DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What about the forests?

What about the forests?

What about the forests?
a masodik filmet mint mondtam nem tudtam megnezni, azt irja, hogy nem tom miatt nem engedelyezett az orszagban ahol vagyok. <#wilting>#wilting>
a torony piszok jol mutat elbamulnam a hazban <#nevetes1>#nevetes1>
Play it loud!!
Lady Gaga - Yoü And I
http://www.multiupload.com/Q8DRLC65IL
WAV LOSSLESS
LG
What about the forests?
http://indavideo.hu/video/Yazoo_vinyl_digitalizalas
jelszó: alison
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
1993-as megjelenésekor, az ára 15000.- USD volt. Manapság a dupláját is elkérik egy ilyen csodáért.

What about the forests?
What about the forests?
imo :) science fiction is science fact
Egész szép az az AKAI torony így együtt, ezzel a deck-kel.
What about the forests?
Aiwa AD-F260

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Senkinek nem kell? Pedig szerintem ez egy nagyon jó ajánlat, fõleg, ha nagyon szép hangokat akarsz hallani, akkor ez a JBL neked kell, akár erõsítõvel, vagy anélkül. PH-en olyan pü-ket küldtek, hogy a tököm tele volt. A legjobb az volt, amikor az egész cuccért 200 ezret ajánlott fel egy faszkalap úgy, hogy vigyem el házhoz. Szerintem meg a 600 ezer nagyon jó ajánlat, ha azt vesszük figyelembe, hogy ez nekem 1.3 millióba került. Na mindegy, ezt a hülye gyereket úgy küldtem a véres takonyba, hogy szerintem azóta nem tért magához. A mai világban minden eladhatatlan, de csak ebben a szájbatekert országban. A jövõ héten feldobom az EBAY-re....
What about the forests?
KOAN-t hallgatok mostanában, nagyon bírom a zenéjét a srácnak, kihozza az audiophile hangokat a zenéje a kütyükbõl, italo-t már régen nem hallgatok, sem semmilyen tuc-tuc diszkó faszságokat.
Szóval CD-rõl csináltam vele felvétel TDK metal-ra és nagyon szép lett a végeredmény, ez egy nagyon jó magnó!
What about the forests?
A tornyot ismerõs árulja, én láttam még porszem sincs rajta 370 - 400 ezer közé kalibrálta be az árát. Amit szeretnék hozzátenni, hogy valami nem stimmel nálam hangzásra ez a kék korszakos kütyü, nála is hallottam azt amit máshol, illetve nem hallottam, amit a retro technics erõsítõm tud. Éppen ma voltam Gyimesinél, a pécsi elektro 55-ben, ahol átnézettem a technics erõsítõt, ki is cserélt benne pár elöregedett alkatrészt, ahol többen kérdezték tõle, hogy eladó-e, de ami a lényeg, hogy õ maga mondta, hogy egész nap hallgatta, mert olyan, mint egy hangszer. Nagyon sok erõsítõt hallottam 1 év alatt "megszólalni", de még mindig nem tudom azt mondani, hogy hallottam volna olyat, ami a közelében lett volna, vagy esetleg le is elõzte volna hangzásban. A 700 ezer forintért vett HK AVR 745-ös (hihg end) erõsítõmet szó szerint agyonveri hangzásban, ez a 35 éve körüli csoda! A fenti szoba már tele van retro cuccokkal, ha rákattanok egy erõsítõre, tuti, hogy egybõl megveszem, de a technics nálam egyelõre magasan az elsõ helyen van, a múltkor tesztelt 8XXX sorozattal egyetemben. Szóval, kék korszak ide, vagy oda gyönyörûek, de a hangjuk nem az én ízlésem, valami hiányzik onnan.
Pár kép róla, amit nekem is megvan, "kissé" jobb minõségben:

What about the forests?
Ne add fel.<#wave>#wave>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Sziasztok.Esetleg valakinek elfekvõben lenne,a képen látható deckemre AIWA cimke megvenném..persze ha eladó.Sajna az enyém a porszívó áldozata lett és nem találom...<#falbav>#falbav>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Õ házimozizni vette sok ch-hoz a hármat anno.
Amúgy nem mindenki keres rá mélyebben, arra amit venni akar. Vannak akik kifejezetten a puritán, "legkevesebb alkatrész ront a legkevesebbet a hangon" teóriát vallják..)
Az átlagos kültéri PA cuccokba nem raknak ilyen csavaros nagyáramú kondikat mint ebbe. Volt nálam javításon már egy pár, s bár igaz 10000uF-osak voltak bennük, de kisméretû, snap-in csatlakozással egy nagy büf-nél már szépen esik a tápfesz, s clippelnek az erölködõk. 2A környékén ha bírnak ezek a mostani kis bigyó kondik.
Csak a kapcsolási rajzát nézegetve lepõdtem meg, hogy a Rotelnél többre számítottam. Persze van olyan teória, ami szerint a kevés kondi a jó.
és az a bekapcs gomb sem semmi....hallgatás után talán 100-150-et ér (nekem).<#kacsint>#kacsint> na monjuk pont nem ilyenrõl álmodom.
gondolom a kondik azért nem sokkal nagyobbak,mert nem kültéri hangosításhoz vagy szubbassz zenékhez lettek igazítva....<#kacsint>#kacsint>
A vég azonban jól meg van konstruálva a ful komplementeres kapcsolástechnikájával, és az oldalankénti 4 pár nagy-teljesítményû bipoláris komplementer végtranyókkal. Dual mono felépítésû de a pufferek érdekesmód, mindössze 6800uF-osak benne.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Réalisateur : Djamel Bensalah
Acteurs : Lorànt Deutsch, Roschdy Zem, Atmen Kélif
Genre : Comédie
Durée : 1h 34min
Date de sortie : 27 Mars 2002
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.