DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Ja ja, shanghai, most nézem, hogy azt nem írtam, csak a faszi nevét.

What about the forests?

Dióka
nekünk nincs lehetetlen, csak ki kell várni (vagy meg kell élni) a megfelelõ pillanatot!<#kacsint>

Dióka

4 utas 5 hangszórós rendszer színusz ~120W
30-as mélyekkel

Dangerous <#nyes> fõleg 5 nm-en

Sansui SP-Z99

aztán egy újabb 4-es trükkfelvétel
a videón látható EQ beállításokkal enyhén sem mondanám, hogy 'what the audiophile' <#nevetes1>

Sansui SP-X9000

kaposi1
"Tudtommal a Radio girl-t a Shanghai játszotta amiben szerepe volt."

Az viszont megvan nekem az egyik lemezükön.
Ha tényleg az a Radio girl kell.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Igen, sajnos nehezet.<#sir>

Wind 67
Igen.

Jól jönne nekem is, de még eladót sem láttam belõle jó pár éve.

Tudtommal a Radio girl-t a Shanghai játszotta amiben szerepe volt.

Csak a WAV peregjen

mflex
Ilyen nehezet kértem?

What about the forests?

zalrobto
a 90s években vettem én is AIWA 2 kazettást, másolás céljából de nem sokáig birta nálam 2 év alatt tönkrement<#nemtudom>
persze a 80s-években még a minõség sokkal fontosabb volt<#nyes>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
szia
6-7 éves voltam akkoriban, 6 éve kértem el ,mert kaptak egy újjabb rádiós cd-s magnót<#papakacsint> az asszony-nak megfelelt(meg nekem is)rádiózásra<#eljen>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

kaposi1
Nekem meg van egy AIWA kazettásom ami szintén a 80-as évek elejérõl való.
Még a Flórián bizományiban vettem 12000Ft-ért, ami akkor nagyon sok volt egy rádiós magnóért.
Kuvaitból származott.<#nyes>
Nos én ezzel a magnóval rengeteg kalandot megéltem.
Egyszerûen imádtam a kinézetét, és azt is ahogy szólt.<#szeret>
Amúgy ma is tökéletesen mûködne.
Nagyon sokáig ezzel zenéltem.
Majd elõásom és készítek róla képet.
Eladni nem volt szívem.<#crazya>

Ezeket most árulja ki egy megszorult gyûjtõ. A CTF950-est 45-ért adja.
1983-84-ben volt kereskedelmi forgalomban. Azért emlékszem rá, mert ilyet szerettem volna a ballagásomra kapni, és sehol nem lehetett már 84 nyarán kapni. Ezért egy JVC RC 565LE típust vettem akkor horribilis 13700Ft-ért!<#wow1> És igen, a mai napig megvan, és mûködik!
mflex
<#eljen>

What about the forests?

zalrobto
vagyis félrebeszélek nem hifi csak
és még valaki árulja(ta) is

Eladó Panasonic RX-5025L kazettás magnó
Baranya Hozzáadva: 16:55, 11 Augusztus 2011
Ár: 6 000 Ft
Eladó kihasználatlanság miatt egy használt Panasonic RX-5025L kazettás magnó.
Funkciói: rádió (FM, LW, MW, SW), kazetta (felvétel, lejátszás).
2 utas sztereó hangfalak, remek hangzás.

Irányár: 6000 Ft
<#nevetes1>
egész jól tartja az árát<#nevetes1>

zalrobto
sziasztok
lehet hogy off,de azért hátha még elfér<#vigyor5>
nem hifi nem deck de a maga nemében nagyon jó😊 még most is mükszik <#nevetes1>

igaz már csak rádiózásra használom <#vigyor2>igazi japán minõség
Panasonic RX-5025 LS
a nagymamám vette még fateréknak 10000ft-ért valamikor a 80s-években
egészen a 98-ban vett hifim vételéig ezt használtam<#hawaii>

mflex
Megdöglünk ezen a héten, 40 fok felett??? O_o

What about the forests?

mflex
JBL 4343 Studio Monitor

A képeket linkben, mert nagyok.

Japánról fordította a gugli.

