hello szomszed,nagyon szep torony! Ha egyszer vegre Pecsen leszek,akkor remelem megmutatod. -
#24133 Tervbe van még egy dat, de tudomásom szerint a Yamaha csak egy high-end kategóriást adott ki, a DTR-2 számút, ami legolcsóbban 1000 euróért láttam, az is hibás volt egy kicsit. Meg 630-as eq is a helyére kerül a mostani helyett, ha megjön, na az egy csodálatosan szép masina.
-
#24132 A technics mellett (nem adtam el), most egy ilyet pakoltam össze, szegény technics, sajnos elbújhat mellette, de nem 77-es. Mivel a tornyot árulom is, ezért ez a videó az eladásnak készült, de nem mindenáron eladó, főleg, hogy sikerült szereznem egy ax 1070-es erősítőt a napokban, de az 550 rs IS NAGYON SZÉPEN TESZI A DOLGÁT. ára: 250k alatt nem eladó.
AX-550 RS Audiophile Amp (13kg)
CDX-910 Audiophile CD (8.6 kg)
MDX-793 minidisc
KX-580 Special Edition audiophile deck
CDX-450 CD
KX-333 audiophile deck
EQ-70 Equalizer
RDS-492 Tuner
P-320 Phono
-
#24131 Elég jól összeválogatta az alap "italospace" hangokat, emiatt néha talán túlzsúfoltnak is tűnik, egyszerre ennyi hang (dallam) már inkább ront az összképen...(szerintem), de amúgy egész tűrhető. -
#24130 ja és SZIASZTOK!