26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#1771 Holnap feltolom a többi MV-t,van vagy 15. -
#1770 Wazze,ha meleg kakaót kellene most innom,nekem annyi lenne :-) -
#1769 Shakin' Stevens - 2. You Drive Me Crazy l 2:50 l 320 AAC -
#1768 Azért azok a piano részek/betétek kurva jók benne... -
#1767 Igen, most is ez történt a 3 azonos track hasonlításánál. Persze egyikőtöket sem ismerem, max a legendák hatnak rám, de tudat alatt ott van, hogy melyiket ki követte el.
Mindazonáltal én sem sorrendet állítok fel... Mint ahogy mondtad is, ízlések és pofonok különbözőek. Egyelőre van olyan, hogy jobb a szájízemnek valamelyik. A 320 már nincs köztük
De az engem is érdekel, hogy hogyan lesz valami 445 AAC? -
#1766 nekem is nagyon bejön!mingyá iszom mellé 1 nagy kakót!:))) -
#1765 holnap lesz még 1 waved is a 448as helyett!:))
semmiképp se "kitkedvelszjobban" alapon dönts,én sem szeretném,sőt azt se kértem,hogy dönts bármiről,egyszerűen mondjuk majd holnap rakd egymás után a lejátszóba min2 ReMaszi wavet,és időkódban ugyanott nézve több helyen kapcsolgass az egyikről a másikra....a többit maximálisan rád bízom!ez a "játék" lényege....
v14-nél mondjuk már nehezebb lesz..... -
#1764 Na lejött wazze... Eléggé italo-s az eleje. Kimondottan tetszik. Méghogy nincs ihlet wazze... ezt írta a napokban egy e-mailben. Röhögnöm kell. Szedd össze magad Mark! -
#1763 Hámé'nem ? :-) -
#1762 Még le sem tudtam tölteni:( -
#1761 Shakin' Stevens - 3. A Letter To You l 3:12 l 320 AAC -
#1760 No ez van akkor mikor úgy beszélünk valamiről, hogy nincsenek referenciák, összehasonlítási alapok...
Most van egy 320, egy 445 és egy 1411 kbps-es verzió...
Hogy melyik szól jobban? Nem nyilatkozom, mert még részrehajlónak titulálna valaki. Úgy kellene ezt is csinálni, mint a bórkostolásnál a vakteszet, mert valaki jobban kedvel valakit és máris az szól jobban.
Szóval csak annyit, hogy akkor permanently delete a 320-at -
#1759 De hülye vagy Pazo,miért utálnánk wazze? :-)
inkább zenéljünk. :) -
#1758 Ez a MARK VERA is tud valamit azé' :-)
egyfolytában ő szól. -
pazo #1757 oké....azt hittem utáltok vagy mi.....amugy tényleg jó lett az intro.... -
#1756 Pazo, wazze... Katt a dióbá ikonjára, majd ott van egy link és indítsd el. Nekem sem mondták meg, de megkerestem! -
#1755 ...utolsó sorom :) -
#1754 PAZO!
MI A GOND?
-
pazo #1753 oké wazze, ne is szóljatok hozzám.......lépek valami xart nézek a tvben..... -
#1752 Wazze!
qurva jól szól,hogy lehet 400 feletti AAC kreálni? -
#1751 most mééér röhögsz??!azt még meg bírom inni,de sajnos nem volt itthon vodka!:) -
#1750 MELEG KAKAÓÓÓÓ
:DDDDDD
Én inkább iszok egy vodkanarancsot :-) -
#1749 Dyva-My Love (Savino remix) (allofmusic remaster v2)
18,4MB
AAC 448kbps -
#1748 FAGYTAM
GRRRRR!
:-( -
pazo #1747 dió-ba , szimi -- most vagy én vagyok sivár de nem vágom mi a pöccsröl folyik a szó.....milyen intro..... -
#1746 hazudnék, ha azt mondanám igen, de beledolgoztam én is! azért egy ilyen mega k.nagy meló!! -
#1745 Minden tiszteletem Trendboynak a kitartó remaszterért (14 óra?wazze!),de .....
valóban túl lett vezérleve,illetve nagyon meg lett nyomva a dinamika....szerintem...emiatt kicsit puffog a mély meg nem annyira "természetes" a hangzás....persze ízlések és pofonok.
nos "játszásiból" én is csináltam egyet ugyanabból az empéháromból, melyet Trendboybá 14 óráig nyúzott,meg alakítgatott....az enyémnek az a "különlegessége", hogy 2(kettő) perc alatt elkészült egy pohár meleg kakaó és egy 1400Ft-os fejhallgató mellett (a többit "titkos" összetevőt nem is mondom,mert még rákaptok!)....és sehová semmit nem pótoltam vissza,nem ment se gigahertzre le-fel,se bitre le-fel...mivel csak játszottam....Persze wav-ben van,de azt most pillanatnyi sebeséghiány miatt nem tudom produkálni,emiatt egyelőre a lehető legjobb hasonlóság megőrzése miatt 448AAC formban megyeget fel még pár percig, bár még így is elég sok kimaradt az "én eredeti remaszter hangzásomból" belőle. Ezt (igazából ennek wav változatát) és a TB féle verzsönt egymás mellé téve érdemes "játszadozni"...
jó bulit! -
#1744 Wazze, Diobá ezt Te csináltad??? -
#1743 Mi a tököm introról beszéltek??? -
#1742 Shakin' Stevens - 4. It's Raining l 3:20 l 320 AAC -
pazo #1741 Mflex.....átmenetileg /amig jobb nincs / befogadja a hallójáratod a venus zenét?? -
#1740 Nahát wazze, remélem sokáig eltart az az orgazmus ,aztán utánna nefelejts el ,minnél gyakrabban ide jönni..
komolyan tök állat az intro,megnéztem 3x egymás után
techgond? Akkor azért volt, hogy megsem nyitotta a lapot, mert töbször oda akartam nézni..
Márkanevesítés....godolkodom rajta -
#1739 szewa mflex-m!!!!
wazze alig 6 nap alatt 17xx hsz????!!! nem semmi vagy!!!!!
lassan el kéne gondolkodnod a "márkanevesítésen"!!!időben tedd bejegyzett védjeggyé,mert lenyúlom!!!
na,lassan úgy néz ki még lesz hol laknom is pár napon belül!orgazmusom is lesz aznap vagy egy pár órás legalább!
Köszi a viszaigazolást az intróra!Ha neked tetszik,akkor már megérte!!!!
Ahogy lesz időm, szépen cserélem is a dizájnt(hogy menjen az intróhoz),meg a tárhelyet is,mert mostanában több techgond is volt..... -
#1738 Wazze ,engem állandóan "kibax" az sg ,ma vagy 30x "fagytam" -
#1737 Tetszik az INTROD :))))) -
#1736 Szewa Dióbá! -
#1735 privi ment,hogy ne csesszük már szét párbajjal ezt a jó fórumot! -
#1734 Joe-tól loptam -
#1733 BAXOTT NAGY ZENE, EGY KIS "ÚJ STÍLUS" BEÜTÉSSEL, DE BELEVALÓ SPACESYNTH...
Sajna csak igy van meg. :( -
#1732 jah, 160-ban volt meg, míg ki nem baxtam