KÉP1
KÉP2

What about the forests?

mflex
JBL 4345

What about the forests?

mflex
Nem semmik<#wow3>

What about the forests?

És ha már itt tartunk, egy monstrum VFD kijelzõ. Egy CAV A8M-é. Jó fél kiló lehet.<#nyes>

Mûködés közben..
A VFD

és elhoztam a végtranyókat bordástul.<#smile>
mflex
Majd ha tudsz, nyomj képet cimbora 😊

What about the forests?

Mekkora szerencsém volt! Kaptam ajándékba egy ilyen kék PIO VFD-t (SA-6800)meghajtókkal együtt!<#taps>
mflex
Pioneer SA-710

What about the forests?

kaposi1
Nos a történet után már csak a desszert hiányzik.<#eljen>
Vagyis a Mr. Henry dal.<#vigyor>

Dióka
valaki tuti tud.<#kacsint>

Egyébként ennek a dalnak is megvan a sztorija, az alap dallamok ugyanis ebbõl valók:
Szécsi Pál-Csak egy tánc volt (1967)

aztán jött Tibor Levay 86-ban és kicsit megspékelte,meg kiegészítette

és majd 10 év múlva 96-ban a Happy Gang is átvette 'Fiatal Szerelem' címû, a maguk módján elbeszélgetõs zenéjükbe a dallamvonal vezetést.

kaposi1
Nem tud kisegíteni valaki ezzel losslessben?

Mr. Henry – Sun's Comin' Up

Producer – Tibor Levay

mflex
Remélem is! <#papakacsint><#nevetes1>

What about the forests?

mflex
A cetli, amibõl jó sok van már, lassan egy téli tüzelésre is elég lesz, nem beszélve arról, hogy hányan akartak átbaszni már. Ez MO.<#boxer>

What about the forests?

Dióka
akkor majd ezt is beütemezem!<#kacsint>

mflex
Jah, kb 650 lesz a pár, nyugi én halottam szólni, olyan mélye van, hogy kiszakad a mellkasod, nem hiába erre esett a választás. Nem tudom, hogy csinálták meg, de éppen ezért ennyi az ára.

What about the forests?

Dióka
ez nem ház,hanem palota!
és lassan elmondhatjuk, hogy a mi fórumunké,annyi részletet ismerünk már!<#nevetes1> ja, hogy a cetlit eddig is te álltad?! ez a te peched!<#kacsint>

Dióka
a sarki boltban 1,3M, de itthon is beszerezhetõ kb.650E-ért, neked most melyiknek a felében lesz?

a cseresznyében gyönyörû lesz, bár azért ez nem kifejezetten diszkós hangfal a 16-os mélyekkel, azt gondolom tudod, de nagyon kiváncsi leszek, hogy hogyan szólhat 'meghajtva' italodiszkón meg hányenden is.<#kacsint>

mflex
Már régóta nem csináltam képet a házról, ezt még májusban filmeztem (részlet), persze azóta már kívülrõl szigetelve van, mindenhol fent a cserép és az eleje is megvan csinálva, kerítés garázs bejáró, etc...

What about the forests?

mflex
Cseresznyét szeretnék, illetve olyan lesz, de nem ebben az árban, mint ahogy itthon dobálják. A német rokonom intézi, "vadiújan" kb kicsivel több, mint a fele lesz, mint itt a "sarki boltban".

What about the forests?

Dióka
akkor a lossless is el van intézve!<#vigyor>

a CF7.2 szép darab lesz!
melyik színben? cseresznye, fekete vagy fehér?

egyébként szerintem a technics-ed is simán meghajtja majd, bár érdemes még 1-2 erõlködõvel kipróbálni.

mflex
Na b+, akkor ez megvan LP-én<#falbav>, most égek, de akkor sem tudtam, hogy õk csinálják. <#szomoru2>

What about the forests?

mflex
Addig nem akartam írni róla, míg a "tárgyalások" le nem zajlottak, de mivel a párom is rábólintott. A kiszemelt egy Canton reference "hétpontkettes" lesz, persze ehhez kell majd valami, ami ki is hajtsa, egyelõre még árulom a cuccokat (JBL, HK AVR 735), aztán utána vásárolok, remélhetõleg az új házamban már ezek szólnak. Természetesen kimondottan ZENÉRE kell, semmi házimozi faszság, a szoba most készül és a második hangszigetelõ anyag van felvéve rá, plusz a tapéta lesz a harmadik, tehát nem lesz ott semmi ami beleszól a hangzásba.Csak már ott tartanék...

