26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#1851 Szimi!
Remélem azért MARK V. nem hagyja abba,mert bár talán 1-2 számában tényleg nincs "ihlet"-ahogyan Ő írta, de a legtöbb az nagyon brutál sztem.. :) -
#1850 Szimi!
Remélem azért MAK V. nem hagyja abba,mert bár talán 1-2 számában tényleg nincs "ihlet"-ahogyan Ő írta, de a legtöbb az nagyon brutál sztem.. :) -
pazo #1849 kész bákker szivat az sg ...... -
Trend Boy #1848 Elindult felfelé...
Kb 4 óra és fent van...
-
pazo #1847 ...akkor bizzunk a teremtöbe hátha felénk sodor egy wav - ot is egyszer.... -
pazo #1846 ...akkor bizzunk a teremtöbe hátha felénk sodor egy wav - ot is egyszer.... -
#1845 [b]MARK VERA-ORIONESQUE(FACELESS REMIX)
320K
http://www.speedyshare.com/503333747.html -
#1844 Hali!
De leszedtem ,csak arra írtam, hogy egyenlőre jó ez is, amíg nincs meg jobb minőségben.. -
Trend Boy #1843 Picikét hadd véleményezem eme remekművet...
(Természetesen ez csak az én szubjektiv véleményem, és fülem álltal hallot szegénységi bizonyitványom. Megbántani, illetve fikázni, vagy más munkáját ne makarom sértegetni.)
Hiányoságok:
1: Számomra közép tartomány elnyomot, és monoatikus hangzást produkál.
2: Mély hangok dinamika tartománya rendben volna, de lecsengési határ értéküket megint csak keveslem.
3: Valahogyan nem érzem igazán, hogy térben szólna az egész, ezért valahogy elveszetnek érzem, néha az egész zenei részeket.
4: Az elején amikor még nem jön be a dob, érdekes sistergést hallok, mintha nem lenne teljesen tiszta a dolog...
5: Igazán szép magasokat nem vélek felfedezni, mintha az egésznek nem lenne teteje.
(ez utobbi talán magában az alap cuccban is benne lenne? Megnézem... Hát az álltalam generált wav-ban ez picit eltüntetésre került.)
Érdemes tudni a fentiekhez:
Minden hangezközöm (Szám.gép, CD player, stb), előerösitő rendszeren keresztül jút el a végfokokhoz. Ál Quadban hallgatok zenét, alátámogatva 80 alatt egy aktiv mélynyomóval. A két pár hangfalat külön végfokok hajtját, és a lényeg: Minden nullán áll. Utközben nincsenek hangszinek, EQ-k és egyéb nyavaják. (lehet itt lehet a gond?)
-
#1842 Szewa!
Pont euz írtam az 1831-nél, bexarás amit mostanában csinál.. -
pazo #1841 Hali -- jó reggelt, korán van, készittetek magamnak egy jó erös kakaót --ez lesz itt a trendi ital ....
Mflex : sztem nem néztel korábbra egy picit, mert ott van wav - ba a venus - hot sound on video :HSZ 1722 ....persze egy vinylröl jobb lenne , de mindegy.....
TrendBoy - jöhet a wav...... -
#1840 [b]MARK VERA-LASER SQUAD
320K
http://www.speedyshare.com/876275253.html -
#1839 még jobb,csak nekem nem frissítette újra....bocs.
elég erős és precíz ez az sg motor! -
#1838 na fasza.nem rakta be a hsz-emet!
jó reggelt!csak a teljes káosz kedvéért...Dyva-My Love (Savino rmx) - gagyi remaster v2 -
#1837 jó reggelt!
csak a teljes káosz kedvéért Dyva-My Love (Savino rmx) - gagyi remaster v2 -
#1836 -
#1835 Wazze, milyen neted van, ahol 2-3m jön a cuccos? -
#1834 -
#1833 -
#1832 [b]MARK VERA-LASER SQUAD
320K
http://www.speedyshare.com/660406896.html -
#1831 Bexarok, mit csinál ez a "motor" ... -
#1830 köszi! -
#1829 Köszi! -
#1828 hát ja, ugy néz ki öreg korára ,Fancy is meghülyül :) -
Trend Boy #1827 Ok! Akkor kb fél óra múlva elinditom fölfelé, aztán majd írom, hogy kb mennyi időt josol...
-
#1826 HAli!
Köszi én megvárom.. -
Trend Boy #1825 Ez nincs meg valakinek wav-ban?
AFTER MIDNIGHT-DISCO LIGHT
320 ST 4:33
Nekem van, wav-ban kb 90mb, ha kell...
És sajna idő lesz mig felér...
Mehet ?
-
#1824 [b]MARK VERA-CONTROL THE STARS
320K
http://www.speedyshare.com/339503846.html -
#1823 Összesen 23 számom van tőle, bár igaz többnek van feldolgozása ,az előbb számoltam.. -
#1822 persze, miért megtudod szerezni? -
#1821 Jó reggelt! -
#1820 Jó reggelt! -
#1819 Na szevasztok!
Jó reggelt mindenkinek! -
#1818 Hali! wazze ennnnyi hsz-t nem tok visszaolvasni! Asszem reggelre marad!
Szimi Bá'''''!Töccsssed a zenéket me regge nem tom leszedni
Asszem inkább jóccakáttt me nem nem tok rendirni!
-
#1817 na én léptem mert megy a Kaspersky Anti-Virus viruskereső meg le is töltök stb..és teljesen lelassul a gép,hogy alig birom frissiteni az oldalt na szia jó éjt!! -
#1816 Jó éjt! -
#1815 Most miért vagy ilyen? NEM! -
#1814 örültél volna neki?????? -
#1813 Elveszett madárka... Már azt hittem nem jösz többet. Szia -