DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Köszönet jár ismételten eme zenék önzetlen megosztásáért!<#worship>#worship>
Tobias Bernstrup - Dancing In The Shuttle
Tobias Bernstrup - Roll The Camera
B+ te is. <#nyes>#nyes>
imo :) science fiction is science fact
imo :) science fiction is science fact
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Turkálgattam a mágneses mezõim mélyén és néhány tucat olyan remek italo kópiára 'bukkantam' (kis túlzással persze, hisz tudtam, hogy hol vannak), melyekbõl elsõ körben párat kiválasztva remélem hallgatva is örömteli nosztalgiázást tudok elõidézni (na meg a gyûjteményt növelni), 'mai ajánlataim a régmúltból' olyan (eddig) féltve õrzött felvételeket tartalmaznak, melyek még ma is vagy ritkaságok (az sg-én is) vagy 'minõségben' elég nehezen érhetõek el még a neten át sem. ezeket most megosztom veletek, jelszó és kötelezõ privik nélkül is elérhetõ módon, bár már filózom én is egy olyan szupertitkos, majdnem végtelen hosszúságú jelszón, amit még én sem tudhatok majd....<#nyes>#nyes>
de jöjjön a lényeg, a vérbeli és dallamos italodiszkók!
Denise Simmins-Cry Of Passion (84)
Chang-New Life (extended) (85)
Nemesy-24 Hours (85)
az alábbi osztrák csapat kicsit kakukktojás, de ismerõs sokaknak, ennek a zenének az alapritmusa fogott meg még anno, s bár az eredeti verzió németül szól, itt most az 'emészthetõbb' angol verziót adom, ami szövegében nem hozza a németül elementáris poénokat, de végülis ez sem rossz.
EAV (Erste Allgemeine Verunsicherung)-Bankrobbery (Banküberfall) (extended english version) (85)
ajánlom, hogy mindenki a gugli fordítóba rakja bele az együttes teljes német nevét, és én bónuszként garantálom, hogy mostani állapot szerint bazinagyot fog röhögni! <#nevetes1>#nevetes1>
a jóságos tündérnek hála, minden elérhetõ itten az X menüben avagy közvetlen emitten az italodisco könyvtárban
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
A hangminõség a 96 kbit/s-nek köszönhetõ, amivel feltöltöttem, mert a 32 MB-os videót így is közel 1 órán át töltötte fel - mi lett volna, ha 192-320 kbit/s-es lett volna... :_)
Az ütemdadogás direkt - a szinti is "bedadog" ott.
Igen, valóban monotonnak hathat
A végleges verzióban van már felfutó dobsorozat, többet szerepel a nõi hang effekt is, és több a cutoff hangzás is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
szerintem ez kifejezetten jó lett! nem pontozom, de tetszik!
bár még valóban 'béta' és kicsit hosszúnak is tûnik, de biztos ezért lett progresszív meg trance is <#kacsint>#kacsint>....én a közepében túl monotonnak találom a kb. majd 3 percig szinte ugyanúgy tartó részt, ezt meg lehetne még spékelni pár effekttel vagy egyéb dallamvonallal (mondjuk a fõtéma dallam egyéb variálásával) vagy rövidíteném a számot, bár tudom, a megatrance zenék szeretnek 8-12 percesek lenni....de ha nem vagyok belõve, akkor a legtöbb elég uncsi lesz elõbb-utóbb még akkor is, ha amúgy sok trance zenét is imádok.
mindez csak 1 pici hallgatói vélemény volt, úgy hogy én ilyet vagy hasonlót sem tudnék valószínû összehozni, szóval egyébként meg irigyellek!<#eljen>#eljen><#kacsint>#kacsint>
a bassline és egyéb dob részek szerintem nagyon-nagyon jók, mint maga a téma átirat is ebben a trance-es stlusban!
a hangminõség sajnos kevésbé, olyan összemosott, de ezen valószínû lehet segíteni. szerintem ha (nekem tetszõ) még jobb irányba csiszolódik ez a mû, akkor minden tiszteletem a tied, nem mintha amúgy nem lenne, persze az alkotói szabadságot és elképzelést nem kívánnám neked nem tetszõ irányba tologatni, bár egy mû sikerességét többnyire a közönség (itt épp a hallgatóság) dönti el. egy ütemváltás hibát viszont felleltem: 4.30-nál...