What about the forests?

Dióka
mint 200 éves karácsonyi ének már elég sokan feldolgozták, de lehet, hogy nálad pl. emiatt volt a vinyón <#nevetes1>

mflex
Véletlenül akadtam erre videóra a vinyomón bazze, halvány fingom nincs, mikor, hogyan, miért került oda, talán Joe-tól másoltam, vagy kaptam.

Mindenesetre lossless kellene, illetve ki az elõadó, stb...
Felnyomtam ide, a cím alapján rögtön letiltották fél Európában, komolyan mondom bõ nyállal leszophat minden guglis törvényhozó, és fosos paraszt!
Elvileg ebben az országban nincs gond vele...

What about the forests?

mflex
Jó ez a zene, még nem ismertem.
A robot oltári, kíváncsi lennék, hogy milyen fejlesztések lehetnek, amiket egy átlag hülyének (nekünk) nem mutatnak meg...

What about the forests?

mflex
Komolyan, lehet, hogy begyûjtök egy ilyet, nagyon szépek.

What about the forests?

Dióka
leporoltam egy régi dalt az archivumból, egy remek kis szintipop a 96-ban feloszlott brazil zenekar 95-ös albumáról valóban nagyon jó szinti betétekkel, ezen kívül van még 2-3 jó muzsikájuk

Pitch Yarn of Matter - Gray Scale (95)

Dióka
ugyan dobtam már hasonlót, de azért ez a már 7-10 éve menõ robot projekt is ott van a szeren még akkor is, ha (sajnos, vagy talán nem) egyelõre csak 'poénkodó musicbox'-nak használják õket évek óta - úgyhogy ezzel már egybõl zenei vonzata is van<#nevetes1>, többtucatnyi bemutatón, koncerten, tv show-ban, sajnos szinte csak 1-2 elõre megírt 'program' van,amit eddig bemutattak az ifjú Titánok.

Axforce1
Egy új szám Marco-tól..rádióról szedtem, hallgassátok srácok! <#wave>

http://www.speedyshare.com/files/29954723/Parsec_One_-_Sonic_venture.mp3

PIO

+1
mflex
A retrokat ismered, a többi aránylag új...

What about the forests?

Zephyr Retiring
#23523-ra:
pontosan ezért kellett volna mindet szépen, részletesen egyesével bemutatni 😊
de visszakanyarodva a "jövõ zenéjéhez", ha a kütyüid közt akad valami szép ritkaság a retró korszakból (ami nem tucattermék volt),
az majdan engem is érdekelhet 😊
engem a párom most egy h/k erölködõvel lepett meg..
fingom sincs honnét tudta elõkeríteni, de az boztos, hogy régi vágyam volt. (tetszik ez a múlt idõ :p)
amúgy szasztok!

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

mflex
Még a jövõ zenéje, de az új házamban, ha elkészül mindent lecserélek majd, szóval el is kellene adni a kütyüket, persze elherdálni nem fogom.

What about the forests?

Dióka
AJÁNLÓ 2!
és bocsi a viszonylag osztályidegen stílusokért....

még egy kedvenc a nem diszkó mûfajból,
talán még szintén nem sokan ismeritek ADELE -t, aki már elég nagy népszerûségnek örvend, mert egyenes és tiszta, nem mesterkélt hangjával és jó számaival egyszerûen csak simán elbûvöli a közönséget

és ehhez kapcsolódóan persze mások is megpróbálják elõadni, 2 majdnemhogy profi 'feldolgozót' mutatnék hatás sorrendben, akiknek van stílusuk és hangjuk is, hogy megpróbálják...

Drew Chambers

ADELE - Rolling In The Deep

és a kinézet alapján számomra meglepõen nagyonDurva hanggal(!)

TheZyueinsten