"Kíváncsi vagyok a véleményetekre - trance, és a saját kezem munkája (tehát NEM létezõ valami buherálása)"
Faithless...Insomnia (i2k's Progressive Trance Remix) 09:40 (141 BPM)
This version not the final product! Lack of some buildups, and final arrangement.
Original release date: 1995
Remix release date: 2011
Total Time: 9:40 (on video it's faded)
BPM: 127 - (original)
Sound source(s): Ableton Live + VSTis + 1 House Loop
Video source(s): Some pictures from inet
Tools used: Ableton Live 8, Sony Vegas 6
Copyrights: Cheeky Records; and other distributors - Rollo And Sister Bliss producers
Thanks for Sonic Academy for this tutorial: 'A Beginner's Guide to Music Theory: Chords - 2 Intervals Examples' (youtube.com/watch?v=dnaSLgyxNBI)
Respect for Youtube uploaders!
A projekt - még mindig alaplapi zajkeltõvel:
Az eredeti: Faithless...Insomnia (1995, Video mix)
What about the forests?
mondjuk én kíváncsi lennék a bal oldali Montan hegyomlásokra is.
What about the forests?
A nagy izgalomban normális képet képtelen voltam csinálni a mobillal (omnia7), mert lehengerelt a (szerintem nyugodtan írhatom) hájend hangzás.
A 45-ös mély brutális, bár szerintem az inkább 40-es lesz, de ezt mondták tegnap. Halkan és félhangerõn (ami felért egy disco decibelével) is csodálatosan tették a dolgukat. Semmi zörej, torzulás stb, csak a nyers, finom, lágy hangok. A videó azért került képbe, mert a youtube-on kerestünk rá a hangfalakra, de "csak" a HPM 100-at dobta ki, de még a YT videó is odavágott hangzásban. Amiket hallgattunk: Abba- Chiquitita, pár jazz, pár klasszikusok, Mike Oldfield, Yello, Vangelis, Enya etc..,de még a trance is jól vizsgázott, a Yello mélyei brutálisak voltak.
,
A Pio a 70-es években nem szarozott, ezt már bizton állítom. Szóval nem kell Canton újonnan, inkább gyûjtök még hozzá és egy sx 1980 valamilyen vintage high end hangsugárzókkal...
A monstrum:
What about the forests?
Sajna nem tudom a címét 😞
What about the forests?
...a régi szép idõk.
(...egyébként kéne nekem az a szám (vagy cím és elõadó), amit azzal az ominózus 'pájó' hangfallal teszteltél!<#kacsint>#kacsint> )
Csak fiataloknak 1989 02 09
KOMJÁTHY GYÖRGY UTOLSO VASÁRNAPI KOKTÉL ADÁSA 1998 04 12
What about the forests?
Egyedül a Freakopolis számot kaptam le máshonnan, az legalább jó.
Csak a WAV peregjen
What about the forests?
Most egy 2008 óta szintipopban aktív ausztrál duót mutatok be, akik kicsit átugrottak a modernebb electro hi-nrg felé.
Legújabb Metropolis lemezükön 2-3 durvadinamikus hangzással próbálnak kitûnni.
Freak, Supermagic és ez a Freakopolis
de a korábbi 4 album és néhány bedolgozásból még akad 3-4 zene,ami okozhat kellemes perceket másnak is!
nem tudom mennyire ritka, de én azt sem tudtam, hogy ilyen létezik.
What about the forests?
Közben most olvasom (máshol), hogy Jobbs lemondott, már nagyon beteg...
What about the forests?
What about the forests?
Eltudom képzelni a hang tisztaságát, az elképesztõ erõt és a mélyeket, sajnos a videó trágya minõség...
What about the forests?